back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 >> Sari la pagina:

alyssa_bogdan

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:30

Cred ca 2010 va fi foarte sumbru pentru Romania.

irinusha_cristea

1 mesaj

viziunea mea asupra Romaniei este sumbra. Din cauza incertitudinilor politice si sociale nu cred ca vom scapa din mreajele crizie, care pana acum s-a aratat blanda cu mine, dar pentru altii e infioratoare. sunt sigur ca odata cu cresterea somajului va creste si numarul sinucigasilor care nu se vor adapta conditiilor precare.

mirela6_2

1 mesaj

2010 va fi dupa parerea mea, un an destul de dificil, cu multe riscuri, dar bun pentru cei curajosi. Pentru optimisti va fi mai bun ca anul 2009.

raducristescu20

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:32

romania in anl 2010 o vad intru-n mare impans economic, social si politic. din care va avea de suferit popultia romanie nu cei de la guvernare, noi cei de rand . dar asta e mergem mai departe cu dreptul , noi sa o ducem bine .

9am077055

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:34

vom avea parte si in 2010 de criza politica, economica dar mai ales psihologica. in momentul de fata nu se vede decat ca suntem in cadere libera insa fara sa vedem care este fundul prapastiei. va fi un an FOARTE GREU din toate punctele de vedere. ne vom indrepta cu pasi grabiti catre SCLAVIE. vom fi un popor alcatuit din boier si iobagi. vom avea libertate pe cartela(vs pana in 1989). pana in 1989 aveam cartele de paine, ulei etc. acum ce sa mai vb de acestea- VOM AVEA LIBERTATE CU RATIA-LIBERTATEA DE A TRAI LA LIMITA DECENTEI

LiViUtZzAa

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:36

Cred ca o sa fie mai rau decat acum, avand in vedere pesedintele si prmierul care sunt acum la putere. Eu vad o Romanie prospera, cu oameni care sa se implice mai mult in tot ceea ce fac, sa fie mai responsabili si mai buni unii cu altii.

dana

1 mesaj

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:36

desi destul de greu de anticipat cum va fi, Romania cred ca se va detasa mai mult de perioadele anterioare, se vor restructura sistemele de valori, vor aparea politicieni tineri si nu prea mult influentabili, ne vom gindi mai mult inainte sa facem un pas, ne vom schimba prioritatile si probabil ca dezvoltarea personala va conta mai mult decit banii..probabil vom trai gindindu ne mai putin cum sa ne cheltuim banii si mai mult la alte lucruri importante ..ne vom trezi diminetile zimbind pentru ca fiecare zi ne va aduce ceva nou si mai putin perisabil , ca ne am descoperit cumva mai umani pentru ca perioadele de criza trezeste in fiecare mai multe sentimente..

vioremi30

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:42

Romania pana ce nu va avea o elita politica apropiata macar de cea interbelica si pana ce romanii nu isi vor schimba mentalitatea ( IN SENSUL MUNCII SI CORECTITUDINII) nu cred ca vom realiza un real progres . Asadar, Romania in 2010..la fel ca si in anii astia..plina de demagogie politica, de rasul anecdotic al lui Basescu si al lui Becali si emisiuni de stiri pline de vedete de doi bani si de intamplari si crime care te oripileaza. In rest..numai de bine!

9am059501

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:45

Cu TRAIAN BASESCU vad o ROMANIE OK. Cu altii nu cred ca ar fi fost deloc bine........... SUNT OPTIMISTA

m_mitru

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:47

Ca un mic tigru care isi revine dupa o indigestie, sau ca un pion pe o tabla de sah care urmeaza sa fie sacrificat, dar inca nu stie ca va devenii o regina la final de partida!

angelescuandreea

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:48

Eu vad Romania-mai rau ca pe vremea comunismului desi nu l-am trait pe propria-mi piele. Degeaba avem mai multa libertate daca nu ai bani care sa te ajute sa te bucuri de ea-totul in jurul tau se degradeaza-natura nu mai este pretuita-cultura nu mai exista -oamenii sunt din ce in ce mai reci si mai egoisti. Romania anului 2010-va fi sau este deja o jungla in care trebuie sa inveti cum sa supravietuiesti!!

9am179317

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:48

NU,ROMANIA NU IESE DIN CRIZA IN 2010

diana_deac

1 mesaj
Oras: Tg Mures

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:52

in conditiile actualului guvern, criza politica si financiara se va mentine, chiar daca si-a asigurat majoritatea parlamentara. nu e reprezentativ pentru toti cetatenii. cum reprezinta pe cel liberal sau social-democrat? premierul prevede o crestere cu 1.3% a economiei in conditiile in care acum anunta o scadere cu 7%. insa maratonul la supermarket nu va suferi pentru ca produsele ieftine si de calitate proasta se mentin la promotie. TV-ul va avea non-stop spectatori pentru ca nu va fi criza de subiecte si circ pe gratis. mai o greva, mai un protest, un discurs facut de un student bursier, vreun filmulet dizgratios comentat mai ceva ca meciul de fotbal din campionat. si asa trece 2010...

9am10642

1 mesaj
Oras: Calarasi

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:53

Eu cred ca dupa 20 de ani de asa zisa libertate in care toti au facut ce-au vrut si au vazut unde a ajuns aceasta tara bogata va veni vremea schimbarii si a intrebarilor incomode pentru marii imbogatiti.Este timpul sa recuperam banii furati de la cei ce-au murit si de la cei care trudesc cinstit.

9am051081

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:54

Este cazul sa spun ca o vad frumoasa, ca se va dezvolta turismul, ca vom avea o ascensiune spectaculoasa in economie si comert.........DA, nu este un vis.Trebuie sa vina si vremurile astea.Trebuie sa avem copii care nu vor mai pleca din tara noastra,care vor sta aici si vor pune in practica tot ce au invatat.VOM AVEA O ROMANIE PLINA DE SURPRIZE!Nu trebuie sa mai spunem: "of, noi romanii nu suntem in stare de nimic!"Caci fiecare roman trebuie sa fie constient ca si el face parte din tagma asta,si sa fie un roman care face Romania frumoasa!

radulvn

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:57

Vad Romania dintr-o perspectiva optimista, oamenii muncind la fel ca pana acum ,sperand la fel ca pana acum in mai bine , incercand sa trecem cu bine de criza si de haosul in care plutim in deriva, dar consider ca daca toti am fi o echipa si ne-am dori cu adevarat binele acestei tari vom iesi din impas ,si la anul pe vremea asta Mosul va fi mai bogat pt fiecare dintre noi ,nu doar pt unii. Important este ca fiecare cetatean , fie ca e om de rand ,fie ca e parlamentar sa isi doreasca cu adevarat sa realizeze ceva bun pt toti ceilalti din jurul sau nu doar pt persoana sa, am trecut noi si prin mai rele, si totusi avem o tara minunata cu multe posibilitati , doar sa gasim solutii potrivite . sarbatori fericite, si un An Nou mai imbelsugat la toata lumea.

milka_ro

2 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:13

Din pacate, anul 2010 nu il vad in roz. Criza o sa se adanceasca, cel putin in prima jumatate a anului, iar iesirea din criza o sa fie foarte lenta. Dar oricum speranta moare ultima. Sarbatori fericite!

cocollino

11 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:15

Eu vad Romania intr-o maaare gaura neagra..Va fi mai rau decat acum pt ca ambitiile prostesti si plata politelor personale primeaza ..in detrimentul unei solutii care sa ne scoata din criza in care suntem...
Eu nu mai am nicio speranta in ceea ce priveste o viata buna in tara asta de doi lei !!! Singura iesire este sa emigram!

9am038120

1 mesaj
Oras: Oradea

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:16

Romania in 2010.. cu parere de rau spun ca va fi la fel. Aceleasi certuri intre politicieni poate se vor schimba substraturile, aceleasi anunturi de buna dimineata cum ca se scumpeste `x` si `y`. Cu toate promisiunile desarte cum ca vom iesi din criza,mai mult ne vom ineca in datorii si griji. Partea buna? Inca speram..

shherkk

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:16

Vad Romania,ca o tara care incearca sa iasa din criza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miskr3l

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:19

Romania o sa primeasca restul de bani de la FMI, presa o sa anunte vesti mai bune iar oamenii o sa dea drumul la bani pe piata. Momentan multi oameni au bani dar tin de ei pentru ca nu se stie ce urmeaza, astfel se blocheaza putin economia.

mihalcea_carmen_marinela

1 mesaj

praf

cristeac1809

1 mesaj
Oras: Fetesti

ROMANIA IN 2010 SPER SA SCAPAM DE CRIZA ECONOMICA SI POLITICA.

adriana79_oscar

2 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:21

BUNA ZIUA.CA SA RASPUND SINCER LA INTREBARE TREBUIE SA RECUNOSC CA ROMANIA ZILELOR NOASTRE E O ROMANIE IN CARE DACA "TE TINE"POTI SA TE DESCURCI.ADICA DACA TE TINE CARACTERUL PUTERNIC SA OBSERVI OPURTUNITATEA UNUI BUSINESS,DACA AI MULT UMOR SA TRECI PESTE BATAIA DE JOC IN PLIN OBRAZ AL POLITICIENILOR,DACA NU AI STOMACUL SENSIBIL PENTRU A PUTEA REZISTA PRETURILOR INCREDIBILE LA ALIMENTELE DE BAZA SI ,IN FINAL DAR PE PRIMUL LOC,DACA ESTI ATAT DE INGENUU SA CREZI CA 2010 VA ADUCE SCHIMBARI BUNE MACAR IN CATEVA DOMENII. PE SCURT ROMANIA LUI 2010 E O AMERICA A TUTUROR POSIBILITATILOR IN CARE NU TREBUIE SA TE MIRE CA VEZI MII DE CERSETORI,SINUCIGASI,JEFUITORI SI MULTI COPILASI PARALIZATI DE DORUL PARINTILOR PLECATI PESTE HOTARE. STIRILE DE POSTURILE DE TELEVIZIUNE?DOAR NISTE VISE VANDUTE NAIVILOR. SPER CA ECHIPA DUMNEAVOASTRA SA-SI PASTREZE ACEEASI LINIE CUNOSCUTA SI IN 2010 ADICA S-A PREZINTE ADEVARATA ROMANIE CHIAR DACA ADEVARUL E JENANT DE MULTE ORI. MULTE SUCCESE! CU DRAG,ADRIANA.

marianasimoncraiova

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:21

Romania vazuta de mine : mult mai insorita vara , iarna mai geroasa , cu tineri mai frumosi , cu batrani mai sfatosi , cu mai multe probleme economice rezolvate , fara scandaluri politice , locuitorii cu mult mai putine pretentii , seva integra perfect in contextul economico-financiar european , si alte multe realizari pe toate planurile.

9am045237

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:23

Cu totii speram la ceva mai bine in noul an.Sper sa avem o economie mai stabila,locuri de munca mai bine platite,ptr.ca romanii sa nu mai plece peste hotare la munca,sa fim daca se poate un pic mai buni unii cu altii sa incercam sa oferim mai multa dragoste si compasiune ptr.cei nevoiasi.ROMANIA o sa prospere daca fiecare cetatean va fi corect unul cu celalalt si nu va incerca sa insele si sa profite de pe urma celui sarac,ptr.ca tot cei nevoiasi sufera.SPERANTA MOARE ULTIMA,atat ne-a mai ramas sa speram!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:23

Dezamagire, Sarbatorirea zilei de 1 Decembrie a fost si de data asta umbrita de nesabuinta si iresponsabilitatea unor oameni politici,care nu au altceva mai bun de facut decat sa intineze sa maculeze un eveniment sfant poporului roman. Daca doream ca aceasta sarbatore sa fie o manifestare de respect,dragoste si evlavie pentru intregitorii neamului,incepand de la vladica pana la opinca,iata ca nu sa intamplata asa.Constat ca politicieni sun rupti de realitatile tarii si am o profunda ingrijorare ca sunt manati de interese meschine, de grup,gata in orice moment sa intreprinda actiuni surprinzatoare de manipulare.Orbiti de acapararea puterii cu orice pret nu mai au discernamat si pragmatism in analizarea evenimentelor cotidiene.Au crezut ca poat sa manipuleze sentimentele unui intreg popor cu discursuri seci si demagogice propovaduind linistea si binele comun, ascunzand de fapt ca doresc ma mult binele propriu si al acolitilor lor folosindu-se in acest scop de trambitasi aroganti si dezgustatori care de dimineata si pan noaptea tarziu nu fac altceva decat sa intoxice si sa otrveasca acest popor.Cu o insistenta in derizoriu naucitoare trusturi de presa dezinformeaza,calomniaza si manipuleaza acest popor cu obraznicie si nerusinare ce tine de alt regim intunecat pe care am crezut ca l- am eliminat pentru totdeauna.Uite ca nu e asa, stafiile apar imbracate in haina politicianului marunt,guraliv si obraznic ca fosti activisti ai PCR. lipsit de caracter si demnitate,arogant si lacom,ticalos gata sa tradeze pe orcine spre binele sau si al apropiatilor sai.Deziluzia cea mai mare vine de la politicienii tineri care spre nedumerirea mea foarte repede au imbracat aceasta haina s-au au fost ajutati sa o imbrace, spre exemplu o astfel de dezamagire este Crin Antonescu care a socat prin discursuri de o demagogie revoltatoare cu tenta dictatoriala ce vadeste faptul ca este mai mult un personaj sinistru si extrem de periculos pentru democratie.Nu faptul ca sa raliat cu PSD-ul este igrijoratoare ci mai ales prostia,naivitatea,aroganta,ura, lipsa de previziune si tact politic ale acestui om ma sperie.Este personajul care a aruncat Romania in instabilitate politica si economica.Este un personaj la fel de sinistru ca si M.Geoana.Amandoi sunt niste marionet prapadite pe scena politica a tarii si le prevad un viitor destul de intunecat ca si negura din care au aparut.Si daca dramatizez putin pot spune ca sunt deja niste cadavre politice.Dupa 20 de ani este mai greu sa prostesti acest popor.Sunt sigur ca majoritatea cetatenilor vor sti sa aleaga pe 6 Decembrie.Doamne Ajuta. Rednic Ana

iulian_bragadiru

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:24

Romania in 2010 va avea de luptat inca cu criza economica , dar probabil ca nefiind an electoral ca 2009 , autoritatile vor face fata mai bine cerintelor ; eu sunt optimist.

9am179320

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:26

ROMANIA nu va iesi din criza nici in 2012 cit timp coruptia functioneaza in romania de graba nu vom iesi indiferent cine ne conduce tara,sa m-ai dea niste legi aiurea si romania sa dus pe apa simbetei,ca si impozitul forfetar,ma mir ca nu ne obligata sa de-a o lege fiecare Roman sa de-a la stat 1500 euro sa iasa din criza,ca cei de la putere cind iau bani de la uniune isi umple conturile in elvetia si fraieri de romani sa plateasca impozite,sa recupereze,bani ce-i depusi in conturile politicienilor,asta i Romania in ziua de azi,ai bani ai putere,ca si udrea,ex.vai de steaua noastra ce ne asteapta,din c in ce mai rau,nu ne ramina numai sa ne rugam la dumnezeu,sa ne azute,asta cred eu de ROMANIA.MULTUMESC.

9am179321

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:27

varza cu carne

Pagini: << 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: