back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 >> Sari la pagina:

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 23:35

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 00:30

:

Raporteaza abuz de limbaj
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 01:59

As propune ca toate cheltuielile facute pentru acest referndum sa fie puse in seama celor raspunzatori direct ,nu partidelor.mai putin doamnei Gabi care macar nu e triviala... si nici nu are partid legal...

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 05:23

LA PUSCARIE.....BASESCU LA PUSCARIE...

LA PUSCARIEEEEE....BASESCU LA PUSCARIE..

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 05:46

De la: Black_Friday, la data 2012-07-29 23:21:46Cine a castigat? - Nu se stie
Cine a pierdut? - Romanul de rand, victima colaterala.

O sa platim cu totii pretul luptei lor! Clasa politica actuala otraveste viata romanilor, dupa ce a distrus Romania.

"Cum nu vii tu, Þepeº doamne, ca punând mâna pe ei,
Sã-i împarþi în douã cete: în smintiþi ºi în miºei,
ªi în douã temniþi large cu de-a sila sã-i aduni,
Sã dai foc la puºcãrie ºi la casa de nebuni!"
Si acum? ce va fi?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 05:47

De la: alehin, la data 2012-07-30 00:30:09 :

Deci tie ti se pare lucru bun ...dezvolta!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 06:49

De la: _Ingrid, la data 2012-07-30 05:46:33

O sa platim cu totii pretul luptei lor! Clasa politica actuala otraveste viata romanilor, dupa ce a distrus Romania.

Si acum? ce va fi?

Ce va urma? Va continua scandalul. Decizia trebuie sa o ia Parlamentul. Referendumul in mod normal nu poate fi validat, pentru lipsa de cvorum. Pe de alta parte, rezultatul zdrobitor impotriva lui Basescu nu il mai legitimeaza. Moral nu ai ce sa mai cauti la Cotroceni cu votul a cca 1 milion de romani. Nu se poate argumenta ca romanii au tinut cu tine stand acasa, pentru ca nu poti sa determini cati au absentat pentru ca au boicotat referendumul la indemnul PDL si cati au abesntat pentru ca de obicei nu participa la alegeri.
Nu cred ca Parlamentul va decide incetarea suspendarii, asa ca va continua lupta, scandalul, se vor para la Bruxelles....si in timpul asta leul va continua sa se duca , UE va dicta sanctiuni, situatia noastra va continua sa se deprecieze, seceta va face ravagii iar in final ne vom trezi ca prostii, victimele unei clase politice ticaloase care a distrus Romania.

Daca am fi avut un rege, criza politica ar fi fost terminata de mult, dar de, da-i romanului mintea de pe urma!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 07:34

De la: Black_Friday, la data 2012-07-30 06:49:57
De la: _Ingrid, la data 2012-07-30 05:46:33

Si acum? ce va fi?

Ce va urma? Va continua scandalul. Decizia trebuie sa o ia Parlamentul. Referendumul in mod normal nu poate fi validat, pentru lipsa de cvorum. Pe de alta parte, rezultatul zdrobitor impotriva lui Basescu nu il mai legitimeaza. Moral nu ai ce sa mai cauti la Cotroceni cu votul a cca 1 milion de romani. Nu se poate argumenta ca romanii au tinut cu tine stand acasa, pentru ca nu poti sa determini cati au absentat pentru ca au boicotat referendumul la indemnul PDL si cati au abesntat pentru ca de obicei nu participa la alegeri.
Nu cred ca Parlamentul va decide incetarea suspendarii, asa ca va continua lupta, scandalul, se vor para la Bruxelles....si in timpul asta leul va continua sa se duca , UE va dicta sanctiuni, situatia noastra va continua sa se deprecieze, seceta va face ravagii iar in final ne vom trezi ca prostii, victimele unei clase politice ticaloase care a distrus Romania.

Daca am fi avut un rege, criza politica ar fi fost terminata de mult, dar de, da-i romanului mintea de pe urma!

Nu stiu daca va fi asa...mai degraba cred ca va fi validat referendumul, Base se va reinstala ranjind la timona, Crin se va retrage lingandu-si ranile, Ponta se va crampona de postul de prim ministru si avand majoritatea parlamentara va incerca sa fie un Tariceanu 2.
Ma intereseaza in acest context cum se vor descurca baietii destepti, directorii numiti politic si cum se vor derula in continuare auditurile.
Daca va fi o teroare a datului in gat a tuturor care au manarit ceva, va fi vreun avantaj pentru noi?
Cat despre euro...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 08:02

De la: alehin, la data 2012-07-29 21:20:45Daca-as fi trasnet v-as trasni,
V-as ineca daca-as fi apa,
Si v-as sapa mormantu-adanc
Dac-as fi sapa.
Daca-as fi streang v-as spanzura,
Daca-as fi spada v-as strapunge,
V-as urmari dac-as fi glont,
Si v-as ajunge.
Dar eu, desi raman ce sunt,
O voce-adanca imi murmura
Ca sunt mai mult decat orice,
Caci eu, sunt ura.(Alexandru Maced0nski)

Asta este pt p0liticienii actuali....in special pt Ant0nescu P0nta ...V0iculescu et c0mp.
Bagati si v0i la cap naivil0r ce va lasati manipulati....

te felicit Alehine si din postarea ta se vede cita NAUCEALA e-n capul acestui popor : care va zica ,scrieti voi pe topicul ala in care va luptati sa LUATI bani dupa parintii si bunicii vostri zdrobiti de comunisti si-l CONFIRMATI pe Basescu ?
baaaaaa si Tatal lui si el Insusi sunt si au fost Oameni de Baza in acel SISTEM !

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 09:53

Dragi forumisti. Mi-am pastrat intotdeauna o neutralitate, sper sa o pastrez si acum. Am fost si sunt adeptul postarilor inteligente, rationale, cu bun simt, chiar daca unii sunt infestati de ura, dar nicidecum
trivialitati, cuvinte si expresii vulgare, primitive. Forumul abunda de troglodism. Spre deosebire de multi, am o parere proasta despre intreaga clasa politica. Singurile lucruri pe care l-am apeciat la Basesecu au fost;:
- condamnarea comunismului, esuata prin opozitia structurilor securiste bine infipte prin partide,
cum se stie n-a fost sa fie.
- Referendumul pentru o singura camera cu 300 de parlamentari. Privilegiile nesimtite de care au profitat si profita clasa politica este nu numaai o sfidare a poporului dar si o jecmaneala fara jena, nesimtita, si din pacate suntem un popor foarte docil.
Daca Basescu nu va fi destituit, si maai mult ca sigur ca asa vaa fi, cauzele sunt datorate politicilor gresite ale USL-ului.
- O propaganda desantata, plina de ura, impotriva nu numai a lui Basescu, in parte meritata, ci si impotriva opozitiei, cat mai ramasese din ea, iar sustinatorii USL-isti au improscat cu dejectii, pe sustinatorii PDL, si ca efect a fost reciproca.
- Grseli impardonabile cu privire la incercarea si partial demolarea unor structuri statale, se stiu care.
Graba cu care liderii USL, Corlateanu, Dragnea et&comp, au solicitat desfiintarea CCR, ANI, Avocatul poporului, sau modificarea acestora in scopul unor avntaje facile la referendum.
Aici intra si stupidele idei de a da ordonante care sa modifice regula jocului.
Il las la urma pe guralivul, inexactul, infatuatul, palavragiul SOVA(alte epitete nu-mi permit)
Gafele sale, interventiile sale sunt ilare, aproape prostesti, dar daca vrei sa manipulezi ai libertatea democratica, si Sova o face. Motivele inconsecventei sale se cunosc.
-Lipsa unei strategii serioase, si cand ura te orbeste, cand ai in spate atatatori, nu mai reactionezi rational.
Personal m-am asteptat ca odata cu castigarea alegerilo de catre USL, sa se apuce de treaba serios,
sa indrepte erorile, greselile facute de guvernarea PDL, sa-si respecte macar partial poromisunile
facute in campania electorala.
Ma asteptam ca, odata cu castigarea unei increderi a populatiei pe langa putinele masuri de redresare economica sa-si consolideze forta politica, sa astepte alegerile parlamentare, si in eventuala castigarii lor atunci sa declanseze procesul de destituire.
Deci au avut o proasta strategie, si-au pus in cap structurile UE, s-au dus acolo infatuati si au venit cu coada intre picioare. Politicaa duplicitara nu merge decat in ROMANICA noastra.
Ce va fi in continuare? Cum spunea si BLACK, cel care a pierdut a fost poporul, gandindu-ma la cele 97 de milioane lei care au fost dati pe apa sambetei. In opinia mea, ma tem ca, viitorul va fi incert
pentru actualaa putere, ratat prin nechibzuinta. In rest si de o parte si de alta a fost un razboi
cu arme psihologice si castigat se pare pe balbaiala USL-ului.
Lupta ideologica, ura, se vor mentine desi bune intentii exista, si numai o dezaburire serioasa a mintilor va mai aduce ratiunea in viitoaarele actiuni. Felicit pe cei care in aceasta lupta au avut stapanirea de a se abtine de a intra in mocirla exprimarilor, davada a inteligentei lor.
Natiunea asta are nevoie de reconciliere, si daca nu se va gasi minima inteligenta macar la o parte a clasei politice n-ar fi exclusa aparitia unei forte inclinata spre extremism de dreapta.

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 10:53

De la: 9am250228, la data 2012-07-30 09:53:30
Dragi forumisti. Mi-am pastrat intotdeauna o neutralitate, sper sa o pastrez si acum. Am fost si sunt adeptul postarilor inteligente, rationale, cu bun simt, chiar daca unii sunt infestati de ura, dar nicidecum
trivialitati, cuvinte si expresii vulgare, primitive. Forumul abunda de troglodism. Spre deosebire de multi, am o parere proasta despre intreaga clasa politica. Singurile lucruri pe care l-am apeciat la Basesecu au fost;:
- condamnarea comunismului, esuata prin opozitia structurilor securiste bine infipte prin partide,
- Referendumul pentru o singura camera cu 300 de parlamentari. Privilegiile nesimtite de care au profitat si profita clasa politica este nu numaai o sfidare a poporului dar si o jecmaneala fara jena, nesimtita, si din pacate suntem un popor foarte docil.
Daca Basescu nu va fi destituit, si maai mult ca sigur ca asa vaa fi, cauzele sunt datorate politicilor gresite ale USL-ului.
- O propaganda desantata, plina de ura, impotriva nu numai a lui Basescu, in parte meritata, ci si impotriva opozitiei, cat mai ramasese din ea, iar sustinatorii USL-isti au improscat cu dejectii, pe sustinatorii PDL, si ca efect a fost reciproca.
- Grseli impardonabile cu privire la incercarea si partial demolarea unor structuri statale, se stiu care.
Graba cu care liderii USL, Corlateanu, Dragnea et&comp, au solicitat desfiintarea CCR, ANI, Avocatul poporului, sau modificarea acestora in scopul unor avntaje facile la referendum.
Il las la urma pe guralivul, inexactul, infatuatul, palavragiul SOVA(alte epitete nu-mi permit)
Gafele sale, interventiile sale sunt ilare, aproape prostesti, dar daca vrei sa manipulezi ai libertatea democratica, si Sova o face. Motivele inconsecventei sale se cunosc.
-Lipsa unei strategii serioase, si cand ura te orbeste, cand ai in spate atatatori, nu mai reactionezi rational.
Personal m-am asteptat ca odata cu castigarea alegerilo de catre USL, sa se apuce de treaba serios,
sa indrepte erorile, greselile facute de guvernarea PDL, sa-si respecte macar partial poromisunile
Ma asteptam ca, odata cu castigarea unei increderi a populatiei pe langa putinele masuri de redresare economica sa-si consolideze forta politica, sa astepte alegerile parlamentare, si in eventuala castigarii lor atunci sa declanseze procesul de destituire.
Deci au avut o proasta strategie, si-au pus in cap structurile UE, s-au dus acolo infatuati si au venit cu coada intre picioare. Politicaa duplicitara nu merge decat in ROMANICA noastra.
Ce va fi in continuare? Cum spunea si BLACK, cel care a pierdut a fost poporul, gandindu-ma la cele 97 de milioane lei care au fost dati pe apa sambetei. In opinia mea, ma tem ca, viitorul va fi incert
pentru actualaa putere, ratat prin nechibzuinta. In rest si de o parte si de alta a fost un razboi
Lupta ideologica, ura, se vor mentine desi bune intentii exista, si numai o dezaburire serioasa a mintilor va mai aduce ratiunea in viitoaarele actiuni. Felicit pe cei care in aceasta lupta au avut stapanirea de a se abtine de a intra in mocirla exprimarilor, davada a inteligentei lor.
Natiunea asta are nevoie de reconciliere, si daca nu se va gasi minima inteligenta macar la o parte a clasei politice n-ar fi exclusa aparitia unei forte inclinata spre extremism de dreapta.

Pot fi deacord cu tine daca poti explica din neutralitatea ta ce s-a intamplat la ultimele alegeri pentru presedentia PDL, DE CE strigau sustinatorii lui Blaga LIBERTATE, Blaga fiind cel mai credibil politician din PDL presupunand ca in cazul mentionat nu a fost pe baza de "pixeli"

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 11:46

Ronald Reagan spunea: „Atunci când vom uita cã noi suntem o națiune supusã lui DUMNEZEU, vom deveni o națiune supusã” Eu constat ca politicienii nostri uzeaza de tactica ,,dezbina si stapaneste"

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 16:42

De la: Roz, la data 2012-07-30 11:46:32 Ronald Reagan spunea: „Atunci când vom uita cã noi suntem o națiune supusã lui DUMNEZEU, vom deveni o națiune supusã” Eu constat ca politicienii nostri uzeaza de tactica ,,dezbina si stapaneste"

Bine-ai venit, cam rarut printre noi, dar intotdeauna cu ceva de calitate

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 16:44

Am un gust amar puternic, asa ca va invit la dulciuri, inghetata si salata de fructe.

Nimeni nu are chef de o vorba mai lipsita de incrancenare?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 17:30

Nu, NU esti absolut deloc neutru si chiar as vrea sa va intreb pe voi " NEUTRI " :
cum faceti ,fratilor, de vorbiti NUMAI in limbajul EVZ ?
cum ati reusit ,fratilor , sa NU VEDETI si nici sa Intelegeti in ce-au constat Gravele Incalcari ale Const. de la Inceput- prin acel pres. JUCATOR , care ar trebui SA VA SARA-N OCHI, caci Ro NU este o rep. prezidentiala si EFECTELE perverse produse - dar ati inteles atit de repede Logica strimba si deformata prin care a ti SE CERE si tu, cetatean, sa te SUPUI Cererii unui om ce ARE INTERES ca tu SA NU DAI CURS celei mai DEMOCRATICE forme de consultare populara, ar fi democratica ?
este Mintea voastra altfel decit a altora si asta va aduna sub acelasi steag, aveti aceeasi gindire / vorbire si logica- ilogica ptr. ceilalti ?

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 18:25

Gabi. Ce am apreciat mereu la tine si apreciez este acea inteligenta si buna crestere, acea decenta
in a pastra limitele exprimarii. dar iarta-ma cu nu inteleg acea logica in care tu adulezi, admiri o parte a clasei politice vazuta de tine 'nevinovata'. Toti ar trebui sa ne facem un proces al constiintei si sa disecam intreaga clasa politica sa alegem neghina. Daca in admiratia ta ramane Domn Voiculescu,
Patriciu, Voicu, Nastase, Fenechiu, Dragnea si multi altii, da-mi voie sa fiu dezamagit, asa cum sunt dezamagit ca PNL nu este adevaratul partid liberal( pe care l-am votat mereu), dezamagit pentru derapajele de la democratie a intregii clase politice, si de tot ce am afirmat mai sus. Fireste dezamagit de un Videanu, de Ritzi, de Olteanu, de Berceanu si de toti acei care au sfidat bunul simt si nu-l exclud aici pe Basescu in care am avut incredere. Sincer sa fiu
n-am auzit, n-am vazut nici un sustinator al USL, sa se dezica de persoanele compromise mai sus.
Atunci care-i optica? Doar aceea in care privesc eu ca individ, impunand-o celorlalti sau optica realitatii,
disecand increngaturile si limpezind apele? Eu nici la locale nu m-am dus la vot nici la referendum din aceleasi motive: scarbit de clasa politica, si acum mai dezamagit de USL, de la care sperasem ceva, daca tot a fost ales de majoritate. Ce ni s-a oferit s-a vazut. Cred ca fiecare are dreptul la o opinie fara a fi etichetat, chiar injurat. Eu mi-am permis sa arat gravele greseli pentru care a pierdut USL, si cine nu le vede, gandeste unilateral, partinitor. In ce ma priveste, daca nu apare ceva credibil, moral, o formatiune politica in stare sa aduca normalitatea, ma voi tine departe de a-mi vinde votul pe o pomana electorala, pe promisiuni fara acoperire. Asta este diferenta dintre mine si altii. Vorba poetului: 'eu nu cred nici in Iehova'

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 18:42

Apropo; imaginatia ta iti face festa: eu nu citesc Evenimentul Zilei si de fapt nici un ziar, nici stirile date
pe 9am, toate sunt manipulari si dezinformari, cum nu nu m-as uita nici la antena 3, realitatea, b1 tv, si multe altele, toate partinitoare, care ma plictisesc, si de fapt n-am decat televiziunile TVR1, TVR2, PRO TV, TVRint, PROTV INT, pe satelit. Daca vreau o sursa de informare o iau fie de la persoane credibile fie de la agentii de presa credibile si fac comparatii cu cu sursele manipulatoare ale acelora care se perinda pe la televiziunile de mai sus. Cred ca am atata experienta sa nu dau crezare cu usurinta acelor stiri de genul SOVA si ale altora. In Puterea gandului, se explica in mod clar slabiciunea spiretelor care se lasa prada manipularii, manipularea fiind arma cea mai puternica de prostire, de marginalizare ca sa nu spun de indobitocire si de invrajbire.

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 18:58

pfuaauuu , moshule, tu esti fuuarte asa ... esti chintesenta , campionul echidistantzei pe forumul asta.
Oricum te intrec la echidistanta Blacula si Sile !

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 19:29

De la: sandu60, la data 2012-07-30 10:53:53

Pot fi deacord cu tine daca poti explica din neutralitatea ta ce s-a intamplat la ultimele alegeri pentru presedentia PDL, DE CE strigau sustinatorii lui Blaga LIBERTATE, Blaga fiind cel mai credibil politician din PDL presupunand ca in cazul mentionat nu a fost pe baza de "pixeli"

Inca o data nu m-am inselat, am fost sigur ca nu ai sa-mi raspunzi, dar nu este important, important este ca Basescu a condamnat comunismul si problema e ca s-a exclus.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 20:08

Vad ca nu numai eu am gustul acela amar....

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 20:21

De la: _Ingrid, la data 2012-07-30 20:08:29Vad ca nu numai eu am gustul acela amar....

Sunt mahnit, chiar daca sunt plecat de 9 ani din tara, subiect care nu l-am deschis pana acum, dar am lasat sa se inteleaga, am atatea motive sa fiu mahnit cam cate persoana au iesit la vot.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 20:28

Egloga destinului tragic

-George Þãrnea

Poporul meu contemplativ
A fost belit în mod festiv.
Sã ºtie chiar de la-nceput
Pe mâna cui a încãput
ªi sã n-aºtepte ani mai buni
De la marmita cu minuni.
Cã el, oricum, din post în post,
E învãþat s-o ducã prost
ªi hãrãzit sa fie trist...
M-apucã plânsul, deci exist!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 20:29

De la: gabigabi2, la data 2012-07-30 08:02:26
Dac-as fi sapa.
Si v-as ajunge.

Asta este pt p0liticienii actuali....in special pt Ant0nescu P0nta ...V0iculescu et c0mp.

te felicit Alehine si din postarea ta se vede cita NAUCEALA e-n capul acestui popor : care va zica ,scrieti voi pe topicul ala in care va luptati sa LUATI bani dupa parintii si bunicii vostri zdrobiti de comunisti si-l CONFIRMATI pe Basescu ?
baaaaaa si Tatal lui si el Insusi sunt si au fost Oameni de Baza in acel SISTEM ! [/quot

Gabi ,eu de la ,,lovitura aia de stat,,din '89la care am participat pe post de masa de manevra...am avut de ales intre un comunist-fost comunist si-un altul mai mic.De fiecare data am fost condusa de intuitie mai mult decat de ratiune....Mai toate alegerile mele au fost cam asa.. :sml-Eu nu-l suport pe Ponta,Voiculescu,Antonescu...si nu l-am suportat niciodata pe Iliescu.Daca spui ca aleg fosti comunisti ok.sunt de acord....dar da-mi te rog niste nume care sunt pe lista de asteptare ...si sunt ,,curati,, neimplicati in mafia asta politica fesenistopesedista uslista...confused0006:

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 20:38

Convingerea mea era ca forma de guvernamant cea mai potrivita pt a ne rupe /desprinde de dependenta asta de un ,,tatuc,, care sa ne ,,ocroteasca...ar fi fost monarhia. Dar la atatia ani de .. declin....doar daca s-ar mai gasi un Cuza si sa aduca un Carol I

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 20:43

De la: alehin, la data 2012-07-30 20:38:41Convingerea mea era ca forma de guvernamant cea mai potrivita pt a ne rupe /desprinde de dependenta asta de un ,,tatuc,, care sa ne ,,ocroteasca...ar fi fost monarhia. Dar la atatia ani de .. declin....doar daca s-ar mai gasi un Cuza si sa aduca un Carol I

Asta ma gandeam si eu...asa s-a ajuns ca romanii sa-si aduca rege de aiurea, nu au fost in stare sa gaseasca unul ca lumea intre ei.

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 21:18

De la: alehin, la data 2012-07-30 20:29:08
De la: gabigabi2, la data 2012-07-30 08:02:26
Dac-as fi sapa.
Si v-as ajunge.

baaaaaa si Tatal lui si el Insusi sunt si au fost Oameni de Baza in acel SISTEM ! [/quot

Gabi ,eu de la ,,lovitura aia de stat,,din '89la care am participat pe post de masa de manevra...am avut de ales intre un comunist-fost comunist si-un altul mai mic.De fiecare data am fost condusa de intuitie mai mult decat de ratiune....Mai toate alegerile mele au fost cam asa.. :sml-Eu nu-l suport pe Ponta,Voiculescu,Antonescu...si nu l-am suportat niciodata pe Iliescu.Daca spui ca aleg fosti comunisti ok.sunt de acord....dar da-mi te rog niste nume care sunt pe lista de asteptare ...si sunt ,,curati,, neimplicati in mafia asta politica fesenistopesedista uslista...confused0006:

Suntem tara cu cele mai multe LOVITURI DE STAT pe cap de locuitor ultima a demontat-o CRUCISATORUL mai deunazi.....in ce tari s-au mai dat lovituri de stat ca sa schimbe un regim totalitar cu o democratie fie ea si discutabila?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 06:54

Neata, lume!!!
M-am debransat de la media, anuntati-ma voi cand ajungem la normalitate, eu ma gandesc sa ard etapele

Asa ca am revenit la cafele si popa prostu' care imi pare de-a dreptul terapeutic

Mi-a luat familia cafea Nova Brazilia, ca era mai ieftina decat ce beau eu in mod obisnuit . immmm...cred ca face bine la tensiune, n-are nici o aroma, dar e slaba

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 08:19

De la: _Ingrid, la data 2012-07-31 06:54:18Neata, lume!!!
M-am debransat de la media, anuntati-ma voi cand ajungem la normalitate, eu ma gandesc sa ard etapele

Asa ca am revenit la cafele si popa prostu' care imi pare de-a dreptul terapeutic

Mi-a luat familia cafea Nova Brazilia, ca era mai ieftina decat ce beau eu in mod obisnuit . immmm...cred ca face bine la tensiune, n-are nici o aroma, dar e slaba

Neata! ...............politica trebuie lasata in "politica" frica de a nu fi citite "parerile" ii fac pe unii sa posteze aici.
Ai dreptate putina detasare nu strica.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 09:46

De la: 9am250228, la data 2012-07-30 18:25:50Gabi. Ce am apreciat mereu la tine si apreciez este acea inteligenta si buna crestere, acea decenta
in a pastra limitele exprimarii. dar iarta-ma cu nu inteleg acea logica in care tu adulezi, admiri o parte a clasei politice vazuta de tine 'nevinovata'. Toti ar trebui sa ne facem un proces al constiintei si sa disecam intreaga clasa politica sa alegem neghina. Daca in admiratia ta ramane Domn Voiculescu,
Patriciu, Voicu, Nastase, Fenechiu, Dragnea si multi altii, da-mi voie sa fiu dezamagit, asa cum sunt dezamagit ca PNL nu este adevaratul partid liberal( pe care l-am votat mereu), dezamagit pentru derapajele de la democratie a intregii clase politice, si de tot ce am afirmat mai sus. Fireste dezamagit de un Videanu, de Ritzi, de Olteanu, de Berceanu si de toti acei care au sfidat bunul simt si nu-l exclud aici pe Basescu in care am avut incredere. Sincer sa fiu
n-am auzit, n-am vazut nici un sustinator al USL, sa se dezica de persoanele compromise mai sus.
Atunci care-i optica? Doar aceea in care privesc eu ca individ, impunand-o celorlalti sau optica realitatii,
disecand increngaturile si limpezind apele? Eu nici la locale nu m-am dus la vot nici la referendum din aceleasi motive: scarbit de clasa politica, si acum mai dezamagit de USL, de la care sperasem ceva, daca tot a fost ales de majoritate. Ce ni s-a oferit s-a vazut. Cred ca fiecare are dreptul la o opinie fara a fi etichetat, chiar injurat. Eu mi-am permis sa arat gravele greseli pentru care a pierdut USL, si cine nu le vede, gandeste unilateral, partinitor. In ce ma priveste, daca nu apare ceva credibil, moral, o formatiune politica in stare sa aduca normalitatea, ma voi tine departe de a-mi vinde votul pe o pomana electorala, pe promisiuni fara acoperire. Asta este diferenta dintre mine si altii. Vorba poetului: 'eu nu cred nici in Iehova'

multumesc ! m-ai indurerat mult si asta ptr. ca si eu te-am admirat si este ptr. mine ,de NEINTELES, cum cineva ca tine, POATE sa preia pe nemestecate vorbele ALTUIA si sa si le faca Steag !
NU LE MAI AMESTECATI , ca d;aia nu se mai intelege nimic si deruta este atit de mare, dar ASTA s-a Si Dorit : DERUTA !

de 7 ani de zile suntem condusi de un om ce Nu s-a multumit cu rolul de Reprezentat al Ro si de Mediator intre cele 3 puteri in stat si , intre partidele politice !
a dorit cu mult mai mult si s-a autodeclarat Jucator- un termen usurel, simpatic - dar care s-a dovedit a fi un CAL TROIAN bagat in democratia romaneasca ! in burta acestui Cal era pitita dorinta de a deveni SEF al Statului si nu uita niciodata s-o spuna : eu, ca SEF al Ro....blabla NU e !
puterea SUPREMA in statul roman este PARLAMENTUL.....ala despre care a spus ca-s puscariabili, zoaie, etc, etc, in dorinta de a-l minimaliza mereu-mereu si ca, Nu vrea sa fie SLUGOIUL lui .....
ptr. toate astea si multe altele facute in acea perioada , in 2007 s-a pus prima oara problema SUSPENDARII sale ; in 2012, iar !
ca atare : la acest REFERENDUM intrebarea era despre nimeni altcineva si Nu se discuta despre nimic altceva, decit DACA romanii mai vor sau nu sa fie Demis ! DA sau NU !
doar despre ce si cum a transformat, in bine sau rau, societatea romaneasca era si a fost vorba ! ATIT : DA sau NU !

nu sunt inscrisa in niciun partid....am o simpatie, normala de altfel , catre LIBERALI, caci PSD ,ca si PDL sunt nefrecventabili, dat fiindca au o radacina si naravuri comune : PCR- FSN- PDSR -PD - frati buni de Stinga Socialista , pina cind, brusc, intro noapte, PD se rasuci pe partea ailalta !

P.S
dar, as vrea sa pun o intrebare :
de ce va e Rusine sa va recunoasteti basisti si toti o dati ca sunteti neutri , desi ii sorbiti cuvintele ? n-aveti curajul opiniei voastre sau care-i chestia ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2012, ora 09:56

gataaaaa , gata !va sarut ,mai fratilor , pe toti
vreau si eu una mica si fierbinte ! Trampuleee, unde esti : vino ca-ti beau mititica...

Pagini: << 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: