Info
x
Comuniștii strigã jos comunismul!
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 02:51
Ni s-a spus c� dac� �l alegem pe Traian B�sescu președinte vom vota �mpotriva comunismului. S� o lu�m metodic, cu date concrete:
- TRAIAN B�SESCU, șef al agenției NAVROM la Anvers,rezidenț� a serviciilor secrete, �n momentul 21 decembrie 1989 subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, numit de Elena Ceaușescu.Membru al nomenclaturii comuniste; -THEODOR STOLOJAN, responsabil pentru conturile tovar�șului Nicolae Ceaușescu. Membru al nomenclaturii. - EMIL BOC, șef al UTC la Cluj - SILVIAN IONESCU, lider marcant al PD-L, șeful G�rzii de Mediu, șeful pentru Europa Occidental� al DIE (Securitatea extern�) dup� 1985. Vlad Georgescu,directorul Europei Libere, a fost asasinat �n 1988. Paul Goma și alți dizidenți anticomuniști au fost �n aceea vreme tința �ncerc�rilor de asasinat ale Securit�ții. Membru al nomenclaturii. - MIHAI R�ZVAN UNGUREANU, șeful SIE, a fost �nainte de 1989 membru supleant al CC al UTC. Membru al nomenclaturii. Am �nfr�nt! Comuniștii strig� Jos Comunismul! Penibilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!! Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 05:35
Lenin a rostit o fraza nemaipomenit de adevarata si actuala:,,Copiii copiilor nostri,ii vor conduce pe copiii copiilor vostri'' si cu asta am spus tot,cine intelege,inca nu e pierdut,inca mai are viitor,el si copiii lui,restu' -NISTE TARANI
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 06:33
De la: florinpreda999, la data 2009-12-10 05:35:17Lenin a rostit o fraza nemaipomenit de adevarata si actuala:,,Copiii copiilor nostri,ii vor conduce pe copiii copiilor vostri'' si cu asta am spus tot,cine intelege,inca nu e pierdut,inca mai are viitor,el si copiii lui,restu' -NISTE TARANIEu sint taran...ce inseamna asta, ca acum dorm pe mine....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 06:37
BAI tarane,nu vorbeam de persoana lu' talica,era o metafora folosita in sens peiorativ pt.toti acei care sunt olecuta mai incuiati la glagorie,pricepusi acuma???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 06:39
De la: florinpreda999, la data 2009-12-10 06:37:09BAI tarane,nu vorbeam de persoana lu' talica,era o metafora folosita in sens peiorativ pt.toti acei care sunt olecuta mai incuiati la glagorie,pricepusi acuma???Nu
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 06:40
De la: nastasemihail, la data 2009-12-10 06:33:12Ce e asta? Care pe cine conduce. Cei de jos pe cei de sus, sau pe dos. Care copii pe care copii?De la: florinpreda999, la data 2009-12-10 05:35:17Lenin a rostit o fraza nemaipomenit de adevarata si actuala:,,Copiii copiilor nostri,ii vor conduce pe copiii copiilor vostri'' si cu asta am spus tot,cine intelege,inca nu e pierdut,inca mai are viitor,el si copiii lui,restu' -NISTE TARANIEu sint taran...ce inseamna asta, ca acum dorm pe mine....
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 06:43
cei de la etajul 24 al intercontinentalului pe cei de la parter din drumul taberei,E CLAR???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 06:50
Nu, BAI TARANE. cum e cu susul si josul comunist al copiilor copiilor.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 07:07
Dorinel a punctat evidentul: toti care au varsta si se vor sus, au fost comunisti.
Am cunoscut un batran comunist cu care am putut vorbi niste chestii si am avut un soc! Ce invatau ei la Stefan Gheorghiu? Exact ce am invatat si eu la multinationala - management, manipulare, negociere, comunicare...doar ca utilizarea acestor cunostinte era in slujba partidului (asa se face ca baietii destepti au putut sa se replieze imediat si sa treaca spontan la capitalism, sa faca bani si sa bata palma cu firmele de pe afara) De unde vreti sa apara non comunisti? Cine s-a ferit de a fi comunist a facut-o pentru ca i se falfaia de pozitie ierarhica, sefie, etc si nu cred ca acei oameni s-au schimbat, vor sa fie acum in fata. Deci ce-i de facut? Mai asteptam sa creasca copiii nostri sa-i conduca pe ai lor?
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 02:54
Ce mai faceti fraierilor?
Mai tineti minte ca v-am promis acum 5 ani c-o sa traiti bine? Ba, da voi chiar m-ati crezut? Ha, ha, ha. Nu pot sa cred ce v-am pacalit, fraierilor. 5 ani am facut ce-au vrut muschii mei, pe banii vostri si unii dintre voi m-ati si admirat. Sunt smecher, nu? Securitatea a fost scoala buna pentru mine. Am facut la avere pe prostia voastra de n-o sa vada tot neamul vostru de someri, fraierilor. Am luat-o pe Udrea din parcare si-am facut-o ministra, pe Videanu l-am facut miliardar din niste borduri, pe Berceanu l-am imbogatit de nu-i incap banii nici intr-un tren, iar pe Blaga care era regele contrabandei, l-am pus sef peste politie. Si cate si mai cate� nici nu vreti sa stiti. V-am zis ca vreau sa combat coruptia Romania si voi chiar ati luat-o de buna. Si asta in timp ce Ridzi venea si cotiza pentru ca am facut-o ministra. Ha, ha, ha. Sunt cel mai tare. Asta-i Romania la care visez de 20 de ani. Cum o duc familiile voastre fraierilor? Familia mea e cea mai bogata din Romania. Ne doare de criza cum il doare pe Boc de economie. Pe frate-miu l-am bagat intr-o afacere cu trafic de armament, pe aia mica am bagat-o la parlamentul european, iar lu� aia mare i-am luat o casa de un milion de euro. Si asta in timp ce voi, fraierilor, platiti 30 de ani la un apartament amarat. Asta daca mai aveti bani sa achitai creditul. Invatati de la mine fratilor cum e mersul sau nu-mi ziceti ca vreti sa fiti cinstiti. Numai prostanacii sunt cinstiti. Sunt un om implinit. Am tot ce vreau: palat in Cotroceni, o grama� de bani, o amanta ca lumea si un partid de slugi. Daca nu ma credeti, cautati pe Gogal. Acum, cand privesc in urma sunt mandru de ce am realizat. Pe unde am fost, s-a vazut. Am vandut toata flota cand eram la transporturi, am facut afaceri de miliarde la primarie, mi-am facut toti prietenii bogati de cand sunt presedinte si le-am dat-o la toti dusmanii. Totusi, va spun sincer ca mai am un vis. Sa fiu validat presedinte si sa desfiintez parlamentul. Sa vezi atunci ce-mi fac de cap. Dar aici am nevoie de ajutorul vostru, fraierilor, ca de asta va si scriu. Daca nu vreti, o pune Blaga de un .... Si in caz de ceva, il mai bag in combinatie si pe doctoru� Oprescu pe care-l am la mana. Asa ca se rezolva. Hai ca ma cheama Nuti in pat sa-mi povesteasca ce tunuri a mai dat. Va pupa taticu vostru. Traian Anticomunistul .... Ha, ha, ha ....!!!!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 02:59
Ultimii pe list� cu voia dumneavoastr�: Cristian Preda (propagandist PCR si membru de vaz� al partidului), Rodica Culcer
, IT Morar, Traian Ungureanu si altii ca ei. Propagandisti si activisti de partid. Am infrant comunismul !!!!
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 03:09
Pina sa tot judece cei tineri pe fostii comunisti, mai bine ar vedea ce limbaj de lemn si neaos comunist au ei. Asa se vorbea in revistele din anii 50-60, impotriva dusmanilor popoului. La fel cum vorbesc unii "dragalasi" de tineri la adresa oricui nu le place lor. Mai lasati tonul asta agresiv ca nu e nici o diferenta intre voi si comunistii aceia feroce, ce au bagat in puscarii 700000 de oameni. Si de-abia cind s-a facut reconcilierea nationala, sfirsitul anilor 60 a inceput sa se dezvolte tara. Tocmai am aratat cauza stagnarii acestei tari. VENINUL. Eu nu am fost comunist, dar nici nu suport niste ametitii sa-mi faca mie, la virsta asta, propaganda de partid comunist. Nu ma refer neaparat la topicul asta, ci in general, la ameteala, comunism anticomunism. V-a timpit de tot carnea si vinul. Mai usurel.
Si in privinta celor ce nu au fost utecisti. Toti care invatau bine, au fost. Cei care aveau medii sub 6, nu erau. (sau 7, nu mai stiu exact).
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 03:21
Copiii fo�tilor
09 Dec 2009 Petru Romosan Trece o noapte, trece �nc-o zi, Lupta se ascute �ntre clase, Iar chiaburii se arat�-a fi, Elemente tot mai du�m�noase. Infamia de mai sus a fost scris� de A.E. Baconsky, tat�l actualului ambasador rom�n la Paris, �teologul� Theodor Baconsky. Bunicul meu, c�ruia �i port numele, primar ��r�nist, a fost deportat, �n calitatea lui de chiabur, pe C�mpia Aradului, de unde s-a �ntors doar ca s� moar� pe p�m�ntul s�u - refuz�nd s� mai vorbeasc�, de�i nu mu�ise �ntre timp. S-au dus deja 20 de ani de libertate prost folosit�. Fo�tii potenta�i din partid, servicii secrete, industrie, agricultur�, cultur� etc. au avut mul�i copii. Care au beneficiat de cele mai bune �coli, de acces la resurse rare �i care ast�zi sunt oameni maturi, mul�i chiar se preg�tesc s� ias� la pensie. Publicitate M� gr�besc s� spun: copiii nu pot fi judeca�i pentru ce au f�cut p�rin�ii lor. �i totu�i, ei sunt una dintre principalele explica�ii ale catastrofalei tranzi�ii rom�ne�ti. Cei mai nea�eza�i, cei mai neferici�i de propria ascenden��, pentru c� nu vor reu�i niciodat� s-o �rezolve�, sunt chiar ace�ti urma�i capitali�ti ai vechiului regim comunist. Tism�neanu, Patapievici �i Irinel Columbeanu, trei exemplare publice supraexpuse, nu vor cu adev�rat condamnarea comunismului - lucru, de altfel, absurd �i irealizabil -, ci doar condamnarea propriilor genitori, de care ei nu mai vor s� fie lega�i �n nici un fel, c�ci nu sunt �vinova�i� de o asemenea rela�ie. �i sigur c� nu sunt vinova�i, dar p�n� la un punct: acela �n care ne oblig� �i pe noi, ceilal�i, s� ne condamn�m p�rin�ii �i bunicii, mul�i dintre ei trecu�i prin pu�c�riile, gulagurile �i �serviciile de personal� administrate de p�rin�ii lor. La sf�r�itul anilor �70 �i la �nceputul anilor �80, �mpreun� cu prieteni intelectuali, scriitori - zisa genera�ie �80 -, �ncercam s� punem piedici, s� �b�g�m str�mbe�, s� fabric�m ��op�rle� �mpotriva sistemului totalitar. Vladimir Tism�neanu era propagandist comunist, �i �nc� unul foarte harnic, la fel de grafoman ca �i azi. Patapievici avea, se spune, un job convenabil, despre care nu scoate nici o vorb� azi. �n cazul lui Irinel Columbeanu �i al altora ca el, se �tie �nc� pu�in despre cum �i duceau via�a lor de beizadele - o excep�ie onorabil� face Serghei Mizil, care poveste�te f�r� complexe episoade din acele vremuri, cu tinerii lor. Dup� 1989, Rom�nia avea dou� solu�ii radicale de situare cinstit� fa�� de vechiul regim totalitar: o lustra�ie sever�, dup� modelul german, �i o reconciliere na�ional� (care n-ar fi presupus, bine�n�eles, �i iertarea crimelor sau legalizarea ho�iilor, dar ar fi ra�ionalizat dezbaterile despre trecut). Nu s-au realizat nici una, nici alta. Cui i-a folosit �ntre�inerea dihoniei, a confuziei, a h�rm�laiei? Fo�tilor �i copiilor lor? �i ce rol au jucat, de fapt, �zb�rn�itorile� presupusei societ��i civile gen Mircea Dinescu, Andrei Ple�u, Monica Macovei, Stelian T�nase, ei �n�i�i cu r�d�cini �n recenta lume ro�ie (chiar �i socri, c�nd nu mame, ta�i, unchi). S� revenim. Mizeria public� rev�rsat� de unii ca Vladimir Tism�neanu �i de al�ii ca Irinel Columbeanu �n via�a rom�nilor a fost �i este de o violen�� ie�it� din comun. Voi rezista tenta�iei de a face liste lungi cu nenum�ra�ii fii, nepo�i, fra�i, cumna�i �i cumnate. Cei mai mul�i dintre ei n-au urm�rit dec�t bun�starea, prin orice metode, legale, dar mai ales ilegale, evit�nd s� dea lec�ii sau s� distorsioneze adev�rul p�n� la monstruos, a�a cum au f�cut c�teva triste celebrit��i. Dar copiii fo�tilor sunt peste tot: �n finan�e, �n petrol, comer�, IT, �n reformatele servicii, �n politic�. Ministerele, partidele, comisiile, consiliile de administra�ie, mass-media, universit��ile sunt �ntr-o mare m�sur� �ocupate� de ace�ti urma�i, foarte activi �i foarte �condamnatori�. Mul�i au reziden�e pu�in sau deloc cunoscute �n �putredele� ��ri dezvoltate. Averea defunctului stat comunist (sau stat pur �i simplu?) a fost �mp�r�it� �ntre copiii fo�tilor, lumea interlop� �i diver�i �investitori� ciuda�i. S� d�m �i un exemplu pozitiv. De�i nu am mai �nt�lnit-o de mult� vreme, am urm�rit-o cu simpatie �i admira�ie pe Anca Oroveanu, ea �ns�i fiica unuia dintre personajele cu adev�rat �grele� ale trecutului nostru recent, Leonte R�utu. Cultivat�, discret�, profesoar� iubit� de studen�ii ei, �i-a conservat un mod de a fi care, din p�cate, nu a fost imitat de al�ii. �n fapt, comunismul n-a fost dec�t o scurt� parantez� (45 de ani), la care se adaug�, iat�, �i cei 20 de ani prevesti�i de cobea informat� Brucan, timp �n care s-a transferat tot ce se putea transfera de la lumea veche spre m�ndra �i �nsp�im�nt�toarea lume nou�. Tuturor tradi�iilor li s-a sucit g�tul. Confuzia pare s� fie total�. �Revolu�ia� a �nvins. Dar, se �tie, �n lumea real�, nici o victorie nu e definitiv�. �Trece o noapte, trece �nc-o zi...�
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 04:01
De la: nastasemihail, la data 2009-12-11 03:09:02Pina sa tot judece cei tineri pe fostii comunisti, mai bine ar vedea ce limbaj de lemn si neaos comunist au ei. Asa se vorbea in revistele din anii 50-60, impotriva dusmanilor popoului. La fel cum vorbesc unii "dragalasi" de tineri la adresa oricui nu le place lor. Mai lasati tonul asta agresiv ca nu e nici o diferenta intre voi si comunistii aceia feroce, ce au bagat in puscarii 700000 de oameni. Si de-abia cind s-a facut reconcilierea nationala, sfirsitul anilor 60 a inceput sa se dezvolte tara. Tocmai am aratat cauza stagnarii acestei tari. VENINUL. Eu nu am fost comunist, dar nici nu suport niste ametitii sa-mi faca mie, la virsta asta, propaganda de partid comunist. Nu ma refer neaparat la topicul asta, ci in general, la ameteala, comunism anticomunism. V-a timpit de tot carnea si vinul. Mai usurel.Aici nu e vorba de cei ce au fost comunisti ... ca de (!!!)...asa erau vremurile,... si fie ca vroiai sau nu, fara sa stii de fapt ce inseamna, erai fie pioner, fie UTC-ist, fie membru de partid. Aici ne referim la cei ce au facut parte din vechea nomenclatura comunista, ce azi , chipurile, lupta impotriva comunismului ... ca da bine la ''popor''. Sa fim seriosi. Este imoral sa stigi ''Comunistule !!! '' cand tu ai fost uns cu toate privilegiile acelui sistem. Mai precis vorbim de ipocrizia fara precedent a actualului presedinte si a acestui partid de oportunisti si sustinatorii lui, pe nume lui PDL ... ce ne intoxica zi de zi cu asemenea fumigene de doi bani.
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:33
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:33
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

, IT Morar, Traian Ungureanu si altii ca ei. Propagandisti si activisti de partid.