back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Desteptarea romaniei !

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:20

De la: gcristea, la data 2009-10-28 15:25:46Uite unde-s o parte din bani!!!
Vizioneaza-l si mai vorbim!
nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760-de...]

Pareti cam agitata doamna.Aveti norma de indeplinit?

Raporteaza abuz de limbaj
gcristea

70 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:07

Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca:
A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce �bine s-au gandit� partidele parlamentare, le propunem acum (2004-2005 sau poate mai inainte) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, cand or sa vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in �unanimitate� ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu� lu� Geoana, afacerea sotiei lu� Tariceanu si altele.
Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI!

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 16:07

De la: vaneamarin, la data 2009-10-28 16:20:35
De la: gcristea, la data 2009-10-28 15:25:46Uite unde-s o parte din bani!!!
Vizioneaza-l si mai vorbim!
nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760-de...]

Pareti cam agitata doamna.Aveti norma de indeplinit?

Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca:
A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce �bine s-au gandit� partidele parlamentare, le propunem acum (2004-2005 sau poate mai inainte) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, cand or sa vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in �unanimitate� ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu� lu� Geoana, afacerea sotiei lu� Tariceanu si altele.
Se pare ca inca sunt sume gigantice si patrimoniul fostului UGSR ce se vrea impartit intre SINDICALISTI si nu sindicate, poate or mai fi si altele insa, mi s-a scarbit de GUVERNANTII ROMANIEI!

alessia

163 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 22:12

De la: CostelCornea, la data 2009-10-12 10:35:35Asa, nu se poate trai !
Eu, dau tot salariul pe chirie ! Din ce, sa mai traiesc ?
desteaptarearomaniei.blogspot.com/[/quote]
Daca mai accepti batjocura unui presedinte ca Basescu vei dormi pe strazi

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca rom�nii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 23:28

De la: 9am104796, la data 2009-10-23 08:59:49 Unde este revolta/ ce sa itimplat de nu au venit jandarmii .Dormi linistit prietene .;SOMNUL NATIUNI NASTE MONSTRI ]sa vezi cind te vei trezi /

Hai Base sa nu lasam prostanacii si crinturistii la Cotroceni pentru ca o sa li se faca rau de inaltime .
Eu nu le doresc decat atat ;
Sa fie destepti macar 5 minute sa-si dea seama cat de prostanaci sunt.
Hahahahahahahahah.................................
Apropo ce face cumnatul lui Geoana cu un salariu asa de mititel de citeva sute de milioane pe luna pe care il ia de la banca de stat unde este mare gospodar !!!!!!!!

abcynthia

32 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 10:11

De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 13:39:23Fugi repede si posteaza chestia asta pe tot forumul ,de cate ori apuci .Pentru unii este foarte interesant ce spune un imbecil ca Nasul.Spor la treaba.

Am si eu o curiozitate: pe ce te bazezi tu cand afirmi ca este imbecil? ai fost colegul lui de banca? adica eu nu stiu cine este acest nas de aceea am nevoie de mai multe informatii; merci anticipat pt raspuns

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:47

De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 13:39:23Fugi repede si posteaza chestia asta pe tot forumul ,de cate ori apuci .Pentru unii este foarte interesant ce spune un imbecil ca Nasul.Spor la treaba.

Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung?
Iata cum se vede din afara partidelor.
Opinia personala este ca, sub indrumarea �consilierilor de toate nationalitatile� coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au �detasat� de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se �conserva� proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar �doi� sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica.
Cititi expunerea care urmeaza.
Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata.
A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce �bine s-au gandit� partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in �unanimitate� ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu� lu� Geoana, afacerea sotiei lu� Tariceanu si altele.

Pe termen scurt si-au realizat dorintele in sensul ca:
- a distras atentia populatiei de la evenimentele esentiale
- a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii
- a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul �sindicalistior�
- a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice.
- a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin �delegarea sarcinilor� de guvernare catre PDL.
- a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate �Don� profesor este Iliescu� poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti.
(sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic)
Ce se vrea pe termen lung?

DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!!
PSD=PSDR=PDSR=FSN=COMUNISM CU FATA UMANA....nu ne trebuie, noi vrem RESPECT!!!!
DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!!
De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!!
SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!!
"Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK.
Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:49

Cum este vazuta actiunea coalitiei? Ce doreste pe termen foarte scurt? Dar pe termen lung?
Opinia personala este ca, sub indrumarea �consilierilor de toate nationalitatile� coalitia incearca si chiar reuseste sa distraga atentia populatiei. Pas cu pas s-au �detasat� de la guvernare, se pare ca intelegerea a fost, primul iese pnl-ul (unde nu scriu cu majuscule, consider nu merita efortul de apasare-a tastei shift) pentru orice motiv invocat, mai trage de timp pana se formeaza un nou guvern pentru a se �conserva� proiectele si ce a mai ramas disponibil. Dupa care, psd care era urmatorul ca vointa populara, a fost sigur ca i se va propune formarea noului guvern deoarece PDL-ului mai trebuiau sa i se alature cel putin doua partide pentru a forma majoritatea. Solutia gasita a fost psd, caci, nu a mai fost nevoie de alta asociere si, erau doar �doi� sperand sa treaca toate legile reformei pe care acum, atat pnl-ul cat si psd-ul si le revendica.
Recunosc sincer ca aveam o problema legata de initiativele partidelor si parlamentului si, cred ca am gasit raspunsul. Ma intrebam de ce oare revendica PNL si PSD toate initiativele legislative privind votul uninominal, parlament unicameral, reducerea numarului de parlamentari si multe astfel de initiative. Ma gandeam ca guvernul Boc este unul de plagiatori si vezi doamne le fura ideile. Am constatat ca, initiativele astea ce se declara, se scot la suprafata acum au fost propuse cu 4-5 ani in urma. Am realizat ca era o strategie pe termen mediu-lung si, ma indoiesc sa fi fost neintentionata.
A fost o strategie bine gandita deoarece se presupunea ca va veni momentul cand populatia nu mai poate fi prostita si, or sa vrea aceste legi. Atunci ce �bine s-au gandit� partidele parlamentare sau MAJORITARE, cum vreti, tot aia este, care au facut un plan. Propunem acum legile in discutiile de partid (2004-2005) le tinem in sertare, nu le propunem dezbaterii, nu le dam spre discutie comisiilor, cand or vrea unii sa le scoata pe lista o sa consideram in �unanimitate� ca nu sunt prioritare, o sa insiste dar noi lipsim, declaram ce putem neconstitutional si ce mai tura-vura o tinem langa cat se poate. Pentru ce, mi-am pus intrebarea, ca de furat (prin inginerii financiare gen Vantu) nu mai este mare lucru. Mda, imi zic pana sa aud de, Negoita si autostrada, Tariceanu si afacerile cu foraj maritim, cumnatu� lu� Geoana, afacerea sotiei lu� Tariceanu si altele.

- a izolat PDL-ul de care le este teama lasand-ul sa gestioneze singur ca guvern minoritar problemele tarii
- a reusit sa declanseze greve si proteste in toata tara cu ajutorul �sindicalistior�
- a reusit 20% sa denatureze adevarul despre situatia tarii si 80% sa intoxice populatia cu ajutorul mass-mediei prin expunerea partiala sau total neadevarata a situatiilor economice si politice.
- a reusit sa isi asigure linistea de campanie prin �delegarea sarcinilor� de guvernare catre PDL.
- a reusit sa aduca fermierii la cotroceni si sa-i asmuta asupra presedintelui care, este posibil acuzat in cazul fugii lui Hayssam uitandu-se cu desavarsire ca acest personaj, Hayssam, CALATOREA IMPREUNA CU ILIESCU! Poate �Don� profesor este Iliescu� poate a predat candva, el mai repede ar fi putut fi profesor fiind absolvent al facultatii de electrotehnica din politehnica Bucuresti.
(sub protectia Anei Pauker ajunge la Moscova unde studiaza la institul energetic)

DECI, pnl NE PREGATESTE CEVA IMPREUNA CU PSD, PC SI CELELALTE NATIONALITATI CONLOCUITOARE CU bOGDAN oLTEANU IN CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL BNR PENTRU A AFLA "REPEDE" CE SUME SE VEHICULEAZA, SI MULT CONTESTATUL PRIMAR AL SIBIULUI, IOHANIS KLAUS PRIM MINISTRU SI-A ARANJAT "STRUCTURA DE INTERES" POLITIC IN ZONE DE INFLUENTA SI INFORMARE RAPIDA!!!
DEMOCRATIE este atunci cand poti face orice cu O SINGURA EXCEPTIE, SA NU FACI NIMIC RAU IMPOTRIVA APROAPELUI TAU!!!
De prost gust dar, e dreptul lui Geoana, sa-i multumeasca in fata intregii natiuni romane TOVARASULUI ILIESCU pentru sprijinul acordat!!!!! A fost de-a dreptul BATJOCORITOR sa-i multumeaca!!!! Si ILIESCU le-a mutumit la ROMEXPO MINERILOR DUPA CE "AU PLANTAT FLORI" IN BUCURESTI!!!!! SI-N JUMATATE DE ROMANIE!!!!!!!!
SUNTETI INCALIFICABILI TOVARASI, DE-O JOSNICIE DE NEANCHIPUIT, PURA NESIMTIRE!!!!
"Pr'etene va-ti adunat 5 sa faceti 65% iar unu' are, singur 35%, cu alte cuvinte imagineaza-te TU ca te bati cu 5 dintre care unul e cat tine iar ceilalti ceva mai mititei, precum Boc in viziunea voastra de KK.
Uninominalul a ajuns dupa ce l-a modificat "Moliceanu" de KK, este ca si cum ai alerga de unu' singur si ai ajunge pe locul doi. Unu' castiga locul intai iar cel de pe locul doi,trei, patru intra-nguvern.

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 14:50

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 15:51

Uhuhuuuuu sa vedeti ce orgii se trag pe banii nostrii! :))
www.agentia.org/Video.html

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 02:14

Daca romanii s-ar destepta l-ar alege pe remus cernea,ca presedinte !
Ar fi ca un dus rece pentru jigodiile din ultimii 20 de ani .
Ar merita o asemenea lectie deoarece si-au cam batut toti joc de noi !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 08:54

De la: abcynthia, la data 2009-10-30 10:11:37

Am si eu o curiozitate: pe ce te bazezi tu cand afirmi ca este imbecil? ai fost colegul lui de banca? adica eu nu stiu cine este acest nas de aceea am nevoie de mai multe informatii; merci anticipat pt raspuns

Sigur doamna ca o sa va raspund cu placere, doar nu o sa va las cu aceasta curiozitate nesatisfacuta! .Ca si dumnevoastra, ca orice om , trag concluzia ca cineva este imbecil IN FUNCTIE DE CE SPUNE. Daca un om denatureaza complet lucrurile ,falsifica adevarurile si crede orice porcarie(unele absolut copilaresti,nu pot fi "inghitite" nici de prescolari) atunci in mod firesc exista doar doua variante:
1)Acel om este imbecil.
2)Acel om este platit sa manance rahat.

Eu am preferat sa aleg varianta mai buna pentru Moraru...Posibil insa sa fie amandoua variantele adevarate

costelcornea

35 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 21:55

APEL CATRE PARLAMENTARII rOMANIEI !

01. APEL UMANITAR NATIONAL !
Opriti discriminarea! Vrem drepturi egale!
Fratilor, avem acelasi Tata-Dumnezeu si aceiasi Mama-Romania! De ce ne asupriti?
Sclavagismul a fost abolit! Daca voi aveti nevoie de 21 000 lei sa duceti un trai decent (decent = rusinos, pudic), noua de ce ne dati doar 600 lei, de 35 de ori mai putin?
Cum sa supravietuim cu acest handicap?
Sunteti Oameni sau bestii?

02. APEL CATRE CANDIDATII LA PRESEDINTIE !

Fratilor, opriti risipa de bani publici!
Fratilor, voi credeti ca cine impanzeste tara cu mai multe afise electorale, va iesi presedinte?
Raspuns: va inselati!
Tara ati adus-o intr-un hal fara de hal! Voi ii spuneti criza! In loc sa faceti economie, voi risipiti banii publici pentru orgoliul vostru exacerbat!
Chiar este nevoie de atata risipa cu campania voastra?
Chiar credeti ca ne puteti manipula, cu o bucata de hartie sau cu un breloc, sau cu un pix pe care este poza voastra?
Va credeti niste idoli! Adevarul este ca va idolatrizati doar voi insiva!
Noi stim cine sunteti voi! Saracia distruge Romania!
Tara nu va mai vrea! Tara va uraste! Tara nu are nevoie de asupritori! Tara v-ar trage in teapa, cum ar face-o Vlad Tepes, daca ar mai trai! Daca as fi in locul presedintelui, v-as baga la puscarie pe toti, pentru ca v-ati batut prea mult joc de noi in acesti 20 de ani!
Concluzie: suntem in criza, opriti risipa banilor publici pentru cultul personalitatilor voastre de impostori!

Mi-e mila de voi! Cu lacomia pe care o aveti, sunteti blestemati de Insusi Dumnezeu, sa putreziti in Iad!
Sa va fereasca Dumnezeu de o Adevarata Revolutie! Veti fi zdrobiti, la fel cum zdrobiti voi mustele!
Eu nu va vreau raul! Dupa cum am spus, suntem copiii Aceluiasi Dumnezeu si ai Aceleiasi Romania!
Salariul pe care voi mi-l asigurati daca muncesc (600 lei), eu il dau pe chirie. Din ce sa mai traiesc? De unde alti bani pentru hrana, pentru imbracaminte, pentru medicamente, pentru tratamente, pentru intretinere ( apa calda, apa rece, curent electric, butelie gaze, caldura ) si pentru altele?
Voi chiar nu ganditi? Voi vreti sa ne exterminati? Pe cine veti mai inrobi, daca murim infometati?
Noi pe voi, v-am ascultat si v-am votat! Dar voi, de ce nu ne ascultati plansul?
Daca as avea 20 000 euro, mi-as cumpara si eu o garsoniera confort 3.
Voua nu va mai ajung vilele, masinile de lux, petrecerile si alte prostii! Degeaba adunati! Asa, nu veti umple niciodata golul din sufletul vostru!

Noi traim in saracie si mizerie:

apelcatreparlamentari.blogspot.com/

Desteptarea Romaniei !
9am116575

10 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 08:31

Accesati www.zonainterzisa.ro si amuzati-va ascultand imnul celor scirbiti de politica

9am116575

10 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 08:45

Daca tot sunteti croiti pe revolutie si vreti sa dmonstrati a sunteti neiertatori cu politicienii care nu au demonstrat ca merita sa obtina presedintia de ce nu treceti la un experiment extrem? Ce poate sa se intample? Mai rau de atat, ce se poate intampla? Faceti un efort si vizualizati ca l-ati ales pe MARIUS CERNEA candidatl Partidului Verde. 35 ani, are viziune europeana, nonconformist, etc ce ar fi? Jucati-va putin cu imaginatia! Puteti accepta exercitiul mental? Daca nu, cel de nu poate are acelesi probleme pe care le are orice poliician roman i functie...

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 09:21

Tovu de la cotroceni face parte din acelasi echipaj de hoti numiti politicieni in aceasta tara daca unora le place aceasta prosternare sa fie sanatosi .au participat la campania copilaselor pentru un trai decent . Spunem da unei revolutii adevarate cu respectarea drepturilor democratice si crearea unei natiuni mindre precum Germania Franta Usa . Celelalte variante le acceptati voi ce adulati politicienii de doi lei in frunte cu demagogul sef Base / Cu o nesimtire specifica tarilor needucate arunca petarde gen; uninominalul uni cameralul ce nu va face nicidecum clasa politica mai competenta si mai productiva .toate aceasta lupta desuchiata duce la o putere nemasurata a unui presedinte ce are in spate un trecut dubios cu ceva dosare penale . ROMANE FII DESTEPT/

ios

23 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 13:54

De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 13:39:23Fugi repede si posteaza chestia asta pe tot forumul ,de ori apuci .Pentru unii este foarte interesant ce spune un imbecil ca Nasul.Spor la treaba.
Oare chiar nu vedem ca acest ,, imbecil' a aratat tarii cum o mare parte a liderilor nostrii politici sunt complici la toate mirsaviile realizate in tara noastra din 89 pina azi?Sau pina a venit Base la putere am dus-o chiar asa de bine?Oare nu sintem intro cadere libera incepind din 89 incoace?Oare cui tineti partea frati romani ,oare celor care au inchis ochii la formarea miliardarilor peste noapte din patrimoniul acestei tari?Sau poate asa era normal sa fie.De ce justitia este ,,oarba'' la murdariile oamenilor politici fara sa actioneze in cauza?Pentru ca cei care au condus din 89 in coace au avut in programul lor de nim iciore a acestei natiuni si acest aspect fara de care nu se putea reliza planul lor de securisti ,comunisti nascuti la MOSCOVA si oameni fara DUMNEZEU.

ice_laur

3 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 14:02

Nu va lasa-ti fraieriti daca nu este cumnatul lui Geoana v-a fi fica lui Basescu asa ca ....

REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 14:33

nea vanea ia-l de minuta pe geoana,iliescu si bombonel

DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
Valy

27 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 15:09

Mai dute mai ........ ce ne jucam cu o baie ( il punem ce Cernea si tragem apoi apa) e o TARA ( mai putin hotii care au fura din ea) care are de suferit.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:06

De la: 9am149735, la data 2009-11-22 14:33:59nea vanea ia-l de minuta pe geoana,iliescu si bombonel

Cum a facut Base dupa alegerile parlamentare din 2008?

ios

23 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 12:12

Daca cistiga Geoana alegerile s-au dus dracu reformele si tot ce s-a facut in aceasta privinta pentru a iesi din aceasta stare de repaus in care e aceasta tara.Geoana cu Iliescu in spate din nou la conducerea tarii, ii ignora pe toti cei care s-au jerfit la asa zisa revolutie si pe urmasii acestora care stiu ca si-au pierdut parintii pentru a scapa de comunisti, securisti de traiul mizerabil in care am trait inainte de 89 (poate unii ne mai aducem aminte).Vom ramine cu acel simpatic semn de ? cu care poate ne putem scarpina undeva.cine a tras in cei care au participat la acea miscare populara?de ce? oare chiar trebuiau sa moara?din toti cei care au pierdut nu sint altii decit cei decedati si implicit noi poporul roman care sintem spectatori pasivi la defrisarea tarii si la transformarea ei intr-un mare ,, cimp de bumbac'' plin de sclavi speriati si dezorientati, multumiti sa priveasca la unii care au venituri enorme obtinute pe cai murdare si multumiti sa traiasca de pe o zi pe alta

ogurita

4 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 12:50

Nu PDL-ul e de vina,ci Basescu.Oricum ,se vede ca stii prea putine despre Base si ai lui.Daca ai sti ,in mod sigur ai schimba parerea.Nu pot sa scriu ce stiu despre Base,Flutur si altii.Credema ,imi face sila.Nimieni nu e sfant.dar atitudinea presedintelui lasa de dorit.

ios

23 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 14:07

De la: ogurita, la data 2009-11-24 12:50:41Nu PDL-ul e de vina,ci Basescu.Oricum ,se vede ca stii prea putine despre Base si ai lui.Daca ai sti ,in mod sigur ai schimba parerea.Nu pot sa scriu ce stiu despre Base,Flutur si altii.Credema ,imi face sila.Nimieni nu e sfant.dar atitudinea presedintelui lasa de dorit.
Oare cel care ii are in spate pe Iliescu,Voiculescu,Nastase si multi altii sint mai buni decit Base si ai lui?Base a declansat un razboi impotriva clasei politice de care poporul s-a scirbit de o vreme incoace.Pot sa fiu deacord cu tine dar ce facem cu cei ca ,,DL CHERESTEA'' de la UDMR cu Voiculescu care vinde energia de la stat poporului ,ce facem cu cei care au facut privatizare gazelor naturale, privatizare in dezavantajul poporului si multe alte mizerii care s-au intimplat si se mai intimpla in tara aceasta .Stergem totul cu buretele si ne continuam traiul nesigur si greu de pe o zi pe alta?Oare care este atitudinea aceea de care zici?Aceea de a se impotrivi unor persoane care nu pot si vor sa faca sacrificii in vremuri grele sau numai numai poporul poate sa suporte repercusiunile acestor vremuri?Acea atitudine cred eu este impotriva clasei politice unde este cuprinsa si partea PDL-ului, sau poate ei se pot exclude din aceasta ecuatie?

ios

23 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 14:10

De la: ogurita, la data 2009-11-24 12:50:41Nu PDL-ul e de vina,ci Basescu.Oricum ,se vede ca stii prea putine despre Base si ai lui.Daca ai sti ,in mod sigur ai schimba parerea.Nu pot sa scriu ce stiu despre Base,Flutur si altii.Credema ,imi face sila.Nimieni nu e sfant.dar atitudinea presedintelui lasa de dorit.
Cu toate ca poti fi O GURITA DULCE dar scuzama nu pot sa fiu deplin deacord cu tine.

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 11:00

Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu� am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a �cumparat-o�. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de � aducere in paragina� pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care �la invins sistemul� stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, �mafia din guvern� ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: �...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....� Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul �petrolului� ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de �SINDICALISTI� inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu �trupa� la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU� BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROM, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu� nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu� geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Am considerat ca unele nume proprii nu merita efortul de a apasa tasta shift !
Mai vorbim dar pana atunci....cititi!
Lui Geoana ii lipseste latura umana

Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.

Cheia e la Antonescu

In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]

Referendumul a reusit din cauza nepasarii parlamentarilor

Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]

La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".

ios

23 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:46

De la: gcristea, la data 2009-11-25 11:00:56Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica, telefonia fixa? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!!
Exista un post de televiziune care imi este indiferent uneori chiar dezagreabil, aseara trecand dintr-un program intr-altu� am gasit o dezbatere privitoare la, citez: JAF NATIONAL, ceea ce m-a uimit, este faptul ca realizatorul emisiunii intocmea lista in urma si in timpul apelurilor telespectatorilor. Principalele intrebari erau: Ce? Cand? Cine? Intrebarea cand si cine, se referea la perioada de guvernare si cine a �cumparat-o�. Presupuneam in unele situatii chiar stiam ca, sub masca privatizarii s-e derulat o japca nationala prin binecunoscuta metoda a reducerii vaolrii la cat mai putin aplicandu-se metode specifice de � aducere in paragina� pentru a se putea vinde sau chiar dona. Am ramas cu ochii-n televizor si urechile ciulite privind si ascultand. JAPCA CEA MARE , s-a intamplat in guvernarile LINISTITE al lui iliescu, la intrebarea ce? Se incadrau absolut toate resursele tarii, la intrebarea cand? A fost o singura exceptie, guvernarea CDR care �la invins sistemul� stiti bine despre cine-i vorba in rest, invariabil nu lipsea PSD-ul din lista, cine? Pai realizati ca nu altii decat baronii PNL si PSD care nu este altul decat FSN-ul care in timp si-a schimbat denumirea trecand prin PSDR, PDSR, acele personulitati care ne ignora, sunt mai presus de lege, nimeni nu le poate face nimic deoarece ei au controlul si l-au avut pana acum. De unde atata ura, furie, inversunare pe Base? Ei da, in ultimii 5 ani nu au mai putut face jocurile lor, simt amenintarea ca, de va castiga un alt mandat, EI VOR FI TERMINATI !!! Prin targ circula zvonul ca, atunci cand Base a spus ca va fi un presedinte jucator, �mafia din guvern� ar fi inteles ca va face jocul lor, citez: �...jucator inseamna a ne face jocurile noastre....� Aseara pe un alt post am aflat ca, in 2010 proprietarul �petrolului� ar avea conform contractului incheiat cu cca. 7 ani in urma cam 600.000.000 de dolari de platit, va asigur ca exista posibilitatea sa NU-I PLATEASCA!!! Este una dintre mizele cele mari!!! Demonstratia de umilinta prin forta au facut-o nu sindicatele, ci SINDICALISTII ! Cum ar fi sa fii un lider de sindicat corect, cinstit, sa se initieze greva nationala de avertisment de �SINDICALISTI� inregimentati politic iar tu, sa refuzi participarea? Au mizat bine pe santajul membrilor de sindicat care spun ca daca nu participi nu le sustii cauza, idee care de fapt, le-au inoculat-o SINDICALISTII CORUPTI !!!
Cum ar fi sa ti se spuna: Daca nu participi cu �trupa� la greva nu te intereseaza de nevoile lor, ale membrilor; cum unele sindicate pot si altele nu? Ce raspuns le-ati da? Sunt interesele personale ale membrilor derulate prin intermediul LIDERILOR COMANDATI POLITIC care au interese mult mai mari decat cele ale membrilor!
Ritzi este anchetata, Udrea cred ca la fel dar, MATUSA TAMARA A LU� BOMBONEL, CONTRACTUL ROMPETROM, toate asa zisele privatizari de pe vremea lu� nastase si ilievici trebuiesc reanalizate dar, sunt contractele atat de bine facute, ca statul are minime sanse de castig, asa cum este facut contractul cumnatului lu� geoana care daca ar fi dat afara statul TOT I-AR PLATI SALARIUL, SPORURILE SI TOATE BONIFICATIILE !!!
...........................................................................................................................................................................................
Am considerat ca unele nume proprii nu merita efortul de a apasa tasta shift !
Mai vorbim dar pana atunci....cititi!
Lui Geoana ii lipseste latura umana

Pe de alta parte, scrie BBC, Mircea Geoana, care are aproape 30% dintre sufragii, "radiaza o incredere indarjita". "Fost ministru de externe si diplomat, caruia ii pica destul de greu sa rada si sa pupe copii in timpul deplasarilor din campanie, a reusit sa inlature o serie de personalitati puternice din fruntea PSD. Daca reuseste sa castige turul al doilea, va fi pentru ca Traian Basescu si-a facut prea multi dusmani, mai ales in presa prosocialista, care il ataca de dimineata pana seara. (...) "Daca pierde, va fi din cauza faptului ca ii lipseste acea latura umana pe care Basescu o are si pentru ca exista retineri in ceea ce priveste capacitatea sa de a controla asa-numitii 'baroni locali' din partidul sau", continua articolul.

Cheia e la Antonescu

In ceea ce-l priveste pe Crin Antonescu, BBC noteaza ca "acesta a fost alegerea celor care s-au saturat de Basescu, dar care nu au vrut sa voteze cu social-democratii. Votantii lui detin acum cheia catre victoria din 6 decembrie, dar acestia par a fi destul de retinuti in a-si da voturile intr-o parte sau in alta", puncteaza publicatia. [Antonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!]

Referendumul a reusit din cauza nepasarii parlamentarilor

Abordand si subiectul referendumului, BBC remarca unul dintre panourile lui Traian Basescu: "De ce le e frica nu scapa". In acest sens, analistul politic Cristian Mititelu explica cum, odata ce sunt alesi, parlamentarii au foarte putine legaturi cu circumscriptia din care provin. "Acest lucru se intampla, in parte, din cauza sistemului politic, dar este si un prost obicei al politicienilor", scrie BBC. "Ceea ce e mai rau este ca nu exista o dezbatere reala despre modul in care ar trebui sa functioneze economia, efectele negative ale inflatiei si necesitatea reducerii cheltuielilor bugetare. Publicul nu este suficient de constient de aceste probleme, iar politicienii par sa nu aiba capacitatea necesara pentru a determina oamenii sa fie mai implicati in deciziile guvernarii", argumenteaza Mititelu. [Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%]

La finalul articolului, BBC face si o referire la fostul regim ceausist. "Parasind orasul Calarasi si indreptandu-ne catre drumul spre Bucuresti, cele doua uzine de otel construite de Nicolae Ceausescu se ridicau in zare precum un oras separat, cu furnalele si halele sale reflectandu-se in apusul de soare. De la o astfel de distanta nimeni nu-si poate da seama ca uzinele sunt numai o fantoma a ceea ce erau inainte, numai o epava ruginita".
oare pentru mine ai adresat prima propozitie?

ios

23 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:22

cred ca merita sa mai sacrificam inca 5 ani cu un presedinte jucator daca vor fi demascati o mare parte din cei care au adus ROMANIA in acest hal( toate privatizarile murdaresi toate minciunile cu care ne-au intoxicat 20 de ani.Chiar daca acesti 5 ani vor fi plini de scandaluri politice, uraganele nu vin in soapta.Haideti sa punem cinstea si respectul pentru om la baza construirii unei noi ROMANII.O ROMANIE a romanilor nu unei majoritati politice murdara si plina de interese ascunse.Datorita acestei majoritati ROMANIA a ajuns coada europei cind am fi putut fi linga cehi sau altii care au plecat cu dreptul nu cu o gasca de comunisti si securisti dispusi sa sacrifice o mare parte a poporului pentru a fi cit mai plauzibila lovitura lor de stat.DAC NU VOM FACE NIMIC NE VOR BLESTEMA URMASII NOSTRII.

july

563 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:56

Nu ma intereseaza nici o demascare. Nu mai are importanta cine ne-a " dus" spre criza, important este cine ne " va scoate " din ea. Tocmai de aceea avem nevoie de un presedinte care sa priveasca spre viitor. Vrem si noi sa traim bine, nu doar el si rudele lui.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 16:20

De la: ios, la data 2009-11-25 17:22:14cred ca merita sa mai sacrificam inca 5 ani cu un presedinte jucator daca vor fi demascati o mare parte din cei care au adus ROMANIA in acest hal( toate privatizarile murdaresi toate minciunile cu care ne-au intoxicat 20 de ani.Chiar daca acesti 5 ani vor fi plini de scandaluri politice, uraganele nu vin in soapta.Haideti sa punem cinstea si respectul pentru om la baza construirii unei noi ROMANII.O ROMANIE a romanilor nu unei majoritati politice murdara si plina de interese ascunse.Datorita acestei majoritati ROMANIA a ajuns coada europei cind am fi putut fi linga cehi sau altii care au plecat cu dreptul nu cu o gasca de comunisti si securisti dispusi sa sacrifice o mare parte a poporului pentru a fi cit mai plauzibila lovitura lor de stat/

Au trecut 2 luni de la alegeri tovu e pe cai mari asa a zis strainatatea/ cind ne arata dosarul flota? ca este doar curat ca lacrima / si la fel toata gasca de pdl-ei toti politicienii au pus ;botu 'la borcanu cu miere da tovu il vrea tot pentru gasca lui.?de acum am intrat in linie dreapta .alegerile sint uitate natia romana va mai fi condusa inca 5 ani de bercea [nu] videa .nu si madam udrea saraca cum de mai poate [doua ministere]? Gata sa instaurat adevarata domnie a marinelului......./
ROMANE FII DESTEPT///

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Desteptarea Romaniei !
Mergi la: