back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Vreau sa ma intorc in romania. pareri?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 15:45

De la: 9am169236, la data 2009-11-11 17:36:05treaba cu prietenii este adevarata; din fericire, nu i-am "invatat" cu cadouri prea multe, motiv pentru care, de-a lungul anilor, li s-a imputinat numarul; probabil ca nu mi-au fost atunci prieteni.
Am simtit si eu o anumita "raceala" din partea oamenilor in Romania, parca s-au facut multi dintre ei "materialisti", dar probabil ca e o urmare fireasca a "economiei de piata".
Cativa onesti tot au ramas, probabil voi descoperi , acolo fiind, si oameni deosebiti.
Iar familia, nu se poate compensa cu nimic pe lume, desi tatal meu este foarte bolvav, este acolo, si ma iubeste. Mersi.
Cind ai viitorul, serviciul asigurat, esti mai bun, mai intelegator. Sint si aici multe, cam ce e in orice tara. Ce nu e, perspectiva dezvoltarii. Dar asta se rezolva cind nu te uiti la stiri si iti vezi de treaba ta.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am169236

13 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:20

Cu perspectiva dezvoltarii, nu sunt neaparat de acord; cand locuiesti dincolo si vii pe an macar o data acasa, observi mai multe decat daca ai sta acolo, si compari cu ceea ce ai gasit in anii trecuti.
Romania se dezvolta; desigur, intr-o directie poate indecisa, si intr-un ritm rapid in unele privinte (vezi scumpirile de ex. de curent, care atrag dupa sine restul scumpirilor), si intr-un ritm lent in altele; problemele se rezolva inca greoi, si ai de-a face cu tot felul de oameni, acolo unde ai de rezolvat ceva.
Schimbare exista, salariile au mai crescut si ele, poate si nivelul de trai fata de anii trecuti; am observat ca terasele sunt verile pline, si magazinele la fel; a ajuns un fel de moda, dupa cum am observat, sa cumperi de la "Mall", si nu neaparat de la mag. mai ieftine - asta pentru cei care au venituri mai bune.
Asta am observat eu.
In ceea ce priveste stomatologia, am vizitat anul asta o clinica intr-un oras mare ( nu vreau sa fac reclama), si vreau sa spun ca era dotata la nivelul uneia din vest, adica cu tot ce trebuie.
Exista totusi o patura mare de oameni, care citesc, studiaza, cerceteaza foarte mult, si spera intr-o schimbare. Acesti oameni sunt in marea majoritate tineri, si cred ca, cu timpul, dar foarte incet , vor reusi sa indrepte lucrurile , cu greu, ce-i drept, intr-o alta directie.
Deci, cred ca Romania se dezvolta.
La anul, vom observa probabil alte schimbari in bine. Abia astept sa ajung acasa.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:41

De la: 9am169236, la data 2009-11-07 15:50:47Pentru "Tisor":
N-am inteles prea bine , unde-i respect, in Germania?
O fi, dar stim cu totii cei care traim aici, cat e de mascat, si cate se ascund in spatele "zambetelor politicoase" de aici!
Zona Ulm mi-e cunoscuta destul de bine, bayern-schwaben nu sunt neaparat cei mai ospitalieri, dupa cate am remarcat.
Nu voi avea pretentii de Doamna in Romania; insa pe cand aici sunt doar "Frau X", acolo voi fi din nou Dna Dr. Aici nu ma pot folosi de titlul asta, decat dupa ce am licenta germana.
Am lucrat pe aici prin mai multe cabinete. Lucrurile merg si pe aici tot mai prost, casele de asigurari tot mai taie din platzi la medici, pe an ce trece.
Motivul principal pentru mine de a pleca inapoi, este insa faptul ca aici suntem foarte singuri, si nu avem pe nimeni. Am suferit foarte mult pe aici, si, sincera sa fiu, degeaba este frumos, sau mancarea, sau locuintele sunt mai frumoase, insa daca esti singur, si daca ramai pana la sfarsitul vietii un strain, nu merita sa traiesti asa in continuare, cu atat mai mult cu cat banii care ii castig aici, se pot castiga si in Romania.

INTOARCETE ACASA. ACASA INTODEAUNA E MAI BINE DECAT IN STRAINATATE. IN PLUS AICI AI SANSA SA CASTIGI CU MESERIA TA MAI MULT DE 2000 EUR PE LUNA, POATE CHIAR DUBLU. CABINETELE STOMATOLIGICE DESI SUNT MULTE AU SI CLIENTI DESTUI. TRAIUL E MAI IEFTIN AICI DECAT ORIUNDE IN UE. LA FEL AS FACE SI EU DAR INCA NU AM BANII NECESARI PENTRU O INVESTITIE. SIGUR NU VEI DA GRES!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 17:44

De la: click_cont, la data 2009-12-27 17:41:17
De la: 9am169236, la data 2009-11-07 15:50:47Pentru "Tisor":
N-am inteles prea bine , unde-i respect, in Germania?
O fi, dar stim cu totii cei care traim aici, cat e de mascat, si cate se ascund in spatele "zambetelor politicoase" de aici!
Zona Ulm mi-e cunoscuta destul de bine, bayern-schwaben nu sunt neaparat cei mai ospitalieri, dupa cate am remarcat.
Nu voi avea pretentii de Doamna in Romania; insa pe cand aici sunt doar "Frau X", acolo voi fi din nou Dna Dr. Aici nu ma pot folosi de titlul asta, decat dupa ce am licenta germana.
Am lucrat pe aici prin mai multe cabinete. Lucrurile merg si pe aici tot mai prost, casele de asigurari tot mai taie din platzi la medici, pe an ce trece.
Motivul principal pentru mine de a pleca inapoi, este insa faptul ca aici suntem foarte singuri, si nu avem pe nimeni. Am suferit foarte mult pe aici, si, sincera sa fiu, degeaba este frumos, sau mancarea, sau locuintele sunt mai frumoase, insa daca esti singur, si daca ramai pana la sfarsitul vietii un strain, nu merita sa traiesti asa in continuare, cu atat mai mult cu cat banii care ii castig aici, se pot castiga si in Romania.

INTOARCETE ACASA. ACASA INTODEAUNA E MAI BINE DECAT IN STRAINATATE. IN PLUS AICI AI SANSA SA CASTIGI CU MESERIA TA MAI MULT DE 2000 EUR PE LUNA, POATE CHIAR DUBLU. CABINETELE STOMATOLIGICE DESI SUNT MULTE AU SI CLIENTI DESTUI. TRAIUL E MAI IEFTIN AICI DECAT ORIUNDE IN UE. LA FEL AS FACE SI EU DAR INCA NU AM BANII NECESARI PENTRU O INVESTITIE. SIGUR NU VEI DA GRES!
vindeti bijuteriile victorito si pune mana la treaba ,nu mai ridica osanale tuturor lichelelor si hotilor

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului vreau sa ma intorc in Romania. Pareri?
Mergi la: