Info
x
Ironia...ultima forma de manifestare.
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 12:40
Observ de la o vreme...pe niste forumuri//nu face exceptie nici acesta..ca nu lipseste atitudinea ironica..vis/a/vis de unele subiecte deschise deschise de unii dintre utilizatori...dar mai ales ironia..care arata o aversiune vis/a/vis de opiniile unora...adica mai pe romaneste...cata rautate...
Nu mai avem loc pe forum daca nu devenim putini ironici in final??E ultima modalitate de exprimare a opiniei intr/un mod hotarat shi clar...nu de alta dar ma gandeam ca ar trebui sa existe un forum special destinat persoanelor deosebit de ironice....shi acum n/o sa/mi lipseasca nici mie ironia caci m/am contaminat...exact ...ca locurile acelea de la mare special destinate persoanelor care vor sa faca plaja fara costum de baie pe ele..adica la nudusti...un loc in forum pe care sa scrie nudism pentru forumisti... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:00
...din batrani se povesteste ca romanul atunci cand trece prin vremuri grele, "face haz de necaz."
...numai ca atunci cand acest "haz de necaz" devine din ce-in-ce mai acid , se lasa c-o paruiala-n toata regula nu dupa multa vreme !... Totusi, am sa pun si-o intrebare: humorul nud pe care-l doriti pe topicul dv,...n-are voie si el c-o frunzulita acolo�... cat de mica ; mica, mica,...ca-i toamna d-acum doar. A venit, a venit Toamna, trebuie sa ne-acoperim cu ceva, nu din pudicism ne ferim ci de "umbra" sa !...altfel in timp ce ranjim cu gura pan-la urechi d-atata humor, are sa ne clantane dintii !... |
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:18
..ma refeream//dar poate nu m/am exprimat cum trebuie//..la ironia nuda...adica ironia grosolana..shi care nu gadila umorul...adica nu starneste nici o reactie precum ca ironia ar contine vreo urma de umor....de exemplu finut k al dv.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 14:01
care e ideea de fapt aici?
despre ce vorbim? |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 18:36
De la: ioa_d, la data 2009-09-13 14:01:01care e ideea de fapt aici? O fi vorba despre ironia adresata celor care nu agreeaza adevarul spus fara menajamente !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 18:40
|