back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romancele, cele mai frumoase femei!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

78 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 11:35

De la: Dorulet, la data 2010-01-29 01:42:31
De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-29 01:11:20pentru baietii cu oglinda si spinii, sa lamurim un lucru:
femeile nu se fac frumoase doar pt EI sau EL, ci in primul rand pt ELE.
ridica teribil moralul sa te stii aranjata, parfumata, pusa in valoare de niste haine bine alese, altfel spus sa te faci frumoasa.
primii ochi critici ce-i simti atinti asupra ta ca femeie sunt ai celorlalte femei si abia apoi ai barbatilor care de multe ori nici nu pricep cat te-ai caznit sa-ti asortezi rujul cu oja, ori poseta cu esarfa si asa mai departe, ori ca tipul de machiaj facut era la moda anul trecut, nu si anul asta, iar parul ca sa-ti stea intr-un anume fel a necesitat cateva portii zdravene de spuma si fixativ.
deci nu pt voi muncim la imaginea noastra ci simplu, pt noi.

chiar era o expresie simpatica spusa de un barbat ,, femeiel se imbraca pt ele si se dezbraca pt noi,,

si tot nu m-am lamurit cu un aspect. daca tot s-a decis ca barbatii cei mai bine sunt romanii, la care anume se face referire mai exact: ardelenii, moldovenii, oltenii, dobrogenii, care?

Mi-ar place să-ți dau dreptate, din spirit de solidaritate feminină....dar nu pot, ar însemna să fiu ipocrită... Descrierile de mai sus mi se par niște clișee scoase din tabloidele feministe...
Eu consider că Emil are dreptate...indiferent că stăm cinci minute sau două ore în oglindă să ne aranjăm...pentru un oarecare "el" o facem!
Acuma logic...dacă ar dispărea toți bărbații din lume...și ar exista numai femei...pentru ce m-am mai aranja??? Ce-mi pasă mie de părerea vecinei vis-a-vis de cum arăt???
Indiferent că sunt în jeanși sau la țol festiv...tot eu sunt..nici nu crește și nici nu se reduce autostima ori moralul.
...Eu mă aranjez pentru el...nu pentru altcineva, dacă ajung să mă aranjez pentru alții...e grav!!!
...Dar asta este doar felul meu de a gândii...poate ptr unele este mai important ce gândesc alții...ptr mine este mai important cel cu care-mi împart viața și visele și greutățile!
...și sper că nu te superi pe mine...

bine draga mea. ai perfecta dreptate. da-mi voie sa te intreb insa un lucru.
acasa, cand stai si-ti astepti sotul, cu casa scuturata, masa pusa, te aranjezi, machezi strict pt el?
dimineata, cand iesi pe usa sa mergi la servici, te aranjezi tot pt el?
sau o faci pt tine? sub nici o forma nu pot accepta gandul ca ai face-o pt a fi admirata de altii/ altele. doar si tu ai spus-o ... ar fi grav.
nu-s idei din tabloide. e superficialitate? poate. uneori este insa necesara. gadila vanitatea ce zace in fiecare femeie. tu nu o ai niciodata?

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 12:32

De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-29 11:35:31
De la: Dorulet, la data 2010-01-29 01:42:31
De la: floare_de_lotus, la data 2010-01-29 01:11:20pentru baietii cu oglinda si spinii, sa lamurim un lucru:
femeile nu se fac frumoase doar pt EI sau EL, ci in primul rand pt ELE.
ridica teribil moralul sa te stii aranjata, parfumata, pusa in valoare de niste haine bine alese, altfel spus sa te faci frumoasa.
primii ochi critici ce-i simti atinti asupra ta ca femeie sunt ai celorlalte femei si abia apoi ai barbatilor care de multe ori nici nu pricep cat te-ai caznit sa-ti asortezi rujul cu oja, ori poseta cu esarfa si asa mai departe, ori ca tipul de machiaj facut era la moda anul trecut, nu si anul asta, iar parul ca sa-ti stea intr-un anume fel a necesitat cateva portii zdravene de spuma si fixativ.
deci nu pt voi muncim la imaginea noastra ci simplu, pt noi.

chiar era o expresie simpatica spusa de un barbat ,, femeiel se imbraca pt ele si se dezbraca pt noi,,

si tot nu m-am lamurit cu un aspect. daca tot s-a decis ca barbatii cei mai bine sunt romanii, la care anume se face referire mai exact: ardelenii, moldovenii, oltenii, dobrogenii, care?

Mi-ar place să-ți dau dreptate, din spirit de solidaritate feminină....dar nu pot, ar însemna să fiu ipocrită... Descrierile de mai sus mi se par niște clișee scoase din tabloidele feministe...
Eu consider că Emil are dreptate...indiferent că stăm cinci minute sau două ore în oglindă să ne aranjăm...pentru un oarecare "el" o facem!
Acuma logic...dacă ar dispărea toți bărbații din lume...și ar exista numai femei...pentru ce m-am mai aranja??? Ce-mi pasă mie de părerea vecinei vis-a-vis de cum arăt???
Indiferent că sunt în jeanși sau la țol festiv...tot eu sunt..nici nu crește și nici nu se reduce autostima ori moralul.
...Eu mă aranjez pentru el...nu pentru altcineva, dacă ajung să mă aranjez pentru alții...e grav!!!
...Dar asta este doar felul meu de a gândii...poate ptr unele este mai important ce gândesc alții...ptr mine este mai important cel cu care-mi împart viața și visele și greutățile!
...și sper că nu te superi pe mine...

bine draga mea. ai perfecta dreptate. da-mi voie sa te intreb insa un lucru.
acasa, cand stai si-ti astepti sotul, cu casa scuturata, masa pusa, te aranjezi, machezi strict pt el?
dimineata, cand iesi pe usa sa mergi la servici, te aranjezi tot pt el?
sau o faci pt tine? sub nici o forma nu pot accepta gandul ca ai face-o pt a fi admirata de altii/ altele. doar si tu ai spus-o ... ar fi grav.
nu-s idei din tabloide. e superficialitate? poate. uneori este insa necesara. gadila vanitatea ce zace in fiecare femeie. tu nu o ai niciodata?

Huh...vanity, definitely my favorite sin...doar că se manifestă sub o altă formă, cel puțin în cazul meu. ..și oricât de nasol este să recunosc...dacă nu ar exista "el"...nu m-aș "puțulii" deloc!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
reio

486 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 16:05

De la: crio, la data 2010-01-21 19:47:42
numai eu nu l-am intillnit pe Mel Gibson!!!!

Cica o romanca statea la cusut pe marginea unei ape si ii cade degetarul in apa.
Femeia incepe sa planga amarnic ca si-a pierdut degetarul, ca nu mai poate coase ca sa-si intretina familia.
Dumnezeu o aude si o intreaba de ce plange asa de rau. Femeia ii spune si Dumnezeu se baga in apa si scoate un degetar batut cu perle si ii zice:
- Acesta este degetarul tau ?
- Nu, raspunde femeia.
Dumnezeu scoate unul batut in diamante.
Femeia da acelasi raspuns.
Dumnezeu se baga iar in apa si scoate unul din piele.
- Asta este degetarul meu.
Dumnezeu impresionat i le da pe toate trei.
Dupa cativa ani femeia se plimba cu sotul pe marginea apei si acesta cade in apa.
Femeia incepe sa planga si sa se jeleasca.
Dumnezeu o aude si se duce iar la ea. Se baga in apa, il scoate pe George Clooney si o intreaba:
-Acesta e sotul tau ?
- Da, raspunse femeia.
Dumnezeu se enerveaza si zice:
- Bine femeie, dar asta nu este sotul tau. De ce ma minti ?
- Iarta-ma Doamne ! dar daca ziceam nu, mi-l scoteai pe Brad Pitt, dupa care il scoteai pe sotul meu si mi dadeai pe toti trei. Stii... eu nu mai sunt la prima tinerete, asa ca nu as fi facut fata.
Dumnezeu zambi si il lasa pe George Clooney.

Chestia are si o morala: atunci cand o femeie minte o face cu cele mai bune intentiii si in interesul tuturor

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 16:17

De la: reio, la data 2010-01-29 16:05:52
De la: crio, la data 2010-01-21 19:47:42
numai eu nu l-am intillnit pe Mel Gibson!!!!

Cica o romanca statea la cusut pe marginea unei ape si ii cade degetarul in apa.
Femeia incepe sa planga amarnic ca si-a pierdut degetarul, ca nu mai poate coase ca sa-si intretina familia.
Dumnezeu o aude si o intreaba de ce plange asa de rau. Femeia ii spune si Dumnezeu se baga in apa si scoate un degetar batut cu perle si ii zice:
- Acesta este degetarul tau ?
- Nu, raspunde femeia.
Dumnezeu scoate unul batut in diamante.
Femeia da acelasi raspuns.
Dumnezeu se baga iar in apa si scoate unul din piele.
- Asta este degetarul meu.
Dumnezeu impresionat i le da pe toate trei.
Dupa cativa ani femeia se plimba cu sotul pe marginea apei si acesta cade in apa.
Femeia incepe sa planga si sa se jeleasca.
Dumnezeu o aude si se duce iar la ea. Se baga in apa, il scoate pe George Clooney si o intreaba:
-Acesta e sotul tau ?
- Da, raspunse femeia.
Dumnezeu se enerveaza si zice:
- Bine femeie, dar asta nu este sotul tau. De ce ma minti ?
- Iarta-ma Doamne ! dar daca ziceam nu, mi-l scoteai pe Brad Pitt, dupa care il scoteai pe sotul meu si mi dadeai pe toti trei. Stii... eu nu mai sunt la prima tinerete, asa ca nu as fi facut fata.
Dumnezeu zambi si il lasa pe George Clooney.

Chestia are si o morala: atunci cand o femeie minte o face cu cele mai bune intentiii si in interesul tuturor

si judecind dupa povestea ta ,si destepte.....sau aici a fost o mica viclenie ? ...draguta,nu zic nu ...daca i-a placut si lui dumnezeu nu mai e nimic de zis !

reio

486 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 16:43

bineinteles ca si destepte, ce intrebare e aia ?
Se vede si dupa cum ne tineti sub papuc.
Cam asa zicea coradu pe alt topic intr-un banc:
,,Mor toți oamenii de pe Pământ și ajung în Rai. Vine Dumnezeu și spune:
- Să se formeze două cozi! La una să stea bărbații care au fost dominați de către neveste, iar la cealaltă să stea bărbații care și-au dominat nevestele. Nevestele să plece cu Sfântul Petru.
Peste vreo oră, vine Dumnezeu să vadă ce au făcut bărbații. Se formaseră două cozi : una de peste 1 milion de kilometri, iar alta la care stătea un singur bărbat.
- Să vă fie rușine! zice Dumnezeu. V-am creat după chipul și asemănarea mea și voi v-ați lăsat ținuți sub papuc! Priviți-l pe singurul meu fiu care a știut să stea drept și m-a făcut să fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reușit să fii singurul bărbat din aceasta coadă?
- Nu stiu, nevastă-mea m-a pus să stau aici''

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 21:48

De la: reio, la data 2010-01-29 16:43:38bineinteles ca si destepte, ce intrebare e aia ?
- Să se formeze două cozi! La una să stea bărbații care au fost dominați de către neveste, iar la cealaltă să stea bărbații care și-au dominat nevestele. Nevestele să plece cu Sfântul Petru.
Peste vreo oră, vine Dumnezeu să vadă ce au făcut bărbații. Se formaseră două cozi : una de peste 1 milion de kilometri, iar alta la care stătea un singur bărbat.
- Să vă fie rușine! zice Dumnezeu. V-am creat după chipul și asemănarea mea și voi v-ați lăsat ținuți sub papuc! Priviți-l pe singurul meu fiu care a știut să stea drept și m-a făcut să fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reușit să fii singurul bărbat din aceasta coadă?

trebuie sa recunoasteti ca va place......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 22:08

De la: 9am147005, la data 2010-01-29 21:48:13
De la: reio, la data 2010-01-29 16:43:38bineinteles ca si destepte, ce intrebare e aia ?

trebuie sa recunoasteti ca va place......
pai si daca recunosc primesc ceva in plus???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 23:02

florine, judecand dupa poza aia, bag seama ca deja primesti......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 13:57

da ce , nu primesti inca tot tacamul?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:11

De la: 9am147005, la data 2010-01-31 13:57:58 da ce , nu primesti inca tot tacamul?
io nu mananc tacamuri ca e grele si mi se apleaca,io servesc numa' bunatati gatite sau crude,oricum sa aiba peste 18 ani

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:34

De la: florinpreda999, la data 2010-01-31 14:11:15
De la: 9am147005, la data 2010-01-31 13:57:58 da ce , nu primesti inca tot tacamul?
io nu mananc tacamuri ca e grele si mi se apleaca,io servesc numa' bunatati gatite sau crude,oricum sa aiba peste 18 ani

mai pacatosule, vezi ca intri in post si te scoate de pe lista tanti aia cu programarea in imparatia vesnica....

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:39

De la: 9am147005, la data 2010-01-31 14:34:44
De la: florinpreda999, la data 2010-01-31 14:11:15

mai pacatosule, vezi ca intri in post si te scoate de pe lista tanti aia cu programarea in imparatia vesnica....
neah,nu tine ca i-am dat liber la propaganda si acu' sa vina cu texte ca nu meriti,ca sa mai astepti,nu se face ca-i retrag acreditatarea de la portile raiului

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:56

si ma pui pe mine......

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 04:33

Femeia este un miracol, o comoara ascunsa!
De aceea, barbatul sapa s-o gaseasca

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 09:36

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-01 04:33:09Femeia este un miracol, o comoara ascunsa!

incepe sa-mi placa cum graiesti......

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 13:26

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-01 04:33:09Femeia este un miracol, o comoara ascunsa!

Concret, ca te cunosc, ce urmaresti...ce sapi?

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 14:15

De la: xzy, la data 2010-02-01 13:26:32

Concret, ca te cunosc, ce urmaresti...ce sapi?

....sapa rabdarea olimpica a femeii....
....vrea sa manance la McDonalds.......

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 14:26

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:41

Femeia este gradina!
Barbatul, saracul de el, tot cu munca, are unealta de sapat

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 20:48

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-01 20:41:45Femeia este gradina!

tu ce tot dai cu sapatu asta???

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:35

da banuiesc ca-i si place sa-si are hectarul.......

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 02:10

Am o romanca mica la mine acasa! Vine si se asaza la mine-n brate, si e frumoasaaaa foc, ca mine!
Da fica-mea ma omoara! Trebuie, in fiecare dimineata, sa-i dau pupicul de rigoare, s-o tin in brate, e cea mai mica, 8 ani.
Offf romancutele astea!
Da, sa stiti ca fetele seamana cu tatii, frumoase ca ei
Si tatii se topesc, cind le cer ele ceva taticii trebuie sa execute!
Asa ca pina la urma, romancele sint frumoase ca noi

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 12:05

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-02 02:10:47Am o romanca mica la mine acasa! Vine si se asaza la mine-n brate, si e frumoasaaaa foc, ca mine!
Da fica-mea ma omoara! Trebuie, in fiecare dimineata, sa-i dau pupicul de rigoare, s-o tin in brate, e cea mai mica, 8 ani.
Offf romancutele astea!
Daaaaa ...si modeste foc!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 12:21

De la: rodik_mi, la data 2010-02-02 12:05:31
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-02 02:10:47Am o romanca mica la mine acasa! Vine si se asaza la mine-n brate, si e frumoasaaaa foc, ca mine!
Offf romancutele astea!
Daaaaa ...si modeste foc!

Draga mea, modestia este pentru cei care nu au ce să se laude!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 12:33

Offf romancutele astea!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 02:12

De la: crio, la data 2010-02-01 20:48:14

tu ce tot dai cu sapatu asta???

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 05:33

Ebony
De ce rizi asa de bine?
Ai inteles ceva?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 05:52

Fara nici o modestie falsa, romancele sint cele mai!
Nici nu-i de mirare! Avem gene minunate.
Astea in America sint jumatate plastic!
Le dau la-ntins, la umflat cu botox, silicon, etc.
Apoi le dau la uns si la vopsit ca sa nu rugineasca!
Ale noastre sint frumoase, pur si simplu
Si cind le stringi in brate, se topesc ca untul, si cad in pat

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 05:54

Offf! Romancele!
Iar noi, baieti grijuli, ne aplecam sa le ajutam!
Asa sintem noi, buni !

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 06:24

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-05 05:52:41Fara nici o modestie falsa, romancele sint cele mai!
Nici nu-i de mirare! Avem gene minunate.
Astea in America sint jumatate plastic!
Le dau la-ntins, la umflat cu botox, silicon, etc.
Apoi le dau la uns si la vopsit ca sa nu rugineasca!
Ale noastre sint frumoase, pur si simplu
Si cind le stringi in brate, se topesc ca untul, si cad in pat

Emile, recunoaste, de fapt tu esti ala topitu'....

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romancele, cele mai frumoase femei!
Mergi la: