back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Crin antonescu

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:53

De la: 999florin, la data 2009-09-05 22:58:45 p.n.l. in frunte cu tovarasul tariceanu,manechin de paie si crinuta sluga la doi stapani au pus la cale si au desavarsit furtul secolelor,pe astia vreti voi sa-i votati,tradatorilor,lichele cripto-comuniste ce sunteti,mancurti care uitati istoria,lepadaturi bune de spanzurat,asta sunteti,haimanalelor !Fundaþia Gojdu - Jefuirea României

Nãscut la Oradea, în anul 1802, de descendenþã macedo-românã, Emanuil Gojdu devine unul dintre cei mai cãutaþi avocaþi din Budapesta la jumãtatea secolului al XIX-lea. Adunã, astfel, o mare avere pe care, prin testament, o lasã în vederea înfiinþãrii unei fundaþii, care sã ofere ajutor ºi burse tinerilor români pentru continuarea studiilor medii ºi universitare.

În perioada 1871-1918, Fundaþia Gojdu, cu sediul la Sibiu ºi reprezentanþã la Budapesta, a donat peste 5 300 de burse, ceea ce înseamnã cã majoritatea intelectualilor români din fosta monarhie austro-ungarã au învãþat carte din banii Fundaþiei Gojdu. Printre bursierii Gojdu se numãrã Octavian Goga, Traian Vuia, Victor Babeº, Ioan Lupaº ºi mulþi alþii.

În 1920, însã, conturile Fundaþiei au fost blocate ºi sechestrate de autoritãþile maghiare, care au remarcat rezultatele acestora. (s.n.)

Moºtenirea Fundaþiei Gojdu este estimatã la 1.100 miliarde de dolari în valori financiare ºi mobiliare, sumã ce nu se poate neglija ºi care nu face posibilã restricþioanrea acestei situaþii la o simplã problemã privatã. De câþiva ani, problema Gojdu a fost inclusã în agenda comunã a discuþiilor bilaterale între România ºi Ungaria, dar lucrurile s-au blocat, necesitând mai multã insistenþã din partea românã.

Vai mai Florinache,zici ca sunt tradator,lichea cripto-comunista ,lepadatura buna de spanzurat ?Aceste cuvinte "ne doare" insa tot nu il sustinem ca tine pe Vadim.

Poti sa-mi explici clar (dupa ce te mai linistesti,acum pari prea suparat pe Antonescu,PNL si Tariceanu ) care pana mea este legatura intre Antonescu si fundatia Godju ?Acordul romano-ungar a fost incheiat in septembrie 2005 (DECI INAINTE SA INTRAM IN UE) SI A FOST INITIAT DE MIHAI RAZVAN UNGUREANU .Ziarul Ziua propunea chiar ca Mihai Razvan Ungureanu (ulterior numit de Base sef SIE) sa-si dea demisia din cauza acestui proiect initiat de el .Respingerea acestui proiect(CA A FOST RESPINS SI POATE TU NU AI AFLAT) s-a facut in Senat care a respins proiectul cu 89 de voturi pentru, 2 abtineri si nici un vot împotriva in 2008 (DECI DUPA CE AM INTRAT IN UE).Ca urmare cine a desavarsit acest furt al secolului si despre ce vorbesti ?!...Oricum,daca este vorba de furt si tradare sa-i spui si lui Base deoarece Mihai razvan Ungureanu ,omul care a initiat acest proiect,a fost numit de Base la sefia SIE.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:54

Într-un interviu publicat luni de Ring, Cristoiu spune cã în urmãtoarea campanie electoralã se va duce la emisiunile la care este invitat doar dacã vrea ºi fãrã a fi plãtit. Cristoiu are o scurtã caracterizare pentru Traian Bãsescu, Elena Udrea sau Mircea Geoanã, dar ºi pentru Mircea Badea. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Ziarul Ring a publicat luni un interviu care prefaþeazã articolele semnate de Ion Cristoiu care vor apãrea în aceastã publicaþie.

"Dacã am ajuns eu sã îl apãr înseamnã cã e ceva în neregulã. Îl apãr pe Traian Bãsescu împotriva nedreptãþilor. Eu nu am niciun fel de problemã sã votãm un alt preºedinte, dar schimbarea preºedintelui trebuie sã exprime voinþa popularã, nu voinþa a doi-trei moguli. Nu cred, e nefiresc", spune Ion Cristoiu care se considerã "fericit" cã îºi poate permite luxul de a fi independent.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 10:58

De la: ramonanita, la data 2009-09-06 10:54:44Într-un interviu publicat luni de Ring, Cristoiu spune cã în urmãtoarea campanie electoralã se va duce la emisiunile la care este invitat doar dacã vrea ºi fãrã a fi plãtit. Cristoiu are o scurtã caracterizare pentru Traian Bãsescu, Elena Udrea sau Mircea Geoanã, dar ºi pentru Mircea Badea. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Ziarul Ring a publicat luni un interviu care prefaþeazã articolele semnate de Ion Cristoiu care vor apãrea în aceastã publicaþie.

"Dacã am ajuns eu sã îl apãr înseamnã cã e ceva în neregulã. Îl apãr pe Traian Bãsescu împotriva nedreptãþilor. Eu nu am niciun fel de problemã sã votãm un alt preºedinte, dar schimbarea preºedintelui trebuie sã exprime voinþa popularã, nu voinþa a doi-trei moguli. Nu cred, e nefiresc", spune Ion Cristoiu care se considerã "fericit" cã îºi poate permite luxul de a fi independent.
macar in memoria lu' papasa,lasa-l dracu' de ardei umplut

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:05

De la: ramonanita, la data 2009-09-06 10:54:44

Independent ?Hai sa fim seriosi !Parca tu spuneai ca nu este nimeni independent in presa din Romania.Cam asa zicea si Base cu "tonomatele " doar ca el spunea ca doar cei care il critica sunt "tonomate" nu si cei care il lauda (ca Traian Razvan Ungureanu).Oricum,dl. Cirstoiu ,acum poate cu adevarat "independent" sa pupe fundul prezidential .Se pare chiar ca nu mai are odihna si ca aceasta activitate ii vine ca o manusa acestui ziarist comunist (el o recunoaste si o spune clar)Ce sa te astepti de la un individ care a pretins ca o gaina a nascut pui vii si care spune fara jena ca este comunist ? Imi pare foarte firesc ca toti ziaristii comunisti sa-si sustina seful .

PS:Stai sa vezi cum in curand vor deveni din ce in ce mai "independenti"toti jurnalistii iar Vantul (ma refer la Sorin Ovidiu)va bate iar in directia prezidentiala !S-a facut smecheria asta de atat de multe ori iar poporul inca mai "pune botul" la trucuri asa de ieftine ?!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:08

Trusturile media s-au coalizat, în 2009, împotriva lui Traian Bãsescu
Sambata, 05 Septembrie 2009 09:41

Mass media din România nu mai joacã un rol pozitiv în viaþa politicã. Este una din principalele concluzii ale analizei publicate de prestigiosul institut de consultanþã politicã Oxford Analytica despre influenþa presei în bãtãlia politicã din România. Mai mult, analiza aratã cã trusturile media controlate de mogulii Sorin Ovidiu Vîntu, Dinu Patriciu ºi Dan Voiculescu ºi-au coordonat, anul acesta, atacurile împotriva lui Traian Bãsescu.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:14

De la: 999florin, la data 2009-09-06 10:58:31
De la: ramonanita, la data 2009-09-06 10:54:44Într-un interviu publicat luni de Ring, Cristoiu spune cã în urmãtoarea campanie electoralã se va duce la emisiunile la care este invitat doar dacã vrea ºi fãrã a fi plãtit. Cristoiu are o scurtã caracterizare pentru Traian Bãsescu, Elena Udrea sau Mircea Geoanã, dar ºi pentru Mircea Badea. Foto (1)
Vezi Galerie Articol

macar in memoria lu' papasa,lasa-l dracu' de ardei umplut

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:17

De la: ramonanita, la data 2009-09-06 11:08:44

Mass media din România nu mai joacã un rol pozitiv în viaþa politicã. Este una din principalele concluzii ale analizei publicate de prestigiosul institut de consultanþã politicã Oxford Analytica despre influenþa presei în bãtãlia politicã din România. Mai mult, analiza aratã cã trusturile media controlate de mogulii Sorin Ovidiu Vîntu, Dinu Patriciu ºi Dan Voiculescu ºi-au coordonat, anul acesta, atacurile împotriva lui Traian Bãsescu.

Bai saracul de el .Dupa ce a atacat toate partidele politice,toate institutiile statului ,pe toti oamenii de afaceri care nu ii cotizau lui ,toata presa care nu il lauda ,acum este inlacramat ca nu ii ridica toti cei injurati de el osanale.Bai ce ciudati sunt si astia ,in loc sa-si stearga scuipatii prezidentiali de pe fata si sa treaca la laudatul lui Base ei il critica .Auzi Ramona ?Orice prost isi da seama ca la cate tampenii a facut Basescu ar fi culmea ca presa sa nu fie importiva lui .Ce dracu' este cu rastalmacirea asta de logica (de fapt nu este logica deloc) in care daca critici un dement inseamna ca este ceva nefiresc iar daca il lauzi ,cum fac alde Hurezeanu ,Traian Ungureanu,Catavencu (da,ala al lui Vantu) ,Nasul de la B1TV,Cristoiu si armata de bloggeri prezidentiali etc atunci esti cinstit si impartial ?...Pana unde naiba poate merge Base si sustinatorii sai cu minciunile absurde ?!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:17

ce parere aveti despre anuntarea candidaturii lui ion coja,ca doar n-o fi securist si asta???

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:31

De la: 999florin, la data 2009-09-06 11:17:46ce parere aveti despre anuntarea candidaturii lui ion coja,ca doar n-o fi securist si asta???

Nu stiu prea multe despre Coja Florine...Stiu doar ca este un dement nationalist (ultranationalist) antisemit xenofob ,foat senator FSNist (inca din 1990!),actualmente PNGist .Are cateva procese pe rol pentru calomnie ,neaga holocaustul,incita la violenta asa ca avem o parere foarte buna ,se incadreaza profilul standard al candidatilor FSN cu rol de injuraci ai lui Base ,de iepurasi violenti (Vadim,Becalli,,Nati Meir).Nu strica unul in plus pentru siguranta ,daca se imbolnavesc astia trei si ramane Base cel mai marlan candidat ?

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 11:32

De la: vaneamarin, la data 2009-09-06 11:17:14
De la: ramonanita, la data 2009-09-06 11:08:44

Trusturile media erau coalizate inca de dinaintea tentativei de suispendare a Basescului.
Acum doar se redistribuiesc sarcinile si fondurile...Se stabileste strategia.
In ceea ce il priveste pe Ion Cristoiu (ca si pe C.T.Popescu), figuri mai rebele (si adesea tenbele...
am preluat stirea ca pe ceva comic, penibil de comic, nea Ion facatoriul de gazete, averi si jocuri murdare chiar crede ca suntem. cu totii, fara exceptie idioti ..Tocmai de aceea am aruncat-o pe topic.
Cat despre Basescu si jurnalistii sa recunoastem: scribacii din presa noastra cea de toate stirile ar trebui sa ii fie indatorati cotroceanului: cate subiecte, scandaluri, intoxicari, susanele le-a servit...Si-au cam luat salariile cu scriitura la norma...Dovada puzderia de publicatii tiparit si publicatii on line, s-a dublat numarul lor in cincinalul de galcevi si scandaluri ale acestui inergalabil om de stat cum n-a mai stat!...

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Crin Antonescu
Mergi la: