Info
x
Pr cine vor mai latra jurnalistii ?
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 31 August 2009, ora 15:47
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:15:01Eu observ ca toti criticati aci, dar niciunul dintre voi nu spuneti cate zile ati muncit fara sa fiti platiti, asa de dragul tarisoarei noastre... Multe,am facut practica agricola si ca elev,si ca student si in armata .Nu inseamna si ca vreau sa mai repet experienta iar pentru mine munca patriotica nu intra in pasiunile mele.Eu muncesc pentru bani . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 15:50
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:04:22 Ana ,nu te mai amagi.Muncesti vinerea neplatita DEOARECE NU AI ALTA VARIANTA !Isi bat aia joc de voi si voi rabdati deoarece nu aveti alta varianta decat sa lucrati pe bani mai putini sau sa plecati .Trist ! |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2009, ora 16:09
De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:50:18De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:04:22 ma salveaza job-ul nr.2 si nu simt prea tare la bani. |
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 16:12
Cand VREI, exista variante
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 16:17
De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:47:59De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:15:01Eu observ ca toti criticati aci, dar niciunul dintre voi nu spuneti cate zile ati muncit fara sa fiti platiti, asa de dragul tarisoarei noastre... Si eu!! Nu esti singurul. Eu ziceam de perioada asta de criza. |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:26
De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:47:59De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:15:01Eu observ ca toti criticati aci, dar niciunul dintre voi nu spuneti cate zile ati muncit fara sa fiti platiti, asa de dragul tarisoarei noastre... Ahaaaa! Stiam eu ca esti platit sa stai pe aici toata ziua si sa-l combati pe Basescu! Mai Vanea, acu daca ai recunoscut, ti-ai mai spalat din pacate!
|
|
CLIO 5 mesaje Membru din: 13/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:32
CLIO
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:49
Atentiune! Salut, prieteni si dusmani forumisti! Azi aveti... liber la cleveteala. Program de voie, mars! |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 08:26
De la: black10131307, la data 2009-08-31 20:26:58De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:47:59De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:15:01Eu observ ca toti criticati aci, dar niciunul dintre voi nu spuneti cate zile ati muncit fara sa fiti platiti, asa de dragul tarisoarei noastre... Iar incepi Black cu prostioarele astea portocalii in care oricine nu il place pe Base este platit ,securist ,corupt, etc etc ?Maturizeaza-te Black ,procedezi jenant cand acuzi aiurea doar din sindromul de "ura portocalie"! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 09:28
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 08:26:56De la: black10131307, la data 2009-08-31 20:26:58De la: vaneamarin, la data 2009-08-31 15:47:59De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 15:15:01Eu observ ca toti criticati aci, dar niciunul dintre voi nu spuneti cate zile ati muncit fara sa fiti platiti, asa de dragul tarisoarei noastre... Tu vorbesti de ura??? Pai nu ai spus tu ca in turul doi daca ajunge Basescu, il votezi pe adversarul lui, indiferent cine va fi acela? Sa presupunem ca va ajunge Vadim, sau ungurul ala Kellemen, care a zis ca va lupta pentru autonomia Ardealului.... Tu din ura ii vei vota, numai ca sa scapi de Basescu! Buna alegere, un schizofrenic sau un tradator! Ce culoare are ura ta? galbena, rosie? Sau ce miros? Nu cumva de petrol? Slugile lui Patriciu nu isi vor dezamagi stapinul... |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 09:34
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 14:51:02 Patriciu este fiul lui Sadam si cuscrul lui JR din Dallas. Bunicul lui a jucat in Petrolul aurul si ardelenii in rolul petrolului. Afacerea lui Patriciu este controlata de Itzic si Strul. Bula e intervine doar Duminica.Conform documentelor si dovezilor PDListe! .Si toate astea doar din cauza ca nu a fost si el baiat "misto" sa "sara si el la cap" cu ceva pentru marinel cum face spre exemplu cinstitul Cocos si grupul lui de oameni de afaceri corecti.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:04
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 09:34:08De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 14:51:02 Inceteaza cu aburelile astea de gradinita! Zi-ne mai bine pe cine ai vota tu: Vadim sau Kellemen? |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:05
Directorul Romagro Cereal SA, Cornel Purcrea, cel menionat de Sorin Roca Stnescu n aa-zisul scandal al afacerii cu armament n care este implicat Mircea Bsescu, a fcut o dezvluire ocant, chiar n direct la Antena 3, ntr-un dialog cu fostul director al ziarului Ziua. Purcrea a declarat c firma Romagro, cea acuzat de Roca de faptul c este implicat n traficul de arme direcionat ctre teroritii din gruparea Hezbollah, a fcut sponsorizri generoase chiar ctre publicaia condus de Sorin Roca Stnescu. Urmrind logica fostului director de la Ziua, conform creia, dac Mircea Bsescu a descrcat cu utilajele sale nite containere aparinånd firmei Romagro, n portul Constana, acest lucru nseamn automat c a ncasat bani de la teroriti, putem spune, mergånd pe acelai fir, c i Roca Stnescu a ncasat bani de la aceiai teroriti, ntrucåt a acceptat contracte de publicitate i sponsorizare chiar de la aceei firm. nainte s solicite Interpolului s verifice afacerile lui Mircea Bsescu, Roca Stnescu mai bine ar face verificri n propria ograd, pentru c cine tie ce contracte cu teroritii mai descoper...
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:09
Stau si astept sa arunce cartile pe masa Rosca ,ca pe urma fabric si eu un volum,cu autor necunoscut
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:16
George Roncea: Mugur Ciuvic i Mircea Bsescu, asociai n firme cu acelai obiect de activitate
2009-08-25 Mircea Bsescu s-a asociat, n urm cu dou luni, ntr-o firm, DESINTCO, cu trei bucureteni i cu o fat, investind suma de 60 RON. Nimic spectaculos pn aici, Constituia Romniei garantnd, la ARTICOLUL 40, dreptul de asociere (1): Cetenii se pot asocia liber n partide politice, n sindicate, n patronate i n alte forme de asociere. Mogulii presei, n disperarea lor de a-l da jos pe Bsescu, au setat tonomatele pe frecvena: Bsescu, implicat n comerul cu arme - url cu venele umflate la gåt Mugur Ciuvic, secondat de deontologii mai mult sau mai puin caraghioi, gen Bdin, Radu Tudor etc ai Antenei lui Voiculescu. Preedintele a fost informat automat de ctre serviciile secrete c fratele su a intrat ntr-o firm de armament, spunea important i plin de morg Teodor Melecanu la TV. Povestea este rostogolit pe bloguri, amplificat cu tot felul de istorii, venit pe surse, readus pe micile ecrane, devenind nc odat un subiect care face agenda media a momentului - n cadrul proiectului Bsescu - ciuca btilor - dezvoltat n cadrul ntålnirilor din Delt a echipei Vntu-Geoan. Ne uitm i noi la Registrul Comerului s vedem ce obiect de activitate are firma asta. i - surpriz, obiectul principal de activitate este 7022 - activiti de consultan i management. Numrul 7022 este cel aferent nomenclatorului CAEN din 2008, nainte de 2008 aceast activitate purtånd numrul 7414. Firma mai are i urmtoarele obiecte de activitate secundare: 4618 Intermedieri n comerul specializat n vånzarea produselor cu caracter specific, n.c.a. (neclasificate altundeva) fost 5118 4619 Intermedieri n comerul cu produse diverse 7312 Servicii de reprezentare media 4791 Comer cu amnuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet 7912 Activiti ale tur-operatorilor 8230 Activiti de organizare a expoziiilor, tårgurilor i congreselor 7990 Alte servicii de rezervare i asisten turistic 7911 Activiti ale ageniilor turistice 7410 Activiti de design specializat 7311 Activiti ale ageniilor de publicitate 7021 Activiti de consultan n domeniul relaiilor publice i al comunicrii. i atåt. Nimic altceva. Mi, s fie! Dar sunt sute de mii de firme care au n obiectul de activitate, principal sau secundar, activiti de consultan i management. Ciuvic a manipulat armament cu Camelia Voiculescu? De-un par exemplu, am cutat chiar la Mugur Ciuvic, doctorul n Bsescu, s vedem ce hram poart activitile sale extra jurnalistice: Verificm la Registrul Comerului i surpriz: firma CERT Media SRL, ai crei asociai au fost Mugur Ciuvic cu 75% i Camelia Voiculescu, fiica mogulului cu acelai nume, cu 25%, are acelai obiect principal de activitate cu firma Desintco, respectiv activiti de consultan i management - 7414, numr CAEN vechi (facsimil 1). Deci, ne ntrebm, deontologul Ciuvic a fcut sau a vrut s fac afaceri cu arme? Nu, va spune el, Ciuvicul, eu m refeream la primele dou obiecte secundare de activitate. Duminic sear, la Televiziunea lui Vntu, ali dumani ai lui Bsescu analizau cu Ciuvic situaia firmei: Mihai Voicu, cel prsit de Gorghiu pentru Olteanu, i Lia Olgua Vasilescu de la PSD: la nfiinarea firmei serviciile afl cine sunt acionarii. Preedintele a tiut. Serviciile informeaz direct preedintele - doar au zis i fotii minitri ai aprrii, Gheorghe Tinca i Melecanu. Pe bune? Deci cånd se nfiineaz o firm cu un astfel de obiect de activitate, adic 4618 (fost 5118), serviciile tiu imediat? S ne uitm din nou la Registrul Comerului: sunt 2707 firme care au acest obiect cu denumirea actual (vezi facsimil 2) i 1827 firme care au acest obiect cu denumirea 5118 veche i neschimbat nc (vezi facsimil 3). Adic, de exemplu, Vrzaru Lidia Minerva, persoan fizic din judeul Alba, care are 5118 obiect de activitate, a fost verificat de serviciile secrete? Adic 4534 de firme i-au propus s fac intermediere cu arme, tehnic militar, etc.? La Obiectul de activitate 4619 - Intermedieri n comerul cu produse diverse - sunt 11350 de firme cu acest obiect (facsimil 5) i 7475 cu denumirea 5119 veche i neschimbat nc, (facsimil 4). Restul obiectelor de activitate sunt unele neutre. Deci, ce i se poate reproa lui Mircea Bsescu, c a fcut o firm cu acelai obiect principal de activitate cu firma Cert Media, fost a lui Ciuvic, i cu nc alte cåteva sute de mii de firme? Sau mai degrab i se poate reproa c e de vin by default pentru simplul motiv c poart numele de Bsescu i c respir. Måine-poimåine vom afla pe surse sigure tari de tot c Mircea Bsescu vinde ngheat cu plutoniu direct lui Bin Laden - via Hezbollah... MApN: Direcia General de Informaii a Aprrii nu deine informaii despre firma Desintco Direcia General de Informaii a Aprrii nu deine date despre nfiinarea firmei Desintco, ntrucåt agentul economic nu i-a exprimat interesul de a intra n raporturi comerciale sau de alt natur cu Ministerul Aprrii Naionale, informeaz un comunicat M.Ap.N. Potrivit M.Ap.N., o firm care i manifest intenia de a participa la procedurile de atribuire a unor contracte economice cu Ministerul Aprrii este verificat, n conformitate cu dispoziiile legale n vigoare, pentru obinerea pe cale legal a avizului de securitate industrial. Numai n aceast situaie se efectueaz, prin structurile specializate, verificri cu privire la operatorul economic n cauz, precizeaz comunicatul citat. Mai mult, un operator economic poate fi monitorizat doar n condiiile n care activitatea acestuia ar reprezenta riscuri i ameninri care pot afecta securitatea n domeniul militar, explic M.Ap.N. Astfel, atribuiile Direciei Generale de Informaii a Aprrii, n conformitate cu dispoziiile Legii nr. 346/2006, privind organizarea i funcionarea M.Ap.N., sunt: obinerea, prelucrarea, verificarea, stocarea i valorificarea informaiilor i datelor referitoare la factorii de risc i ameninrile interne i externe, militare i non-militare, care pot afecta securitatea naional n domeniul militar. sursa: Curentul |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:17
De la: black10131307, la data 2009-09-01 10:05:10Directorul Romagro Cereal SA, Cornel Purcrea, cel menionat de Sorin Roca Stnescu n aa-zisul scandal al afacerii cu armament n care este implicat Mircea Bsescu, a fcut o dezvluire ocant, chiar n direct la Antena 3, ntr-un dialog cu fostul director al ziarului Ziua. Purcrea a declarat c firma Romagro, cea acuzat de Roca de faptul c este implicat n traficul de arme direcionat ctre teroritii din gruparea Hezbollah, a fcut sponsorizri generoase chiar ctre publicaia condus de Sorin Roca Stnescu. Urmrind logica fostului director de la Ziua, conform creia, dac Mircea Bsescu a descrcat cu utilajele sale nite containere aparinånd firmei Romagro, n portul Constana, acest lucru nseamn automat c a ncasat bani de la teroriti, putem spune, mergånd pe acelai fir, c i Roca Stnescu a ncasat bani de la aceiai teroriti, ntrucåt a acceptat contracte de publicitate i sponsorizare chiar de la aceei firm. nainte s solicite Interpolului s verifice afacerile lui Mircea Bsescu, Roca Stnescu mai bine ar face verificri n propria ograd, pentru c cine tie ce contracte cu teroritii mai descoper...Bravo blakule,te promovam detectiv !
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 10:46
De la: black10131307, la data 2009-09-01 10:04:07 Nu ti-am spus mai clar ca imi este absolut indiferent cu cine votez in turul doi si ca votez cu contracandidatul lui Base indiferent cine va fi el ?Va este frica de asta ,nu ?Este Base primul in sondaje dar tot restul populatiei ESTE IMPOTRIVA LUI SI A GASTII LUI OBEDEINETE DE HOTI PORTOCALII.Daca nu putem schimba ceva esential (cum am putea daca am readuce monarhia) macar sa rotim demagogii ,hotii si scandalagii la fiecare 5 ani si sa nu ajunga unul din ei TATUC. |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:56
De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 10:46:37De la: black10131307, la data 2009-09-01 10:04:07 Ia si voteaza-l pe Vadim! Daca atit poti.... |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 13:20
@ black
Mai scoate i tu capul din izmana preedintelui. Las-i goaza s se aeriseasc, spal-te, terge-te bine i poate, nu sunt sigur de capacitile tale de observaie, vei descoperi realitatea : "matrapazlcurile Bsescu" se vor termina la scrutinul din toamn. S i pregteti alt goaz de ucat, fiindc cea prezidenial va fi la cheremul parchetului, pentru altceva dect o foloseti tu, mai precis pentru flot i, mai nou, pentru "matrapazlcuri imobiliare", adic mutatul armelor dintr-o ar n alta.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 13:46
De la: 111dinu, la data 2009-09-01 13:20:53@ black Auzi bai carnat pansat, zis Memo, 111dinu si nu mai stiu cum puii mei iti mai zici tu, ia mai da-te'n mata de handicapat ce esti! Mata si cu tactu au fost beti cind te-au facut pe tine? Nu imi inchipui cum altfel ai iesit o mizerie de om asa ca tine! In spatele anonimatului pe care ti-l confera id-urile tale de kkt, bravezi si faci pe desteptul? Daca ne-am intilni iti garantez ca te-as invata ce-i ala respectul bai scarnavie! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 21:34
De la: black10131307, la data 2009-09-01 10:04:07De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 09:34:08De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-31 14:51:02 Vadim sau Kellemen? Vaneaaa
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:23
RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui: ...ageni acoperii din pres ai serviciilor de informaii a cror existen a fost recunoscut oficial de ctre acetia i postaci de pe Internet din aa-zisele gherile digitale pltite la bucat a fost pilonul de rezisten... ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti. Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile. HOTII striga HOTII! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:28
De la: romanita, la data 2009-09-02 10:23:18 Chiar nu mai neleg ce vrea userul "romania". mi aduce reprouri fiindc am afirmat c sunt stul de moralitatea generaiei mele, generaie din care face parte i dumnealui. Este adevrat ! Chiar sunt cu adevrat stul de moralitatea generaiei mele. n decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat n altceva dect este acum. M simt chiar vinovat. Am avut ocazia, mpreun cu muli ali colegi, de a schimba ceva. i spun cu asumarea responsabilitii c am fi putut schimba direcia de mers a Romniei. Am fost nite naivi! Am crezut c noua putere politic trebuie lsat s-i pun n aplicare programul reorientrii rii spre o societate democratic. Aa credeam noi. O societate se construiete prin voina puterii politice. Nu doresc s spun mai multe. Nu merit un user, de teapa tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, s-mi cunoasc adevrata identitate i atitudinile avute atunci pentru ca Romnia s se ndrepte spre o adevrat societate democratic. Sincer, nu merit! Oameni ca el s-au infiltrat n rndul nostru i au trdat. Muli useri mi cunosc numele i mi-au citit crile despre decembrie 1989. Muli foti studeni mi cunosc ideile i principiile referitoare la un stat de drept. I-am explicat userului n cauz, printr-un mesaj privat, c sunt unul dintre cei arestai pe timpul evenimentelor din Timioara i c sunt bucuros dac un securist este demascat. Nu a neles nimic. M atac att pe mine ct i pe ali useri, cunoscui mie, useri care, n perioada anilor `90 au ncercat s dea un alt curs istoriei. C nu s-a ntmplat, este o alt poveste. Procentul FSN-ului (actual desprit formal n PSD i PD-L), a fost att de zdrobitor nct ideile noastre nu numai c au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care aprau puterea. Ca i acuma! Atitudinea acestui user, nemulumit de faptul c schimbarea de sistem i-a ngrdit ascensiunea n ierarhia comunist, ierarhie deja prefigurat a fi real prin patalamaua oferit de facultatea muncitoreasc, dovedete ncrncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a ncerca s se strecoare n grupul parveniilor politici. A ajuns chiar i n prejma familiei regale. Securitatea nu doarme. Romanita o arat din plin.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 18:25
Cum stau lucrurile astazi
Publicat in: Jurnal, data: 02.09.2009 Din gradina Palatului Elisabeta, la 9 aprilie 2009, am anuntat intentia mea de a candida la Presedintia Romniei. Mesajul de astazi este mai insemnat dect cel din aprilie, fiindca este rezultatul unei experiente inegalabile. De cnd am hotart sa ma prezint la alegerile prezidentiale pna astazi au trecut cinci luni. Acum stiu ca Romnia Altfel este posibila, ca ea are adepti. Cei 12% dintre romni care ar dori sa voteze cu mine sunt un izvor de bine nepretuit. Ei s-au asezat in jurul ideii de respect al Statului si de profesionalism in viata publica fara sa-i oblige nimeni. 12% dintre romni convinsi sunt mai puternici dect 35% dintre romni pacaliti, constrnsi sau interesati. Cum stau lucrurile astazi: Stnga politica este in buzunarul prezidential. Dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale, creznd ca astfel va avea un cstig politic pe termen scurt. Va fi o repetare a greselii din 1997. In mod normal, demersul de insanatosire a institutiilor Statului ar fi trebuit sa faca mediul de afaceri, corifeii societatii civile si mass-media solidari cu proiectul meu. Nu s-a intmplat asa. 12% dintre romni cred, insa, astazi, altfel. Intelectualii romni, cei multi si anonimi, vor suferi o noua portie de umilinta. Cei care au avut urechi sa auda stiu, insa, astazi, ca se poate conta pe o Romnie Altfel. Dupa un efort entuziast si neobosit, anunt retragerea mea din cursa pentru Presedintie, cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor. Odata cu iesirea mea din cursa, de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri. Presedintele politician, oricare va fi el, va actiona in detrimentul institutiei Statului romn, in avantajul partidului sau si pe criteriul intereselor economice de grup. Majoritatea oamenilor puterii din Romnia trateaza institutiile publice si Statul ca pe bunuri personale. Presedintele actual a inceput privatizarea Statului romn. Presedintele viitor va continua privatizarea. Majestatea Voastra, ati asteptat mai bine de saizeci de ani ca Europa, apoi Romnia, sa-si vina in fire. Binecuvntarea pe care mi-ati dat-o sa candidez este cel mai frumos semn de incredere pe care l-am primit in viata mea. Prin ea, mi-ati dat o sansa sa fiu cu adevarat util tarii. Va trebui, cred, sa mai asteptati. Chiriasii istoriei sunt la locul lor, neclintiti. Cu toate acestea, Romnia anului 2010 va fi o tara conectata, cu 12 milioane de oameni care intra pe internet. Cu sute de mii de tineri care nu inteleg ce inseamna ingenuncherea identitara sau ideologica, actiunea securista ori cumpararea inteligentei. Cu milioane de romni care domiciliaza temporar in Europa occidentala si care au scapat de cercul vicios al puterii personale de la Bucuresti. Romnia profunda de astazi cunoaste proiectul meu prezidential si are, in buna parte, sentimentul ca avem nevoie de o altfel de tara, de un altfel de Stat, de altfel de institutii. De etica si profesionalism. Principesa si cu mine va asteptam pe toti cei care credeti ca Romnia merita sa aiba un Stat respectabil, institutii profesioniste, mndrie si etica, sa ne construim, in anii care vor urma, Romnia Altfel. Principele Radu al Romniei Palatul Elisabeta, 2 septembrie 2009 Comentarii: 0 |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 12:20
sa-si umple conturile .......dar mai mult sa-si apere pielea.!....nu uitati in cate sunt bagati inclusiv jigodiile subordonate din presa....
va spun sincer; am fost colaborator al Realitatii tv si atunci cand mi-au dat tena zilnica Basescu.....AM PLECAT!! prefer un salariu mic dar fara a fi marioneta unor ordinari;este o cloaca imputita in acea televiziune. |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 12:26
De la: 9am052117, la data 2009-09-04 12:20:08sa-si umple conturile .......dar mai mult sa-si apere pielea.!....nu uitati in cate sunt bagati inclusiv jigodiile subordonate din presa.... Trebuia sa nu te grabesti .In curand ii vor pupa iar fundul lui Base,(asa faceau cum cu putin timp in urma), si te-ai fi simtit iar bine acolo .Sunt si dupa mine o cloaca infecta acea televiziune dar din motive diferite decat cele spuse de tine.
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 12:57
Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la preedinia Romniei, scriu jurnalitii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol Primarul Sorin Oprescui va anuna candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fcut joi o vizit la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeai surs scrie c suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu. |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:07
Ce se intampla cu Ion Cristoiu? Nu l-am mai vazut de mult timp
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:34
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-04 14:07:48Ce se intampla cu Ion Cristoiu? Nu l-am mai vazut de mult timp Nu stiu dar nu ii simt lipsa.Era singurul care avea tupeul sa spuna ca el este COMUNIST .... |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 14:46
De la: vaneamarin, la data 2009-09-04 14:34:33De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-04 14:07:48Ce se intampla cu Ion Cristoiu? Nu l-am mai vazut de mult timp Spre deosebire de tine care suferi in tacere de dorul zilelor cand probabil erai un mic trepadus al Partidului Cominist! |
|
|
|

Afacerea lui Patriciu este controlata de Itzic si Strul. Bula e intervine doar Duminica.
.Sunt si dupa mine o cloaca infecta acea televiziune dar din motive diferite decat cele spuse de tine.