back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:

9am177286

5 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:56

AM O MARE DORIN��:
S�-I AJUNG� DUMNEZEU PE CEI DE LA GUVERANARE �I PE PARLAMENTARI S� TR�IASC� 4-5 ANI CU SALARUL MEU, IAR EU CU AL LOR!
ATUNCI S�-I AUD C� SE PL�NG!!!

9am177295

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:56

nu cred ca romania va iesi din criza in 2010...tari ca Germania, Franta au reusit dupa un an, lucru care avand in vedere si situatia politica nu-l vom putea face. Criza este departe de final, de fapt problema fiind ca nici nu a intrat in paine. Tocmai 2010 va fi anul in care criza isi va pune serios amprenta asupra acestei tari

bobbo2010

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:58

da ,romania va iesi din criza .trebuie oprita manipularea din presa iar totul va decurge la normal.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:58

UITE-L MA SI PE DRACULA,UITE-L SI PE...295[SALUT], ACUM CINE MAI URMEAZA.POATE FRANKESTEIN SAU DOM'NU' GADEA???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am177286

5 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 22:59

AM O MARE DORIN��: S�-I AJUNG� DUMNEZEU PE GUVERNAN�I �I PARLAMENTARI CA S� TR�IASC� 4-5 ANI CU SALARUL MEU, IAR EU CU AL LOR. ATUNCI S�-I AUD C� SE PL�NG!!!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:00

nu

kirukiru

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:03

in niciun caz rosie si...... nici macar gri.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:05

BAI PASTRATI-VA RANDU',NU DEPASITI LINIA POTOCALIE CA VA IA MAMA LU' ALA CU CORNITE,NE BATEM JOC,CHIAR ASA???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! �Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am177286

5 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:05

BA DA!

funkyvyo

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:08

avand in vedere noua situatie politica din tara la sfarsitul anului 2009, din pacate pentru noi(cetatenii romani, apatrizii care locuiesc in aceasta tara) nu avem cum sa privim cu ochi buni romania in anul 2010..referindu-ma aici la starea societatii(in toate paturile,exceptie cei care ne guverneaza). deci 2010 este continuarea abrupta si paguboasa pentru drumul deschis de catre clasa politica la sf. anului 2009.

9am177301

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:10

este foarte greu sa vorbesti despre cum va fi in 2010 stiind ca greul deabia acum incepe,mai ales ca niciodata de cand se stie armata nu a intrat niciodata in fara plata indiferent de profilul ei si nu mai zic de celelalte institutii dar au fost vremuri si mai grele si vom trece si peste asta dar cu multe urmari si nu stiu cat mai poate rezista omul ajungand sa se gandeasca ca o sa se intoarca la acele vremuri in care nu avea nici macar o bucata de mamaliga sper ca se va gasi o sitiuatie sa iesim din criza cat mai repede daca exista mai multa intelegere din partea politicienilor si sa nu o mai lungeasca ci sa treaca la noul program de guvernare pe care il cred ca este favorabil .

snoop007007

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:14

In chinuri

9am177303

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:18

vad o romanie in care un crin antonescu care invoca lipsa de respect sa inceapa cu el prin a respecta un mircea dinescu ale carei isterii sa si le trateze acolo unde e cazul nu in emisiuni televizate etc o romanie in care legea sa fie respectata in care CNA constata ca o anume televiziune incalca legea electorala sa i se rdice licenta deci instaurarea ordinii si respectarea legii si restul vine de la sine.

9am177304

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:19

criza politica+scumpiri+somaj in crestere=saracie tot mai mare pentru muritori de rind

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:21

se anunța o ploaie de meteoriți..

9am177305

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:21

FOARTE GREU...NU CRED CA VOM IESI DIN CRIZA,ba dimpotriva se va ajunge la multe datorii in Banci,iar Bancherii trebuie sa astepte pana ce Economia se va relansa intr-o noua faza...Eu unul am credit pe persoana fizica la Banc Post,si au marit foarte mult dobanda si comisionul de rambursare,bancile ar trebui sa de-a faliment sau sa reduca mult personalul asa cum si alte institutii de stat si-au redus ptr a face economii la bani,...Trebuie adoptata legea falimentului pers fizice, la sume mici,ptr ca altfel tara va fii mult datornica,o protectie sociala ptr cei care nu isi mai pot plati RATELE LA BANCA,din cauza Crizei,care dupa parerea mea va duce la tulburari sociale,si chiar iesiri in strada...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:35

De la: 9am177303, la data 2009-12-10 23:18:45vad o romanie in care un crin antonescu care invoca lipsa de respect sa inceapa cu el prin a respecta un mircea dinescu ale carei isterii sa si le trateze acolo unde e cazul nu in emisiuni televizate etc o romanie in care legea sa fie respectata in care CNA constata ca o anume televiziune incalca legea electorala sa i se rdice licenta deci instaurarea ordinii si respectarea legii si restul vine de la sine.

Asa, ce le mai zici : "INSTAURAREA LEGII SI ORDINII". Se vede ca nu ne-am inselat cand am presupus ca veti incepe prin a "da la cap" in stanga si dreapta. Cine misca nu mai misca, cine misca, misca mort. Hai ca ne-am prins cu cine avem de aface, suntem tari. Vor urma noi filme din seria "Chuky".
Cand vad ce Romanie isi doresc unii...." cand tara arde, baba se piaptana". Care "restul vine de la sine" ? Cand lucrurile se fac anapoda sau nu se fac deloc fiindca principala preocupare e dijmuiala celor din tara si acoperirea balantei de deficit pe spinarea celor de afara, care muncesc in patru labe prin straini pentru a trimite bani acasa sa puna o paine pe masa familiei. Nu exista alte preocupari, Ce sa mearga de la sine ? Cu cine ? Pentru cine?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
RainyDays

4 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:41

Chiar daca restul lumii va iesii din criza Romania va ramane mult in urma din cauza certurilor dintre politicieni si a incapacitatii lor de a elabora si pune in aplicare un plan bun de relansare a econimiei.

madalina_barbulescu2006

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:49

Anul 2010 va fi mult mai rau decat 2009:datorita numarului mare de someri, lipsa banilor pentru plata pensiilor, salariilor, preturile vor fi umflate cu pompa si impozitele vor creste in comparatie cu salariile minuscule incat pe chipul oamenilor se va citi doar DISPERARE iar speranta ca ceva se va schimba in bine....... va ramane in sufletul oamenilor ca o lumanare gata sa se stinga.

9am177308

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:52

In Romania tot timpul a fost criza: de presonal- acum cativa ani, criza caselor- toata lumea doreste o casa, fapt ce este exploatat la maxim de catre banci... Apropo de banci: spun ca nu vom iesi din criza decat peste 2 ani -cel putin, asta datorita faptului ca bancile trebuie sa mulga tara de bani pentru a scoate din criza banca mama din tara de origine. Asa ca... criza este pe rol si va mai fi! Dobanzile la creditele pt. imobiliare sunt IMENSE in Romania. In Anglia, de exemplu, dobanda este de 1,2% pe an ceea ce duce la o dobanda finala de 30-35%. In Romania este de 5-8%care duce la o dobanda finala de 150-250%!!!! Acest lucru nu e admisibil.Dar e admis. In Romania bineinteles. Si de aici , asa zisa CRIZA care poate nu ne va amara traiul asa de tare....

9am177309

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:53

Vad Romania o tara la fel de saraca si de prost condusa ca si pana acum, cu drumuri proaste, cai ferate imbatranite pe care se merge cu 15 km/h, oameni saraci, necajiti,fara servici, in timp ce altii se imbogatesc fara masura si au 4 clase primare sau studii terminate cu bani ce se bat in piept cu pumnul ce grozavi sunt ei si ce ,,pregatire serioasa'' au; .....ca sa nu mai vorbim de situatia din spitale fara medicamente , fara personal suficient; scoli fara incalzire sau carora le curge tencuiala sau carora le cade tavanul; mizerie prin orase, legi nerespectate,coruptie...etc., etc. Asa vad eu Romania si nu o vad doar asa in 2010 ci chiar si in urmatorii 5�10 ani.

9am177310

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 23:56

Romania in 2010 o tara in plina dezvoltare cu proiecte care se deruleaza incet dar bine si cu cat mai multi Km de autostrada terminati

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:02

BA,mai sunteti multi???nea adminu' spune bre la ce cifra vrei sa ajungi la mesaje si te ajut eu,nu te mai strofoca sa-i arunci in lupta pe marinerii astia,care azi sunt maine iai de unde nu-s si tot pe spatele nostru faci banii

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:20

Trista pentru ca toti isi bat joc de ea, nedumerita, fara sa stie in ce directie sa o mai apuce...

9am177312

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:22

O Romanie ce tinede mai mult spre, civilizatie, modernizare, standarde UE, respect din toate si catre toate partile. O Romanie mai curata, o Romanie ce tinde spre mai mult bun-simt, suntem pe maini bune cu Domnul Presedinte Traian Basescu !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:25

Jumatate din an va fi mai rau ca acest an, jumatate va incepe revigorarea. Chiar puternic.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:28

Un fleac, i-am ciuruit " este declaratia fostului si actualului presedinte Traian Basescu in zorii zilei de 7 decembrie cand a iesit de la numaratoarea paralela. Se pare ca situatia jenanta in care s-a aflat Romania s-a rasturnat in mod firesc, ma bucur cu adevarat ca vom fi din nou condusi de un hot si de un tiran, dar macar nu vom fi condusi de P.S.D. Sa nu se inteleaga gresit, nu simpatizez cu Basescu, dupa cum puteti observa si in postarile mele anterioare, nu simpatizez cu nici un politician din Romania, dar mai bine un rau mai mic decat un virus,o boala, o bataie de joc numita SOCIAL!
Jenant cum s-au bucurat cei de la Partidul Sa ne batem joc De popor, cum s-au crezut invingatori, cu acel speech si acel ranjet ostentativ pe fata lu' Geoana in ochii caruia il vedeam pe Patriciu cum deschide o sticla de sampanie si pe fruntea caruia se citea " idiotilor, v-am prostit din nou, alti 5 ani de furturi dupa cei 12 + perioada comunista ".
Mesaj catre poporul roman: Sunteti tampiti! Nu o sa traiti bine!

AD1234

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:41

efervescenta dpdv al luptei ptr.adevar si democratie.

nick2005florin

2 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:43

DACA VA REUSI DOMNUL TRAIAN BASESCU SA-L CONVINGA PE DOMNUL MUGUR ISARESCU SA ACCEPTE FUNCTIA DE PREMIER, ATUNCI ROMANIA VA MERGE PE UN DRUM CAT SE POATE DE BUN. MUGUR ISARESCU AR PUTEA SCOATE ROMANIA DIN CRIZA SI-AR PUTEA ASEZA TARA ASTA INTR-UN LOC DE CINSTE IN EUROPA! ROMANIA POATE EVOLUA CU MUGUR ISARESCU PREMIER, PENTRU CA SE VEDE CALITATILE ACESTUI OM DE BUN LIDER, DE BUN NEGOCIATOR SI UN OM SIGUR PE CEEA CE FACE!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 00:46

De la: nick2005florin, la data 2009-12-11 00:43:46DACA VA REUSI DOMNUL TRAIAN BASESCU SA-L CONVINGA PE DOMNUL MUGUR ISARESCU SA ACCEPTE FUNCTIA DE PREMIER, ATUNCI ROMANIA VA MERGE PE UN DRUM CAT SE POATE DE BUN. MUGUR ISARESCU AR PUTEA SCOATE ROMANIA DIN CRIZA SI-AR PUTEA ASEZA TARA ASTA INTR-UN LOC DE CINSTE IN EUROPA! ROMANIA POATE EVOLUA CU MUGUR ISARESCU PREMIER, PENTRU CA SE VEDE CALITATILE ACESTUI OM DE BUN LIDER, DE BUN NEGOCIATOR SI UN OM SIGUR PE CEEA CE FACE!
... parca se vede si anul 2000 ... cand a mai fost premier ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: