Info
x
Honorius prigoana vs. radu stroe
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 01:31
Deci ... START la reformarea clasei politice ...!
Bucuresteni, locuitori ai Sectorului 1 .... mai stati pe ganduri ... ?!
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:41
Si va incepe Politica de tomberon!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 13:35
PRIGONEL sper sa introduci pubele colorate in viata politica , dar te rog sa o faci in legalitate si apoi cu BOC sa faceti curatenie in parlament ; pe culori , in fiecare tomberon sa cada cate ceva , in fiecare grupare politica sant uscaturi destule . Faceti dragilor curatenia de primavara , si asa s-a votat reducerea nr-ului de parlamentari.
PRIGONEL iti doresc LA MAI MARE
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 02:40
honorius, honorius,...de trei ori ...honorius !!
Honoriusicaaa , rupe-i , tata , inchidele gura la firfizonii astia de se iau de tine...!! Da` fi atent , ca la prima greseala, astia de se iau de tine , tre` sa le dam dreptate , chiar daca nu au ...!? Tu , ca esti tanar si pregatit , arata-le ca, desi nu ai experienta vietii , stai bine pe picioarele tale . Foloseste sprijinul tatalui tau ca ca o compensare a lipsei experientei de viata...Prepara-te la capitolul argumentatie - cu cat argumentezi mai la obiect , cu atata castigi teren in fata unuia sau a altuia...NU BATE CAMPII !! Fi pe faza , atent la greselilie celor din jurul tau , si nu ezita sa le atragi atentia ca au gresit ( asa le mai inchizi gura...) . Ajuta-ti MULT , colegii , prietenii , tinerii cei de o seama cu tine sa vada cu alti ochi politichia asta...Nu-i copia pe americani , fi ROMAN ....Eu atata am avut de spus , Hono , stiu ca-mi citesti acest mesaj....Sa nu zici ca nu ti-am spus...In rest , numai de bine.... Ceea ce va doresc si voua , celorlalti.... Si voi spuneti ca io nu-s ghidus ??...............
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:11
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 18:16
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 02:40:16honorius, honorius,...de trei ori ...honorius !!te-am citit si nu-mi inspiri decat compasiune daca tu crezi ca io nu vreau sa fur ca tata,el mananca din gunoaie eu---honorius ovidius ulpius traianus iulianus prigonitorul voi manca romani sinceri si cinstiti pe paine
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 01:45
De la Guta si Salam � fara numar pentru telectualu� lu peste sucarit Preda :
Hai Prigoana baga mare,cicalichi cichicea Cel mai tare din parcare, cicalichi cichicea Honorica-i de valoare cicalichi cichicea Scoala-n Ameriica areeee..cicalichi cichicea La valoarea ta Horica I-o dai in freza lui Predica� .oooofffff viata mea� oooof dusmani ca vooooiii PREDA SI COTOI� Va-mbrac dracu�-n euroooiii cicalichicea�. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:40
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 02:40:16honorius, honorius,...de trei ori ...honorius !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:25
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:25
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:25
Eu propun sa se poata candida pentru parlamentul Romaniei de la 14 ani, ca precocitatea creierelor romanesti o permite.
Care cum implineste 14 ani, daca are tatic influent( Basescu pentru Eba, Prigoana senior pentru junior) sa intre taticule in Parlamente, al Romaniei, al UE, asta nu mai conteaza, conteaza sa intre la banuti si influenta. Cred ca dupa cele 8 clase, se poate foarte bine lucra in comisiile parlamentare, taica scoate din palarie o diploma de Sorbona, si baiatul sau fetita devine un competent numa` bun de dat pe spate o lume intreaga, ce s-astepte pana la 35-40 de ani ca babacul lui, nu taticu`, de la 14, ca el e destept si are stiinta combinarii cocteilurilor, a condusului gipanului, si o gura mai obraznica si mai sloboda ca a tatei Foricica de la piata de zi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:46
Progenitura lui Silviu Prigoan�, Honorius, a fost oprit in luna iunie 2008 de poli�i�tii de la circula�ie pentru c� a dep�it viteza legal�, pe aparatul radar al acestora �nregistr�ndu-se 89 km/h. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Barbu V�c�rescu din Bucure�ti. Oamenii legii au constatat c� fiul cel mic al lui Prigoan� avea permisul suspendat din 17 mai, tot pentru dep�irea vitezei legale.
Conform Mediafax, purt�torul de cuv�nt al Poli�iei Capitalei, Christian Ciocan, a confirmat evenimentul �i a precizat c� poli�i�tii cu pricina i-au �ntocmit un dosar de cercetare penal� fiului omului de afaceri. Coform datelor oferite de poli�ie, Honorius Prigoan� risc� s� fac� pu�c�rie. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 21:27
De la: florinpreda999, la data 2010-01-10 17:46:03Progenitura lui Silviu Prigoan�, Honorius, a fost oprit in luna iunie 2008 de poli�i�tii de la circula�ie pentru c� a dep�it viteza legal�, pe aparatul radar al acestora �nregistr�ndu-se 89 km/h. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Barbu V�c�rescu din Bucure�ti. Oamenii legii au constatat c� fiul cel mic al lui Prigoan� avea permisul suspendat din 17 mai, tot pentru dep�irea vitezei legale. Ce spuneam, eu n-am avut aceste informatii dar o minima logica m-a facut sa inteleg ca aceasta candidatura a unui baietandru de 23 de ani este cel putin ridicola. Oare chiar in PD-Ln nu se mai pot petrece fapte necriticabile, as vrea sa laud si eu ceva dar singuri isi dau cu stangul in dreptul si dovedesc o lipsa de judecata crunta!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 19:00
Eu nu voi incuraja "nepotismul " prin votul meu. A devenit o practica a caracatitei care ne guverneaza sau mai bine zis s-a pastrat din anii in care odraslele comunistilor de frunte erau in mod subit cei mai onesti, cei mai cinstiti, cei mai competenti. Esti fiul lui X sau Y atunci e clar ca "esti in carti" la carma tarii inca din scutece. Un adevrat afront si lipsa de respect fata de persoane indreptatite sa promoveze in ierarhia sociala pe propriile merite. Din pacate nepotismul este o caracteristica PDL dar cui ii pasa ? Ei taie si spanzura dupa bunul plac fara scupule. De ce ar avea scrupule ? De cine sa le pese ? De cine sa le fie rusine ? Daca era un baiat integru si nemanat de parvenitism ar fi asteptat cuviincios sa se coaca. Dar nu, se vede clar ca isi ia "partea leului". Am ajuns sa ne simtitm disputati si tratati ca prada de razboi, o masa amorfa buna de jumulit. S-au terminat oamenii competenti in tara ca sa ajungem sa apelam la pepinierele protipendadei noilor imbogatiti ? Maine, poimaine o sa ni-i puna de gat din gradinita. Vorba unei doamne de mai sus, n-am mai citat-o ca a fost prea lunga, Hono draga, stie doamna, stim si noi ca ne citesti, esti peste tot. Nu-mi ramane decat sa sper ca n-o sa ajung malaxata de unul din utilajele sau masinatiunile lui tati, pe care candva il admiram in naivitatea mea. Asta pana mi "s-a dezvaluit"in toata spelndoarea. Un lucru e sigur, nu e mai rau ca altii. Pe unde te invarti dai de "focare" gata sa extinda cangrena.
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 09:10
De la: super_green_frog, la data 2010-01-11 19:00:11Eu nu voi incuraja "nepotismul " prin votul meu. A devenit o practica a caracatitei care ne guverneaza sau mai bine zis s-a pastrat din anii in care odraslele comunistilor de frunte erau in mod subit cei mai onesti, cei mai cinstiti, cei mai competenti. Esti fiul lui X sau Y atunci e clar ca "esti in carti" la carma tarii inca din scutece. Un adevrat afront si lipsa de respect fata de persoane indreptatite sa promoveze in ierarhia sociala pe propriile merite. Din pacate nepotismul este o caracteristica PDL dar cui ii pasa ? Ei taie si spanzura dupa bunul plac fara scupule. De ce ar avea scrupule ? De cine sa le pese ? De cine sa le fie rusine ? Daca era un baiat integru si nemanat de parvenitism ar fi asteptat cuviincios sa se coaca. Dar nu, se vede clar ca isi ia "partea leului". Am ajuns sa ne simtitm disputati si tratati ca prada de razboi, o masa amorfa buna de jumulit. S-au terminat oamenii competenti in tara ca sa ajungem sa apelam la pepinierele protipendadei noilor imbogatiti ? Maine, poimaine o sa ni-i puna de gat din gradinita. Vorba unei doamne de mai sus, n-am mai citat-o ca a fost prea lunga, Hono draga, stie doamna, stim si noi ca ne citesti, esti peste tot. Nu-mi ramane decat sa sper ca n-o sa ajung malaxata de unul din utilajele sau masinatiunile lui tati, pe care candva il admiram in naivitatea mea. Asta pana mi "s-a dezvaluit"in toata spelndoarea. Un lucru e sigur, nu e mai rau ca altii. Pe unde te invarti dai de "focare" gata sa extinda cangrena. Permiteti-mi sa va strang mana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se pare ca mai sunt oameni curajosi si nepatati in tara asta si in Bucuresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prin acest pustiulache cu gura mare, PD-L-uol s-a facut inca o data de rasul curcilor, pentru ca nimeni niciodata nu poate lua in serios un partid ce pare alcatuit din maimute antropoide, pentru care daca esti fiul unuia de-al nostru esti tare, nu conteaza ca n-ai terminat decat gradinita. Cum ati iesit din pesterile voastre, si cui a convenit sa ajungeti la putere neanderthalienilor?!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 15:36
www.romania-actualitati.ro/lista_strazilor_din_colegiul_1_bucure...
Eu nu votez.....se pare. Lacunara si tardiva informarea electorala. Rusinica ! Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 15:48
Mai bine nu votati decat sa puneti stampila pe doi ''reformatori'', unul baiatu' lui tata Tomberon, celalalt fost securist .... Halal optiuni !
O bere la cei care nu voteaza !
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:19
Sa vina diaspora sa-l ajute pe Ho(r)norius !
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:09
Imi pare rau ca nu a candidat ca independenta si Ioana Basescu
Abatele:Cum poate fi controlat� o popula�ie? Rim: �n primul r�nd prin for��.
Abatele: C�nd fra�ii mei �nainta�i au fost pu�i �n situa�ia de a controla o lume s-au gindit prima dat� la religie. Rim: Mai exist� �i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o popula�ie.Abatele: Desigur. Numai c� e o unealt� nesigur�. Rim: Un popor mai poate fi condus �i prin ac�iuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s� spun c� �nrobirea omului fa�� de valorile materiale este indiscutabil superioar� celei ob�inute prin religie.
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 09:09
De la: Dorinel, la data 2010-01-17 18:19:51Sa vina diaspora sa-l ajute pe Ho(r)norius ! Ei vezi, ca daca mamica diaspora nu a fost prin preajma sa fi bagat un calup sanatos de buletine de vot in ea, micutu` lu` Prigoana a pierdut!!!!!!!!!!!!!!!! Da, nu-mi vine sa cred ca nu s-a putut face nimic pentru unu` de-al nostru!!!!!!!!!!! Saracu` junioru` ce necajit o fi el acu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Credea ca ajunge si el la o bucata de paine sa nu stea tot pe spinarea lui tat-so dar electoratul cel rau n-a vrut!!!!!!!!!!!! Ca ar mai fi scapat si tat-so de o gura de hranit!!!!!!!!!!! Lasa Silvica tata, tin-te mata de ideea aia grozava ce-ti veni in noaptea sfantului Andrei, aia cu inchirierea Casei Poporului si-ai sa vezi c-o sa-ti poti hrani pruncii!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:19
De la: florinpreda999, la data 2010-01-10 17:46:03Progenitura lui Silviu Prigoan�, Honorius, a fost oprit in luna iunie 2008 de poli�i�tii de la circula�ie pentru c� a dep�it viteza legal�, pe aparatul radar al acestora �nregistr�ndu-se 89 km/h. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Barbu V�c�rescu din Bucure�ti. Oamenii legii au constatat c� fiul cel mic al lui Prigoan� avea permisul suspendat din 17 mai, tot pentru dep�irea vitezei legale.De aia se zbatea saracu prigonitoru sef sa-l faca imun pentru politie sa scape de raspundere,daral de sus nu prea doarme.Se pare ca nu au prea avut efect cadourile lui prigonici ,dupa cum au iesit alegerile. Nu i-a instruit prigonici pe beneficiarii ramelor foto cum si la ce-s bune ,probabil ca oamenii au vazut ca nu tine de foame o rama electronica si un memoristic ,desii costa cam 3-400 le bucata.,zaharul si uleiul si faina au fost cam putine s-au terminat pana la ziua votarii si oamenii au uitat.i Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:24
De la: 9am049573, la data 2010-01-17 21:09:52Imi pare rau ca nu a candidat ca independenta si Ioana BasescuAveti rabdare ca timpul nu-i trecut vine sectorul 4 la alegeri ,se mai avanseaza cate unul cate una si se fac locuri si pentru MAXIMUS SI PENTRU PRIMUS ,IOANA ,JOIANA LEANA ETC. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:38
De la: tielenti, la data 2010-01-18 17:19:00De la: florinpreda999, la data 2010-01-10 17:46:03Progenitura lui Silviu Prigoan�, Honorius, a fost oprit in luna iunie 2008 de poli�i�tii de la circula�ie pentru c� a dep�it viteza legal�, pe aparatul radar al acestora �nregistr�ndu-se 89 km/h. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Barbu V�c�rescu din Bucure�ti. Oamenii legii au constatat c� fiul cel mic al lui Prigoan� avea permisul suspendat din 17 mai, tot pentru dep�irea vitezei legale.De aia se zbatea saracu prigonitoru sef sa-l faca imun pentru politie sa scape de raspundere,daral de sus nu prea doarme.Se pare ca nu au prea avut efect cadourile lui prigonici ,dupa cum au iesit alegerile. Nu i-a instruit prigonici pe beneficiarii ramelor foto cum si la ce-s bune ,probabil ca oamenii au vazut ca nu tine de foame o rama electronica si un memoristic ,desii costa cam 3-400 le bucata.,zaharul si uleiul si faina au fost cam putine s-au terminat pana la ziua votarii si oamenii au uitat.i Nu ca-i dus rau si bietu` Prigoana senior, il inteleg sarmanu` om credea ca-l pune-n paine macar pe feciorul cel mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da` explicatia e mortala: nu si-a pus dom`le juniorul cravata violet, ca astia mici si cu cas la gura n-asculta tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma` uite ca acu puteam specula si eu moftu`la moda si puteam face niscaiva parai frumosi de pe oamenii politici ( si picati din luna). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:40
Deci nu a venit diaspora sa-l ajute pe Ho(r)norius ?! Senzational !
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:47
De la: Dorinel, la data 2010-01-18 18:40:57 N-avenit rautatea aia de diaspora si ala micu` nu s-a pregatit nici cu flacari violete, a crezut ca tine dom`le ca la alegerile lu` nasu-sau, da` nasu a descantat totul din timp mai cu incantatii, ba si niste decoratii, a scos si monetar la interval, uneori chiar obiecte gospodaresti ( cate-o galeata, ceva) si uite c-a sarit poporu` c-un mandat nou de prezident!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:16
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
|
|

Tu , ca esti tanar si pregatit , arata-le ca, desi nu ai experienta vietii , stai bine pe picioarele tale . Foloseste sprijinul tatalui tau ca ca o compensare a lipsei experientei de viata...Prepara-te la capitolul argumentatie - cu cat argumentezi mai la obiect , cu atata castigi teren in fata unuia sau a altuia...NU BATE CAMPII !! Fi pe faza , atent la greselilie celor din jurul tau , si nu ezita sa le atragi atentia ca au gresit ( asa le mai inchizi gura...) . Ajuta-ti MULT , colegii , prietenii , tinerii cei de o seama cu tine sa vada cu alti ochi politichia asta...Nu-i copia pe americani , fi ROMAN ....
Deci nu a venit diaspora sa-l ajute pe Ho(r)norius ?!