Info
x
Casa poporului = muzeu national
|
SCHNEIDER2010 2 mesaje Membru din: 1/12/2008 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 23:22
Casa Poporului ar trebui restaurata si transformata in Muzeu National , Biblioteca, Centru Cultural cu alte cuvinte ar trebui transformat in cel mai mare centru turistic din Romania.In fiecare zi ma uit cum acel spatiu verde din spatele Casei Poporului este lasat in paragina, cum noaptea Casa Poporului consuma mii de kw degeaba iar pe Calea 13 Septembrie (zona Marriot - SRI) iluminatul stradal se face cu 2-3 stalpi sau in unele noptii iluminatul stradal lipseste cu desavarsire si practic mergi pe strada orbeste pe intuneric.Acel spatiu verde ar trebui amenajat intr-un parc in care sa poti sta frumos pe banca si sa citesti o carte, sa iesi cu copilul la o plimbare (exclus locuri de joaca betonate asa cum sa facut la Izvor - unde era o bucata de spatiu verde sa trantit o parcela de beton = teren de baschet de 3 m pe 3 total inutil), sa poti sta pe iarba fara a te ajeza intr-un excrement de caine (ai caine si il scoti in parc pai ia frumos manusa si punguta dupa tine si strange kkt pe care la facut cainele tau si arunca-l la cosul de gunoi, chiar ar trebui introdusa o lege si o amenda pentru treaba asta, m-am saturat sa tot calc in kkt de caine, si eu am caine dar nu-l las sa faca peste tot si uneori chiar am strans dupa el si lumea se uita la mine ca boul la poarta noua) fara pet-uri si alte gunoaie prin iaba. Gabditi-va ca aceste lucruri vor mai inviora un pic lucrurile , vom avea si noi un parc de nota 10 si in plus se vor scoate bani frumusei din Muzeul Casa Poporului. Este a 2 cladire din lume ca fiind cea mai mare , este o capodopera arhitecturala, este un colos de beton cu o semnificatie culturala si istorica unica la noi in tara. Se pot face lucruri minunate si utile DAR deoarece suntem inca in Romania nu se va intampla asa ceva, deja va pot da o idee despre ce se va intampla cu aceasta cladire daca vulturi vor parasi cuibul : 1) o sa fie concesionata vreunei multinationale si dreak stie ce se va alege cu ea sau 2) vreun norocos de-al nostru cu pile si spaga va deschide cine stie ce dracovenie de mall, bar, restaurant, cazino pe acolo si gata sa terminat joaca
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul / Romania este o tara frumoasa pacat ca este populata
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 01:46
Casa poporului trebuie sa fie functionala, nu muzeu. Vizitata cind se poate. Conferinte internationale vor fi si institutii f mari. Cum deja este. Turism se poate face si cu ea functionala. Pot intra sute de turisti odata.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 01:48
Amice esti lamentabil cu stereotipurile astea. Probabil ca locuiesti printr-o pestera si ti-e frica de oameni, de vorbesti asa.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
CLEOPATRA_2000 7 mesaje Membru din: 14/01/2010 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:03
la putin timp dupa revolutie ....se spunea despre aceasta cladire...ca nu are un stil anume....ca este un amestec de mai multe stiluri arhitecturale....
.... ca va fi .muzeu sau nu.... ea este totusi frumoasa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:09
De la: CLEOPATRA_2000, la data 2010-01-15 02:03:18la putin timp dupa revolutie ....se spunea despre aceasta cladire...ca nu are un stil anume....ca este un amestec de mai multe stiluri arhitecturale....Si mie imi place. Dar nu am fost decit intr-o expozitie f mica. E f buna ptr luat decizii acolo. Are ceva anume..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 11:47
Casa Poporului trebuie sa ramana Palatul Parlamentului, n-are decat Prigoana "sa identifice alte surse de profit", si sa faca bine sa face economie si base ca cheltuieste la Cotroceni ca turbatu`, ca rade ciob de oala sparta.
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:58
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE