Info
x
Monarhia constitutionala in romania
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 19:45
Ramai sa te certi tu singur, ultimul...Caci alt prost (de bubuie) pe topic nu mai esti...
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 20:09
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 20:16
">
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 23:10
Chiar ne este necesara...monarhie constitutionala in RO.....
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 10:59
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:17
999
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:30
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-12 23:10:32Chiar ne este necesara...monarhie constitutionala in RO..... Te sustin. Te sustin. Te sustin...
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:32
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-12 20:09:45O, nu! Nu, nu, nu. O,nu...O NU!... Vrei sa vina Castile Albastre? Vrei sa vina trupele ONU? |
|
|
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:53
De la: 9am133602, la data 2009-09-13 11:32:36De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-12 20:09:45O, nu! Nu, nu, nu. Nu e nevoie de ONU sa se sjunga la pagina 100, pe acest topic ori pe altele. Oare cine-o fi proprietarul acestui site?! |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:56
Nu stiu cine este proprietarul acestui site dar stiu care este scopul acestui forum si al forumurilor, in general. Unul informatic si informationa, mai putin informativ.
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 11:59
Baciulito, vezi ca se batfeste despre noi pe pagina lui Bulasescu (Base). Pentru a face o onorabila cunostinta, ma numesc Horia, sunt din Bucuresti
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 12:11
De la: 9am133602, la data 2009-09-13 11:59:28Baciulito, vezi ca se batfeste despre noi pe pagina lui Bulasescu (Base). Pentru a face o onorabila cunostinta, ma numesc Horia, sunt din Bucuresti Nu se barfeste, se discuta, si daca noi suntem mai importanti decat Bulasescu, pipota mea creste Ana si Carmen, dar mai ales Baciu! p.s. - ca o gospodina ce ma aflu, plec la piata sa ma uit la papagali si nu numai. |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 12:18
Ai grija ce cumperi: papagalii din Romania sunt perusi...Ca si barbatii.
|
|
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 13:50
ANUNT Pentru ca toate trebuiau sa poarte un nume... si pentru ca unele doamne, domnisoare sau dudui, duduite vor identificarea agentului 9amm133602 sa se identifice si sa se deconspire, am purces cu de la Maria Mea porunca la modificarea avatarului magarului si dezvaluirea numelui, varstei si orasului resedinta de libera activitate, libera gandire si libera imperechere ce cu onoare invit adresantelor chemarea sa nu ma ocoleasca, sa nu ma pocaiasca si sa nu ma potcoveasca.Voi aplica pentru fiecare, neindoios, regula "prima venita, prima servita" iar barbatilor ce cu sila si stupoare le recomand a nu nazui la asemenea pudoare, caci vor primi cel mult un tratament cu totul invers, de la coada la cap. Acestea fiind spuse, va rog veniti de ma onorati si sa ma spurcati cu cinstitele dumneavoastra dojalne si spurcaciuni, pe nume, neaos, gospodareste si pe fata, nu prin dos, nu deancurulea hoteste.. |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 21:37
De la: horiaradu, la data 2009-09-13 11:30:09De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-12 23:10:32Chiar ne este necesara...monarhie constitutionala in RO..... TRAIASCA MONARHIA CONSTITUTIONALA, TRAIASCA REGELE!!!!!!!!!! LA MULTI ANI PRIETENI!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|