Info
x
Ce e asta?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:09
De la: mytcor, la data 2010-01-24 15:20:29De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 14:58:26Ptr cei care nu cred ca sint locuri unde masinile urca panta singuri, iata dovada. Se vede clar ca panta e in sus si unghiul e destul de mare ca sa nu se mai puna in discutie ca ar fi iluzie optica.Ce media. Vezi si tu gardul cu un unghi de 10 grade. Si masina urcind, fara motor. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:12
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 16:09:53De la: mytcor, la data 2010-01-24 15:20:29De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 14:58:26Ptr cei care nu cred ca sint locuri unde masinile urca panta singuri, iata dovada. Se vede clar ca panta e in sus si unghiul e destul de mare ca sa nu se mai puna in discutie ca ar fi iluzie optica.Ce media. Vezi si tu gardul cu un unghi de 10 grade. Si masina urcind, fara motor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:19
Nu e nici un ok...iluzie optica. Eu spun ca e clar anomalie gravi. Si tu cu iluzia. Or fi in alte parti. Dar nu in filmul ala. Din primul moment cind cineva mi-a servit ca e iluzie, am avut indoieli. Acum am dovada ca e anomalie. Si nu mai discut subiectul, pe iluzie. Decit mai departe, care ar fi cauza anomaliei. Inapoi nu ma mai intorc, pe subiectul asta.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:26
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:19:55Nu e nici un ok...iluzie optica. Eu spun ca e clar anomalie gravi. Si tu cu iluzia. Or fi in alte parti. Dar nu in filmul ala. Din primul moment cind cineva mi-a servit ca e iluzie, am avut indoieli. Acum am dovada ca e anomalie. Si nu mai discut subiectul, pe iluzie. Decit mai departe, care ar fi cauza anomaliei. Inapoi nu ma mai intorc, pe subiectul asta. Mihai, conform legii atracþiei universale, I.Newton "douã corpuri acþioneazã unul asupra celuilalt cu o forþã de atracþie, numitã forþa gravitaþionalã, direct proporþionalã cu masele celor douã corpuri ºi invers proporþionalã cu pãtratul distanþei dintre ele." Acum poþi sã-mi precizezi ce corp (...?) atrage acel autoturism ?...hai !.. ...numai aºa poate-þi scot visele de pe oniricul RAM. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:31
De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:26:47E corect ce spui, dar acolo e clar invers. Si nu numai atit. In unele locuri, apa curge normal la vale si masina urca. Deci e ca un abur energetic care se afla la distanta de citiva zeci de cm deasupra solului si care trage masina in sus. Nu si ce este lipit de sol. Deci s-ar putea sa nu fie din sol. solul sa-l genereze. O ipoteza.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:19:55Nu e nici un ok...iluzie optica. Eu spun ca e clar anomalie gravi. Si tu cu iluzia. Or fi in alte parti. Dar nu in filmul ala. Din primul moment cind cineva mi-a servit ca e iluzie, am avut indoieli. Acum am dovada ca e anomalie. Si nu mai discut subiectul, pe iluzie. Decit mai departe, care ar fi cauza anomaliei. Inapoi nu ma mai intorc, pe subiectul asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:34
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:31:09De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:26:47E corect ce spui, dar acolo e clar invers. Si nu numai atit. In unele locuri, apa curge normal la vale si amsina urca. Deci e ca un abur energetic care se afla la distanta de citiva zeci de cm deasupra solului si care trage masina in sus. Nu si ce este lipit de sol. Deci s-ar putea sa nu fie din sol. solul sa-l genereze. O ipoteza.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:19:55Nu e nici un ok...iluzie optica. Eu spun ca e clar anomalie gravi. Si tu cu iluzia. Or fi in alte parti. Dar nu in filmul ala. Din primul moment cind cineva mi-a servit ca e iluzie, am avut indoieli. Acum am dovada ca e anomalie. Si nu mai discut subiectul, pe iluzie. Decit mai departe, care ar fi cauza anomaliei. Inapoi nu ma mai intorc, pe subiectul asta. Mihai, tu nu pricepi cã-n cazul unui vortex gravitaþional acel autorurism ar trebui sã se desprindã de sol, sau apa din râu , ar trebui sã se ridice din albia râului ?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:42
De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:34:09Atunci nu e vortex, e...apa care se duce la vale normal si amsina care urca in sus, la deal..."normal". Da tu o explicatie, ca eu dorm linistit cu a mea. Abur energetic, care actioneaza la o mica distanta de sol.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:31:09De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:26:47E corect ce spui, dar acolo e clar invers. Si nu numai atit. In unele locuri, apa curge normal la vale si amsina urca. Deci e ca un abur energetic care se afla la distanta de citiva zeci de cm deasupra solului si care trage masina in sus. Nu si ce este lipit de sol. Deci s-ar putea sa nu fie din sol. solul sa-l genereze. O ipoteza.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:19:55Nu e nici un ok...iluzie optica. Eu spun ca e clar anomalie gravi. Si tu cu iluzia. Or fi in alte parti. Dar nu in filmul ala. Din primul moment cind cineva mi-a servit ca e iluzie, am avut indoieli. Acum am dovada ca e anomalie. Si nu mai discut subiectul, pe iluzie. Decit mai departe, care ar fi cauza anomaliei. Inapoi nu ma mai intorc, pe subiectul asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:43
Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:49
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. NU !... Exemplificã-mi cei doi vectori de forþã antigravitaºionali ( unul perpendicular pe sol ºi de sens contrar celui terestru, iar cel de-al doilea, tangenþial terestru ºi pe sensul de deplasare al autoturismului / vector tractor/ )..apoi discutãm. Iopteza ta-i absurdã . un câmp antigravitaþional se poate dezvolta numai pe verticalã fiind opzabil celui terestru (punctual) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:57
De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu,De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. Este la nivelul solului, putin deasupra. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:04
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. tu doreºti sã-mi spui mie c-ar avea loc în zona respectivã o modificare de masã (greutate) a autoturismului respectiv ? Mihai, e o glumã bunã ce-mi propui, cum rmâne însã cu acea forþã tractoare a autoturismului , cine sau ce o genereazã ?.. Dacã n-ar genera-o ceva sau cineva, autoturismul ar levita dar nu s-ar miºca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:09
De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:04:05Am senzatia ca nu ne intelegem. eu spun ca e o forma de energie care actioneaza la sol, putin deasupra. Si tu spui ca eu spun ca e ceva gravitational. E ceva anti...Si cimpul electromagnetic are efecte antigravitationale. la asta ma refer.. E o forma de energie, f concentrata.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:11
Vortex sau anomalie gravitationala, circula denumirea pe net.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:24
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:09:30De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:04:05Am senzatia ca nu ne intelegem. eu spun ca e o forma de energie care actioneaza la sol, putin deasupra. Si tu spui ca eu spun ca e ceva gravitational. E ceva anti...Si cimpul electromagnetic are efecte antigravitationale. la asta ma refer.. E o forma de energie, f concentrata.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. normal cã n-o sã ne înºelegem atât timp cât nu eºti "cãlare pe situaþie"... trebuie sã te hotãrãºti !.. forma de energie este emanaþia unei acþiuni sau interacþiuni ce genereazã o forþã de sens contrar celei gravitaþionale . chiar ºi electromagnetic sã fie, tot trebuie sã-l producã ceva sau cineva. atât cel magnetic cât ºi cel electromagnetic sunt douã forme de existentã a materiei, aºa cã trebuie sã-mi demonstrezi ce corp material ar exercita acea forþã contrarã celei gravitaþionale.(a terrei) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:31
De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:24:07Nu-ti demonstrez nimic. Ca nu sint la scoala. demonstreaza-mi tu ca e iluzie, cum sustii, in acel caz, si ma culc.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:09:30De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:04:05Am senzatia ca nu ne intelegem. eu spun ca e o forma de energie care actioneaza la sol, putin deasupra. Si tu spui ca eu spun ca e ceva gravitational. E ceva anti...Si cimpul electromagnetic are efecte antigravitationale. la asta ma refer.. E o forma de energie, f concentrata.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. E o ipoteza. Tu spui ca orice cimp de energie are un corp material ce-l genereaza. Mai vorbim peste citiva ani. Materia este energie inghetata. Atunci si energia remanenta din univers ar trebui sa aiba ceva material care a generat-o. Bigubanul, care a fost un mare ....nimic. Conform teoriei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 18:40
De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:31:55De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:24:07Nu-ti demonstrez nimic. Ca nu sint la scoala. demonstreaza-mi tu ca e iluzie, cum sustii, in acel caz, si ma culc.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:09:30De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:04:05Am senzatia ca nu ne intelegem. eu spun ca e o forma de energie care actioneaza la sol, putin deasupra. Si tu spui ca eu spun ca e ceva gravitational. E ceva anti...Si cimpul electromagnetic are efecte antigravitationale. la asta ma refer.. E o forma de energie, f concentrata.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. ...are !... magneticul ºi electrmagneticul se condiþioneazã reciproc fiind interconexate !....iarãºi ai dat-o-n barã !... ...foarte simplu-þi demonstrez, mergem în locaþþia respectivã cu teodolitul ºi cântarul , vrei ?.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:15
De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:40:37Ce teodolit. In cazul acelui video, se vede clar unghiul f mare facut de teren si cum urca in sus. Eu nu mai am nevoie de altceva. Vortexuri gravitationale exista.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:31:55De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:24:07Nu-ti demonstrez nimic. Ca nu sint la scoala. demonstreaza-mi tu ca e iluzie, cum sustii, in acel caz, si ma culc.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:09:30De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:04:05Am senzatia ca nu ne intelegem. eu spun ca e o forma de energie care actioneaza la sol, putin deasupra. Si tu spui ca eu spun ca e ceva gravitational. E ceva anti...Si cimpul electromagnetic are efecte antigravitationale. la asta ma refer.. E o forma de energie, f concentrata.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice.De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. Ce ma enerveaza in astfel de fenomene ca sint persoane, care sustin ca fenomenul...nu exista. Fiindca ei sint pur si simplu socati de asa ceva. Nu ma refer ltine, dar am intilnit pe alt forum in individ f violent in sustinerea ca e iluzie. Iar filmarile erau neclare, cu unghi f mic. In cazul acesta din Italia e clar panta in sus. Si au mai spus si alti oameni ca sint pante clar in sus cu masini ce merg in sus. Nici vorba de iluzii. Deci inca o data, se merge si se promoveaza false date observationale, ptr ca unii sa aiba timp sa studieze in liniste. De fapt pe acelasi forum un individ imi cerea sa-i dau niste date in exclusivitate numai lui, despre un fenomen ce eu il stiam tot din deceniul 8. Cum eu eram mai naiv nu stiam de astfel de persoane. Acum stiu. Nu e cazul tau Mytcor, ca tu ii ajuti pe toti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 21:02
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 21:12
De la: mytcor, la data 2010-02-03 21:02:26www.youtube.com/watch?v=XSLBtm__aKw&feature=player_embedded[/quo... Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 15:52
De la: mytcor, la data 2010-02-03 21:02:26www.youtube.com/watch?v=XSLBtm__aKw&feature=player_embedded[/quote]Eu nu-mi dau seama cum a disparut. Si momentul. ca e neclara filmarea. S-ar putea sa fie in spatele masinii de politie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 16:36
Un obiect urias in apropierea soarelui.
www.youtube.com/watch?v=8POHkMQg0Dw&feature=player_embedded# Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 17:16
De la: nastasemihail, la data 2010-02-04 16:36:09Un obiect urias in apropierea soarelui. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 21:16
De la: nastasemihail, la data 2010-02-04 15:52:15De la: mytcor, la data 2010-02-03 21:02:26www.youtube.com/watch?v=XSLBtm__aKw&feature=player_embeddedEu nu-mi dau seama cum a disparut. Si momentul. ca e neclara filmarea. S-ar putea sa fie in spatele masinii de politie.[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:26
De la: mytcor, la data 2010-02-04 21:16:04De la: nastasemihail, la data 2010-02-04 15:52:15De la: mytcor, la data 2010-02-03 21:02:26www.youtube.com/watch?v=XSLBtm__aKw&feature=player_embeddedEu nu-mi dau seama cum a disparut. Si momentul. ca e neclara filmarea. S-ar putea sa fie in spatele masinii de politie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 16:17
Ptr ce sa ma concentrez. ca e f prost filmul.
Ce spun politistii? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 23:55
Vezi ca esti offtopic. Aici sint fenomene inexplicabile, nu politica. Cu cea de deasupra mea vorbesc.
|
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 00:20
Aici e vorba de acele formatiuni ...noroase, care aduc cu ozn-urile. Sau invers. Au aparut si in Rusia, Rominia, Mexic. Probabil si in alte parti. Apar ptr prima data. In mod normal ar trebui sa fie mai dese daca sint naturale.
Ce credeti ca sint? www.disclose.tv/action/viewvideo/39397/Live_Video_Of_UFO_Punch_C... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 08:23
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 05:48
Deci impregnari energetice in apa marii. Se spunea undeva de asa ceva. www.youtube.com/watch?v=beRoIkEISp8&feature=related www.youtube.com/watch?v=beRoIkEISp8&feature=related Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 05:56
Tehnica spatiala are un cuvint greu de spus in....crearea insomniilor.
Ce credeti ca ar fi ecele impregnari in apa oceanului. Sint pe mii de mile. Peste ele circula valuri. Apa are acolo cam 6000 m. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|