back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dumnezeu nu alege....

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Noiembrie 2011, ora 17:46

De la: gerard, la data 2011-11-06 08:55:50
De la: joi, la data 2011-10-01 13:10:06Eh, homelessule, tot alegi pana ajungi sa culegi.

si sa culegi e bine,poti avea surprize mult mai placute decat atunci cand alegi

Da! Te poti resemna ca alta posibilitate nu ai avut!
Dumnezeu nu alege ci primeste la El ce alege secretara lui: Moartea. Uneori cand isi da seama ca nu si-a facut norma, adoarme pe cate-un sofer si-i conduce autovehiculul pe sens opus pana intalneste alt mijloc de transport pe care sa-l distruga cu pasageri cu tot. S-ar parea ca uneori doar se preface ca vrea sa aleaga, ne sperie si apoi ne rade in nas.

Raporteaza abuz de limbaj
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 09:51

Dumnezeu nu alege ci ii lasa pe unii sa moara de moarte buna la batranete, de boala, in accidente sau sinucigandu-se apoi il trimite pe Petru sa-i trieze: asta in corul ingerilor sa-mi cante; asta lui sa-i vina de hac; asta trimite-l inapoi dupa moarte s-o trag de urechi pentru ca prea s-a aglomerat sala de asteptare. Iar tu Petre, misca-te mai repede ca nu mai am aer cand trec pe aici!

Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri. Dorina
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2012, ora 00:07

De la: 9am249375, la data 2011-11-19 09:51:31Dumnezeu nu alege ci ii lasa pe unii sa moara de moarte buna la batranete, de boala, in accidente sau sinucigandu-se apoi il trimite pe Petru sa-i trieze: asta in corul ingerilor sa-mi cante; asta lui sa-i vina de hac; asta trimite-l inapoi dupa moarte s-o trag de urechi pentru ca prea s-a aglomerat sala de asteptare. Iar tu Petre, misca-te mai repede ca nu mai am aer cand trec pe aici!

Povesti de adormit....majorii (+18)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2012, ora 08:27

De la: _KARPOV, la data 2012-01-04 00:07:49
De la: 9am249375, la data 2011-11-19 09:51:31Dumnezeu nu alege ci ii lasa pe unii sa moara de moarte buna la batranete, de boala, in accidente sau sinucigandu-se apoi il trimite pe Petru sa-i trieze: asta in corul ingerilor sa-mi cante; asta lui sa-i vina de hac; asta trimite-l inapoi dupa moarte s-o trag de urechi pentru ca prea s-a aglomerat sala de asteptare. Iar tu Petre, misca-te mai repede ca nu mai am aer cand trec pe aici!

Povesti de adormit....majorii (+18)

aha ! deci tu care esti sub 18 ani, esti treaz si vigilent si ne atentionezi pe noi, astialalti ,ca suntem in eroare ? bravo, tzica ! hai ,LA Multi ani si sa ai un an bun !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2012, ora 08:28

9am250415

4 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2012, ora 10:47

De la: gabigabi2, la data 2012-01-04 08:28:21

inabuseala mare in Modrogan

CRJSTJANV

20 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2012, ora 21:48

De la: gabigabi, la data 2011-10-02 18:21:17
De la: _galina_, la data 2011-10-02 14:33:48
De la: gabigabi, la data 2011-09-30 08:19:41
De la: joi, la data 2011-09-29 22:51:38
De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 05:23:39E real ce se spune in topic. Am relatat si eu, ca in cazul unor fenomene de tip accident, se poate vedea asta.
Ce pot sa spun? Sa nu ,,ne aleaga Dumnezeu" prea curand pe nici unul!

nu prea avem un cuvint de spus aici dar, daca e asa cum cred eu ca e , atunci ne vom reintilni intr-o alta viata, asa cum ne-am intilnit si acum !

Te dezamagesc!In "cealalta viata" nu avem identitatea capatata aici ca sa ne putem recunoaste. Stiu din sursa "sigura"! Intr-o zi m-a vizitat preotul sa afle de ce nu m-a mai vazut la slujba in ultima vreme. I-am raspuns ca nu vreau sa ma calc pe picioare "dincolo" cu de-al de...,..., si i-am dat cateva nume. Mi-a raspuns in cunostinta de cauza: Nici in cer si nici in iad nu ne vom recunoaste pentru ca acolo nu vom avea chipuri, nu vom avea nume si nici nu vom putea comunica. L-am crezut dar tot nu am mai mers din alte multe motive.
Cat priveste "Dumnezeu nu alege", e o provocare pentru ca nimeni nu stie exact ce face Dumnezeu ca sa ajungem la aceasta concluzie. Unii spun tocmai invers: ca Dumnezeu alege! Important e sa nu dea de noi prea curand cand o dori sa mai aleaga sau din contra, cand va lua la intamplare.

eu vorbesc ,Galina, despre alta viata Intrupata aici, pe Pamint si, chiar daca nu vom fi in aceleasi "vestminte" , e si mai mult de atit : putem fi invers decit acum....adica si tu si eu barbati, bogati, frumosi si cu succes ,dar legea karmei are o regula : ne pune in contact unii cu altii , indiferent sub ce forma, tocmai ptr. a ne achita datoriile ce le avem fata de celalalt / ceilalti !
cit despre trecerea in lumea cealalta se spune ca suntem intimpinati de cei dragi...o bunica, sora, unchi....deci : au chip ! abia dupa ce trecem de camera de "triere", e posibil sa devenim altceva....altcum....altfel !
cit despre tema topicului si eu l-am auzit pe preotul de la Aiud, la inmormintarea unchiului meu, spunind : pina la 70 ani, viata e in natura omului....dupa 70 ,anii in plus ,sunt Darul lui Dumnezeu.....ce trece de 80 ani, e Pedeapsa lui !....si provocarea de care zici nu-i chiar asa de mare , intrucit se accepta ideea ca Dumnezeu ii ia la el, intrerupindu-le chinul vietii pe pamint, intii pe cei buni ! pe ceilalti ii mai lasa ,in speranta ca vor intelege unde si cum gresesc si se vor corecta !
asadar si "pedeapsa" de care am zis mai adineauri, este tot o sansa data omului ptr. intelegerea rostului sau pe pamint !

D`na Gabi,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2012, ora 07:52

De la: CRJSTJANV, la data 2012-01-04 21:48:00
De la: gabigabi, la data 2011-10-02 18:21:17
De la: _galina_, la data 2011-10-02 14:33:48
De la: gabigabi, la data 2011-09-30 08:19:41
De la: joi, la data 2011-09-29 22:51:38
De la: nastasemihail, la data 2010-10-26 05:23:39E real ce se spune in topic. Am relatat si eu, ca in cazul unor fenomene de tip accident, se poate vedea asta.
Ce pot sa spun? Sa nu ,,ne aleaga Dumnezeu" prea curand pe nici unul!

nu prea avem un cuvint de spus aici dar, daca e asa cum cred eu ca e , atunci ne vom reintilni intr-o alta viata, asa cum ne-am intilnit si acum !

Te dezamagesc!In "cealalta viata" nu avem identitatea capatata aici ca sa ne putem recunoaste. Stiu din sursa "sigura"! Intr-o zi m-a vizitat preotul sa afle de ce nu m-a mai vazut la slujba in ultima vreme. I-am raspuns ca nu vreau sa ma calc pe picioare "dincolo" cu de-al de...,..., si i-am dat cateva nume. Mi-a raspuns in cunostinta de cauza: Nici in cer si nici in iad nu ne vom recunoaste pentru ca acolo nu vom avea chipuri, nu vom avea nume si nici nu vom putea comunica. L-am crezut dar tot nu am mai mers din alte multe motive.
Cat priveste "Dumnezeu nu alege", e o provocare pentru ca nimeni nu stie exact ce face Dumnezeu ca sa ajungem la aceasta concluzie. Unii spun tocmai invers: ca Dumnezeu alege! Important e sa nu dea de noi prea curand cand o dori sa mai aleaga sau din contra, cand va lua la intamplare.

eu vorbesc ,Galina, despre alta viata Intrupata aici, pe Pamint si, chiar daca nu vom fi in aceleasi "vestminte" , e si mai mult de atit : putem fi invers decit acum....adica si tu si eu barbati, bogati, frumosi si cu succes ,dar legea karmei are o regula : ne pune in contact unii cu altii , indiferent sub ce forma, tocmai ptr. a ne achita datoriile ce le avem fata de celalalt / ceilalti !
cit despre trecerea in lumea cealalta se spune ca suntem intimpinati de cei dragi...o bunica, sora, unchi....deci : au chip ! abia dupa ce trecem de camera de "triere", e posibil sa devenim altceva....altcum....altfel !
cit despre tema topicului si eu l-am auzit pe preotul de la Aiud, la inmormintarea unchiului meu, spunind : pina la 70 ani, viata e in natura omului....dupa 70 ,anii in plus ,sunt Darul lui Dumnezeu.....ce trece de 80 ani, e Pedeapsa lui !....si provocarea de care zici nu-i chiar asa de mare , intrucit se accepta ideea ca Dumnezeu ii ia la el, intrerupindu-le chinul vietii pe pamint, intii pe cei buni ! pe ceilalti ii mai lasa ,in speranta ca vor intelege unde si cum gresesc si se vor corecta !
asadar si "pedeapsa" de care am zis mai adineauri, este tot o sansa data omului ptr. intelegerea rostului sau pe pamint !

D`na Gabi,

iti multumesc si-ti intorc pupicii la triplu !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 07:51

Eu ma refeream la niste predispozitii naturale, de tip accident in pregatire.
Si nu as vrea sa mai spun altceva.

dar cine a spus totusi asta? Cu....nealesul.
Ca noi oamenii tocmai schimbam destinul intregii omeniri, cu sistemul democratic.
Cei ce nu ne lasa sint....autocratii, ce se cred mai presus de toti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
PREZERVATIVE_SOCIALE

17 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2012, ora 23:12

De la: nastasemihail, la data 2012-01-06 07:51:12Eu ma refeream la niste predispozitii naturale, de tip accident in pregatire.
Si nu as vrea sa mai spun altceva.

dar cine a spus totusi asta? Cu....nealesul.
Ca noi oamenii tocmai schimbam destinul intregii omeniri, cu sistemul democratic.
Cei ce nu ne lasa sint....autocratii, ce se cred mai presus de toti.

www.youtube.com/watch?v=YGNsIRbAkjA&feature=related

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 06:00

dumnezeu nu alege....daca ar fi sa aleaga....sigur ar alege prost....la asta se pricepe.
A ales sa asasineze toti oamenii cu exceptia lui Noe si a familiei sale.....A gresit....s-a dovedit a fi o alegere proasta.....urmasii lui Noe sunt la fel ca si contemporanii sai....
A decis sa-l salveze pe Lot si pe fetele sale....iar a gresit....de fapt a salvat 2 parashute......fetele si-au imbatat tatal....si l-au violat....ramanand si gravide.....Bai ce dumnezeu destept....sa nu stie oare.....viitorul....? Pai in cazul asta.....cred ca nu ne putem baza pe el......

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Ianuarie 2012, ora 17:22

DUMNEZEU ALEGE
Efeseni 1/3Binecuvntat s fie Dumnezeu, Tatl Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvntat cu tot felul de binecuvntri duhovniceti, n locurile cereti, n Hristos.
4n El, Dumnezeu ne-a ales nainte de ntemeierea lumii, ca s fim sfini i fr prihan naintea Lui, dup ce, n dragostea Lui,
5ne-a rnduit mai dinainte s fim nfiai prin Isus Hristos, dup buna plcere a voii Sale,
6spre lauda slavei harului Su, pe care ni l-a dat n Preaiubitul Lui.
7n El avem rscumprarea, prin sngele Lui, iertarea pcatelor, dup bogiile harului Su,
8pe care l-a rspndit din belug peste noi, prin orice fel de nelepciune i de pricepere;
9cci a binevoit s ne descopere taina voii Sale, dup planul pe care-l alctuise n Sine nsui,
10ca s-l aduc la ndeplinire la plinirea vremurilor, spre a-i uni iari ntr-unul n Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri, i cele de pe pmnt.
11n El am fost fcui i motenitori, fiind rnduii mai dinainte, dup hotrrea Aceluia, care face toate dup sfatul voii Sale,
12ca s slujim de laud slavei Sale, noi, care mai dinainte am ndjduit n Hristos.
13i voi, dup ce ai auzit cuvntul adevrului (Evanghelia mntuirii voastre), ai crezut n El, i ai fost pecetluii cu Duhul Sfnt, care fusese fgduit,
14i care este o arvun a motenirii noastre, pentru rscumprarea celor ctigai de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui.
Coloseni 3/12Astfel dar, ca nite alei ai lui Dumnezeu, sfini i preaiubii, mbrcai-v cu o inim plin de ndurare, cu buntate, cu smerenie, cu blndee, cu ndelung rbdare.
Matei 24/31El va trimite pe ngerii Si cu trmbia rsuntoare, i vor aduna pe aleii Lui din cele patru vnturi, de la o margine a cerurilor pn la cealalt.
1 Corinteni 1/23dar noi propovduim pe Hristos cel rstignit, care pentru Iudei este o pricin de poticnire, i pentru Neamuri o nebunie;
24dar pentru cei chemai, fie Iudei, fie Greci, este puterea i nelepciunea lui Dumnezeu.
25Cci nebunia lui Dumnezeu, este mai neleapt dect oamenii; i slbiciunea lui Dumnezeu, este mai tare dect oamenii.
26De pild, frailor, uitai-v la voi care ai fost chemai: printre voi nu sunt muli nelepi n felul lumii, nici muli puternici, nici muli de neam ales.
27Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca s fac de ruine pe cele nelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca s fac de ruine pe cele tari.
28i Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii, i lucrurile dispreuite, ba nc lucrurile care nu sunt, ca s nimiceasc pe cele ce sunt;
29pentru ca nimeni s nu se laude naintea lui Dumnezeu.
30i voi, prin El, suntei n Hristos Isus. El a fost fcut de Dumnezeu pentru noi nelepciune, neprihnire, sfinire i rscumprare,
31pentru ca, dup cum este scris: "Cine se laud, s se laude n Domnul."

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2012, ora 04:10

dumnezeu....daca exista....este doar o parte infima din ceea ce cunoastem....Dumnezeu este mult prea mic ....pentru un univers atat de mare....Dumnezeu demonstreaza limita noastra in ceea ce priveste ....cunoasterea....Poate viitorul dumnezeu va fi altfel...mai aproape de sufletul nostru...poate se va materializa si atunci vom sti adevarul.....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2012, ora 21:28

dumnezeu....daca exista....este doar o parte infima din ceea ce cunoastem....Dumnezeu este mult prea mic ....pentru un univers atat de mare....Dumnezeu demonstreaza limita noastra in ceea ce priveste ....cunoasterea....Poate viitorul dumnezeu va fi altfel...mai aproape de sufletul nostru...poate se va materializa si atunci vom sti adevarul.....
--------
Fa un pas catre El si El va face trei pasi catre tine si atunci il vei cunoaste.........dar daca tu spui ca nu exzista......

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2012, ora 21:28

--------
Fa un pas catre El si El va face trei pasi catre tine si atunci il vei cunoaste.........dar daca tu spui ca nu exzista......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2012, ora 22:15

De la: 9am121159, la data 2012-01-11 21:28:34dumnezeu....daca exista....este doar o parte infima din ceea ce cunoastem....Dumnezeu este mult prea mic ....pentru un univers atat de mare....Dumnezeu demonstreaza limita noastra in ceea ce priveste ....cunoasterea....Poate viitorul dumnezeu va fi altfel...mai aproape de sufletul nostru...poate se va materializa si atunci vom sti adevarul.....
--------

EU...nu spun...EU stiu.....ca nu exista.....QED....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2012, ora 17:46

--------
----------------
EU...nu spun...EU stiu.....ca nu exista.....QED...
------------
Psalm 53/1Nebunul zice n inima lui: "Nu este Dumnezeu!" S-au stricat oamenii, au svrit frdelegi urte, nu este nici unul care s fac binele.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2012, ora 02:29

De la: 9am121159, la data 2012-01-14 17:46:01 dumnezeu....daca exista....este doar o parte infima din ceea ce cunoastem....Dumnezeu este mult prea mic ....pentru un univers atat de mare....Dumnezeu demonstreaza limita noastra in ceea ce priveste ....cunoasterea....Poate viitorul dumnezeu va fi altfel...mai aproape de sufletul nostru...poate se va materializa si atunci vom sti adevarul.....
--------
----------------
------------
Psalm 53/1Nebunul zice n inima lui: "Nu este Dumnezeu!" S-au stricat oamenii, au svrit frdelegi urte, nu este nici unul care s fac binele.

Cine este "inteleptul"....care a spus tampenia asta? Sa nu-mi spui ca a fost asasinul cu numele de David....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2012, ora 17:52

--------
----------------
------------
------
Cine este "inteleptul"....care a spus tampenia asta? Sa nu-mi spui ca a fost asasinul cu numele de David....
---------
David....cel mai iubit de Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 11:35

De la: 9am121159, la data 2012-01-15 17:52:42 dumnezeu....daca exista....este doar o parte infima din ceea ce cunoastem....Dumnezeu este mult prea mic ....pentru un univers atat de mare....Dumnezeu demonstreaza limita noastra in ceea ce priveste ....cunoasterea....Poate viitorul dumnezeu va fi altfel...mai aproape de sufletul nostru...poate se va materializa si atunci vom sti adevarul.....
--------
----------------
------------
------
---------

eu il prefer pe david copperfield

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 10:15

De la: 9am121159, la data 2012-01-15 17:52:42 dumnezeu....daca exista....este doar o parte infima din ceea ce cunoastem....Dumnezeu este mult prea mic ....pentru un univers atat de mare....Dumnezeu demonstreaza limita noastra in ceea ce priveste ....cunoasterea....Poate viitorul dumnezeu va fi altfel...mai aproape de sufletul nostru...poate se va materializa si atunci vom sti adevarul.....
--------
----------------
------------
------
---------

Dumnezeu iubeste criminalii......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 17:01

De la: ana__totir, la data 2012-02-27 11:35:34
--------
----------------
------------
------
---------

eu il prefer pe david copperfield

credeam ca ma preferi....pe mine....

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2012, ora 19:20

Dumnezeu nu alege, ce? Daca nici Dumnezeu nu alege ca sa mai zic de noi care avem anul asta de 'infruntat' doua scrutinuri?!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2012, ora 05:15

E f ciudara aceasta notiune. Noi oamenii, tocmai am inventat acest sistem democratic, cu alegerile.
Adica Dumnezeu nu alege, deci este un autocrat.
Tocmai am scapat de autocratie, in care oamenii erau impuscati pe strazi, daca ieseau la demonstratii, sau nu aveau nici macar drept de opinie. Si acum revenim la aceasta autocratie, in intentii.
Nici nu si-a spus cuvintul democratia. Libertate economica nu exista nicaieri in lume.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dumnezeu nu alege....
Mergi la: