back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pentru presedinte sau cei din guvern.

wella

100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 16:00

Cum se face ca pentru imaginea Romaniei inafara nu faceti nimic?Cum de permiteti in primul rand italiei si spaniei sa isi bata joc de Romania ca si stat?Ce aveti de gand cu cei care merg in alte tari fura,violeaza si contribuie la imaginea unei Romani de nimic?emigranti romani unde se pot adresa in caz de probleme inafara teritoriului romanesc in ce priveste munca legala si modul abuziv a celor straini in orice domeniu?e adevarat ca in Italia exista politia anti romanii?hai sa contribuim la o imagine mai buna , nu sunt toti violatori si hoti.adrese si numere de telefon daca se poate in caz de probleme ?Poate ca niste legi mai drastice in privinta celor care sunt afara vizavid de violatori si hoti? ar schimba ceva?poate ca fiecarui roman la iesire ar trebui sa i se dea o brosura in care sa se scrie un pic de reguli si sa ii reaminteasca ca chiar daca merge la sora sau la cunostinte peste hotare reprezinta un stat din care face parte si ca trebuie sa il respecte? credeti ca se poate face acest efort de a incerca sa corecteze inaginea Romaniei inafara?

Raporteaza abuz de limbaj
im the best no matter what you see it
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 18:15

Draga..doamna sau domnisoara,nu stiu cine vrei sa te auda,sincer nu am inteles nici intentiile tale concrete,dar schimbarea de care vorbesti trebuie sa fie facuta...din inima patriei.. E drum lung ,tu nu vezi in jurul tau? Spune-mi,citi oameni in adevaratul sens al cuvintului cunosti?Adica...suflet mare.altruisti,ecologisti,iubitori,cinstiti...spune-mi citi?
Uita-te pe plan politic..ca eu ma uit lsi am impresia ca sint intr-o comedie alb-negru cu Stan si Bran ...Dar hai sa nu intram pe poilitica daca vrei du-te pe topi-uri de politica.Nu sint contra a lua atitudine dar sintem a naibii de putini.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 18:25

De la: crio, la data 2009-10-12 18:15:09Draga..doamna sau domnisoara,nu stiu cine vrei sa te auda,sincer nu am inteles nici intentiile tale concrete,dar schimbarea de care vorbesti trebuie sa fie facuta...din inima patriei.. E drum lung ,tu nu vezi in jurul tau? Spune-mi,citi oameni in adevaratul sens al cuvintului cunosti?Adica...suflet mare.altruisti,ecologisti,iubitori,cinstiti...spune-mi citi?
Uita-te pe plan politic..ca eu ma uit lsi am impresia ca sint intr-o comedie alb-negru cu Stan si Bran ...Dar hai sa nu intram pe poilitica daca vrei du-te pe topi-uri de politica.Nu sint contra a lua atitudine dar sintem a naibii de putini.

E foarte mare haos ,in momentul de fata in politica romaneasca,un mare circ in parlament,cei care sufera sunt bineinteles oamenii de rand...se vede si se simte criza in Romania...stiti vorba aia, banul e ochiul ,cum sa le pese lor de milioane de suflete??au inimi de piatra si posibilitati reduse de a face un bine poporului roman

wella

100 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:04

De la: crio, la data 2009-10-12 18:15:09Draga..doamna sau domnisoara,nu stiu cine vrei sa te auda,sincer nu am inteles nici intentiile tale concrete,dar schimbarea de care vorbesti trebuie sa fie facuta...din inima patriei.. E drum lung ,tu nu vezi in jurul tau? Spune-mi,citi oameni in adevaratul sens al cuvintului cunosti?Adica...suflet mare.altruisti,ecologisti,iubitori,cinstiti...spune-mi citi?
ai dreptate dar poate, poate,,,e cineva cu inima de roman cu puterea e a face ceva si chiar schimba ceva in aceasta privinta,daca chiar ii pasa si vrea sa fie respectat in tara si inafara ei...speram...sti cum se spune speranza moare ultima.

wella

100 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:07

De la: Ebony, la data 2009-10-12 18:25:50

E foarte mare haos ,in momentul de fata in politica romaneasca,un mare circ in parlament,cei care sufera sunt bineinteles oamenii de rand...se vede si se simte criza in Romania...stiti vorba aia, banul e ochiul ,cum sa le pese lor de milioane de suflete??au inimi de piatra si posibilitati reduse de a face un bine poporului roman
lasati-ma macar sa sper in numele multor emigranti si a celor din tara.poate ca e adevarat ca pestele din cap se impute

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 00:52

huo,huo,huo !!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
wella

100 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 14:11

De la: 999florin, la data 2009-10-14 00:52:16huo,huo,huo !!!
ma tot gandesc,ce dumnezeu ai vrut sa spui,explicate te rog

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 15:14

De la: xandra_xandra2002, la data 2009-10-14 14:11:52
hai sa fiu mai explicit,HUO PRESEDINTELE,HUO GUVERNU' ,HUO PARLAMENTU', HUO TOATA CLASA POLITICA SI TOATE PARTIDELE, HUO,HUO,HUO !!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
wella

100 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:55

De la: 999florin, la data 2009-10-14 15:14:43
De la: xandra_xandra2002, la data 2009-10-14 14:11:52
hai sa fiu mai explicit,HUO PRESEDINTELE,HUO GUVERNU' ,HUO PARLAMENTU', HUO TOATA CLASA POLITICA SI TOATE PARTIDELE, HUO,HUO,HUO !!!
te inteleg dar din pacate suntem prea mici....pana una alta depindem de ei,nu are rost sa iti faci inima neagra ca si asa viata de zi cu zi e cum e. eu astept un raspuns la intrebari...astept

| Varianta pentru tiparire a topicului Pentru presedinte sau cei din guvern.
Mergi la: