Info
x
Tu cum vezi romania in 2010?
Acest topic este inchis!
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:27
De la: 9am178030, la data 2009-12-14 09:07:45vesela si prospera...[/quote cine,tu???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:27
De la: 9am178030, la data 2009-12-14 09:07:45vesela si prospera...[/quote cine,tu???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Edmond_Dantes 2 mesaje Membru din: 14/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:31
Sintem la pamint dar din pamintul asta nu se stie ce va iesi ! Romania profunda isi vede de treaba, cu sau fara politicieni. Vad Romania in 2010 ca o surpriza. Ceva se simte venind in virful picioarelor, usor, discret, cu taina pe taina calcind. Nu va uitati la aparente, atentie la semnalele slabe... 2010 va fi un an cu schimbare de stare de spirit, atitudine... Cu hazul de necaz, cu risul dacic in fata mortii, vom trece peste cearta traditionala la romani, capra vecinului.... Cineva lucreaza, schimbarea s-a produs deja pentru unii, in 2010 va deveni un fenomen de masa; ne vom accepta putin mai mult unii pe altii, va fi mai mult umor, bucurie, entuziasm. Virusul bucuriei pentru lucrurile simple va cuprinde din ce in ce mai multi romani. A te bucura este o datorie divina. De acum incolo urcam pentru ca tot mai multi sintem convinsi ca noi nu o sa murim niciodata ! Cu taina pe taina calcind ! Atentie la miracolul iubirii care vine de Craciun ! Gheorghe Cristian Popescu
|
|
piticut 2 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:34
Romaia in 2010.. in criza, din pacate.. :(
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:40
De la: 9am178034, la data 2009-12-14 09:31:10Sintem la pamint dar din pamintul asta nu se stie ce va iesi ! Romania profunda isi vede de treaba, cu sau fara politicieni. Vad Romania in 2010 ca o surpriza. Ceva se simte venind in virful picioarelor, usor, discret, cu taina pe taina calcind. Nu va uitati la aparente, atentie la semnalele slabe... 2010 va fi un an cu schimbare de stare de spirit, atitudine... Cu hazul de necaz, cu risul dacic in fata mortii, vom trece peste cearta traditionala la romani, capra vecinului.... Cineva lucreaza, schimbarea s-a produs deja pentru unii, in 2010 va deveni un fenomen de masa; ne vom accepta putin mai mult unii pe altii, va fi mai mult umor, bucurie, entuziasm. Virusul bucuriei pentru lucrurile simple va cuprinde din ce in ce mai multi romani. A te bucura este o datorie divina. De acum incolo urcam pentru ca tot mai multi sintem convinsi ca noi nu o sa murim niciodata ! Cu taina pe taina calcind ! Atentie la miracolul iubirii care vine de Craciun ! Gheorghe Cristian PopescuHAI sa ne traiesti,cat mai multi ca tine,HAI ROMANIA !!!
Albert Einstein
|
|
9am178036 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:47
da
|
|
vasiletudurean 1 mesaj Membru din: 8/03/2009 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 09:59
Resurse inca mai avem,Romania este inepuizabila in tot ce priveste,numai ca din pacate nu avem oameni politici.In 2010 o sa intre multi bani de la investitori,ptr-ca ne cred naivi si este tara tuturor posibilitatilor.Din fericire o sa profitam noi de data [email protected]
|
|
ionucmora 2 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:04
Dupa cum se comporta politicienii nostri (Geoana &co) nu cred ca vom iesi din criza.Pentru a iesii din criza ne trebuie unitate politica si noi nu avem asa ceva.In 2010 va fi la fel sau mai rau decat anul acesta.
|
|
|
|
|
9am178038 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:09
Probleme financiare, economice si politice.
|
|
9am178040 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:29
...........sunt o fire optimista si cred ca romania se va ridica iarasi pe un val pentru a ajunge macar acolo unde a fost
|
|
9am178041 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:30
As vedea-o mult mai bine de afara, adica din alta tara ! Cred ca si in Bulgaria sau Albania este mai bine decat in tara asta !!!!
|
|
9am178042 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:33
Primele sase luni cu probleme economice si dupa aceea,economia va incepe sa dea semne de redresare.0724.727.721.
|
|
adicva65 5 mesaje Membru din: 14/12/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:44
Va fi mai rau decat in 2009 dar mai bine decat in 2011.
|
|
9am178045 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:53
Somaj,framantari pe scena politica,cresteri de preturi,guvernare proasta...Mai e nevoie si de altceva?
|
|
9am178046 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 10:56
Nu am prea multe sperante in ceea ce priveste anul viitor. O mare schimbare n-are cum sa se intample avand in vedere situatia de fata. Eu cred, ca situatia va fi mai "negativa", consecintele anului prezent vor fi sesizabile mai intens anul viitor. Singurul lucru care in momentul de fata este cel mai important este sa nu pierdem locul de munca, cine mai are. Nu sunt un pesimist inrait, dar dat fiind situatia de fata, nu am cum sa nu fiu asa.
|
|
9am178048 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:14
Eu vad o Romanie foarte proasta,deoarece Traian Basescu nu va face nimic pentru Romania,nici macar sa o scoata din criza!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:16
Daca este validat basescu , von trai mai rau ca in Africa !!!!!!!!!
|
|
9am178050 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:23
mult mai rau decat acum...economie praf...sanatate praf...educatie praf....tot in Romania noastra va fi la pamant....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:37
Situatia economica sa va deteriora, leul se va devaloriza, inflatia va creste, la fel si somajul. In a doua parte a anului probabil ca se va simti o usoara revenire dar 2010 va fi, pe ansamblu, mult mai greu decit 2009. La nivelul cetateanului probabil ca primele semne de revenire se vor simti abia din 2011.
|
|
9am178055 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:54
romania ie tara mea sa se duca draku asa.
|
|
ciprianni 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:03
Intrebarea fiind generala incerc sa nu intru in detaliile unei proiectii.Starea natiunii trebuie vazuta din toate perspectivele:financiara, economica, sociala, politica si culturala.Sa le luam pe rand avand in vedere si rapoartele intocmite de agentiile internationale de rating dar si de previziunile, uneori foarte corecte facute de reprezentantii unor banci straine cu expunere in tara:Erste,BRD, ING sau Reiffesen Bank.Climatul politic din tara isi va pune cu siguranta amprenta si ca influenta evolutia starilor din celelalte domenii. Eu cred ca rata somajului va creste si nu va scadea asa cum preconizeaza o parte din politicienii de la noi;daca se are in vedere rata reala a somajului si nu rata BIM, Romania ar arata ca o tara africana si nu ca una europeana.Inflatia va fi sustinuta evident de BNR la cote relativ mici (maxim 5%) iar cursul nu va depasi 4,5 ron/euro pentru ca nu vom fi lasati de catre marii creditori ai economiei Romaniei.Deci o parte din bugetul de stat va fi conceput la Viena sau in celelalte doua tari care au investitii majore in tara -Franta si Germania;Instabilitatea politica ne va costa peste 10 miliarde de euro care nu vor intra pe piata locala in anul 2010 si este posibila declansarea unor alegeri anticipate incepand cu luna aprilie 2010. Social , vor fi nemultumiri in masa in legatura cu politica economica a noului guvern si se vor ajunge la situatia iesirii in strada a unor categorii sociale sprijinite de partidele politice asa cum se sugereaza deja in presa internationala. Economia subterana va fi similara anului precedent - peste 30% din PIB (8% in Austria),d ANAF vorbea de o suma cuprinsa intre 40-50 miliarde euro la sfarsitul anului 2009. Trebuie refomat sistemul birocratic din administratia publica locala si centrala(inclusiv se va ajunge la disponibilizari de personal). Trebuie precizate prin lege plafoanele maxime de studenti care pot studia la universitatile de stat din Romania si redimensionarea retelei de universitati care nu fac altceva decat sa mimeze performanta. Investitiile vor fi mult mai mici decat se va planifica in bugetul de stat, ma refer la infrastructura, agricultura si proiectelle de utilitate publica - probabil se vor acorda in mod real in cursul lui 2010 circa 5 mld de eeuro (este valoarea maxima la care poate spera aceasta tara). Economia nu va intra pe plus decat daca comenzile si contractele cu tarile EU se vor dubla fata de 2009 si astept un deficit de cont curent mai mare de 3% pentru sfarsitul lui 2010. Imobiliarele vor continua sa stagneze, construciile se vor misca mai bine- sunt stocuri de materiale de sute de milioane de euro pe piata locala; Taxele si impozitele nu se vor modifica, ar fi un caz de suicid politic pentru guvernanti dar va creste numarul restantierilor la creditele de consum si ipotecare cu cel putin valoarea lor inregistrata la sfarsitul lui 2009.
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:07
De la: 9am178055, la data 2009-12-14 11:54:09romania ie tara mea sa se duca draku asa. ...cum ar fi sa te duci tu prima??? |
|
bodo00 5 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:09
primul an in care tara asta va avea o politica agrara coerenta pe perioada medie asta daca va fi Flutur ministru
|
|
9am178057 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:10
eu vad romania ca pe o mizerie...noi suntem ptr alte tari niste sclavi si asa o sa ramanem intodeauna.noi muncim ptr altii si nu obtinem nimic.noi ne straduim sa ingrijim pamanturi si vin altii si ni le cumpara si noi pastram banii si ce facem cu ei??nimic
|
|
9am178059 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:32
Pentru ca sunt pesimist, eu vad 2010 castigand o mini-vacanta pentru doua persoane la Viena.
|
|
apostol 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:37
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
crisemi 4 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 12:56
IN 2010,ROMANIA VA DEVENI ASEMANATOARE INDIEI
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 13:07
De la: crisemi, la data 2009-12-14 12:56:40IN 2010,ROMANIA VA DEVENI ASEMANATOARE INDIEISI ATUNCEA SA VADA EUROPENII CE FILME TARI INDOROMANESTI O SA FACEM
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 13:08
De la: 9am178059, la data 2009-12-14 12:32:46Pentru ca sunt pesimist, eu vad 2010 castigand o mini-vacanta pentru doua persoane la Viena.CU BILET DUS INTORS??????
|
|
9am178065 1 mesaj Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 13:11
nu pot sa zic exact ceva ce nu stiu,,,,,traiesc cu speranta k in viitor ne vom redresa dar cu atatia la putere si cu salariile lor de sute de milioana nu vad numai un regres al romaniei.....
|
|
|
|