back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dumnezeu traieste!

janavram

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 00:06

Ma gandeam ca vreti sa stiti asa ....ca fapt divers....
Prea multe discutii pro si contra Dumnezeu.
Prea putina credinta!
Mie dor de Comunism, mie dor de un dujman puternic impotriva lui Dumnezeu!
Multi nu stiu fiindca nu au trait, dar ma sunt printre noi din cei ce au trait acele vremuri si pot sa-si aduca aminte cum comunismul ne-a unit si ne-a trimis in bratele lui Dumnezeu.
Uneori treceai prin situatii atat de ingrozitoare incat lasai sperantza si te rugai din suflet
- Ajutama Doamne sa prin si eu un litru de lapte! -
- Ajutama Doamne sa nu inghetz pana maine! -
Cine a uitat cum era merita sa traiasca vremurile de acuma, cei ce nu le spun generatiilor tinere, adevarul despre comunism isi merita soarta, merita sa fie jigniti, scuipat,i umiliti si facuti in toate felurile.
Fiindca l-au uitat pe Dumnezeu!
Au uitat cum i-a tinut in viata!
Au uitat cum ii asculta cand nu aveau cui sa se planga si cui sa-i spuna ca au ajuns la capatul rabdarii si al puterilor.

Ai sa pieri Romanie fiindca l-ai uitat pe Dumnezeu!
Ai sa dispari! o sa te stearga de pe hartile lumii! si nu ai sa mai fi!
Te-ai lasat cumparata si pervertita! Te-ai imbuibat si motaii in fata televizorului, ragaind si duhnind a bere!
Ai sa pieri pentru totdeauna!

Slavit fie Domnul!

Fiinca tu Romanie mori incet, puti! puti! puti!
Puti fiindca ai inceput sa putrezesti!
Esti plina de cangrena!
Esti o rusine!

De data asta sfiinti tai au plecat, i-ai alungat cu putreziciunea ta! cu duhoarea putreziciunii tale!
Acuma pieri!
Pieri incet si sigur!
Nu mai ai nimic sfant!

Dumnezeu traieste si si-a intors fata de la tine!
Mori linistita.....

Raporteaza abuz de limbaj
alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 00:12

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:23

De la: alehin, la data 2009-10-19 00:12:32

Bai ,mai bagat in ceata ! nu stiu la ce sa-ti raspund !
Hai sa incep cu titlul -oare dumnezeu mai traieste ?
E putin probabil -nu a mai dat nici un semn de viata in ultimii 2000 de ani !
Ce ar fi daca nu mai traieste si noi ne punem baza in el ca prostii !
Asa cum a aparut asa putea sa si dispara -noi credem inca in el deoarece ne tin preotii in priza -dar nici preotii nu au mai comunicat cu el -doar schizofrenicii !
Oare mai traieste !
Logica bunului simt ma face sa cred ca nu !
La cat de orgolios era -daca e sa ne luam dupa vechiul testament -sigur si-o mai da in petec -o mai punea de un potop,de o sodoma si gomora -gasea el o ocazie sa se dea in stamba ,ca si in trecut .
oare ce o fi patit -s-o fi dus pe lumea cealalta sau la luat -avea cu asta un conflict mai vechi si poate de data asta a castigat ala !
E greu sa suporti lipsa de informatii tocmai acum cand avem atatea mijloace de comunicare-te pomenesti ca dumnezeu nu are pus la punct serviciul de informatii -o fi pe alte frecvente !
Dumnezeu stie !

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:29

De la: karpov, la data 2009-10-20 00:23:07

Asa cum a aparut asa putea sa si dispara -noi credem inca in el deoarece ne tin preotii in priza -dar nici preotii nu au mai comunicat cu el -doar schizofrenicii !
Oare mai traieste !
La cat de orgolios era -daca e sa ne luam dupa vechiul testament -sigur si-o mai da in petec -o mai punea de un potop,de o sodoma si gomora -gasea el o ocazie sa se dea in stamba ,ca si in trecut .
oare ce o fi patit -s-o fi dus pe lumea cealalta sau la luat -avea cu asta un conflict mai vechi si poate de data asta a castigat ala !
E greu sa suporti lipsa de informatii tocmai acum cand avem atatea mijloace de comunicare-te pomenesti ca dumnezeu nu are pus la punct serviciul de informatii -o fi pe alte frecvente !
Dumnezeu stie !

Baaaaaaiii ...ce scrie in biblie ??? ,,Bate si ti se va deschide ....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:33

De la: alehin, la data 2009-10-20 00:29:48

Oare mai traieste !
Dumnezeu stie !

Dar ...vezi asculta si tu la usa ....daca nu e nimeni...nu astepta ca prostu'.......
Vezi ca s-o fii mutat ...de 2000 de ani i-o fii si lui.....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:35

De la: alehin, la data 2009-10-20 00:29:48

Oare mai traieste !
Dumnezeu stie !

Pai daca trebuie sa bat ...pe cineva -ca sa mi se deschida -pare cam anapoda !
Ce sa mi se deschida -altceva nu am decat sa bat -eu nu vreau sa mi se deschida si daca vreau apas pe clanta sau folosesc cheia !

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:39

Ce sa mi se deschida ,,??

Mai ...mai ...cum ce ...sa se deschida ....? usa spre cunoastere ...adica spre lumina ....dumnezeu adevarat din dumnezeu adevarat ....E asa greu de inteles ????Toti retardatii unteleg numai tu nu ???!!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 00:57

De la: alehin, la data 2009-10-20 00:39:39Ce sa mi se deschida ,,??

Mai ...mai ...cum ce ...sa se deschida ....? usa spre cunoastere ...adica spre lumina ....dumnezeu adevarat din dumnezeu adevarat ....E asa greu de inteles ????Toti retardatii unteleg numai tu nu ???!!!!

Ce cunoastere bre, pai daca ma apuca si pe mine cunoasterea astora ignoranti mai bine lipsa sau mai binezis sa ramana poarta inchisa -asa ca nu o sa mai bat -mai bine cu dumnezeul meu decat cu cel din biblie -ala e ciudat rau de tot -de unde o fi venit -parca era mai bine fara el -nu trebuia sa existe -ce bine era pe vremea lui Mithra -ala era modest -nu ne batea la cap si ne lasa sa ne facem de cap !
Asta ,ciudatu' nu permite nimic -tot timpul esti cu sabia lui Damocles deasupra capului -nici nu stii cand il apuca si te pedepseste de nu te vezi !

mirciu57

104 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 01:12

altceva inafara de dumnezeu mai stii?nu vezi cita ura si criminalitate exista intre noi? unde-i dumnezeul ala care ne iubeste????

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 21:16

De la: mirciu57, la data 2009-10-20 01:12:20altceva inafara de dumnezeu mai stii?nu vezi cita ura si criminalitate exista intre noi? unde-i dumnezeul ala care ne iubeste????

Ce bolnavi la cap mai sunt pe lumea asta....auzi ce mai topic si ce mai text

| Varianta pentru tiparire a topicului Dumnezeu Traieste!
Mergi la: