Info
x
Dependenta de computere, o problema sociala ....
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 23:31
Suntem niste viciosi nenorociti, asta este ...
Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 00:54
Cu exceptia anumitor discutii de pe acest forum, pe / din anumite sectiuni, cum ar fi acest topic si problema dezbatuta, ma retrag ...
Totul este o bascalie imensa, peste tot numai capete luminate care ne sfatuiesc pe ce drum sa mergem si ce sa alegem in viata ca reper, peste tot numai laudatori care defapt n-au nimic concret de zis sau de oferit din experienta personala ca exemplu, ... si lista poate continua. Si asta, doar datorita anumitor persoane. Rog insistent sa nu fiti o problema sociala si sa invatam sa comunicam unul cu celalalt. Nu ca uneori n-am intrat si eu in vartej, dar macar in spatele ironiilor mele, uneori chiar a insultelor, incercam sa determin anumite persoane sa inteleaga sensul comunicarii, fie ea si in spatiul virtual. Pentru toti prietenii mei, si se stiu ei care sunt, o bere de la baiatu'...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 01:38
Si uitatul la prea multe ''filme'' americane reprezinta o problema sociala.
Ce ne invata filmele americane !? Sa vedem: 1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabila pentru oricine, fie el somer sau director. 2. Cel putin unul din doi gemeni identici este diabolic. 3. Daca trebuie sa dezamorsezi o bomba nu ai de ce sa-ti faci griji, intotdeauna vei alege corect firul care trebuie taiat. 4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a patrunde in sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii extraterestre invadatoare. 5. Nu conteaza daca intr-o lupta martiala numarul adversarilor este foarte mare: inamicii tai vor astepta rabdatori sa te atace unul cate unul, dansand in jurul tau intr-o maniera amenintatoare, pana cand ii faci knock-out pe cei dinainte. 6. Cand stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se afla in dormitorul tau se vede perfect, numai ca intr-o usoara penumbra. 7. Daca esti blonda si draguta, este foarte probabil sa ajungi expert mondial in fisiune nucleara la varsta de 22 de ani. 8. Politistii cinstiti si muncitori sunt in mod traditional impuscati cu trei zile inainte de pensionare. 9. Decat sa risipeasca gloantele, megalomaniacii prefera sa-si ucida adversarii pe care-i prind folosind masinarii complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mancatori de oameni, ce le ofera prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada. 10. Toate paturile au cearsafuri speciale, probabil in forma de L, care ajung pana la subratul femeii care doarme, dar depasesc numai cu putin coapsele barbatului de langa ea. 11. Toate pungile cu cumparaturi contin cel putin o paine-bagheta. 12. Este foarte usor pentru oricine sa piloteze un avion, pana la aterizare, urmand instructiunile cuiva din turnul de control. 13. O data pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundari submarine. 14. Cel mai probabil vei supravietui unei batalii, dar numai daca nu faci greseala sa arati inainte cuiva fotografia iubitei care te asteapta acasa. 15. Daca vrei se te dai drept ofiter german sau rus, nu-i nevoie sa stii limbi straine, este suficient un accent potrivit. 16. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastra din Paris. 17. Un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul cand o femeie incearca sa-i curete zgarieturile. 18. Daca undeva se vede un panou de sticla, mai devreme sau mai tarziu cineva va trece prin el. 19. Daca locuiesc intr-o casa bantuita, femeile vor iesi - dar numai in cele mai transparente desuuri - sa vada ce este cu sunetele ciudate pe care le aud. 20. Un computer pe care trebuie sa deschizi un fisier text nu va avea cursor, dar va spune in-totdeauna: "Introdu parola". 21. Cand conduci pe un drum perfect drept este intotdeauna necesar sa rotesti voiniceste de volan in stanga si in dreapta la fiecare cateva momente. 22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari si rosii, pentru a sti exact cat mai este pana la explozie. 23. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat. 24. Daca te hotarasti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii. 25. Departamentele de politie dau ofiterilor teste de personalitate pentru a fi sigure ca ii vor face parteneri pe cei care se potrivesc mai putin. 26. Cand sunt singuri, toti ofiterii straini prefera sa vorbeasca unul cu altul in engleza Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 03:14
De la: crio, la data 2010-01-18 21:24:09Eu si 6 zile. Cind nu eram pe net, nu am folosit 2 luni. Dar e trecut asta. Acum maxim 2 zile. Dupa care sint nervos.De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-18 18:48:30De la: Dorinel, la data 2010-01-18 18:38:08Curiozitatea duce la dependenta ! Daca as cistiga bani normal, as lasa netul mai usor. E din cauza nerealizarii in viata normala. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:56
Cred ca da ! pentru unii poate fi o problema ;mai ales pentru cei ce nu mai pot pastra echilibrul intre real si virtual .Depinde ce gol umple aceasta dependenta; si cu cat golul e mai mare,cu atat echilibrul este compromis.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:19
din cauza nerealizarilor in viata? hmmmmm..sa ma gindesc...la mine e doar nevoia de a avea prieteni...virtuali sau nu...prieteni sa fie...Cineva care sa-ti vorbeasca..,care sa te asculte,care sa-ti raspunda la mesaje...care sa-ti spuna un cuvint frumos...sa-ti dea un sfat cind ai o durere de cap...sa vezi ca cineva reactioneaza ...Poate ca cei de acasa sint mai ocupati,nu inseamna ca esti complet singur sau nu esti iubit real ,pur si simplu ...in realitate cine trebuie nu este linga tine cind trebuie,nu ptr ca nu ar vrea ,ci ptr ca...nu este..din 1001 motive.
Nevoia de a socializa pe un forum...nu completeaza ceea ce-ti lipseste in viata reala,pur si simplu,nu te face sa te mai simti singur. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:36
De la: crio, la data 2010-01-19 18:19:25din cauza nerealizarilor in viata? hmmmmm..sa ma gindesc...la mine e doar nevoia de a avea prieteni...virtuali sau nu...prieteni sa fie...Cineva care sa-ti vorbeasca..,care sa te asculte,care sa-ti raspunda la mesaje...care sa-ti spuna un cuvint frumos...sa-ti dea un sfat cind ai o durere de cap...sa vezi ca cineva reactioneaza ...Poate ca cei de acasa sint mai ocupati,nu inseamna ca esti complet singur sau nu esti iubit real ,pur si simplu ...in realitate cine trebuie nu este linga tine cind trebuie,nu ptr ca nu ar vrea ,ci ptr ca...nu este..din 1001 motive. ... sau pur si simplu schimbam ganduri , liber si fara obligatii...e o retea de ganduri care interactioneaza... Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:43
Anca
Ai fugit si te-ai aruncat la barbatu-tu in poala, aseara, de frica! Si pentru ca ai fost fata cuminte te lasa pe internet
|
|
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:57
De la: crio, la data 2010-01-19 18:19:25din cauza nerealizarilor in viata? hmmmmm..sa ma gindesc...la mine e doar nevoia de a avea prieteni...virtuali sau nu...prieteni sa fie...Cineva care sa-ti vorbeasca..,care sa te asculte,care sa-ti raspunda la mesaje...care sa-ti spuna un cuvint frumos...sa-ti dea un sfat cind ai o durere de cap...sa vezi ca cineva reactioneaza ...Poate ca cei de acasa sint mai ocupati,nu inseamna ca esti complet singur sau nu esti iubit real ,pur si simplu ...in realitate cine trebuie nu este linga tine cind trebuie,nu ptr ca nu ar vrea ,ci ptr ca...nu este..din 1001 motive. Subscriu!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:22
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-19 18:43:59Anca eheiiii daca-ai sti... mda ..eu nu stiu de frica...Dar ce vroiai ? sa ma cert si eu ca la usa cortului? nu stiu sa o fac... sorry.sint o mimoza din punctul asta de vedere...nu stiu si nu ma cert.De obicei.Daaaa..sa te fereasca sa ma scoti din sarite ca nu mai iesi din camera ta de rusine.Te autopedepsesti de buna voie..fara sa fii convins ca ai gresit Am darul asta.Pot face pe cineva sa se simta vinovat fara sa fie..realmente....Si acu sint pe net ptr ca...sotul are activitati sportive azi...in afara ...casei
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:23
De la: Dorulet, la data 2010-01-19 18:57:49De la: crio, la data 2010-01-19 18:19:25din cauza nerealizarilor in viata? hmmmmm..sa ma gindesc...la mine e doar nevoia de a avea prieteni...virtuali sau nu...prieteni sa fie...Cineva care sa-ti vorbeasca..,care sa te asculte,care sa-ti raspunda la mesaje...care sa-ti spuna un cuvint frumos...sa-ti dea un sfat cind ai o durere de cap...sa vezi ca cineva reactioneaza ...Poate ca cei de acasa sint mai ocupati,nu inseamna ca esti complet singur sau nu esti iubit real ,pur si simplu ...in realitate cine trebuie nu este linga tine cind trebuie,nu ptr ca nu ar vrea ,ci ptr ca...nu este..din 1001 motive. Dora..draga mea...nu e de mirare ca lumea ne aseamana.Si eu cind iti citesc postarile ma vad pe mine..
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 20:36
De la: crio, la data 2010-01-19 18:19:25Tu ai reusit performanta ca din luna Septembrie si pana azi sa ai peste 1000 de postari. Nu crezi ca esti dependenta de computer ?
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:38
Nevoia de a socializa pe un forum...nu completeaza ceea ce-ti lipseste in viata reala,pur si simplu,nu te face sa te mai simti singur.[/quote]
Nevoia de a nu te mai simti uneori singur nu-i tot o lipsa ? Tuturor ne lipseste ceva ,fie o informatie ,fie dialogul sau schimbul de ganduri si de idei ...Pana la un anumit punct nu e deloc grav;poate fi chiar benefic...dar daca schimbam viata reala cu cea virtuala e o problema ;zic eu..
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:19
De la: serena, la data 2010-01-19 13:56:52Cred ca da ! pentru unii poate fi o problema ;mai ales pentru cei ce nu mai pot pastra echilibrul intre real si virtual .Depinde ce gol umple aceasta dependenta; si cu cat golul e mai mare,cu atat echilibrul este compromis.Golul nerealizarilor din viata, dar in aceasta perioada. Ca in alte perioade nu a fost asa. E din cauza excluderilor din societate, practicata la inceputul anilor 90. Dar tot raul spre bine. Ptr dependenti, bineinteles. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:25
De la: crio, la data 2010-01-19 18:19:25din cauza nerealizarilor in viata? hmmmmm..sa ma gindesc...la mine e doar nevoia de a avea prieteni...virtuali sau nu...prieteni sa fie...Cineva care sa-ti vorbeasca..,care sa te asculte,care sa-ti raspunda la mesaje...care sa-ti spuna un cuvint frumos...sa-ti dea un sfat cind ai o durere de cap...sa vezi ca cineva reactioneaza ...Poate ca cei de acasa sint mai ocupati,nu inseamna ca esti complet singur sau nu esti iubit real ,pur si simplu ...in realitate cine trebuie nu este linga tine cind trebuie,nu ptr ca nu ar vrea ,ci ptr ca...nu este..din 1001 motive.Si daca ai avea o gasca de 50 de prieteni, ai mai avea timp de net? Cei care spun de dependenta , au in viata reala prieteni. Si se uita urit la cei care nu au. E chestia aia ca cel care are, nu crede la cel care nu are. nu ca n-as putea sa am. Dar cind o tipa se urca repede in lift, si iti inchide usa in nas, aratindu-ti cit vrea sa fie singura iti piere cheful de socializarae. Si mai ales ca este cum trebuie. Iar tu nu vrei decit sa urci in casa. Cam pe aici e problema. Nu am vazut atita instrainare la oameni in real, ca in anii astia. Deci netul aduna zapacitii fara scrupule in socializare. si media mentine aceasta alienare. Sa...nu...nimic...cu nimeni. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:26
De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:19:00De la: serena, la data 2010-01-19 13:56:52Cred ca da ! pentru unii poate fi o problema ;mai ales pentru cei ce nu mai pot pastra echilibrul intre real si virtual .Depinde ce gol umple aceasta dependenta; si cu cat golul e mai mare,cu atat echilibrul este compromis.Golul nerealizarilor din viata, dar in aceasta perioada. Ca in alte perioade nu a fost asa. E din cauza excluderilor din societate, practicata la inceputul anilor 90. Dar tot raul spre bine. Ptr dependenti, bineinteles. Ce tot zici tu aci ???!
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:30
De la: serena, la data 2010-01-20 08:26:34Ce am zis...adormisem....De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:19:00De la: serena, la data 2010-01-19 13:56:52Cred ca da ! pentru unii poate fi o problema ;mai ales pentru cei ce nu mai pot pastra echilibrul intre real si virtual .Depinde ce gol umple aceasta dependenta; si cu cat golul e mai mare,cu atat echilibrul este compromis.Golul nerealizarilor din viata, dar in aceasta perioada. Ca in alte perioade nu a fost asa. E din cauza excluderilor din societate, practicata la inceputul anilor 90. Dar tot raul spre bine. Ptr dependenti, bineinteles.
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:51
De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:30:24De la: serena, la data 2010-01-20 08:26:34Ce am zis...adormisem....De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:19:00De la: serena, la data 2010-01-19 13:56:52Cred ca da ! pentru unii poate fi o problema ;mai ales pentru cei ce nu mai pot pastra echilibrul intre real si virtual .Depinde ce gol umple aceasta dependenta; si cu cat golul e mai mare,cu atat echilibrul este compromis.Golul nerealizarilor din viata, dar in aceasta perioada. Ca in alte perioade nu a fost asa. E din cauza excluderilor din societate, practicata la inceputul anilor 90. Dar tot raul spre bine. Ptr dependenti, bineinteles. ...o traducere ,ceva !?!? ca de cand am inceput sa invat chineza nu ma mai descurc cu romana ..
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:03
De la: serena, la data 2010-01-20 08:51:54Ce sa traduc, ca a fost din putul gindirii. Crezi ca eu postez noaptea aiurea. Arunc cu ..."perle" pe aici. Dupa care alerg dupa ele sa le culeg.De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:30:24De la: serena, la data 2010-01-20 08:26:34Ce am zis...adormisem....De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:19:00De la: serena, la data 2010-01-19 13:56:52Cred ca da ! pentru unii poate fi o problema ;mai ales pentru cei ce nu mai pot pastra echilibrul intre real si virtual .Depinde ce gol umple aceasta dependenta; si cu cat golul e mai mare,cu atat echilibrul este compromis.Golul nerealizarilor din viata, dar in aceasta perioada. Ca in alte perioade nu a fost asa. E din cauza excluderilor din societate, practicata la inceputul anilor 90. Dar tot raul spre bine. Ptr dependenti, bineinteles. E vorba ca ne cautam pina ne gasim, si daca rezistam la certuri, nu mai reusim sa scapam unii de altii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 16:30
Mihai..eu in viata reala..nu am prieteni...
Singurul meu prieten in viata reala..este sotul meu...dar...pe el nu am timp sa-l obosesc atit de tare cum fac aici pe forum.CRED ca uneori va obosesc a naibii?!!! Nu spun nimic serios,niciodata nu sint on topic...
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 06:04
De la: crio, la data 2010-01-20 16:30:16Mihai..eu in viata reala..nu am prieteni... Fii fara grija, esti o dulceata de forumista, sunt si in asentimentul lui Mihai dar el e mai timid Deci oboseste-ne fara retineri
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 06:54
De la: crio, la data 2010-01-20 16:30:16Mihai..eu in viata reala..nu am prieteni... Nici o grija. Pe mine nu ma oboseste nimic. Sint deja obosit.....
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 06:58
De la: Dorinel, la data 2010-01-19 20:36:12Cine bobeste....De la: crio, la data 2010-01-19 18:19:25Tu ai reusit performanta ca din luna Septembrie si pana azi sa ai peste 1000 de postari. Nu crezi ca esti dependenta de computer ?
|
|
|
|

Eu il foloseam normal, pentru baze de date, ppt-uri si mailuri sa zic si ceva jocuri in unele seri...4-6 ore / zi. Dar de cand am dat de voi, tot timpul sunt curios ce va mai poate capul si stau aproape permanent. ..deci eu depind mai mult de forum decat de calculator
sorry.sint o mimoza din punctul asta de vedere...nu stiu si nu ma cert.De obicei.Daaaa..sa te fereasca
sa ma scoti din sarite ca nu mai iesi din camera ta de rusine.Te autopedepsesti de buna voie..fara sa fii convins ca ai gresit