back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pruncii in romania o "specie" rara pe cale de disparitie?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 21:24

De la: 9am038113, la data 2010-04-24 21:01:10
De la: herra, la data 2010-04-22 21:54:21
De la: 9am038113, la data 2010-04-22 20:13:33io nu stiu cum de aveti curajul sa comentati deciziile altora de a/si trai viatza!!!....vreti prunci puneti mana si faceti/va!!!....sau vreti sa faca altii si sa se chinuie cu ei si voi doar as stati sa va uitati la ei?!
...ca daca v/ar interesa cu adevarat asta ati face...prunci si atunci ati vedea cum nu mai aveti timp de voi ..de prieteni ..de iesiri...de stat pe calculator...si in sinea voastra nu asta vreti cu adevarat....dar va simtiti datori sa comentati...ca poate se va lua una lume dupa voi...si daca cat mai multi si/ar face datoria asta ...ar scapa unii care nu au chef de asha ceva...../// altfel nu vad rostul comentariilor!!!

esti ce tot baigui acolo??
pruncii se fac nu ca sa se chinuie parintii sau pruncii....
pruncii se fac cu cap, trebuie sa tii cont de conditiile oferite de mediul in care traiesti.... si cum pe a noastra conducere nesimtita o doare in al-14-lea congres de natalitate, asigurand conditii de k...t familiilor si copiilor, GURA......ca vorbesti ca una care nu a avut copii .....

...vorbesc ca una care are un copil si care nu si/ar mai dori si alti...prunci!!!

de ce nu-ti doresti altii?? stii sa indemni pe altii sa faca, sa-i critici ca nu fac pt. ca nu au timp de distractii..... te arunci cu capul inainte in niste afirmatii crezand ca nu stim si noi sa deslusim ce-i in capul tau.....
nu mai critica tu romanii ca nu fac copii, ca au grija rromii sa-ti satisfaca dorinta....

Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 22:02

Eu sunt copilul cuiva ! Sunt condamnat la moarte din prima zi ! Speranta mea de viata e cam de 30 de ani ,daca ma operez va fi poate de 80 -ideea este ca tot voi muri ! Deci am fost,sunt si voi fi condamnat la moarte ! Imultirea nejustificata doar ca sa tinem cont de ce se spune in biblie mi se pare o prostie ! In 200 de ani populatia ar creste spre 900 de miliarde de oameni ! Atunci nici agricultura nu ne-ar mai salva iar dumnezeu ne-ar intoarce spatele ,ca de obicei ! Eu gandesc ca nu am dreptul sa dau nastere la cineva fara a fi sigur ca ii pot oferi un minim necesar - fara sa astept pomana de undeva ! Apoi m-as gandi daca as face acest lucru ,gandind,la rece, daca are rost sa dau nastere la cineva care va muri peste 80 de ani-ar fi vorba de o persoana la care as tine mult si cred ca mi-ar parea rau !

marco

627 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 22:07

De la: karpov, la data 2010-04-24 22:02:40

Eu sunt copilul cuiva ! Sunt condamnat la moarte din prima zi ! Speranta mea de viata e cam de 30 de ani ,daca ma operez va fi poate de 80 -ideea este ca tot voi muri ! Deci am fost,sunt si voi fi condamnat la moarte ! Imultirea nejustificata doar ca sa tinem cont de ce se spune in biblie mi se pare o prostie ! In 200 de ani populatia ar creste spre 900 de miliarde de oameni ! Atunci nici agricultura nu ne-ar mai salva iar dumnezeu ne-ar intoarce spatele ,ca de obicei ! Eu gandesc ca nu am dreptul sa dau nastere la cineva fara a fi sigur ca ii pot oferi un minim necesar - fara sa astept pomana de undeva ! Apoi m-as gandi daca as face acest lucru ,gandind,la rece, daca are rost sa dau nastere la cineva care va muri peste 80 de ani-ar fi vorba de o persoana la care as tine mult si cred ca mi-ar parea rau !

... PROST ESTI ... DOAMNEeeee ... da-i la cap in continuare sa nu cumva sa te inmultesti ... cu handicapati ca tine nu mai prinde romania nici 200 de ani pe harta ...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 22:19

De la: marco, la data 2010-04-24 22:07:20
De la: karpov, la data 2010-04-24 22:02:40

... PROST ESTI ... DOAMNEeeee ... da-i la cap in continuare sa nu cumva sa te inmultesti ... cu handicapati ca tine nu mai prinde romania nici 200 de ani pe harta ...

Stai prost cu matematica si cu logica ...draga Watson ! Crezi ca lumea e plina de oameni inteligenti -nici macar populatia chinei nu iti da de gandit -iar faptul ca biblia interzice chiar si metodele contraceptive pentru tine e o necunoscuta ! Cand mai prinzi cate ceva mai discutam ! Hai pa !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 05:08

Da stiu ca nu va trebuie prea mult sa va gasiti.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 11:25

De la: nastasemihail, la data 2010-04-25 05:08:25Da stiu ca nu va trebuie prea mult sa va gasiti.....

magnetismul......pacat ca e inteles gresit.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Pruncii in Romania o "specie" rara pe cale de disparitie?
Mergi la: