back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 >> Sari la pagina:

louis

8 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:09

De la: 9am179505, la data 2009-12-22 14:08:18Romania va ramane sarac si in 2010.Am mai propus odata sa lucram fiecare pentru salariul minim pe economie de la presedinte pana la maturatorul de strada,asa poate ar iesi tara din criza,dar daca unii muncesc pentru nimic si altii au pensii de sute de milioane ? Noi muncim pe nimic si altii primesc ajutor social pe nimic.

uite adevarul mult mai crud care se scrie aici :((saccsiv.wordpress.com/2009/12/10/interviul-senatorului-iulian-ur...

louis

8 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:10

De la: louis_penel, la data 2009-12-22 14:09:15
De la: 9am179505, la data 2009-12-22 14:08:18Romania va ramane sarac si in 2010.Am mai propus odata sa lucram fiecare pentru salariul minim pe economie de la presedinte pana la maturatorul de strada,asa poate ar iesi tara din criza,dar daca unii muncesc pentru nimic si altii au pensii de sute de milioane ? Noi muncim pe nimic si altii primesc ajutor social pe nimic.

uite adevarul mult mai crud care se scrie aici :(( saccsiv.wordpress.com/2009/12/10/interviul-senatorului-iulian-ur...]

ovi_padurean

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:13

Romania are o sansa sa dovedeasca Europei importanta ei strategica atat ca si localizare, cat si prin oamenii care o fac cunoscuta peste hotare prin lucrurile bune pe care le savarsesc. Va fi mai bine daca toti vrem cu adevarat si punem "umarul" pentru binele nostru si al tarii. La Un AN MAI BUN, Romania!

9am179493

2 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:23

1. un an cu multe framantari sociale in care guvernantii se vor stradui sa raspunda conditiilor impuse de fmi, iar populatia afectata de masurile nesociale, usor manipulata de opozantii politici si de mass-media partizana, va agrava situatia economica prin manifestari de strada; 2. schimbari in guvernul validat la inceputul anului sau chiar schimbarea guvernului, probleme financiare in unele banci, oameni obositi de griji si cu ochii atintiti in viitor, sperand ca anul 2011 le va aduce mai mult bine; 3. prudenta mai mare in cheltuirea resurselor de orice fel cu implicatii in scaderi ale cifrei de afaceri in toate sectoarele de activitate cu cel putin 15%; 4. copii si tineri mai ambitiosi , mai dedicati studiului si muncii pentru un viitor mai sigur.

ela_luisa

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:27

Anul 2010 va fi un an foarte dificil, dar va fi un an in care vor avea loc multe schimbari.Va fi un an mai bun, se vor scoate pe piata munci locuri de munca , se va diminua rata somajului vor fi mai multe oportunittati pentru romani. Am incredere ca presedintele va fi la inaltime in a-si repecta promisiunile facute catre poporul care l-a ales si va face tot posibilul sa scoata tara din criza.

9am9500

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:27

nu stiu cum o sa fie,dar stiu cum mi-asi dori sa fie

gheorghe49

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:29

In 2009, Romania va continua sa fie afectata de criza financiara actuala. La aceasta, cred ca ceea ce va amplifica evolutia negativa a vietii noastre zilnice vor fi masurile financiare restrictive care vor trebui sa fie luate pentru rambursarea, in toamna anului viitor, a unora dintre marile datorii care au fost facute in acest an.

mirelle_06

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:32

Sincer nu prea o vad bine....vad doar politicieni care se bat pe "ciolan" pentru interesele lor personale, vad niste salarii mizere, vad niste conditii de trai sub orice critica, de lumea a 3-a, nicidecum de tara europeana, cheltuieli de intretinere si regii mari si tot mai mari, lipsa de locuri de munca, someri, vad drumuri pe care iti blestemi zilele ca esti nevoit sa mergi pe ele pentru ca nu ai incotro, nu ai alternative...cam asa vad eu Romania in 2010. Sunt sigura ca nimic nu se va schimba in bine, din pacate pentru noi cei care locuim aici.

basilu

2 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:37

Daca ar fi sa ne jucam cu cifrele Romania in 2010 nu este cu nimic diferita de cea din 1020. Va fi nevoie de inca 1000 de ani de istorie pentru a schimba ceva si a iesi din ceata anonimatului. Va fi nevoie sa se mai nasca o Nadia Comaneci pentru ca numele si prestigiu tarii sa fie notabile.

irina_orza

1 mesaj

Romania va fi o tara cu din ce in ce mai multi oameni preocupati de ei, de sanatatea lor fizica si mentala, a celor din jur, a planetei. Vor avea din ce in ce mai multe preocupari "sanatoase" si asta e minunat! Sunt absolut convinsa ca ne va fi din ce in ce mai bine!

9am179508

1 mesaj

Nu,deoarece oamenii cred ca daca schimba presedintele,se va schimba totul.Dar nu este asa.

9am134607

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:38

Romania anului 2010, sper din toata inima ca va deveni cu adevarat o tara care merita sansa de a-si recapata increderea in sine, binenteles , alaturi, impreuna cu locuitorii ei.La multi ani.

Elena30

3 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:40

How see Romania in 2010? Well ... the answer is not too difficult. Romanaia be exactly like one now, maybe worse. With increasing unemployment and wages in the unique system of pay, Romania is a country of people Carpathians, I am referring to those people who do not see and which should stay in the house when those rich blanket out on the various balls of charity, summits, revelioane and other major events like this, the people known under his exhibit unique outfits created by famous designers, jewelry created specifically ment her offspring are put at advancing a rod, because they are prospective candidates of the country. therefore, Romania in 2010 will be a Cinderella. Back will be ranged Romans, mostly, poor, Carp, sick, hungry, unable to cry after their rights, and in front, elite, painted, with obscure interests, well defined and outlined. This is the Romania of 2010, a real Cinderella!

clodoalldo

5 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:42

avem ce meritam....cel mai prost PR esedinte de la.....BUREBISTA....PANA ASTAZI...ASA TARA ,,,ASA POPOR

lavygnia

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:46

In anul 2010 vad Romania ca o tara care inca se mai zbate cu aceleasi probleme ca si cele din 2009, in special cele cauzate de criza. Dar probabil ca 2010 va fi un an usor mai bun din punct de vedere economic decat cel precedent.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:47

CU UN ASTFEL DE PRESEDINTE ...CU UN GUVERN DE 2 LEI ...CU O CLASA POLITICA DE NUCI O CULOARE ...NU POT SA CRED CA O SA SCAPAM PREA CURIND DE SARACIE ...CEL PUTIN NU NOI CEI MULTI.

almado1983

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:49

Romania in 2010?! Din punctul meu de vedere, in primul semestru, Romania va trece printr-o perioada foarte dificila, iar din semestrul al doilea, economia romaneasca s-ar putea sa se redreseze putin si acest lucru se va intampla numai daca Guvernul isi va pune imediat in aplicare, planul anticriza. Cu alte cuvinte, perioada imediar urmatoare va fi destul de grea pentru noi toti, indiferent ca lucram in sistemul bugetar sau in sistemul privat, fie ca suntem tineri sau pensionari s.a.m.d. Nu pot decat sa doresc tuturor romanilor sa aiba puterea de a trece si peste aceasta perioada dificila datorata crizei economice si sa aiba multa rabdare.

elenamihart02

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:52

Romania din 2010 isi va relua cursul firesc de letargie clasica. Pentru binele populatiei ,o vad ca fiind mai linistita din punct de vedere economic si de ce nu, poate 2010 va insemna iesirea din aceasta criza.........

9am054787

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:54

In primul trimestru al anului cu multe restructurari cu inchideri de societati private cu cresterea euro cu foarte multe conflicte de interese politice cu schimbari de varf la PSD cu un somaj mai ridicat daca bancile nu vor face inprumuturi nu se va revigora economia se va termina somajul nu stiu ce vor face dupa somaj saracia creste din ce in ce mai mult vad un an greu si pe parcurs nu vad revigorare numai decat daca vor incepe bancile sa dea inprumuturi cu dobanzi mici numai atunci se va misca economia dar deocamdata nu sant lichiditati

paulpatras2005

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:55

Din ce in ce mai rau, pentru ca hotii care ne conduc (pdl, psd,...etc.) nu se satura si nu misca o unghie pentru tara asta. Problema mare este la fiecare dintre noi, foarte putini dinre noi isi fac datoria cum trebuie la locul de munca oriunde ar lucra ei.In schimb toata lumea este nemultumita si ei nu ies nici macar la vot.Sarbatori fericite.Dumnezeu sa ne ajute.

danabularca

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:57

S-ar putea ca in 2010 Romania sa arate ca o piata cu haine second-hand. Din pacate !

Elena30

3 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:57

How see Romania in 2010? Well ... the answer is not too difficult. Romanaia be exactly like one now, maybe worse. With increasing unemployment and wages in the unique system of pay, Romania is a country of people Carpathians, I am referring to those people who do not see and which should stay in the house when those rich blanket out on the various balls of charity, summits, revelioane and other major events like this, the people known under his exhibit unique outfits created by famous designers, jewelry created specifically ment her offspring are put at advancing a rod, because they are prospective candidates of the country. therefore, Romania in 2010 will be a Cinderella. Back will be ranged Romans, mostly, poor, Carp, sick, hungry, unable to cry after their rights, and in front, elite, painted, with obscure interests, well defined and outlined. This is the Romania of 2010, a real Cinderella!

9am179511

9 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:00

rau....cu un dictator....bonlav psihic.....doua curve........elena basescu.....ioana....care nu vor avea niciodata dovezi ....cu ce au cumparat....case...vile der milioane ,,,,de euro.......cu teroarea politiei si securitatii ......fondul monetar ......si intreaga lume .....vor intoarce spatele romaniei in 2010.....statele unite ....nu vor mai ajuta romania ......pt.......crimele facute de fam basescu ....iliescu .....udrea .....videanu.....boc/////si lista continua,,,,,,,,,discriminare ....fraude in bancii .....numai mie m-au furat......milioane de euro din conturile mele .......vinovate sint curvele lui basescu......amintitiva .....primavara anului asta cind ......oligofrena lui base ......ioana basescu ....a aparut cu o casa de 1 milion de euro care nu a putut fi justificata,,,,,,hoty si criminalii///////asa ca 2010 fa vi .......si mai rau .........princess C D WALLES

lumy1000

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:01

Cred ca toate intelegerile intre fortele acestui popor vor trebui regandite si dat un sens nou prosperitatii Romaniei. Ar fi demn de luat in seama si preventia imbolnavirii acestui popor, prin cultivarea notiunii de identitate personala. Cine suntem noi? Suntem fii si fiice ale lui Dumnezeu, iar daca a fost sa iasa acest om iar presedinte - Traian Basescu, a fost alegerea poporului si a lui Dumnezeu. Hai sa ne unim gandurile pentru a a-i transmite forta si intelepciune pentru a putea prospera si noi ca popor, nu sa il jignim si tulbura din misiunea ce o are. Efectul muncii sale se va vedea asupra acestui popor si atunci sa ii transmitem sanatate, forta si intelepciune! Poporul va avea de castigat!

adelynutzyk

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:04

PAI IN PRIMUL RAND SPER SA TREACA ACEASTA CRIZA,SA DUBLEZE SALARIILE SI SA FIM VAZUTI SI NOI ROMANII DIN TARI STRAINE MAI BINE....SA NU FIM VAZUTI CA SI PANA ACUM,ADICA CERSETORI SI HOTI

charlie

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:05

Pastelat cu tente de cenusiu spre negru.. Cei care mai au o bruma de capital nu vor mai investi,iar cetatenii de rand cu banii la ciorap se vor ocupa sa-si marite/insura odraslele ,, deja arvunite,, sa-si repare vreo doua cotinete,sa-si faca solar de rosii sau sa-si termine casa. In rest multe bocete cu iz bugetar de oameni care si-au deformat tartita pe scaune si si-au innabusit micul neuron in suc propriu. Zbatere,sudoare ,si mancat de sub unghii pentru unii si dezmat,Bamboo si ,,flatulatii ,, pentru altii. Cronologic vorbind fara sa avem pretentia unor istorici sau moderatori politici ca tot sunt la mare voga de-a lungul timpului pentru unii a fost ,, muma,, iar pentru altii a fost ,,ciuma,, Depinde de universul in care traiesti .Daca la ,,expulzare,, deasupra capului transpirat al mamei tale a vegheat steaua norocoasa se pare ca esti un om ,, facut,, Daca nu ,crucea pe care o porti in spate ti se va ingreuna foarte tare indiferent in ce tara ai traii.Cand nu vezi foarte multe filme si granita tarii tale este la razorul lanului de porumb al lui nea Matache de la marginea satului ti se pare ca numai in Romania exista corupti si trantesti cusma cu sudalma injurandu-i pe politicieni indiferent de culoarea lor ca in campania electorala ai apucat numai o sacosa cu un pix,bricheta si calendar in timp ce altii si-asa avuti au prins o galeata si un sort.

Ohoooooooooooo,imi apare zilnic pe cel putin 80 de hartii
9am21627

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:06

Nu vad decit o continuare a ceea ce a fost in 2009.

9am103931

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:10

Romania, in anul 2010, nu poate face minuni in domeniul economico-financiar. Iar toate celelalte domenii au legatura cu economia si economiile noastre. Eu zic ca e prea greu. Sunt oameni care doresc sa munceascca si nu mai au unde, tineri care doresc sa inainteze profesional, dar problemele materiale ii impiedica. Dar, este si bine! Romania este o tara frumoasa, trebuie sa ne pastram optimismul si sa ne ajutam intre noi ca sa ne fie si mai bine!

9am179514

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:13

because of basescu ,,,,udrea......hotii swi criminaloii.....si toti ai lor ....pacatul mare este ca vor suferii ......30 millioane de oamenii......8inclusiv cei care au votat,,,,,cu tiranii......dusmanii.....europa si statele unte nu vor mai da nimic,,,,,,,000000....saracie...si cu sigurantza proteste,,,,,,mary.....chiar revolte........DOAMNE AJUTA.......

9am179515

3 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 15:15

criza se va adanci tare,noi plebea o vom simtii iar cei privilegiati o duc bine mersii!

Pagini: << 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: