back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fa-ti planul perfect

9am179002

7 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 14:44

De ce sa depindem de cineva atunci cand vine vorba de bani!Stim cu totii ca se ivesc unele momente in care nu depinzi de tine ci de persoanele care se afla in jurul tau.Ai avut clipe in care iti doreai sa schimbi ambientul,sau sa scapi de rutina?Cu totii am vrut cred
dar poate ne lipsea ceva ca fiind partea financiara.La fel am patit si eu si stim cat de greu acorda bancile imprumuturi.acum .Acum ai ocazia sa faci ceea ce iti planuiesti fara sa astepti prea mult,chiar deloc.Cu niste imprumuturi rapide si convenabile pentru buzunarul oricui poti sa iti oferi acele momente de care ai nevoie sau iti lipsesc.
www.bit.ly/imprumutrapid

Raporteaza abuz de limbaj
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 14:47

De la: 9am179002, la data 2010-01-17 14:44:58De ce sa depindem de cineva atunci cand vine vorba de bani!Stim cu totii ca se ivesc unele momente in care nu depinzi de tine ci de persoanele care se afla in jurul tau.Ai avut clipe in care iti doreai sa schimbi ambientul,sau sa scapi de rutina?Cu totii am vrut cred
dar poate ne lipsea ceva ca fiind partea financiara.La fel am patit si eu si stim cat de greu acorda bancile imprumuturi.acum .Acum ai ocazia sa faci ceea ce iti planuiesti fara sa astepti prea mult,chiar deloc.Cu niste imprumuturi rapide si convenabile pentru buzunarul oricui poti sa iti oferi acele momente de care ai nevoie sau iti lipsesc.
www.bit.ly/imprumutrapid[/quote]Si totusi, noi nu vrem sa ne mai imprumutam .... cel putin, in actualul context economic.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:18

De la: Dorinel, la data 2010-01-17 14:47:45
De la: 9am179002, la data 2010-01-17 14:44:58De ce sa depindem de cineva atunci cand vine vorba de bani!Stim cu totii ca se ivesc unele momente in care nu depinzi de tine ci de persoanele care se afla in jurul tau.Ai avut clipe in care iti doreai sa schimbi ambientul,sau sa scapi de rutina?Cu totii am vrut cred
www.bit.ly/imprumutrapid
Si totusi, noi nu vrem sa ne mai imprumutam .... cel putin, in actualul context economic. [/quote] Pai, stimabile , tocmai ceea ce spui ca e bine sa n-o facem adica sa nu depindem de altii cand e vorba de bani, tocmai varianta aceasta ne-o oferi pe tava. Lumea nu mai e naiva si in general a te indatora pentru ,,A SCHIMBA AMBIENTUL SI A SCAPA DE RUTINA' CONSIDER CA E O AFACERE PROASTA din start In afara creditelor luate pentru dezvoltare in firma, nu am luat credit personal si nici nu as face-o Nu e deloc reconfortant sa te stii dator si mai ales pentru niste capricii.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:19

De la: Dorinel, la data 2010-01-17 14:47:45
www.bit.ly/imprumutrapid
Si totusi, noi nu vrem sa ne mai imprumutam .... cel putin, in actualul context economic. [/quote]

| Varianta pentru tiparire a topicului Fa-ti planul perfect
Mergi la: