back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sclavagismul modern......

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 05:12

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
9am003934

46 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:10

De la: Dorinel, la data 2010-01-18 23:08:46
De la: tilsor, la data 2010-01-18 19:21:52
Dorinele....ai prins putere?....bravo!!!!!!!!!!!1
Imi place cum gindesti....sa nu-mi spui ca esti si crestin..!!!!!!!!!!!!
Oricum, imi face placere...sa vad si parerea altora...
Fie ca iti plac, fie ca nu, nu-mi plac rasistii ...
Cat despre religia mea ... nu am niciuna !... Sa nu-mi spui acum ca daca m-am nascut ordodox ....

Draga Dorinele, NU SINT RASIST....si apoi i-am dat un raspuns ,in gluma ,lui Florin...care tot timpul ne sicana cu raspunsuri,mai picante--venite de undeva " de sus".
Ii servisem o "PORTIE DE GLUMA"

Apoi,zici ca nu ai nici o religie????....ma gindesc ca nu cu mult in urma ,pe un alt topic,raspundeai cuiva, ca tu nu crezi in acel Dumnezeu crud al vechiului testament---ca tu crezi intr-un alt fel de Dumnezeu...
( asa imi amintesc....poate gresesc--poate o fi fost alt nume tot cu DORIN in fata---daca e asa imi cer scuze)

Si hai sa-ti mai servesc una----BANATENII nu sint RASISTI....( am trait multe nationalitati impreuna si ne-am inteles.....

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:25

De la: 9am003934, la data 2010-01-19 23:10:46
Draga Dorinele, NU SINT RASIST....si apoi i-am dat un raspuns ,in gluma ,lui Florin...care tot timpul ne sicana cu raspunsuri,mai picante--venite de undeva " de sus".
Ii servisem o "PORTIE DE GLUMA"
Apoi,zici ca nu ai nici o religie????....ma gindesc ca nu cu mult in urma ,pe un alt topic,raspundeai cuiva, ca tu nu crezi in acel Dumnezeu crud al vechiului testament---ca tu crezi intr-un alt fel de Dumnezeu...
( asa imi amintesc....poate gresesc--poate o fi fost alt nume tot cu DORIN in fata---daca e asa imi cer scuze)
Si hai sa-ti mai servesc una----BANATENII nu sint RASISTI....( am trait multe nationalitati impreuna si ne-am inteles.....
Imi cer scuze pentru iesirea mea ... si fie ca iti sunt pe plac sau nu, mie nu-mi plac rasistii ! Indiferent cine ar fi ei !
Cat despre Dumnezeul mitic ... nu ascund faptul ca nu cred in aceasta poveste, si da, eu eram cel care posta cu nick-ul Dorin (acum i-am mai adaugat un ''-el'', dar stie mai toata lumea asta).
Eu cred doar in notiunea de Dumnezeu ... ceva ce nu putem definii, Tot Ceea Ce Este ! In rest, repet, nu am nici o religie si nici nu ma intereseaza.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:35

Vorbiþi despre sclavagism...ºi-l ....

dar folosiþi expresi de genul; " Ciao", "Servus"...îlocuind în acest mod formulele de salut tradiþionale ale diferitelor limbi vorbite cu preponderenþã pe mapamond.

de ce n-aº spune un sincer "la revedere" sau, "bunã ziua"," bunã dimineaþa", "bunã seara", noapte bunã", "somn uºor sau liniºtit",...etc etc.......o poate face foarte bine fiecare dintre noi în limba sa maternã!...

...curioasã repudirere a unui sistem .

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:41

De la: mytcor, la data 2010-01-19 23:35:59Vorbiþi despre sclavagism...ºi-l ....

dar folosiþi expresi de genul; " Ciao", "Servus"...îlocuind în acest mod formulele de salut tradiþionale ale diferitelor limbi vorbite cu preponderenþã pe mapamond.

de ce n-aº spune un sincer "la revedere" sau, "bunã ziua"," bunã dimineaþa", "bunã seara", noapte bunã", "somn uºor sau liniºtit",...etc etc.......o poate face foarte bine fiecare dintre noi în limba sa maternã!...

ha..buna remarca....

ciao nu stiu din ce limba provine , dar servus e sigur din latina si inseamna sclav...

esti destept....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:43

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 23:41:13

ha..buna remarca....

ciao nu stiu din ce limba provine , dar servus e sigur din latina si inseamna sclav...

esti destept....

Ciao---sunt sclava ta---veneþiana veche
servus ...sev ...sunt robul tãu......latinã....

ambele dacã vrei, sunt de provenienþã latinã.

...bine informat numai !..

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:50

De la: mytcor, la data 2010-01-19 23:43:30

ha..buna remarca....

esti destept....

adica dacica...pentru ca latinii au invatat limba de la daci....

scuze celorlati pentru of topic , dar sunt dupa 3 pahare de vin si o jumatate de ora de vizionat filmul cu cei 300 de spartani ..si am chef de ras....
sunt foarte bine dispusa...

totusi..ca sa devin serioasa pentru cateva momente...
pãrerea mea despre rasim....e o chestie foarte grava...a spune cã o rasa e superioara alteia mi se pare revoltator....
nu exista rase superioare si nici rase inferioare...si asta dintr-un motiv simplu.....ca sa spui ca o rasa e superioara si alta inferioara trebuie mai intai sa gasesti un reper...superioara in functie de ce?..inferioara in functie de cine?....cine si cu ce drept stabileste o axa in functie de care rasele sa fie considerate inferioare sau superioare?....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:51

ha..buna remarca....

esti destept....

...bine informat numai !..

Cata curtuazie pe aici frate...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:54

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 23:50:51

ha..buna remarca....

esti destept....

....în sfârºit !,,

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 23:55

De la: mytcor, la data 2010-01-19 23:54:19
De la: ioanna_dark, la data 2010-01-19 23:50:51

ha..buna remarca....

esti destept....

....în sfârºit !,,

faceam misto....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:00

În funcþie de asta:
www.realitatea.net/vracii-ugandezi-recunosc-ca-practica-sacrific...

...cine refuzã sã se civilizeze, sã evolueze...rãmâne inferior...din toate punctele de vedere!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:20

De la: Dorulet, la data 2010-01-20 00:00:20În funcþie de asta:
www.realitatea.net/vracii-ugandezi-recunosc-ca-practica-sacrific...

...cine refuzã sã se civilizeze, sã evolueze...rãmâne inferior...din toate punctele de vedere!

dora..tu consideri ca unele rase mai violente sunt inferioare celor blande...deci ai ales violenta ca reper....
problema e ca violenta asta e aleasa arbitrar...de ce violenta?....de ce nu mandria?....de ce nu bunastarea materiala?...de ce nu frumuseteasetea fizica?...onoarea?...vitejia?....si multe altele....
de ce tocmai in functie de cât de violente sunt sã consideram rasele inferioare sau superioare?
si nu uita un lucru...ca daca alegi asta ca reper va trebui neaparat sa ajungi la concluzia ca europenii sunt inferiori asiaticilor...aia macar ucid in mod ritual cativa copii si ard pe rug sau spanzura infractorii...dar europenii au declansat 2 razboaie mondiale...
nu stiu de unde sunt vracii astia , dar daca vrei sa spui ca in functie de violenta rasele se pot clasifica in superioare si inferioare (intr-un raport invers proportional)...clasificarea ar fii cam asa...negrii pe primul loc..apoi rasa galbena...apoi albii...( cea mai violenta rasa)
eu consider ca violenta nu e un criteriu....si asta pentru ca nu consider ca rasele care au dus mai putine razboaie de-a lungul istoriei sunt mai blande...poate ca nu blandetea i-a facut sa fie mai putini violenti ci conditiile istorico-sociale....poate nu au putut sa se lupte...nu ca nu au vrut...poate daca ar fi fost in locul albilor ar fi procedat la fel...
nu..violenta fata de copii...(sau fata de orice oameni in general ) nu e un criteriu.....!!!

mai apare aici o alta problema deontologica...cine ne da noua dreptul moral de a stabili repere in functie de care rasele sunt inferioare sau superioare?...de ce avem noi dreptul asta?...si..daca noi il avem..nu cumva il au si cei considerati de noi inferiori?.....
iar criteriile astea tin de civilizatia in care am crescut...noi am crescut intr-o civiizatie care condamna violenta....cei considerati de noi inferiori au crescut in alta civilizatie...in care poate ca violenta nu era ceva de condamnat...ei vor stabili automat alte criterii in functie de care vor face clasificarea rasiala....
si...ma repet...cu ce drept?

nu stiu ce e cu vracii astia...nu am deschis link-ul...dar intuiesc ce ai vrut sa spui....

dora....nu exista rase superioare sau inferioare....rasele umane sunt egale....
(da...categoric la nivel de individ egalitatea dintre oameni e o iluzie.....dar la nivel de rasa e un lucru absolut..rasele sunt egale..nicio rasa nu e superioara alteia )

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:26

dora..mai e ceva...
nu trebuie judecata o intrega rasa dupa cativa care ucid copii....
si printre albi exista unii care intai violeaza copii si apoi ii ucid....uita-te la stirile de la pro tv si te vei ingrozi...
(si cu siguranta si printre negri...)
deci..din punctul asta de vedere...rasele sunt egale...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:39

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-20 00:26:30dora..mai e ceva...
si printre albi exista unii care intai violeaza copii si apoi ii ucid....uita-te la stirile de la pro tv si te vei ingrozi...

Nu am spus doar violenþã...am spus EVOLUÞIE !!! E o mare diferenþã!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:40

De la: Dorulet, la data 2010-01-20 00:39:18

defineste termenul *evolutie*....
evolutie in functie de ce?
cum stabilesti ca o rasa e mai evoluata decat alta?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:45

Mâine...acum mã culc...sunt obositã ºi mâine am o zi destul de grea! Noapte bunã!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 00:46

De la: Dorulet, la data 2010-01-20 00:45:56Mâine...acum mã culc...sunt obositã ºi mâine am o zi destul de grea! Noapte bunã!

noapte buna

9am003934

46 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 20:37

Asa este DORULET----la voi evolutia e miraculoasa------s-a ajuns pina la stadiul superior-----stii care este???????????????--------FLACARA VIOLETA---
A ingenunchiat tot occidentul

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 20:51

sclavagism modern... hmmmm, poate ratele la banca, cardurile in portofel... faptul ca suntem legati de un sistem de care nu ne mai putem dezlipii... cred ca nu putem vb de libertate, deoarece ea nu a existat niciodata in forma curata, decat poate cand eram la stagiul de primate...

Omerta Vision
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:11

De la: 9am003934, la data 2010-01-20 20:37:13

Asa este DORULET----la voi evolutia e miraculoasa------s-a ajuns pina la stadiul superior-----stii care este???????????????--------FLACARA VIOLETA---
A ingenunchiat tot occidentul

This is bullshit! Nu cred în porcãriile astea...
...din câte vãd ºi tu scrii p-aci româneºte...deci nu ºtiu de ce încerci sã te excluzi ºi foloseºti expresia "la voi". Indiferent în ce colþ al lumii trãieºti, tot român eºti!
Sau ptr tine limba românã este un hobby, iar tu n-ai absolut nici o treabã cu poporul român?!

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:24

De la: 9am003934, la data 2010-01-16 20:41:28Am intrat pe alt topic ,si am prins ideea asta.....
,....VA SIMTITI LIBERI....CHIAR LIBERI....????
VA subjuga ceva...cineva?????
HAIDETI SA RASPUNDEM......sintem sclavi....sau nu????
Daca sintem....ai cui?????

In conditii in care se "detin banii" si cum fiecare "leu" este datorar de cineva ... ciuva ... doar PRODUCATORII po fi considerati ca nefiind sclavi. Sau sa nui aduc aminte de robi ...ai lui dumnezeu.
Deci ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:25

Ioana, pentru mine "evoluþie" înseamnã din ce în ce mai bine pentru familie ºi restul populaþiei, desigur!
Înseamnã sã înveþi ºi sã te instruieºti tot timpul, sã trãieºti moral, sã ai conºtiinþã, sã nu-þi baþi joc de viaþa ºi sentimentele nimãnui, sã ne îmbunãtãþim valorile de orice tip în mod constant atât pentru noi, cât ºi în folosul societãþii....ar mai fi multe de spus...dar cred cã ai prins ideea.
Încã ceva...din când-în-când, este bine sã ne mai uitãm ºi peste statistici ºi indici....Mai sus dãdeam niºte link-uri...clar cã nu s-a uitat nimeni la ele...altfel nu mai foloseai expresia " atât ãia cât ºi ãilalþi au omorât copii...ºi încã o mai fac"
Un mic exemplu: În SUA, statisticile spun cã cel mai mare nr de violuri îl fac negrii, asupra femeilor albe....ºi culmea, nr femeilor negre violate de bãrbaþi albi...este 0(zero).
Mda...putem vorbi aici despre evoluþie...sau involuþie...tu ce zici?!
Nu am spus nimic despre asiatici pentru cã sunt cei mai civilizaþi ºi cu cel mai mare IQ...fie cã ne convine sau nu!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 00:29

De la: Dorulet, la data 2010-01-21 00:25:37Ioana, pentru mine "evoluþie" înseamnã din ce în ce mai bine pentru familie ºi restul populaþiei, desigur!
Înseamnã sã înveþi ºi sã te instruieºti tot timpul, sã trãieºti moral, sã ai conºtiinþã, sã nu-þi baþi joc de viaþa ºi sentimentele nimãnui, sã ne îmbunãtãþim valorile de orice tip în mod constant atât pentru noi, cât ºi în folosul societãþii....ar mai fi multe de spus...dar cred cã ai prins ideea.
Încã ceva...din când-în-când, este bine sã ne mai uitãm ºi peste statistici ºi indici....Mai sus dãdeam niºte link-uri...clar cã nu s-a uitat nimeni la ele...altfel nu mai foloseai expresia " atât ãia cât ºi ãilalþi au omorât copii...ºi încã o mai fac"
Un mic exemplu: În SUA, statisticile spun cã cel mai mare nr de violuri îl fac negrii, asupra femeilor albe....ºi culmea, nr femeilor negre violate de bãrbaþi albi...este 0(zero).
Nu am spus nimic despre asiatici pentru cã sunt cei mai civilizaþi ºi cu cel mai mare IQ...fie cã ne convine sau nu!
Vezi de aia stau la soare vara...la greu....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:16

De la: Dorulet, la data 2010-01-21 00:25:37Ioana, pentru mine "evoluþie" înseamnã din ce în ce mai bine pentru familie ºi restul populaþiei, desigur!

dora...fã o clasificare pe rase....
in ordine crescatoare...
de la cea mai putin evoluata la cea mai mult....(exemplu: 1) rasa neagra, 2) rasa alba , 3)rasa galbena...sau in ce ordine vrei tu)

**Înseamnã sã înveþi ºi sã te instruieºti tot timpul, sã trãieºti moral, sã ai conºtiinþã, sã nu-þi baþi joc de viaþa ºi sentimentele nimãnui, sã ne îmbunãtãþim valorile de orice tip în mod constant atât pentru noi, cât ºi în folosul societãþii.**

ia ca si criterii cele scrise de tine aici....si apoi explica-te...
vreau sa inteleg cum gandesti....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:46

Priveºte Nae vamporul cum pere,
ªi marinarii cum moreeeeee
Cum more dând din picioreeeee

Evoluþie ?....hi hi hi !....aceea-i o bãlmãjealã a conceptului de, dezvoltare umanã..ev..coeficient IDU / HDI (Human Development Index)
Intelighikonilor albãstriþi !....hi hi hi ...a vorbi despre evoluþia unei specii sau a unei rase ce compune acea specie-n ansamblul sãu, exte ca ºi cum ai vorbi despre cineva ce foloseºte un telf. mobil marca Nokia faþã de unul ce foloseºte un Vertu. care-o fi mai evoluat dintre cei doi....numai Vaxulescu-o poate stabili.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:53

De la: mytcor, la data 2010-01-21 16:46:43Priveºte Nae vamporul cum pere,
ªi marinarii cum moreeeeee
Cum more dând din picioreeeee

Evoluþie ?....hi hi hi !....aceea-i o bãlmãjealã a conceptului de, dezvoltare umanã..ev..coeficient IDU / HDI (Human Development Index)
Intelighikonilor albãstriþi !....hi hi hi ...a vorbi despre evoluþia unei specii sau a unei rase ce compune acea specie-n ansamblul sãu, exte ca ºi cum ai vorbi despre cineva ce foloseºte un telf. mobil marca Nokia faþã de unul ce foloseºte un Vertu. care-o fi mai evoluat dintre cei doi....numai Vaxulescu-o poate stabili.

lasa ca ma descurc singura.... (dulce )

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:35

Ioana, am dat link-uri mai sus...despre "cum gândesc"...ce sã mai explic???

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:37

De la: Dorulet, la data 2010-01-21 17:35:17 Ioana, am dat link-uri mai sus...despre "cum gândesc"...ce sã mai explic???

dezamagire.....

pentru cateva momente am crezut ca pot avea o discutie inteligenta....
pacat ca te amuza un subiect asa de important....
chiar ar merita tratat cu seriozitate....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:39

Ia uite un mic exemplu:
Un cercetãtor canadian a stârnit o furtunã demagogico-rasialã, atunci când a anunþat rezultatul cercetãrilor sale, din care a rezultat cã oamenii din rasa mongola (galbenii), au capul cel mai mare, prezumat deci cã au ºi creerul cel mai mare, rasa indoeuropeana (albii), al doilea în rang, iar rasa africanã (negrii), ultima în ceea ce priveºte volumul cutiei craniene. Aceste constatãri de necontestat, pentrucã sunt rezultatul unor mãsurãtori, când sunt coroborate cu rezultatele obþinute concurenþial, în cadrul societãþii, demonstreazã cã indivizii care compun comunitatea chinezeasca (mongolã), nu numai cã au, cutiile craniene cele mai mari, dar ºi cã obþin cele mai bune rezultate. Canadienii de originã chinezeascã, în ºcolile ºi universitãþile canadiene, sunt primii clasaþi; cei care respectã legile cel mai mult, sunt tot canadienii de originã chinezeascã, aceasta realitate, fiind doveditã prin faptul cã indivizii care compun aceastã comunitate, au cel mai puþin de a face cu poliþia ºi legea; cele mai sudate familii sunt familiile de canadieni tot de originã chinezeascã. Dar mai presus de orice, dedicaþia pentru muncã, este doveditã de indivizii care compun comunitatea chinezeascã, ºi este recunoscutã fãrã rezerve, de ma-rea masã a indivizilor care compun celelalte rase omeneºti. Poate fi concluzia cã, rasa mongolã nu numai cã are volumul cranian cel mai mare, dar cã posedã ºi cel mai inteligent creier....
Superioritatea sau inferioritatea unei rase umane...este datã de statistici! dacã te intereseazã...le cauþi...doar nu crezi cã þi le dau eu...moka!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:41

"Când douã rase de oameni se întâlnesc, ei acþioneazã exact ca douã specii de animale: se luptã, se mãnâncã unii pe alþii, îºi transmit boli unii altora etc. ºi la urmã este lupta mortalã, în care cei care au cea mai bunã organizare sau instruire (spre exemplu intelectul la om) câºtigã bãtãlia…"
Charles Darwin, aprilie 1839

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SCLAVAGISMUL MODERN......
Mergi la: