Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:49
Scrisoare deschisa
Presedintelui Romaniei Traian Basescu, Primului ministru Emil Boc, Ministrului Justitiei Catalin Predoiu, Procurorului General Laura Codruta Kovesi. La 20 de ani de la Revolutie nu se cunoaste adevarul despre evenimentele acelor zile si despre autorii crimelor. Este o realitate dureroasa ce nu poate fi ocolita si care trebuie confruntata neintarizat, cu vointa, curaj si onestitate. Lacatul totalitar pus pe documente trebuie sfaramat. Este o chestiune presanta pentru sanatatea democratiei romanesti. Ne adresam Dvs in conditiile in care, in urma alegerilor parlamentare si prezidentiale intreaga putere de decizie si actiune se afla in miinile dvs. Desi mai sint doi ani si jumatate pina la prescrierea faptelor de omor din timpul Revolutiei, anchetele din dosarele aflate la Parchetul General treneaza si documentele din aceste dosare nu sint accesibile -contrar dispozitiei CEDO- nefiind desecretizate in totalitate. Dincolo de procedura din fata CEDO si de solutiile juridice, este nevoie ca opinia publica din Romania sa afle adevarul despre cei care au ordonat uciderea a peste 1000 de oameni in decembrie 1989 si despre cei care au executat acest ordin. Domnule Presedinte, Domnule Prim-ministru, ati cistigat alegerile vorbind si despre necesitatea reformarii statului. Credeti ca o astfel de reforma poate avea loc in conditiile in care istoria recenta ramine neelucidata, vinovatii nepedepsiti si adevarul nestiut? Credeti ca este posibila vreo reforma, orice reforma, fara ca Justitia sa se pronunte asupra crimelor si vinovatiilor trecutului? Daca da, este mai bine sa spuneti clar opiniei publice acest lucru, iar daca nu, trebuie sa va puneti in acord vorbele cu faptele. Condamnarea comunismului, act pe care l-am salutat si pe care il sustinem in continuare, ramine unul pur declarativ daca nu este urmat de actiuni concrete. Atit condamnarea comunismului, cit si reforma statului risca sa se transforme in demagogie daca nu veti intreprinde acele actiuni care sa le dea consistenta. In plus, va atragem atentia domnule Presedinte, domnule Prim–Ministru, domnule Ministru al Justitiei si doamna Procuror General, ca faptele din dosarele Revolutiei se vor prescrie in timpul mandatelor dumneavoastra in situatia in care nu veti actiona pentru rezolvarea lor. Cu alte cuvinte, veti ramine in istorie in aceasta ipostaza, iar in manuale si carti va scrie ca sub guvernarea si mandatul dumneavoastra vinovatii au scapat judecatii si adevarul a ramas nedescoperit. Niciun argument, indiferent de natura lui, nu va sta in picioare in fata acestei realitati. Din nefericire, pata din activitatea si viata dumneavoastra va fi intr-o cu mult mai mare masura o pata in istoria Romaniei. Ea vi se va datora in exclusivitate daca nu veti da curs urmatoarelor solicitari: 1. Finalizarea anchetelor si trimiterea in judecata a celor vinovati, incepind cu crimele din decembrie 1989 din Bucuresti unde numarul victimelor este cel mai mare, precum si organizarea activitatii de judecata astfel incit sa existe solutii de condamnare a celor vinovati in cel mai scurt timp. 2. Desecretizarea completa a tuturor actelor din dosarele Revolutiei si transmiterea acestora catre Asociatia 21 Decembrie 1989, precum si desecretizarea si publicarea oricaror alte documente referitoare la represiunea din decembrie 1989. Pe linga adevarul judiciar (oricum incert in acest moment) romanii trebuie sa afle adevarul istoric. Nimic bun si in nici un caz un stat modern si democratic nu se poate construi pe lipsa adevarului. Nici o lege nu poate justifica "secretizarea" unor informatii care vizeaza omorul, tortura si alte infractiuni. CSAT are puterea sa decida acest lucru, asa cum a decis desecretizarea si transmiterea a peste doua milioane de dosare la CNSAS, la initiativa dvs, dle Presedinte. 3. Pedepsirea prin eliminarea din profesie a magistratilor care au tergiversat ancheta. Potrivit rezumatului faptelor descris de CEDO si aflat pe website-ul acestei institutii, in dosarele Revolutiei procurorii au lucrat numai in 1997-2000 si 2005-2007, rezultind ca peste 11 ani nu s-a lucrat in aceste dosare. Cei vinovati trebuie sa plece din justitie si din sistemul public si sa raspunda pentru complicitatea lor cu criminalii. 4. Votarea in Parlament a Legii Lustratiei, blocata in legislatura precedenta. Aveti majoritatea parlamentara necesara sa faceti acest lucru. Nu in ultimul rind, Dvs aveti si raspunderea pentru viata lui Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, care dupa 74 de zile de greva a foamei in toamna anului 2009, a reintrat in greva foamei pe 12 ianuarie 2010 si o continua si in prezent, pentru a determina autoritatile sa predea toate copiile de pe actele din dosarele Revolutiei. Actiunea lui Teodor Maries este pentru toti cetatenii Romaniei care vor sa afle adevarul, inclusiv pentru Dvs. 15 februarie 2010 Membri de onoare ai Asociatiei 21 Decembrie 1989: Monica Macovei, Ana Blandiana, Vladimir Tismãneanu, Sorin Ilieºiu, Valeriu Stoica, Radu Filipescu, Andreea Pora, Doina Jela, Rodica Culcer, Romulus Rusan, Mihai ªora, Ion Caramitru, Florian Mihalcea, Octav Bjoza, Stephane Courtois, Dennis Deletant, Stefana Bianu, Nicolae Prelipceanu, Liviu Antonesei, Ioan Stanomir, Petre Mihai Bacanu, ªtefan Niculescu Maier, Petru Clej, Steven Bonica, Cristinel Dumitrescu, Ana Þuþuianu, Camelia Doru, Rãzvan Savaliuc, Ilinca Diaconu, Ion Ioan, Gheorghe Chioaru, Nicolae ªtefãnescu Drãgãneºti, Neagu Djuvara. Alte personalitãþi: Magda Cârneci, Stere Gulea, Lucia Hossu-Longin, Ion Mihai Pacepa, Constantin Rãuþã, Virgil Þârãu, Antonie Popescu, George Costin, Radu Chiriþã, Adrian Cioflâncã, Daniela Soros, Romeo Moºoiu, Traian Orban, Dan Cãlinescu, Lidia Gheorghiu Bradley, Marius P. Clonda. Urmatoarele 37 organizatii civice si sindicale: Societatea Timiºoara, Florian Mihalcea – Preºedinte Blocul Naþional al Revoluþionarilor 1989, George Costin – Preºedinte executiv Asociaþia 21 Decembrie 1989, Carmen Alexandrescu ºi Gabriel Hârtopanu – Vicepreºedinþi Seniorii Ligii Studenþilor din Universitatea Bucureºti 1990, Antonie Popescu, Romeo Mosoiu, Marius P.Clonda Asociaþia Revoluþionarilor fãrã Privilegii - Radu Filipescu, Ion Caramitru Fundaþia „Memorialul Durerii”, Lucia Hossu-Longin – Preºedinte Consiliul Mondial Român, ªtefana Bianu - Vicepreºedinte Memorialul Revoluþiei 16-22 Decembrie 1989 Timiºoara, dr.Traian Orban - Preºedinte Fundaþia Culturalã Timpul, Iaºi, Liviu Antonesei – Preºedinte Fundaþia Culturalã Memoria – filiala Argeº, prof.univ.Ilie Popa - Preºedinte Fundaþia Icar, Dr. Camelia Doru – Preºedinte Grupul de acþiune Noii Golani Romanian-American Network Inc. NGO - Chicago, SUA - Steven V. Bonica - Preºedinte Asociaþia Cives, Ioan Roºca – Preºedinte Fundatia Naþionalã pentru Românii de Pretutindeni, Daniela Soros - Vicepreºedinte Asociaþia Românilor din Australia, Mihai Maghiaru – Preºedinte Organizaþia luptãtorilor pentru apãrarea drepturilor omului, I.Leºu - Preºedinte Sindicatul Naþional al Þãranilor ºi al Proprietarilor Români, Dan Drãghici – Preºedinte Asociaþia Europeanã a Cadrelor Didactice – Secþiunea Naþionalã România, prof.univ.dr. Florin-Cristian Gheorghe – Preºedinte Asociaþia Scriitorilor Români ºi Germani din Bavaria, Radu Bãrbulescu – Preºedinte Association Culturelle et Amicale Roumaine, Gabriel Penciu – Preºedinte LAlliance Belgo-Roumaine, Bruxelles, Ecaterina Evanghelescu – Preºedinte Organizaþia Neguvernamentalã Ecomondia, prof.dr.Alexandru Ionescu – Preºedinte Consiliul Român American, Neculai Popa - Preºedinte Asociaþia Copiilor Revoluþiei, Cãtãlin Giurcanu – Preºedinte Asociaþia Adevãr ºi Dreptate, Nicolae Bãnuþoiu – Preºedinte Asociaþia Apoliticã “Societatea Târgoviºte”, Ilie Petre ªtirbescu – Preºedinte Fundaþia Redarea Istoriei, jurist Pãun Gabriel Virgil – Preºedinte Fundaþia Ioan Bãrbuº, Anca Maria Cernea - Preºedinte Federaþia naþionalã Omenia a Pensionarilor (peste 1.000.000 de membri), dr.ing.Gheorghe Chioaru – Preºedinte Grupul vãduvelor de eroi martiri Federaþia sindicalã “Solidaritatea – Virgil Sãhleanu” a siderurgiºtilor din România Fundaþia Naþionalã a Revoluþiei din Decembrie 1989 – Timiºoara, Pompiliu Alãmorean – Preºedinte Sindicatul Solidaritatea al siderurgiºtilor Galaþi, Ilinca Diaconu - Preºedinte Sindicatul Solidaritatea Hunedoara Sindicatul ALRO Slatina, Ion Ioan – Preºedinte www.revista22.ro/scrisoare-deschisa-7628.html |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:50
Gheorghe e internat in spital, la reanimare, cu mainile si picioarele rupte. Ion vine in vizita:
- Ma Gheo, ce-ai patit ma ? - Apai ma Ioane, mergand eu pe un deal am vazut o gaura si am mers sa vad ce-i acolo. - Si .? - Si am ajuns la ea si-am strigat: Uuuu ! - Si .? - Si din gaura s-a auzit: Uuuu ! - Si .? - Si am mai strigat odata: Uuuuuuu ! - Si .? - Si din gaura s-a auzit iar: Uuuuuu ! - Si .? - Si . m-a lovit trenul !
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:51
La vama ajunge si badea Gheorghe cu caruta plina de butoaie.Vamesul il intreaba ce are in butoaie.Badea ii raspunde simplu:apa.
- Nu se poate, nu te cred,tu ascunzi ceva bade! - Nu,pe cuvantul meu!zice badea. - Am sa gust din fiecare butoi.Asa si facu'.Dupa degustare,vamesul isi da seama ca badea are intradevar apa in butoaie. - Bade ai dreptate ,esti liber sa pleci,dar poti sa-mi spui de ce duci tu apa peste granita? - Pai...la noi in sat e un obicei:dupa ce speli mortu' sa duci apa cat mai departe.
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:52
Gheorghe isi inmormanteaza soacra.Vine omu' nost acasa si, cand sa deschida poarta, ii pica o tigla in cap, la care Gheorge contrariat zice : Deja ai ajuns cotoroanto ?
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:53
Vecinul il abordeaza pe Badea Ion si ii spune:
- Stii ca ti-a murit soacra? - !!! - Ioane,stii ca ti-a murit soacra? - !!! - Ioane,nu ai auzit,ti-a murit soacra! - Nu ma face sa rad ca am buzele crapate.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:11
Un francez, un rus si un neamt se laudau cu realizarile tarilor lor:
Francezul: Noi avem automobile foarte moderne, dar folosim Renault-ul pentru deplasare in interiorul Frantei, si Peugeot-ul cind mergem in afara Frantei. Neamtul: Si noi la fel, folosim Volswagen-ul in interiorul Germaniei si Mercedesul cand mergem in afara. Rusul: Si noi la fel, Lada in Rusia si tancurile peste hotare.. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:29
Copii mici. Toti la nani.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:35
De la: Dorinel, la data 2010-02-16 23:50:08Gheorghe e internat in spital, la reanimare, cu mainile si picioarele rupte. Ion vine in vizita:
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:36
De la: nastasemihail, la data 2010-02-17 00:29:53Copii mici. Toti la nani. Ti s-a stricat banda ,Mihai?Ai mai repetat asta si pe alt topic
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:37
Copii mici. Toti la nani.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
c3ly 1597 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: Targoviste |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 06:19
buna dimineata cafenea ....
cafea pt toata lumea alaturi de dragostea mea va las azi si va doresc o zi minunata ca voi
Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 06:38
De la: c3ly, la data 2010-02-17 06:19:33buna dimineata cafenea .... Buna dimineata! Expansiva mai esti! Te banuiesc - ai baut deja doua cafele!
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 06:44
De la: Dorinel, la data 2010-02-16 23:52:53Gheorghe isi inmormanteaza soacra.Vine omu' nost acasa si, cand sa deschida poarta, ii pica o tigla in cap, la care Gheorge contrariat zice : Deja ai ajuns cotoroanto ? Bravo, Dorinel, inveselesti cafeneaua...
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 07:37
Cunoscuta in toata lumea Irish Coffee este considerata ca cea mai delicioasa bautura care a traversat marea odata cu irlandezii. Se pare ca Irish Coffee era servita in timpul calatoriei cu vaporul pentru a incalzi si remonta calatorii infrigurati. Irish Coffee se obtine din cafea amestecata cu whisky si se serveste fierbinte, eventual cu frisca pe deasupra.
Ingrediente 120 ml cafea tare 2 lingurite de zahar 40 ml whisky 100 g frisca Mod de preparare Primul pas in pregatirea unui pahar de Irish Coffee este gasirea unui pahar cu peretii suficient de grosi; Al doilea pas este prepararea unei jumatati de ceasca de cafea tare; Se pun apoi cele doua lingurite de zahar in pahar; Se incalzeste whiskyul intr-un ibric si se toarna peste zahar in pahar; Se aprinde whiskyul cu mare grija prin folosirea unui chibrit; Se stinge flacara din pahar prin turnarea cafelei calde pana la umplerea paharului; Se orneaza apoi paharul cu frisca. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 07:42
De la: florinpreda999, la data 2010-02-17 07:37:46Cunoscuta in toata lumea Irish Coffee este considerata ca cea mai delicioasa bautura care a traversat marea odata cu irlandezii. Se pare ca Irish Coffee era servita in timpul calatoriei cu vaporul pentru a incalzi si remonta calatorii infrigurati. Irish Coffee se obtine din cafea amestecata cu whisky si se serveste fierbinte, eventual cu frisca pe deasupra. Asa se face? Asta chiar e foarte buna! Sa ai o zi buna,Florin!
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 18/03/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 08:28
Buna dimineata Soare! zic eu in timp ce imit un aerobic-chist!! dupa muzica lui. Si cu ochii dupa soarele din ceata densa, dau peste masuta de cafea (pe role), fuge ea, cu pasii nesiguri fug si eu cu spatele, si drumul se opreste brusc. Ceasca de nes se varsa, borcanul e gol pentru a face alta. Deschid PC sa vad daca s-a deschis Cafeneaua si surpriza : iata si o reteta noua de cafea. Eu am cafea dar o folosesc in ocazii speciale care nu se pot spune fara sa fiu intrebata dar de unde whisky si frisca? Hei, strig eu cu sufletul la gura dupa atata alergat. Ma auda cineva! Nu e nimeni aici? Daca nu apare nimeni voi traversa la Hotel cu speranta ca acolo s-a deschis barul!
Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 08:56
De la: maibine41, la data 2010-02-17 08:28:33Buna dimineata Soare! zic eu in timp ce imit un aerobic-chist!! dupa muzica lui. Si cu ochii dupa soarele din ceata densa, dau peste masuta de cafea (pe role), fuge ea, cu pasii nesiguri fug si eu cu spatele, si drumul se opreste brusc. Ceasca de nes se varsa, borcanul e gol pentru a face alta. Deschid PC sa vad daca s-a deschis Cafeneaua si surpriza : iata si o reteta noua de cafea. Eu am cafea dar o folosesc in ocazii speciale care nu se pot spune fara sa fiu intrebata dar de unde whisky si frisca? Hei, strig eu cu sufletul la gura dupa atata alergat. Ma auda cineva! Nu e nimeni aici? Daca nu apare nimeni voi traversa la Hotel cu speranta ca acolo s-a deschis barul! Buna dimineata, Galina! Misca-te incetisor si nu mai rasturna toate ca ne dai de gol. La ora asta clientii vin pe furis, sunt in orele de serviciu si mai fura cate-o clipa de prietenie printre picaturi. Relaxeaza-te cu clipuri si poze pana apare lumea... Sa ai o zi frumoasa!. Daca ai avea timp sa re postezi apelul pentru Silviu, poate sa-l mai si imbunatatesti, ar fi pentru o cauza buna ... Sa ai o zi frumoasa!
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 18/03/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 09:11
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-17 08:56:01De la: maibine41, la data 2010-02-17 08:28:33Buna dimineata Soare! zic eu in timp ce imit un aerobic-chist!! dupa muzica lui. Si cu ochii dupa soarele din ceata densa, dau peste masuta de cafea (pe role), fuge ea, cu pasii nesiguri fug si eu cu spatele, si drumul se opreste brusc. Ceasca de nes se varsa, borcanul e gol pentru a face alta. Deschid PC sa vad daca s-a deschis Cafeneaua si surpriza : iata si o reteta noua de cafea. Eu am cafea dar o folosesc in ocazii speciale care nu se pot spune fara sa fiu intrebata dar de unde whisky si frisca? Hei, strig eu cu sufletul la gura dupa atata alergat. Ma auda cineva! Nu e nimeni aici? Daca nu apare nimeni voi traversa la Hotel cu speranta ca acolo s-a deschis barul! Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
|
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:40
Buna dimineata.
Ooooo ce cafea buna gasim aci. Va multumesc i
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:41
De la: lumida, la data 2010-02-17 10:40:03Buna dimineata.
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:47
Buna dimineata ! Ce cafea buna ne-a pregatit seful azi! Multumim.
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:49
De la: rodik_mi, la data 2010-02-17 10:47:59Buna dimineata ! Ce cafea buna ne-a pregatit seful azi! Multumim.
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:50
Azi sunt in comitetul de primire...
Of, mi-a picat programul de calculator si astept it-istii sa rezolve...
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:51
De la: xzy, la data 2010-02-17 10:49:25Si eu te poop Zyzy, de fapt va poop pe toti clientii fideli ai cafenelei noastre.De la: rodik_mi, la data 2010-02-17 10:47:59Buna dimineata ! Ce cafea buna ne-a pregatit seful azi! Multumim.
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:51
Cica whiski flambat e bun pt cei care au probleme cu reumatismul.
Cate 50 ml zilnic, inainte de masa. Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:03
De la: lumida, la data 2010-02-17 10:51:48Cica whiski flambat e bun pt cei care au probleme cu reumatismul.In sensul ca dupa ce-l bei, nu mai simti nimic. Esti anesteziat, daca nu ai exercitiu
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:12
am copiat !...
Caffe Frappe Ingrediente: pentru 6 portii: 9 lingurite ness cafe, 6 lingurite zahar, 6 cupe de inghetata de vanilie, 6 - 12 cuburi de gheata, frisca Mod de preparare: Se freaca bine nessul cu zaharul si cu apa, adaugata cite putin pina cind se obtine aproximativ 1 litru de ness. Se toarna amestecul in 6 pahare inalte - de cocktail -, care se umplu aproximativ jumatate; se adauga cite o cupa de inghetata, 1- 2 cuburi de gheata si frisca, dupa gust. Se pot folosi in loc de apa, la prepararea nessului, Coca-cola sau Pepsi-Cola. In acest caz dureaza ceva mai mult din cauza spumei. Se infige un pai si se serveste foarte rece. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:20
De la: mytcor, la data 2010-02-17 11:12:04am copiat !... ..Ai uitat toppingul de ciocolata ! Dar oricum e buna !!
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:23
De la: serena, la data 2010-02-17 11:20:10De la: mytcor, la data 2010-02-17 11:12:04am copiat !... Eu stiam ca frape-ul nu se freaca ci se agita cu shakerul Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:26
Romanþã policromã
Nu-i cer nimic... ªi totuºi, dacã-ar vrea - O, dac-ar vrea sã-mi dea ce nu-i cer încã - Ar face dintr-un lac o Marmara, ªi dintr-un melc, un Sfinx sãpat în stâncã. Nu-i cer nimic... Dar dacã-ar fi sã-i cer Ce-aº vrea sã am ºi ce-ar putea sã-mi dea, Aº picura-ntr-o cupã cu eter Morfinã ªi i-aº cere-apoi aºa: Dã-mi tot ce crezi cã nu se poate da, Dã-mi calmul blond al soarelui polar, Dã-mi primul crepuscul pe Golgota ªi primul armistiþiu planetar. Dã-mi paradoxul frumuseþii tale, Dã-mi prorocirea viselor rebele, Dã-mi resemnarea strofelor banale ªi controversa versurilor mele. Dã-mi A.B.C. al vieþii subterane, Dã-mi simfonia flautelor mute, Dã-mi tãlmãcirea buzelor profane ªi rebusul icoanelor tãcute. Dã-mi preþul primei victime-a femeii, Dã-mi simbolul opalului ºi-agatei, Dã-mi ritmu-nveninat al Salomeii ªi tusea-n fa minor a Traviatei. Dã-mi Spleen-ul cãlãtorilor pe apã, Dã-mi spectrul verde-al zilelor de-apoi, Dã-mi gravitatea morþilor spre groapã ªi comicul funebrului convoi. Dã-mi tot ce-n prima clipã risipeºti, ªi tot ce-n clipa ultimã aduni. Dã-mi fastul siluetelor regeºti ªi perspectiva casei de nebuni... Nu-i cer nimic. ªi totuºi, dacã-ar vrea - O, dacã-ar vrea sã-mi dea ce nu-i cer încã! - Ar face dintr-un lac o Marmara ªi dintr-un melc, un Sfinx sãpat în stâncã. Ion Minulescu
|
|
|

Dar oricum e buna !!