back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A iubi sau a fi iubit??

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:

_Thelma_

177 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:40

De la: 9am187185, la data 2010-07-24 10:58:16
De la: Don_Pedro999, la data 2010-07-24 10:30:16
De la: _KARPOV, la data 2010-07-22 21:28:53
De la: printzfermecator, la data 2010-07-22 21:27:19Minoru'
vezi ca Mr.X, bad, troglodit etc., repara gardul la Ebony
se straduie sa-i faca, gradina

Fac ei gardul , dar il fac manual , eu dispun de o tehnica avansata !

Buna dimineatza Karpov, as vrea sa anunt ceva, sau poate ca voi stiti, eu am auzit ca Bad a avut un infarct si ca nu mai e printre noi, si din nefericire nu e o gluma ceea ce spun, Dumnezeu sa-l odihneasca, si daca cineva crede in viata de dupa moarte, poate isi face timp sa aprinda o lumanre pentru Bad.

la cat venin si otrava adunase in sufletu-i singuratic era normal sa-i explodeze inima odata si-o data,la cate mizerii adunase in suflet si la cate ganduri negre,de razbunare avea,cine putea crede ca sufletul sau nu va cauta sa se elibereze cat mai repede cu putinta de acel invelis monstruos care-l acoperea,in sfarsit,sufletul sau e liber si este acolo unde trebuie,DUMNEZEU sa aiba grija de sufletul sau

"de mult urmaream un prilej sa pun la plata prostia si iresponsabilitatea, acum am doua :
baba e rezolvata, daca n-are cumva norocul sa moara inainte de proces, iar bihoreanul..."
Iata cat de bun era acest nefericit bad care dorea moartea celor care nu-i mai cantau in struna. Poate va amintiti ca am scris odata ca l-am blestemat intr-un e-mail pentru tot raul care mi l-a facut, acum vad ca Dumnezeul meu pedepseste raul. Reusise prin tot felul de instigatii sa scoata multa lume de pe forum, acum aceia vor respira usurati. As fi o ipocrita acum sa ma prefac a-mi parea rau. Imi pare rau ca nu stiu imprejurarile dar pentru mine e o adevarata eliberare. Nimeni nu m-a blamat mai mult si nu m-a injosit mai mult si nu m-a umilit mai mult ca acest nefericit fara sa tina seama ca i-am luat apararea de la inceput si l-am facut cunoscut sub o alta lumina.
(Acum, parca mi-e si frica de proverbul: " mort ati vazut?"[/quote]

Si iata marea diferenta dintre voi si el: el vorbea mult si rautacios, dar n-ar fi facut vreun rau real nimanui, in timp ce voi, chiar si in ceasul in care sufletul lui se ridica la cer, nu sunteti capabili de o vorba buna si de un gand curat. Loviti un om care tocmai s-a stins, miseleste, cu satisfactie, fara pic de mila! Sunteti monstruosi si dezgustatori!
Nu va mai chinuiti sa lamuriti misterul acestui cont, vi-l spun eu: sunt Thelma si mi-a facut placere sa ma joc pe forumul asta, pentru o vreme. Apoi am descoperit hienele din sufletele voastre si a inceput sa-mi fie sila...
Traiti fericiti! Romi nu mai este. Va doresc tuturor viata lunga si la fel de buna cum va sunt gandurile si sentimentele pentru cei din jur!

Odihneste-te in pace, dragul meu! Nu stii cat imi lipsesti...

www.youtube.com/watch?v=1U0ZeEkxBXs&feature=related

_Thelma_

177 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:45

De la: Don_Pedro999, la data 2010-07-24 12:39:18fie-i amintirea blestemata,ca mult rau a facut in viata lui,BAD-PIK-NIK sau alte clone,fi-ti blestemati in veci ,nu este rautate din parte-mi,este cruda realitate si rezultatul propriilor ganduri si fapte,asa a dorit,asa i s-a indeplinit,cine cauta rau,gaseste rau
LUATI AMINTE TOTI CEI CE DORITI RAUL SEMENILOR VOSTRI !!!

Florine, nu-ti ajung nenorocirile care te-au lovit deja? Vrei sa atragi mania lui Dumnezeu asupra ta cu ura-ti si rautatea-ti imensa?
O sa aprind o lumanare si pentru tine. Sa fii iertat pentru ceea ce-ai scris aici, intr-un asemenea moment.
Nu uita ca nu Romi ti-a distrus casnicia si nu este el vinovat pentru tot ce ti s-a intamplat in ultima vreme. Sa te ierte Dumnezeu, ca habar nu ai ce faci!
MI-e mila de voi!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 13:13

De la: Mister_X, la data 2010-07-24 12:40:52
De la: 9am187185, la data 2010-07-24 10:58:16
De la: Don_Pedro999, la data 2010-07-24 10:30:16
De la: _KARPOV, la data 2010-07-22 21:28:53
De la: printzfermecator, la data 2010-07-22 21:27:19Minoru'
vezi ca Mr.X, bad, troglodit etc., repara gardul la Ebony
se straduie sa-i faca, gradina

Fac ei gardul , dar il fac manual , eu dispun de o tehnica avansata !

Buna dimineatza Karpov, as vrea sa anunt ceva, sau poate ca voi stiti, eu am auzit ca Bad a avut un infarct si ca nu mai e printre noi, si din nefericire nu e o gluma ceea ce spun, Dumnezeu sa-l odihneasca, si daca cineva crede in viata de dupa moarte, poate isi face timp sa aprinda o lumanre pentru Bad.

la cat venin si otrava adunase in sufletu-i singuratic era normal sa-i explodeze inima odata si-o data,la cate mizerii adunase in suflet si la cate ganduri negre,de razbunare avea,cine putea crede ca sufletul sau nu va cauta sa se elibereze cat mai repede cu putinta de acel invelis monstruos care-l acoperea,in sfarsit,sufletul sau e liber si este acolo unde trebuie,DUMNEZEU sa aiba grija de sufletul sau

"de mult urmaream un prilej sa pun la plata prostia si iresponsabilitatea, acum am doua :
baba e rezolvata, daca n-are cumva norocul sa moara inainte de proces, iar bihoreanul..."
Iata cat de bun era acest nefericit bad care dorea moartea celor care nu-i mai cantau in struna. Poate va amintiti ca am scris odata ca l-am blestemat intr-un e-mail pentru tot raul care mi l-a facut, acum vad ca Dumnezeul meu pedepseste raul. Reusise prin tot felul de instigatii sa scoata multa lume de pe forum, acum aceia vor respira usurati. As fi o ipocrita acum sa ma prefac a-mi parea rau. Imi pare rau ca nu stiu imprejurarile dar pentru mine e o adevarata eliberare. Nimeni nu m-a blamat mai mult si nu m-a injosit mai mult si nu m-a umilit mai mult ca acest nefericit fara sa tina seama ca i-am luat apararea de la inceput si l-am facut cunoscut sub o alta lumina.
(Acum, parca mi-e si frica de proverbul: " mort ati vazut?"

Si iata marea diferenta dintre voi si el: el vorbea mult si rautacios, dar n-ar fi facut vreun rau real nimanui, in timp ce voi, chiar si in ceasul in care sufletul lui se ridica la cer, nu sunteti capabili de o vorba buna si de un gand curat. Loviti un om care tocmai s-a stins, miseleste, cu satisfactie, fara pic de mila! Sunteti monstruosi si dezgustatori!
Nu va mai chinuiti sa lamuriti misterul acestui cont, vi-l spun eu: sunt Thelma si mi-a facut placere sa ma joc pe forumul asta, pentru o vreme. Apoi am descoperit hienele din sufletele voastre si a inceput sa-mi fie sila...
Traiti fericiti! Romi nu mai este. Va doresc tuturor viata lunga si la fel de buna cum va sunt gandurile si sentimentele pentru cei din jur!

Odihneste-te in pace, dragul meu! Nu stii cat imi lipsesti...
Adica tu ai avut tupeul sa ma insulti lasandu-ma sa cred ca e bad? Acum te miri ca l-am urat de doua ori mai mult? Sa dea Dumnezeu sa nu ai liniste toata viata si sa-l plangi si sa nu te vezi la casa ta ca ai fost mai rea ca bad! Auzi sa ma jignesti si sa ma lasi sa-l condamn pe el! Asa l-ai iubit? mai ai si tupeul sa te prefaci ca-l plangi? Nu te-a durut inima ca l-am luat pe mister_X drept el si l-am blamat si din cauza ta am pus pozele lui pe pagina mea? Cat de fatarnica ai fost cu el, cu mine, cu toti! Sa spui ca l-ai iubit dar l-ai lasat sa fie jignit ca raspuns la insultele tale! Esti neagra, neagra si blestemata ca si el. Cum ai putut amplifica dialogurile urate dintre mine si el? Nu-ti dai seama ca numai prin interventia ta marsava ai inrautatit relatia si l-ai fortat sa-mi faca rau? Tu ai fost nimicnicia care m-a facut prima data baba sclerozata si nu el! Tu l-ai imboldit sa se faca si mai rau de cat era cu toti cei care nu te placeau pe tine. Cat de josnica! Ar trebui sa-ti ceri iertare de la sufletul lui pe care l-ai chinuit mai mult decat ne-am putut noi inchipui.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 13:21

..Deci asa oameni,nu imi vine sa cred,citesc si ma ingrozesc,a ajuns forumul ca un iad,in care toti(sau aproape toti) se zvarcolesc si gem de ura...
Oameni buni,suntem pe forum sa socializam,sa ne destindem ,sa glumim,sa ne relaxam,de unde atata ura..?...
..lasati un om ,sa se odihneasca in pace...,

_Thelma_

177 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 13:23

De la: 9am187185, la data 2010-07-24 13:13:02
Adica tu ai avut tupeul sa ma insulti lasandu-ma sa cred ca e bad? Acum te miri ca l-am urat de doua ori mai mult? Sa dea Dumnezeu sa nu ai liniste toata viata si sa-l plangi si sa nu te vezi la casa ta ca ai fost mai rea ca bad! Auzi sa ma jignesti si sa ma lasi sa-l condamn pe el! Asa l-ai iubit? mai ai si tupeul sa te prefaci ca-l plangi? Nu te-a durut inima ca l-am luat pe mister_X drept el si l-am blamat si din cauza ta am pus pozele lui pe pagina mea? Cat de fatarnica ai fost cu el, cu mine, cu toti! Sa spui ca l-ai iubit dar l-ai lasat sa fie jignit ca raspuns la insultele tale! Esti neagra, neagra si blestemata ca si el. Cum ai putut amplifica dialogurile urate dintre mine si el? Nu-ti dai seama ca numai prin interventia ta marsava ai inrautatit relatia si l-ai fortat sa-mi faca rau? Tu ai fost nimicnicia care m-a facut prima data baba sclerozata si nu el! Tu l-ai imboldit sa se faca si mai rau de cat era cu toti cei care nu te placeau pe tine. Cat de josnica! Ar trebui sa-ti ceri iertare de la sufletul lui pe care l-ai chinuit mai mult decat ne-am putut noi inchipui.

Femeie cu sulfet de caine, eu nu am avut secrete fata de Romi, el stia cine este Mister X.
Ti-a spus si el ti-am spus si eu ca acest cont nu-i apartine, dar nu ai crezut. Nici daca iti spunea Sfantul Duh, tot n-ai fi crezut, atat erai de orbita de ura si rautate. Ai ales sa crezi asta, poatra-ti crucea!
Otrava din tine te va pierde. Te doare ca l-ai ponegrit? Sa te doara! Meriti. Actiunile tale sunt rodul mintii si deciziilor tale, nu ale altcuiva.
Inchideti blestemele inapoi in sufletu-ti pustiu, caci ele se vor intoarce impotriva cui iti e mai drag. Daca tii la copii tai, nu mai blestema caci ii vei pierde.
Romi a murit impacat cu el insusi. Tu vei muri la fel? Ma indoiesc.
Pana si in acest ceas ai fost capabila sa-ti versi veninul... Nu pot sa cred!
Adio, femeie cu suflet de caine. Sunt ultimele cuvinte pe care ti le adresez.
Poarta-ti crucea rautatii!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 13:36

V-am spus ca va fi cutremur. Inainte nu dupa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 13:38

De la: nastasemihail, la data 2010-07-24 13:36:21V-am spus ca va fi cutremur. Inainte nu dupa.

de constiinta.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:00

De la: Mister_X, la data 2010-07-24 13:23:08
De la: 9am187185, la data 2010-07-24 13:13:02

Femeie cu sulfet de caine, eu nu am avut secrete fata de Romi, el stia cine este Mister X.
Ti-a spus si el ti-am spus si eu ca acest cont nu-i apartine, dar nu ai crezut. Nici daca iti spunea Sfantul Duh, tot n-ai fi crezut, atat erai de orbita de ura si rautate. Ai ales sa crezi asta, poatra-ti crucea!
Otrava din tine te va pierde. Te doare ca l-ai ponegrit? Sa te doara! Meriti. Actiunile tale sunt rodul mintii si deciziilor tale, nu ale altcuiva.
Inchideti blestemele inapoi in sufletu-ti pustiu, caci ele se vor intoarce impotriva cui iti e mai drag. Daca tii la copii tai, nu mai blestema caci ii vei pierde.
Romi a murit impacat cu el insusi. Tu vei muri la fel? Ma indoiesc.
Pana si in acest ceas ai fost capabila sa-ti versi veninul... Nu pot sa cred!
Adio, femeie cu suflet de caine. Sunt ultimele cuvinte pe care ti le adresez.
Poarta-ti crucea rautatii!

Lasa tanguirea si nu te mai preface ca il regreti. Nu ma doare de ceea ce am scris lui bad ci faptul ca luandu-te pe tine ca fiind bad am continuat. Nu am fost rea ci pur si simplu m-am aparat de rautatile lui dupa ce a fost in stare sa-mi tradeze increderea care i-am acordat-o. Prea mult mi-ati dorit moartea amandoi ca Dumnezeu sa nu va loveasca: pe el trecandu-l dincolo si pe tine sa te roada toata viata regretul ca in loc sa-l aperi l-ai cufundat si mai mult in netrebnicie. Am spus de atatea ori ca Dumnezeul meu ma apara de ticalosi si acum ai dovada. Nu-ti mai scriu misteriosule si nici nu-l voi plange pe cel care nu a stiut sa pastreze ceea ce a fost frumos intre noi.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:03

www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE&videos=4av81mxB3Es

Adiemus - Adiemus

..odinhneste-te in pace ,prieten drag,ingerii sa-ti cante in ceruri.....

www.youtube.com/watch?v=pG-hR9LUbpE&videos=2zmO3hXIBhQ

Estrella Morente - En lo alto del cerro

..inca una din melodiile tale preferate...,inima mea te plange,fie ca sufletul tau sa isi gaseasca odihna si linistea...,vorbele rele din urma ta ,nu te vor mai ajunge,nu au cum,esti protejat de ingeri,pacea sa fie cu sufletul tau !!!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:05

acest topic este plin de compasiune si de iubirea aproapelui......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:06

De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:03:49 www.youtube.com/watch?v=B7zJ0yVSSvE&videos=4av81mxB3Es

Adiemus - Adiemus

..odinhneste-te in pace ,prieten drag,ingerii sa-ti cante in ceruri.....

www.youtube.com/watch?v=pG-hR9LUbpE&videos=2zmO3hXIBhQ

Estrella Morente - En lo alto del cerro

..inca una din melodiile tale preferate...,inima mea te plange,fie ca sufletul tau sa isi gaseasca odihna si linistea...,vorbele rele din urma ta ,nu te vor mai ajunge,nu au cum,esti protejat de ingeri,pacea sa fie cu sufletul tau !!!

buna ebony!

1_____1

58 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:08

: 8 Iunie 2010, ora 14:01

pentru bad,(...?!) un tip ce si-a fixat ca obiectiv ,declarat public, distrugerea forumului 9 a.m., provocand in stanga si in dreapta userii acestui forum, useri ,ce chiar aveau ceva de spus, cele mai importante texte postate de catre acest tip, sunt cele care-i raspund provocarilor,pe care apoi le colecteaza de pe diferitele topice repostandu-le aici.

indulgenta adminul 9 a.m. este prea blanda fata de un asa specimen, iar cei ce i-au raspuns provocarilor sale, i-au pensulat virtual un adevar, natural, viu colorat, pe care userul bad (...?!) nu-l suporta. ceea ce-i de-a dreptul, mai mult decat amuzant.

p.s.

intuneric, ignoranta , frica, genereaza dorinta parvenirii, asezand totul pe prostie si razbunare, atunci cand ai sa reusesti sa treci de-aceste obstacole, efemera ta existentialitate are sa fie eliberata din incatusarea uitarii.

13 Iunie 2010, ora 14:10

...asa se-ntampla (...!?) "d�le bad", atunci cand te folosesti de cifre si litere pentru a-ncerca sa scrii numere si cuvinte pe care incercarea-ti febrila si stangace de-a le aseza-n ecuatii sau fraze, ce nimic n-au a spune, iti metamorfozeaza aparent oniricele-ti trairi cotidiene, pentru tine notiunile-s de nestapanit,nuantele lor,de-ne-nteles.
Complexitatea intregului, n-ai s-o-ntelegi niciodata, in rest, na-i sa existi !...

...d�le (...!?) "bad"(...!?) cumva te-au ajuns vremurile-n care sa n-ai cu ce ?...recurgi la o simbolistica, ce te caracterieaza atat la propriu cat si la figurat, EMOTICONUL !...trist, foarte trist trebuie sa privesti umanitatea dac-ai ajuns intr-o asemenea situatie existentiala.

ceea ce doresti sa excuzi, te exclude.

13 Iunie 2010, ora 15:32

...(...!?)..."d�le, bad "..nici macar nu-ti imaginezi, cine, cum si de ce, totusi, considera cele doua mesaje,acesta va fi ultimul, o providentiala eroare de softwer, mesajul celor doua ,ar trebuii sa-ti stimuleze acea stare de introspectivitate psiho-meditativa, atat ca metoda cat si concept al scolii de la W�rzburg, in functie de reusita-ti straduinta, poate ai sa ramai totusi in acel,... REST.

R.I.P "d�le bad"

(...!?) "d�le bad", add-not-...
.................................-enda... for measuring your general IQ "d�le bad"...

...indeed, I, who I am ???...

www.youtube.com/watch?v=AP_CSQgBPpQ
Carmina Burana [ O Fortuna ~ Fortune plango vulnera ]

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:09

....Buna ,herra.... ,ma intristeaza sa vad atata rautate...
...unii forumisti sunt asa de rai,mai rai decat hielele insetate de sange,care smulg carnea de pe corp... ,mi-e rusine ca fac parte din acest forum,unde unul sapa pe altul,unde se jignesc ,se injura si se trimit blesteme

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:13

De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:09:37....Buna ,herra.... ,ma intristeaza sa vad atata rautate...

pe mine nu......se intaresc niste afirmatii ale mele.....ipocrizia are aureola de sfant aici.....
corbii pe cadavre stau.....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:14

De la: herra, la data 2010-07-24 14:13:18
De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:09:37....Buna ,herra.... ,ma intristeaza sa vad atata rautate...

pe mine nu......se intaresc niste afirmatii ale mele.....ipocrizia are aureola de sfant aici.....

..cred ca eu sunt o exceptie..si ma bucur sa fiu asa....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:14

De la: herra, la data 2010-07-24 13:38:02
De la: nastasemihail, la data 2010-07-24 13:36:21V-am spus ca va fi cutremur. Inainte nu dupa.

de constiinta.....

Ptr toti e valabil.
Cine isi inchipuie ca e cutremurat altul, se inseala. Si el va fi.
Eu am lucrat la gradina ieri, si am dat pe plante naduful.
Habar nu aveam, si bine a fost, fiindca eram trist de cite ori intram pe forum. Era mult scandal.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:16

...unii forumisti sunt asa de rai,mai rai decat hielele insetate de sange,care smulg carnea de pe corp... ,mi-e rusine ca fac parte din acest forum,unde unul sapa pe altul,unde se jignesc ,se injura si se trimit blesteme

e minunata conditia umana, nu-i asa? eu am vazut-o intr-o imprejurare mai neobisnuita, n-am crezut, am vrut sa ma conving.......

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:20

De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:14:36

...si tu si Mihai...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:22

..corbii pe cadavre... ,ce macabru suna.....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:23

De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:20:50
De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:14:36

...si tu si Mihai...

scumpa mea......nu esti tu subiect de discutie.....pastreaza-ti sufletul asa cum e, e perfect.....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:28

..mersi..,dar nu stiu cat voi mai ramane pe acest forum...,am un singur motiv ,pentru care mai stau pe aici...,altfel ,nu ma mai retine nimica

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:29

daca nu va bateti joc unii de altii explodati!
da, eu nu am reactionat pina nu s-a actionat!
nu incepe nimic daca nu vrei nimic

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:30

nu au fost eliinate, inca, elementele rautatii?

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:31

eliminate

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:44

Si eu am avut afectiune pe inima. Fibrilatie. Si de 2 ori. De fiecare data habar nu aveam ce aveam. Vedeam in gri-albastru tot. dar eu sint ceva mai introvertit si nu dau pe altii. Se consuma in mine si ma reechilibrez. insa nu am fost ajutat mai niciodata. Fiindca nu spuneam, taceam.
Am vazut si o ruda cu 2 infarcte si la al treilea a murit. Era din ce in ce mai crispat, mai.....schimbat. Eu nu realizam, fiindca imi rezolvasem problema prin odihna.
Bolile de inima iti dau stari de "inima albastra", "inima rea".
Se trateaza in colective.
Dar nu dind inima ta rea pe altii. Ci acceptindu-i pe ceilalti asa cum sint. Cind vrei sa-i schimbi pe altii, sa-i elimini, iese ce iese.
Tu ca bolnav de inima trebuie sa te menajezi. Nu e nimeni dator sa te menajeze. Si te izolezi ptr putin timp de cei agitati, .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:47

De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:28:12..mersi..,dar nu stiu cat voi mai ramane pe acest forum...,am un singur motiv ,pentru care mai stau pe aici...,altfel ,nu ma mai retine nimica

Ai probleme cu inima?

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 14:48

De la: Ebony, la data 2010-07-24 14:28:12..mersi..,dar nu stiu cat voi mai ramane pe acest forum...,am un singur motiv ,pentru care mai stau pe aici...,altfel ,nu ma mai retine nimica

eu va salut pe toti.....a fost o experienta de-a mea si tare as fi vrut sa nu se adevereasca.....
sa nu uitati, inainte de a merge la nani, sa va puneti o mana sub obraz si sa va intrebati ce-ati facut voi azi......asa mi-am educat copiii mereu, si am vazut in timp ca n-au uitat.....
detest prostia, meschinaria, egoismul.....adica acea BESTIE de care vorbeste freud, probabil de aia i-am refuzat concluziile......si am ales forumul ca pista de experimentare deoarece, in spatele unor avatare, al unui incognito, ' BESTIA" vorbeste.......ii numar pe degete pe cei ce au aparat valorile!
tuturor,

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 15:08

De la: nastasemihail, la data 2010-07-24 14:47:45

Ai probleme cu inima?

..Doamne fereste,nuuu,

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 15:13

De la: herra, la data 2010-07-24 14:48:52

eu va salut pe toti.....a fost o experienta de-a mea si tare as fi vrut sa nu se adevereasca.....
sa nu uitati, inainte de a merge la nani, sa va puneti o mana sub obraz si sa va intrebati ce-ati facut voi azi......asa mi-am educat copiii mereu, si am vazut in timp ca n-au uitat.....
detest prostia, meschinaria, egoismul.....adica acea BESTIE de care vorbeste freud, probabil de aia i-am refuzat concluziile......si am ales forumul ca pista de experimentare deoarece, in spatele unor avatare, al unui incognito, ' BESTIA" vorbeste.......ii numar pe degete pe cei ce au aparat valorile!
tuturor,

Herra...,imi pare rau ,ca pleci de pe forum...,incet incet toti oameni,cu bun simt,vor disparea de pe acest forum....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 15:14

Ce sa spun despre bad ? Culmea este ca desi imi spunea des ca o sa ma lase inima si ca mai am putin si ma curat ...eu nu-i doream asa ceva ! Cred ca anumite excese si orgoliul l-au adus in situatia asta ! Era , banuiesc , un tip inteligent care insa nu a stiut sa socializeze iar cei din jur , familia , ca si in cazul madalinei manole , nu au stiut sa-l tempereze sau sa-i monitorizeze afectiunea !
Eu nefiind intr-o relatie buna cu dumnezeu , nu pot sa-i "urez" cele ce se cuvin , conform traditiei , poate el ar fi preferat o vorba "rea" ...asta il facea sa se simta in mediul lui ...La nu pot sa-l trimit deoarece stiu ca nu exista iar daca exista nu-i puteam face un "rau" atat de mare (dracului -nu lui bad) , trimitandu-l acolo -deoarece cred ca l-ar fi pus cu botul pe ...coada ...

Acum cred ca ar aprecia daca l-as certa pentru ultima oara :

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A Iubi sau A fi Iubit??
Mergi la: