Info
x
Ortodoxismul si cultele pe mina ungurilor
|
9am003934 46 mesaje Membru din: 3/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 20:50
Dupa cum ati observat ortodoxia si cultele au fost date pe mina ungurilor......
Va ginditi cum va fi.......ei fiind reformati... va fi o noua REVOLUTIE religioasa cu preotul MARKO BELLA......HA ,HA..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 10:06
De la: 9am003934, la data 2009-12-21 20:50:03Dupa cum ati observat ortodoxia si cultele au fost date pe mina ungurilor...... Interesant......cunosc si eu subiectul.......vor fi " SFORI" care au inceput deja sa traga intr-o parte si alta... CRINCEN
Maranatha
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 16:49
Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM.
Nu conteaza ce religie are! Va trebui sa le dea tuturor la fel de mult sau la fel de putin. Sper sa fie destul de intelept si sa nu mai permita construirea de noi biserici! |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 21:16
De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. .... ...Ei ,vezi draga,tocmai lucrul acesta se va face,...dar , doar de-o parte.....
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:24
De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. "Intelept" asa cum erau comunistii atei bolsevici care nu permiteau construirea de biserici , ceva de genul ala cumva ?
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 13:27
De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. Draga Juli, poti sa-mi zici si mie DE CE sa nu mai aprobe construirea de noi biserici?
Maranatha
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:25
De la: tutenes, la data 2009-12-26 20:24:19De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. Well....Iulia se refer� la altceva....dec�t ceea ce insinua�i voi! De ce te faci c� nu �n�elegi?! Ea a vrut s� spun� c� nu este corect s� se construiasc� biserici DIN BANI PUBLICI !!!!! Doar c� a uitat s� precizeze...iar voi a�i profitat repede s� s�ri�i la jugulara ei!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:51
Dora, mersi de ajutor..
Da, exact asta am vrut sa scriu, sa nu se construiasca alte biserici din bani publici1 Nu ma consider crestina, dar as contribui oricand la restaurarea manastirilor, bisericilor vechi, insa nu mai vreau sa dau nici un ban pt a construi noi biserici. Sunt destui saraci care pot fi ajutati din banii adunati la biserica! |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:59
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 14:25:45De la: tutenes, la data 2009-12-26 20:24:19De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. Pai atunci , daca e vorba sa fim corecti , sa restituie statul toate averile manastiresti confiscate cu japca de Cuza si Biserica Ortodoxa va avea resursele sale suficiente pentru a-si indeplini misiunea si a nu mai beneficia de bani de la buget .
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:00
De la: july, la data 2009-12-27 14:51:47Dora, mersi de ajutor.. Biserica mai face cate ceva si pentru saraci ; intrebarea mea e daca tu ai facut ceva pentru ei ?
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:03
De la: tutenes, la data 2009-12-27 15:00:44De la: july, la data 2009-12-27 14:51:47Dora, mersi de ajutor.. Tutenes...stai jos c� �ncepi s� faci gafe.... Iulia tocmai cu asta se ocup�....�i face o treab� foarte bun�...
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:04
De la: tutenes, la data 2009-12-27 14:59:37De la: Dorulet, la data 2009-12-27 14:25:45De la: tutenes, la data 2009-12-26 20:24:19De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. De la Cuza?????? Omule...cred c� ai glume �n program!!!
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:08
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 15:03:25De la: tutenes, la data 2009-12-27 15:00:44De la: july, la data 2009-12-27 14:51:47Dora, mersi de ajutor.. Nu te supara , dar daca nu stie de programele pentru ajutorarea saracilor din biserica , inseamna ca isi da cu parerea aiurea . E mai usor sa condamnam decat sa ne informam . Totusi pe langa misiunea sociala a bisericii , aceasta are si alte scopuri care nu pot fi indeplinite decat prin constructia de noi biserici .
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:09
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 15:04:34De la: tutenes, la data 2009-12-27 14:59:37De la: Dorulet, la data 2009-12-27 14:25:45De la: tutenes, la data 2009-12-26 20:24:19De la: july, la data 2009-12-25 16:49:33Daca este maghiar poate sa fie reformat, catolic, unitarian....Important este sa fie OM. Nu inteleg ce vrei sa spui .
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 14:24
tutenes, te rog sa ma lamuresti care sunt acele scopuri care nu pot fi indeplinite decat prin constructia de noi biserici?
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 14:44
De la: tutenes, la data 2009-12-27 15:00:44care biserica,poate aia de pe marte,intrebarea este puerila atata timp cat nu ne dai exemple concrete din viata lu' talica sau din prodigioasa activitate a bisericii pt.ajutorarea oamenilor in general si a saracilor in specialDe la: july, la data 2009-12-27 14:51:47Dora, mersi de ajutor..
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 14:46
cam care ar fi scopurile alea mistice si ascunse pe care le vrea realizate draga noastra bisericuta nationala prin construirea de noi biserici???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 14:48
io va dau un sfat tuturor misticilor de orice confesiune: mergeti si faceti apostolat prin munti,printre animalele padurii sau prin pesteri fara nici cea mai mica urma de confort modern,ACOLO-I LOCUL VOSTRU IN VEACUL VECILOR, HAIDI---PA !!!!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 15:44
De la: july, la data 2009-12-28 14:24:57tutenes, te rog sa ma lamuresti care sunt acele scopuri care nu pot fi indeplinite decat prin constructia de noi biserici? Unii oameni mai au si idealuri si nevoi spirituale la care au acces din cauza lipsei sau raritatii bisericilor . De exemplu sunt sate care nu au biserici , ai caror locuitori trebuie sa mearga distante mari pentru a lua parte la viata spirituala .
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 15:46
De la: florinpreda999, la data 2009-12-28 14:44:54De la: tutenes, la data 2009-12-27 15:00:44care biserica,poate aia de pe marte,intrebarea este puerila atata timp cat nu ne dai exemple concrete din viata lu' talica sau din prodigioasa activitate a bisericii pt.ajutorarea oamenilor in general si a saracilor in specialDe la: july, la data 2009-12-27 14:51:47Dora, mersi de ajutor.. Exemple sunt insa sunt de nevazut pentru rauvoitori .
|
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:26
dragii mei ce aveti 'iara' cu maghiarii?!!!!??????????!!!!!!!!!!! doamne,n-am vazut asa ceva nicaieri in lumea asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 17:51
De la: mrs_reis, la data 2009-12-28 16:26:40dragii mei ce aveti 'iara' cu maghiarii?!!!!??????????!!!!!!!!!!! doamne,n-am vazut asa ceva nicaieri in lumea asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da,da....au s�rit repede to�i ...evident, DEGEABA...ca de obicei, "mult zgomot pentru nimic..." LA MUL�I ANI !!!!!!
|
|
|
|