back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:36

priviti mai sus,a aparut un caz tipic de bolnav psihic,aici e mult mai grav decat isi poate inchipui orice psihiatru sau psiholog, brrrrr

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:40

Agramatule, corect gramatical se spune "oricare", "oricine"...pentru persoane ;i "orice" pentru lucruri neinsufletite.
Nu prea v-au predat Limba Romana la scoala de subofiteri de securitate...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 19:49

De la: romanita, la data 2009-09-04 19:40:24Agramatule, corect gramatical se spune "oricare", "oricine"...pentru persoane ;i "orice" pentru lucruri neinsufletite.
Nu prea v-au predat Limba Romana la scoala de subofiteri de securitate...

ERATA (de tastare): "si orice..."

Desigur, pentru tine este valabil adverbul "orice", intrucat esti un obiect, un lucru neinsufletit, o masinarie de raspandire a zvonurilor, de inoculare, de intoxicare, de manipulare si sugestie in mase prin multiplicare aparenta,iunductie colectiva si instigare dinspre o pseudomasa de formatori de opinie inspre o masa amorfa de indivizi fragili, labili si indecisi, de presupuse tinte vulnerabile...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:25

De la: 999florin, la data 2009-09-04 19:36:19priviti mai sus,a aparut un caz tipic de bolnav psihic,aici e mult mai grav decat isi poate inchipui orice psihiatru sau psiholog, brrrrr

Saracu de el , a inceput sa fie obsedat de forum si de clonele din creierul lui
Cred ca in viata de zi cu zi e un mare esec al naturii in fata tuturor persoanelor din jurul lui

Tampitii si idiotii trebuie ignorati

Ia zi Romanito, ca tot zici ca vrei sa ti-o belim..cand ne intalnim odata cu totii sa ti-o belim fraiere ????

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 11:08

CAUTATI CU ATENTIE NUMELE POLITISTULUI PREDA FLORIN PETRE, MULTIUSERUL 999FLORIN, 111DINU, FLORIN_BAD_BOY…

www.legestart.ro/Decizie-nr-55-din-2008-(MzAwOTM2).htm - În Cache - Pagini similare -

Curtea Constitutionala
Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008)
privind respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru

politisti

Publicat in Monitorul Oficial nr. 118 din 14/02/2008

Pe rol se afla solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti,

C U R T E A,

examinand incheierile de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, rapoartele intocmite de CURTEA CONSTITUTIONALA

In numele legii

D E C I D E:

Respinge, ca fiind inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor

pentru politisti,

exceptie ridicata de ....................................................

Preda Florin Petre

......................................................................................

Definitiva si general obligatorie.
Pronuntata in sedinta publica din data de 31 ianuarie 2008.

PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE,
prof. univ. dr. IOAN VIDA

Prim-magistrat-asistent,
Claudia Miu

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:23

hai la festivalul berii ...acolo se impaca toata lumea

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:43

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-05 12:23:48
SE DA BERE???

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 13:02

De la: 999florin, la data 2009-09-05 12:43:41
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-05 12:23:48
SE DA BERE???

DAAAAAAAA......pe bani

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 14:39

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-04 20:25:05
De la: 999florin, la data 2009-09-04 19:36:19priviti mai sus,a aparut un caz tipic de bolnav psihic,aici e mult mai grav decat isi poate inchipui orice psihiatru sau psiholog, brrrrr

Saracu de el , a inceput sa fie obsedat de forum si de clonele din creierul lui
Cred ca in viata de zi cu zi e un mare esec al naturii in fata tuturor persoanelor din jurul lui

Tampitii si idiotii trebuie ignorati

Ia zi Romanito, ca tot zici ca vrei sa ti-o belim..cand ne intalnim odata cu totii sa ti-o belim fraiere ????

"Ia zi Romanito, ca tot zici ca vrei sa ti-o belim..cand ne intalnim odata cu totii sa ti-o belim "...
Te pricepi? Ai mai belit sau supt penisul unei femei?
ATUNCI PLACEREA ESTE DE PARTEA TA!
FA CEEA CE STI CEL MAI MAI BINE SA FACI in servici, la primarie!
Vei avea curand o mare surpriza in ceea ce te priveste, vei deveni vedeta de net, te vo invidia multe vipuri din Can-Can, atat ca spre deosebire de ele arati jalnic, esti antidotul Viagrei, o culci subit, instant.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 05:06

Am o carte cu titlul asta dar tot nu am ajuns sa ma descurc. :) Stratageme, stapanire de sine, superioritate, etc. Am citit-o din scoarta in scoarta si sunt tot zero barat. Cand dau nas in nas cu un "dificil" parca ma loveste aceleratul dar nu mor ci ajung sa vad rosu, apoi stiind ca pot sa- imi mananc dusmanii la micul dejun pe paine .....................ma abtin. Sunt prea multi de mi se apleaca.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 11:55

Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 11:58

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-09-06 05:06:25Am o carte cu titlul asta dar tot nu am ajuns sa ma descurc. :) Stratageme, stapanire de sine, superioritate, etc. Am citit-o din scoarta in scoarta si sunt tot zero barat. Cand dau nas in nas cu un "dificil" parca ma loveste aceleratul dar nu mor ci ajung sa vad rosu, apoi stiind ca pot sa- imi mananc dusmanii la micul dejun pe paine .....................ma abtin. Sunt prea multi de mi se apleaca.

Va recomand...cu intarziere...cartea ...Personalitati accentuate in viata si in literatura de Karl Leonhard

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 13:06

De la: gabigabi, la data 2009-09-04 18:15:23parerea mea este ca te aventurezi pe un teren minat si daca vrei sa aduci in discutie chiar persoanele aflate pe forum, cinstit si democratic si ca sa dovedesti ca acest demers al tau nu-i tintit, avind de platit niste polite ,incepe cu tine @florine !...."cine nu-i cinstit cu sine insusi"....

unde afirm c-as dori sa aduc in discutie pe cineva anume....de unde rezulta asa ceva....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CUM SA NE PURTAM CU PERSONALITATILE DIFICILE
Mergi la: