back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 >> Sari la pagina:

9am178725

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:35

Putin mai rau fata de 2009 asa cred eu cu multe scandaluri politice,

9am178726

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:39

daca statul roman suventioneaza firmele private. exemplu in transporturi cfr tot ce este privat e suventionat de stat pentu privati sunt bani pentru companiile de stat nu sunt bani inseamna ca au comisioane mari de la firmele private atata timp ce le ofera bani si tot ce le trebuie, ne meritam soarta ca rabdam, au murit degeaba eroii la revolutie iei neau oferit libertatea, noi le dam satisfactia celor de sus sasi bata joc de noi

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:40

Mai linistita politic, condusa mai ferm, dar in regim democratic; crestere economica de 2%, cu accent pe sectoarele auto, chimie, electrotehnica, IT (industrie), retail (servicii/comert), vegetale (agricultura). Agitatie sociala in martie-aprilie. Remaniere minora in septembrie-octombrie. PIB: 138 mld Euro.

eugen_rec78

1 mesaj
Oras: Caracal

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:45

Cred ca Romania va iesi din criza datorita faptului ca este trasa dupa celelalte state care au/vor iesit/iesi inaintea noastra.

9am178730

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 16:59

sa dea locuri de munca si sa nu mai fie atata criza

ioio_infi

19 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:28

Nu imi trebuie vacantza !!!, dar in urma alegerilor nu cred ca psd se va potoli si va cauta mereu motive de neliniste, cum a facut si pana acum. Nu vom avea un an usor, daoria tzarii catre creditori se va mari din ce in ce , iar noi taxe si impozite vor trebui sa apara. Iesirea din criza nu o vad ii cursul anului 2010. Poate o oarecare relaxare sa apara in 2012 si abia de atunci sa inceapa o crestere economica reala, nu din vorbe, sperantze, promisiuni sau carisme din partea celor alesi. Tot ce se va putea face in 2010, va fi incercarea din rasputeri a mentzinerii unui echilbru pe muchie de cutzit, realizarea unui plan viabil de redresare si o continua mediere intre politic si executiv, adoptarea unor masuri viabile pentru incetinitrea coruptiei din diverse planuri sociale ... Cam atat , cu respect , Ionel Ionita.

9am178735

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:37

Iesita partial din criza!

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:41

Da eu s�nt sigur� c� vom dep�și aceast� perioad� cu bune și cu rele avem Președinte avem Premier iar noi trebuie s� muncim și va fi foarte bine.

9am178737

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:43

Nimeni din Europa nu iese din criza in 2010, poate Germania, Suedia si alte tari ultra-civilizate. Aia au un plan, bine pus la punct pentru combaterea crizei. Noi nici in 2011 n-o sa iesim, daca raman impotentii astia la putere, care tepuiesc UE si FNI, si pe noi ne duc de nas. Dar na, romanul fiind ignorant si nepasator, cumva isi are viitorul si soarta in propria mana, deci: "din gresala in gresala, la victoria finala!"

9am178738

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:45

nu

luter

75 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 17:59

PAI LA FELUL CUM ARATI IN POZA DACA ESTI TU, SIGUR AI FII DORIT SA IASA GEOALA .NU-I NIMIC ESTI TANAR SI O SA-L VOTEZI PE PROST DUPA 5 ANI ,ATUNCI TE VEI CONVINGE DE VALOAREA LUI SI DE CEA CE-TI BESE TIE PRIN DOVLEAC .

Corininha

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:04

Eu vad Romania in 2010 de undeva de foaaaarte departe.

9am178736

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:04

buna seara tuturor!eu vad romania mai bine in 2010,doar daca cei din guvern lasa ambitiile prostesti la o parte si se aduna sa conduca tara impreuna.daca vor continua cu certuri si cu chestia asta cu ,,majoritatea nu este de acord,,poate vom traii mai bine in aceste timpuri de criza....dupa cum vedem boc si basescu vor sa continuie mandatul cu demascarea celor corupti,ceea ce e bine fratilor,dar nu in aceste timpuri...suntem in criza economica....domnule presedinte ocupati-va de criza nu de moguli si baroni.... ei nu sunt prioritatea nr 1 in aceste vremuri grele....ca sa traim macar ca la inceputul lui 2009 ocupati-va de economie...dar o precizare...nu pe spatele nostru scoateti tara la liman...ci pe puterile voastre...ca de aia v-am acordat inca o sansa...poate n-o sa ne para rau...

9am178740

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:05

nu

Corininha

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:08

Romania anului 2010 o vad de undeva de foaaaarte departe.

luter

75 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:13

EU DORESC O ROMANIE MODERNIZATA ,NU CU STRUCTURI INCARCATE SI INEFICIENTE CARE STAU LA PANDA SA TE JAGMANEASCA .FISCUL O INSTITUTIE DE CARE TOTI ,DAR ABSOLUT TOTI CETATENII ACESTEI TARI SA-I STIE DE FRICA LA INCHIDEREA ANULUI FISCAL.CELE DOUA SECTIUNI DE LA MAI ,ADICA POLITIA SI JANDARMERIA SA FIE MEREU PREZENTE IN SOCIETATE ,NU NUMAI LA EVENIMENTE CARE NECESITA PREZENTA LOR.PREA MULTI ISI BAT JOC DE LEGILE ROMANESTI ,PROASTE SAU BUNE TREBUIESC RESPECTATE DE TOTI ,DAR CEI CE REPREZINTA LEGEA NU SUNT LA DATORIE DECAT FOARTE RAR S-A VAZUT ACUM IN ACESTE ZILE DE IARNA CA NU AU APARUT PE STRAZI I DECAT ATUNCI CAND TVEURILE SAU LUT DE PRIMARI.OAMENII POLITICI SA NU-SI MAI VADA DE PROPIUL INTERES CA EI NU SE PLATESC DIN BANI LOR CI DIN BUGETUL ACESTEI TARI SI CA ATARE SA LUCREZE IN INTERESUL PUBLIC .

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:15

nu vad nici o schimbare majora pt Romania in 2010, poate doar incercari de redresare a acesteia pt iesirea din criza...Oricum sper sa se faca macar o anumita "curatenie" prin guvern si sa se reduca coruptia si iresponsabilitatea unor parlamentari care nu-si au rostul in guvern...SA LE DAM SANSA TINERIILOR....

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:16

bentermva srl. Va esi daca Bancile ar ajuta firmele cu datori.Eu eram dispus sa dau an garantie la banci imobile an valoare de 250.000 euro pentru un credit de 50.000 euro dar nu ma ajutat nici o banca.

9am178744

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:22

Romania va suferi economic puternic in prima jumatate a anului,somajul ca atinge cote foarte mari(probabil la nivelul anilor 97-99!).Romania nu va reusi sa atinga tintele propuse de EU SI FMI,deficitul bugetar va fi cu cel putin 2,3 procente mai mare decat cel preconizat,chiar si in conditiile accesarii banilor celor 2 institutii. Politicile fiscale negociate cu Fondul Monetar International ,si care vor fi puse in aplicare de guvernul instalat fortat de castigatorul ''pseudoalegerilor'' (un guvern slab,fara o majoritate consistenta in parlament si fara sa detina masuri reale pentru a intampina rezultatele crizei),vor duce statul roman la noi imprumuturi si noi compromisuri in dauna Romaniei dar in avantajul FMI(institutie privata ce are scopuri financiare bine stabilite,si de a carui profit se bucura tarile cotizante bineinteles in functie de procentele aportului adus). Exemple de masuri economice catrastofale si care vor incuraja economia gri(situata undeva la 43-46 de miliarde de euro anual in perioada 2008-2009,in crestere de la 24-26 mild in perioada 2006-2007): -majorarea tva cu 2 procente,adica aducerea cotei tva la 20% -mentinerea impozitului forfetar(gaselnita fiscala in a acoperi presiunea in crestere asupra bugetului,administrat necorespunzator -lipsa bugetului stabilit pentru anul urmator sau intocmirea sa in imprejurari indoielnice fara a identifica daca sursele bugetului se vor pastra la aceleasi cote;fiind alcatuit in pripa el nu va fi nici macar armonizat cu politica financiara a BNR(care in mod sigur are temele facute pt anul viitor si care va trebui sa se foloseasca intens de cei 40 de mild euro cat are rezerva Romaniei pentru a mentine cursul euro-leu la cote suportabile).etc.etc.Asemenea masuri(sunt mult mai multe,astea ar fi doar exemple) sunt total ineficiente,exemplu putem vedea ca statele din Europa De Vest au redus fiscalitatea pentru a insanatosi mediul de afaceri si pentru a sprijini industriile in a trece pragul critic fara a se ajunge la concedieri in masa,au ajutat bancile locale in a depasi problemele cauzate de lipsa lichiditatilor,au luat masuri de protectie sociale importante pentru a veni in sprijinul paturilor sociale expuse,.....au incurajat consumul! Asadar urmeaza un dificil in sine,fiind reculul crizei din tarile dezvoltate care si-au corectat tintele economice si consumul,care au dispus de puterea financiara necesara intampinarii crizei si corectarii efectelor ei! In Romania situatia dificila va fi accentuata de slaba pregatire(educatie) a paturilor sociale care vor rasspunde violent simtomelor de criza( aici contribuid din plin si slaba protectie sociala asigurata de catre statul roman),de viata politica aflata in deriva si dezbinata de interesele de grup,de ineficienta institutiilor statului care nu sunt reformate sau modernizate la nivelul anilor prezenti si care innoata in birocratia stufoasa si ineficienta! Am un sfat celor care imi conduc mie si urmasilor mei destinul: Va rog macar in al 12-lea ceas indreptativa atentia spre atuurile Romaniei.....Turismul si Agricultura! Scoateti ROMANIA de pe harta marilor consumatori pentru produsele de export( nu vrem sa mai fim piata de desfacere pentru produsele din asia si din tarile europene atat timp cat putem fi si noi producatori si ii putem concura cu succes-ROMANIA consuma mari cantitati de fructe si legume din grecia si italia,uluitor nu,daca tinem cont macar 1 sec de arealul agricol al acestor tari in comparatie cu Romania-). In final un indemn: CONSUMATI PRODUSE ROMANESTI........FITI BUNI ROMANI! La Multi Ani Romania!

povestitorul

1 mesaj
Oras: Onesti

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:35

De ce D-zeu umblati cu minciuni . Lasati oamenii sa-si spuna parerea despre situatia din Romania fara sa-i amagiti cu nustiu ce cistiguri .Chestia cu mini -vacanta e o minciuna .Nu doriti altceva decit sa aflati date despre cei ce va citesc . E o metoda arhipracticata de ziarele online. Eu cred ca se vor lua masuri care vor inbunatati situatia economica .Dar la inceput va fi mai greu pentru populatia pbisnuita ,in nici un caz pentru politicieni care au rezerve serioase de bani . Trebuie reduse cheltuielile bugetare prin masurile propuse (exemplu ori salariu ,ori pensie de la buget,mai putini functionari publici ,salarii mai mici in armata ,politie ) Trebuie ajutati agricultorii . Cu disciplina ,munca si vointa din partea tuturor (inclusiv a parlamentarilor ) se va merge spre mai bine si pentru marea parte a populatiei.

9am177280

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:44

O tar� murdara, o tara distrusa din punct moral si material de oamenii politici postrevolutionari

9am178746

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:49

Nu, pt ca ecomomia tarii este la pamant...Romania nu produce nimic, ca sa poata iesi din criza.Conducatorii nostri "dragi" n-au facut decat sa aduca Romania in starea care este acum.Toti cei de la putere s-au gandit doar la "burtile" lor si iata ce a rezultat.Tara noastra mai are umpic si intra in colaps....nu avem justitie decat pt saraci, nu avem servici medicale, nu avem locuri de munca, nu ne permitem sa traim din salariu lunar pt ca ne sufoca preturile si pe deasupra avem cele mai multe taxe din Europa...sau din lume ?!Guvernu se gandeste sa mai adauge taxe...pt ca numai asa pot sa isi intretina "burtile"...Intradevar Romanii sant rai ..dar sant rai din cauza NEVOILOR si daca o tine tot asa conducerea tarii, oamenii nu vor mai suporta si vom ajunge iar la '89...probabil ca asta urmaresc conducatorii...ar mai fi multe de spus, dar nu mai am timp ca se apropie sarbatorile.Vreau sa inchei cu " Sarbatori Fericite! ", dar sant convins ca saratorile astea, pt mai mult de jumatate din populatia Romaniei, nu sant de loc fericite ci dimpotriva.Asa ca mai bine spun Doamne ajutane .....Amin

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:52

E sfarsit de an, vin sarbatorile de iarna asa ca anul care vine sa ne aduca la toti numai bucurii si crestere economica sa avem si noi o speranta de bine pt anul 2010

GINA
tostao

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 18:57

Cu actualul presedinte si cu Emil Boc, FFFFFFFFFFFFF. rau

viorica62

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:01

Aceiasi oameni ne conduc ,acelasi circ va fi. Din criza nu iesim ca Franta ,Olanda si celelalte tari care inca mai au probleme:,ba cu agricultura, ba cu industria ,asa ca noi care avem hectare intregi nelucrate si industria la pamant ,cum naiba sa iesim din criza?Cu bani dati de FMI sa zicem merci daca se vor mai da pensiile si somajele, ca vad ca alte preocupari nu sunt.De ce nu refacem serele pentru a le da romanilor un loc de munca si sa nu mai plece ?De ce nu sunt investitori pentru micro ferme ? cine stie raspunsul poate ni-l comunica si noua muritorilor de rand.

vcomiselu
9am178748

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:04

vai de mama ei

9am178749

2 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:13

Romania in 2010 ? La fel ca in 2009, doar cu o adancire a crizei, cu aceleasi dispute, uneori scoase parca din tolba cu imaginatii, cu scaderea puterii de cumpararea a majoritatii populatiei, cu mai putine locuri de munca dar si salarii reale mai mici, scaderea "puterii" leului si nemultumiri ale oamenilor. Poate, doar finalul anului sa aduca o usoara stabilizare.

9am178750

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:20

DEZASTRU!!DEZASTRU!DEZASTRU!!!!!!!!!!!!

9am178752

5 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:33

jaleeeeeeeeeeeeeee.toti politicienii se bat pt bunastarea lor si uita de popor.ciolanul conteaza.sila.vom vedea cine va stinge lumina...k sa nu mai vorbim de disponibilizarile enorme din 2010.......prapad.partidele sa traiasca!amaratii vor ramine fara slujbe si vor muri de foame

Yamaha3

1 mesaj
Oras: Tecuci

Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 19:36

........................................mai rau ,precum nu a mai fost in ultimii.........N.......ani!?!

Pagini: << 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: