back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cafenea cu aroma virtuala

 


 
Pagini: << 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 >> Sari la pagina:
 
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 15:28

De la: crinaanca, la data 2011-06-08 15:06:23ce chef? care chef? ca fugirati toti...

Chefuiram toata ziua in cinstea onomasticiii ,nu se poate sa nu fi sughitat continu,nu mai apucaram sa sa vedem cand vine seara,s-a rupt filmul,Hac


Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 21:10

o seara minunata tuturor cafengiilor...

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 21:59

De la: camelia75, la data 2011-06-08 21:10:02o seara minunata tuturor cafengiilor...

sa traiti....bine !

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 22:02

mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
coradu

3399 mesaje
Membru din: 6/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iunie 2011, ora 23:23

De la: daniela_iasi, la data 2011-06-08 22:02:03mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!


la mine ploua de....rupe...
hai ca arunc ploaia si peste CARPATI!

Raporteaza abuz de limbaj
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Membru din: 7/08/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 02:52

De la: daniela_iasi, la data 2011-06-08 22:02:03mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!



sa vin sa te racoresc...???

Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Membru din: 7/08/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 02:54

De la: coradu, la data 2011-06-08 23:23:30
De la: daniela_iasi, la data 2011-06-08 22:02:03mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!


la mine ploua de....rupe...
hai ca arunc ploaia si peste CARPATI!



si noua ni se rupe...

Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 14:41

De la: sunt_al_naibii, la data 2011-06-09 02:54:05
De la: coradu, la data 2011-06-08 23:23:30
De la: daniela_iasi, la data 2011-06-08 22:02:03mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!


la mine ploua de....rupe...
hai ca arunc ploaia si peste CARPATI!



si noua ni se rupe...


Mai scosesi profilul asta de la naftalina?

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 14:43

De la: Melody_, la data 2011-06-09 14:41:09
De la: sunt_al_naibii, la data 2011-06-09 02:54:05
De la: coradu, la data 2011-06-08 23:23:30
De la: daniela_iasi, la data 2011-06-08 22:02:03mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!


la mine ploua de....rupe...
hai ca arunc ploaia si peste CARPATI!



si noua ni se rupe...


Mai scosesi profilul asta de la naftalina?

I s-a rupt firul de la......................telefon!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 14:47

de la acela fara fir...

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 14:49

De la: Melody_, la data 2011-06-09 14:47:41de la acela fara fir...

inseamna caaaa................ a ramas fara antena............!

Raporteaza abuz de limbaj
Tramp

9944 mesaje
Membru din: 16/08/2010
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 17:27

De la: daniela_iasi, la data 2011-06-08 22:02:03mi-e caaaaaaaald !!!!!!!!

Alooooo,alooooooo.................Nu mai munciti atata,ca va supraincalziti!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:35

weekend de vis va doresc

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:36

buna dimineata si s-aveti o zi plina

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:38

Cafea cu gheata si lichior

Ingrediente:

2 cescute de cafea
1 pahar mic de lichor (crema ar fii mai indicat)
gheata
2 lingurite zahar
coaja de lamaie rasa



Mod de preparare:


Se amesteca bine ingredientele (mai putin gheata).
Daca folositi gheata rasa se poate amesteca si ea de la inceput. Daca aveti cuburi, puneti in pahar cuburile de gheata (in functie de cat de rece vreti sa fie bautura), apoi turnati cafeaua obtinuta anterior.

Se poate orna cu frisca.

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:40

Micul dejun - traditii si obieciuri

Cum si ce ar trebui sa mancam dimineata? Mult sau putin? Alimente consistente sau usoare? Exista mancaruri specifice micului dejun? Ei bine... va invitam sa aflati de la semenii nostri europeni raspunsurile care vi se potrivesc cel mai bine!

Micul dejun in Europa

Indiferent de felul in care este numit micul dejun - breakfast, frühstück, petit dejeuner, prima colazione, ontbijt, cafe da manhã etc - aceasta masa de dimineata este prezenta peste tot in lume. Ce-i drept, consistenta sa difera de la tara la tara insa, in esenta, asteptarile sunt aceleasi: trebuie sa te "puna pe picioare" pentru ziua care abia incepe! Iar acest lucru este de obicei obtinut prin combinarea unui aliment energizant cu un altul intaritor, in proportii diferite si relative in functie de cultura. In Franta de exemplu, cafeaua este cea mai importanta componenta a acestei mese, pe cand in tarile asiatice majoritatea oamenilor mananca alimente pe care in mod normal le-ar consuma la orice alta masa. Iar in America, mancarurile de dimineata sunt specifice doar acestei perioade a zilei.

Rusia

La masa de dimineata, unii rusi aleg cafeaua, dar ceaiul fierbinte este probabil cel mai popular. O mare varietate de tipuri de paine (painea neagra fiind adesea asociata cu zona rurala), blini, mezelurile, ouale prajite si castravetii murati sunt componentele specifice unui mic dejun rusesc. Kasha - un fel de cereale rezervate in mod special copiilor - se serveste adesea cu tvorog (un soi de branza moale asemanatoare cu ricotta) sau cu iaurt si zahar.


Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:41

Turcia

Bucataria turceasca ofera destul de putine optiuni pentru mesele de dimineata. Un mic dejun popular in stil continental consta in doar cateva felii de paine unse cu unt si miere. Exista multe feluri de miere produse in Turcia iar printre cele mai neobisnuite este siyah çam bali sau mierea de pin negru. Multi muncitori turci mananca dimineata la restaurant unde meniul popular este supa de tarhana si painea proaspata. Tarhana este un amestec de faina, iaurt, drojdie si o varietate de legume prajite, sare si condimente, fermentat timp de 4-7 zile.

Cei care dejuneaza la patiserii pot alege su böregi - un produs cald de patiserie care contine straturi de taitei, branza alba moale si patrunjel, impreuna cu un pahar de ceai turcesc sau de ayran - o bautura simpla facuta din apa cu iaurt, usor sarata.

Pentru cei care au mai mult timp, un mic dejun complet include ekmek (o paine tipic turceasca, facuta cu faina de grau si intotdeauna servita proaspata) cu conserve, miere, unt, oua fierte, masline negre, castraveti, rosii si branza din lapte de oaie.

Bauturile de la micul dejun sunt foarte importante in acesta tara. Ceaiul, de obicei servit in pahare si nu in cesti, este pregatit intr-un dispozitiv special, care il pastreaza fierbinte fara sa-i permita sa fiarba. Turcii spun ca acest mod de preparare face ca ceaiul sa nu mai fie amar. Mai exista, de asemenea, faimoasa cafea turceasca care este facuta prin fierberea boabelor de cafea intr-un vas numit jezve. Cafeaua este indulcita variat, iar cateodata este aromata cu nucsoara sau cu alte condimente. In timpul iernii, majoritatea turcilor beau sahlep: lapte dulce si fierbinte amestecat cu pudra din radacini de orhidee si un pic de scortisoara - o bautura care este considerata a fi si un remediu impotriva racelii.


Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:41

Germania, Austria, Olanda si Suedia

Micul dejun in aceste tari este caracterizat printr-o selectie generoasa de alimente: cereale, oua, o varietate de tipuri de paine cu unt si gem, carnuri reci, branzeturi, iaurt, fructe si sucuri din fructe, ceai, cafea, ciocolata calda sau lapte.

Insa pe langa acestea mai exista si specialitati regionale. In Suedia, de exemplu, oamenii pot alege sa consume cerealele cu filmjölk - un fel de lapte mai gros, intre iaurt si smantana - pregatit printr-o fermentare speciala. Germanii consuma in general ouale fierte moi. Austriecii mananca un mic dejun usor dimineata foarte devreme si adesea mai au inca un mic dejun mai substantial numit Gabelfrühstück sau "mic dejun la rascruce", la una dintre multele cafenelele pentru care Austria este atat de faimoasa.
In Olanda, la micul dejun, poti intalni o faimoasa specialitate locala cunoscuta ca groene haring (herring). Iar in loc de cafea, ceai sau ciocolata calda, unii olandezi aleg sa consume anijsmelk - lapte cald aromatizat cu anason.

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:42

Anglia, Irlanda, Scotia si Tara Galilor

Marea Britanie

Britanicii sunt faimosi pentru micul lor dejun foarte bogat. O larga varietate de carnuri este intotdeauna in prim-plan: bacon, carnati, rinichi la gratar, cotlete de miel etc. Pe langa acestea, ei mai consuma si oua fierte tari, rosii, ciuperci, cereale, diferite tipuri de peste afumat, ceai si cafea. Intre produsele de patiserie putem gasi: cornuri, crumpets, brown bread ("paine maro") cu unt, miere, gem sau marmelada. Iar painea prajita este nelipsita. Influenta culinara a secolelor in care India era colonie britanica este evidenta cand vine vorba de un mic dejun care contine kedgere. Kedgere este de fapt khichri - preparat indian cu linte, orez si condimente - la care englezii au adaugat oua, smantana si eglefin afumat (un soi de peste marin des intalnit in bucataria britanica). Alte doua alimente care isi au originea in bucataria indiana sunt hoppers (original - clatitele de orez cunoscute si ca appam) si mango chutney ("chutney" - cuvant indian insemnand "deliciu").

Irlanda
Un mic dejun irlandez ca la carte poate fi foarte bine descris prin cuvantul "fry" ("prajit) - acesta fiind indeajuns de sugestiv pentru felul in care este consumata carnea. Albe sau negre, budincile sunt adesea adaugate la masa alaturi de carne. Pe langa acestea, soda bread - un fel de paine alba, usor dulce, dospita cu bicarbonat si care contine de obicei cateva bobite de stafide - este aproape nelipsita.

Scotia

Contributia scotiana la micul dejun din Insulele Britanice include oatcakes, scones si Arbroath smokies. Scones seamana foarte mult cu biscuitii si sunt traditional despicati inainte de a fi gatiti. Oatcakes, numite de asemenea si bannocks, contin carne de oaie si faina de orz si sunt preparate la gratar. Scotienii sunt mult mai faimosi pentru consumul lor mare de carne de oaie decat britanicii sau irlandezii. Arbroath smokies sunt de fapt eglefini taiati, apoi legati perechi intre ei, sarati sau lasati la saramura inainte de a fi afumati la foc slab. Ei sunt consumati de obicei cu zeama de lamaie si cu putin piper negru, impreuna cu brown bread si unt.

Tara Galilor

Neobisnuitele alimente care constituie masa de dimineata galeza sunt Bara Lawr (sau laverbread) si cockles. Bara lawr este o alga marina comestibila care este culeasa de pe tarmurile stancoase ale coastei de sud a Tarii Galilor. Poate fi amestecata cu cereale si carne de oaie si apoi prajita la gratar, sau poate fi servita simplu, precum spanacul. Iar cockles sunt un gen de scoici prajite servite dimineata.


Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:42

Grecia

In Grecia, micul dejun nu este o masa atat de importanta. Majoritatea oamenilor imbuca rapid un mic rulou prajit sau un fruct proaspat cu iaurt. Cafeaua greceasca - identica cu cea turceasca - este extrem de populara si este consumata fara zahar (sketo), cu zahar in cantitati moderate (metrio) sau foarte dulce (glyko). Dar niciodata nu este servita cu lapte. Multi greci suplimenteaza micul dejun cu o gustare mai tarzie, tot de dimineata, care include paine, carne si branza.


Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:43

Bulgaria

In Bulgaria, micul dejun include ceai sau cafea turceasca, paine cu susan si unt, branza de oaie, miere, masline, rosii, oua fierte si - cel mai important - iaurt. Bulgarii au un procentaj mai mare de centenari in randul populatiei decat in alte colturi ale lumii si se crede ca aceasta situatie se datoreaza tocmai consumului de iaurt. Majoritatea bulgarilor consuma iaurt cel putin o data pe zi.


Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:44

Spania si Portugalia

Probabil cel mai des intalnit mic dejun in Spania si Portugalia este o chifla cu unt si gem si o ceasca de cafea cu mult lapte. Spania este tara responsabila pentru aducerea ciocolatei din Lumea Noua in Europa. Iar faptul ca ciocolata este aici o bautura mult mai consumata de catre adulti decat in orice alta tara vorbeste foarte mult despre istoria culinara si coloniala a acestei tari. Unul dintre componentele cele mai intalnite la micul dejun este chocolate con churros - ciocolata cremoasa, calda, servita cu un fel de gogoasa imbracata in zahar si scortisoara. Amatorii inmoaie gogoasa (churro) in ciocolata inainte de fiecare imbucatura.

In zona catalana - tara maslinelor - painea este adesea servita cu ulei de masline in loc de unt, iar alimentul favorit este pan con tomate, un stramos al faimoasei pizza. Acesta este preparat prin ungerea unei felii subtiri de paine prajita cu ulei de masline, usturoi, rosii si (cateodata) completata cu o felie de sunca. Ouale prajite si omletele sunt de asemenea populare.


Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:45

Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca


Ingrediente:
8 oua
1 ardei gras rosu
200 gr branza rasa de oaie
2 felii de sunca afumata
1 ceapa rosie
2 linguri ulei de masline
sare piper proaspat roz macinat,un praf de menta,un praf de tarhon uscat


Mod de preparare:
Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul gras in cubulete sau julien(cum ne place).Spargem ouale,le dam un praf de sare si piper,le batem cu un tel.Separat taiem fideluta ceapa si o punem la calit in 2 linguri de ulei de masline
extravirgin,adaugam si sunca,ardeiul gras,le calim 2 sau cel mult 3 minute,apoi punem si ouale batute spuma.Asejam pe o farfurie omleta alaturi de un ardei iute.Cine nu doreste picant poate sa serveasca omleta cu o salata sau cu ceapa verde.

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:46

va doresc ,,POFTA BUNA''

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje
Membru din: 4/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 03:48

Coctail spumos cu fructe



Ingrediente:
2 kiwi
150g capsuni
500 ml "fanta" de la gheata
500ml "sprite" de la gheata
2 lamai verzi
frunze de lamaita


Mod de preparare:
Kiwi se decojeste si se taie felii. Capsunile se taie felii. Fructele se aseaza intr-o carafa si se acopera cu "fanta si sprite" se inglobeaza suc de lamai verzi. Se orneaza cu lamaite.

Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 22:40

De la: camelia75, la data 2011-06-11 03:48:19Coctail spumos cu fructe



Ingrediente:
2 kiwi
150g capsuni
500 ml "fanta" de la gheata
500ml "sprite" de la gheata
2 lamai verzi
frunze de lamaita


Mod de preparare:
Kiwi se decojeste si se taie felii. Capsunile se taie felii. Fructele se aseaza intr-o carafa si se acopera cu "fanta si sprite" se inglobeaza suc de lamai verzi. Se orneaza cu lamaite.


Cocktailul pica bine, chiar cautam ceva mai deosebit

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:40

Cappuccino cu vodka

Ingrediente:

30 ml vodka,
30 ml lichior de cafea,
50 ml frisca,
gheata



Mod de preparare:

Se pun ingredientele intr-un shaker si se agita bine.
Se toarna intr-un pahar de cocktail si se serveste rece cu cuburi de gheata.

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:52

De la: XYW, la data 2011-06-12 10:40:16Cappuccino cu vodka

Ingrediente:

30 ml vodka,
30 ml lichior de cafea,
50 ml frisca,
gheata



Mod de preparare:

Se pun ingredientele intr-un shaker si se agita bine.
Se toarna intr-un pahar de cocktail si se serveste rece cu cuburi de gheata.


Foarte bun Ajunge unul ca sa ma pilesc?

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Membru din: 27/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 10:56

De la: Ingrid, la data 2011-06-12 10:52:42
De la: XYW, la data 2011-06-12 10:40:16Cappuccino cu vodka

Ingrediente:

30 ml vodka,
30 ml lichior de cafea,
50 ml frisca,
gheata



Mod de preparare:

Se pun ingredientele intr-un shaker si se agita bine.
Se toarna intr-un pahar de cocktail si se serveste rece cu cuburi de gheata.


Foarte bun Ajunge unul ca sa ma pilesc?



pt.betivi ca tine e de-ajuns doar s-o miroasa si gata ....la somnic...

Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
coradu

3399 mesaje
Membru din: 6/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 11:03

De la: XYW, la data 2011-06-12 10:56:08
De la: Ingrid, la data 2011-06-12 10:52:42
De la: XYW, la data 2011-06-12 10:40:16Cappuccino cu vodka

Ingrediente:

30 ml vodka,
30 ml lichior de cafea,
50 ml frisca,
gheata



Mod de preparare:

Se pun ingredientele intr-un shaker si se agita bine.
Se toarna intr-un pahar de cocktail si se serveste rece cu cuburi de gheata.


Foarte bun Ajunge unul ca sa ma pilesc?



pt.betivi ca tine e de-ajuns doar s-o miroasa si gata ....la somnic...


beuturã...așa.......pe mațul gol?
sau e doar pentru curaj,sa poti ataca psalmii la slujba de duminica?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: