back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

eu am fost acolo si nu pot uita,voi dece deformati adevarul ???

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:50

De la: comecoutv22, la data 2010-01-05 09:46:49 Din pacate ce spune fulgerul ,este realitatea
De ce din pacate, ca tu esti.....
Ce tot te ascunzi dupa tot felul de nume. Au mai trait si altii din plin evenimentele. fiecare cu experienta lui.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

35 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 20:59

De la: nastasemihail, la data 2010-01-10 03:50:32
De la: comecoutv22, la data 2010-01-05 09:46:49 Din pacate ce spune fulgerul ,este realitatea
De ce din pacate, ca tu esti.....
Ce tot te ascunzi dupa tot felul de nume. Au mai trait si altii din plin evenimentele. fiecare cu experienta lui.

Nu sint eu,este cel cu gulerul de blana.Eu sunt intre capul lui Iliescu si ochelarii lui Cico

REVOLU�IONARA RANIT
VILTOAREA1989

5 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 21:39

Dupa razboi,multi viteji se arata ,fac si povesti! Spusele Fulgerului sint reale,eu si acum traiesc cu spaima din TVR dun decembrie 1989,cind nu mai puteam sa-mi imaginez ca voi mai revedea familia.

PUPPETEER

20 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 20:20

De la: VILTOAREA1989, la data 2010-01-10 21:39:53Dupa razboi,multi viteji se arata ,fac si povesti! Spusele Fulgerului sint reale,eu si acum traiesc cu spaima din TVR dun decembrie 1989,cind nu mai puteam sa-mi imaginez ca voi mai revedea familia.

La voi romanii,exista un mit,un respect fata de eroi,acum politicienii vau invrajbit rau.Pacat ,Romania este una dintre cele mai dotate tari ale Europei,numai romanii nu o percep.

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 21:41

Eu zic ca rationamentul e destul de simplu. Atat timp cat persoanele care au participat la revolutie si au calcat stramb atunci, sunt in viata politica, economica, scoiala, culturala si ce mai vreti voi, istoria momentului respectiv nu se va afla niciodata. Sper sa apuc vreo 80-90 de ani cand o sa aflu exact ce s-a intamplat. Nu contest afirmatiile martorilor oculari, (eu aveam doar o luna pe atunci) mare respect pt participanti, insa chestiile astea cu ADEVARUL DESPRE REVOLUTIA DIN 89 gasim deocamdata doar la otv. Am auzit si eu destul de multe, de la martori bineinteles, nu citite din istoria SF de la scoala, si poate cel mai mult m-a marcat(evident in locurile mele de bastina) atunci cand mi s-a spus ca in Braila, pe la Gara, un ofiter sau ce-o fi fost el, s-a urcat intr-un punct de unde impusca lumea ce trecea p-acolo, fara nicio retinere. Persoane car emi-au spus ca trebuiau sa moara in locul unui tanar impuscat langa ei si multe altele.
Poate unii vor fi deranjati si-mi vor spune ca nu stiu eu ce a fost atunci, ca datorita lor azi pot vorbi liber, am acces la orice informatie am nevoie, etc. , da asa e , si -i respect mult pt asta.

Regret ca traiesc in Romania
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 02:26

De la: VILTOAREA1989, la data 2010-01-10 21:39:53Dupa razboi,multi viteji se arata ,fac si povesti! Spusele Fulgerului sint reale,eu si acum traiesc cu spaima din TVR dun decembrie 1989,cind nu mai puteam sa-mi imaginez ca voi mai revedea familia.
Esti personalitate multipla? Esti una si aceeasi persoana. Daca e adevarat ce spui, ai o experienta de viata bogata de atunci. Si eu am, Experientele de atunci au fost pe maxim.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 13:26

De la: nastasemihail, la data 2010-01-12 02:26:17
Esti personalitate multipla? Esti una si aceeasi persoana. Daca e adevarat ce spui, ai o experienta de viata bogata de atunci. Si eu am, Experientele de atunci au fost pe maxim.

Eu cred ca au fost un grup care au dorit sa schimbe cu adevarat in bine situatia din Romania,uitind de mentalitatea poporului indoctrinat aproape 5 decenii de comunism.Politica de astazi este aceias,cu cit este mai saraca petura majoritara a populatiei cu atit este mai usor de manipulat.

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:25

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului EU AM FOST ACOLO SI NU POT UITA,VOI DECE DEFORMATI ADEVARUL ???
Mergi la: