back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Infrangerea lui geoana. reversul medaliei ?

reio

486 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 15:52

Va zic de la bun inceput ca n-am suportat niciodata PSD - ul si pe Iliescu (ca sa nu sara in sus pedeleii de serviciu )

Din pacate insa, trebuie sa constat ca infrangerea de la presedintiale s-ar putea sa duca si la destituirea lui din fruntea partidului ceea ce nu-mi convine de loc. Asa ,,prostanac'' cum era, mi se pare ca a fost cam singurul de pana acum care a incercat sa reformeze un pic partidul, sa-l modernizeze.
Iarasi din pacate, se pare ca vor reveni in forta mamutii neingropati ai partidului, cu vechile lor metehne comuniste.
Eu zic ca e de rau...

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 08:34

De la: reio, la data 2010-01-28 15:52:12Va zic de la bun inceput ca n-am suportat niciodata PSD - ul si pe Iliescu (ca sa nu sara in sus pedeleii de serviciu )

Din pacate insa, trebuie sa constat ca infrangerea de la presedintiale s-ar putea sa duca si la destituirea lui din fruntea partidului ceea ce nu-mi convine de loc. Asa ,,prostanac'' cum era, mi se pare ca a fost cam singurul de pana acum care a incercat sa reformeze un pic partidul, sa-l modernizeze.
Iarasi din pacate, se pare ca vor reveni in forta mamutii neingropati ai partidului, cu vechile lor metehne comuniste.
Eu zic ca e de rau...

E chiar mai rau!!!!!!!!!!!
base simte ca se scufunda, PD-L-eii vad ca el scade tot mai mult ca imagine si asta se reflecta si asupra portocaliilor care astfel devin maronii!!!!!!!!!!!!
Plini de furie ca populatia incepe sa-i urasca intr-o proportie tot mai mare, cauta sa dezbine si sa rupa celelalte partide, pentru a acredita ideea ca toate partidele sunt corupte si toti politicienii patati.
Sa stii ca oamenii vad din ce in ce mai clar, cine se afla la putere si cat de prost este gestionata tara, nu mai pot fi prostiti!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am incredere in maturitatea politica a liderilor PSD pe care nu-i iubesc, dar care sunt mult mai putin comunisti decat basescu sa fie clar, si sper ca cei care-mi sunt mai simpatici, PNL-istii nu se vor dovedi masa de manevra pentru strategiile securiste ale lui basescu.
Deja modalitatile de dezbinare a partidelor si aliantelor politice ale lui base sunt cunoscute, toti politicienii ar trebui sa stie ca tot ce emana Cotroceniul la ora actuala este nesanatos si distrugator !!!!!!!!!!!!!!!!

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:53

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Infrangerea lui Geoana. Reversul medaliei ?
Mergi la: