Info
x
Cum v/ati simti daca iubitul sau iubita v/ar fura ca in codru cum se zice fix in propria casa?
|
Fosta membra 9am.ro 1086 mesaje Membru din: 7/07/2009 |
Postat pe: 31 August 2009, ora 23:27
De la: 9am038113, la data 2009-08-31 23:19:48adevarul e ca el a luat banii...nu l/am prins cu banii in buzunar plecand de la mine dar faptul ca nu mi/a intrat in casa altcineva in afara de el si ca banii nu aveau cum sa dispara daca nu ii lua nimeni..si i/am si cautat/plecand de la premiza falsa ca se poate sa/mi fi cazut din buzunar...desi stiam ca nu/i asha....e clar ca el i/a luat...si dureros e faptul ca i/a luat un om la care tineam si inca tin...stiu ca banii nu o sa/i mai vad inapoi si mai stiu si ca relatia asta nu mai poate continua...in primul rand din pricina problemei legate de bani....shi nu pot sa imi revin...sufar si nu stiu ce sa fac sa/mi treaca adica imi e greu...nu mai sunt la fel de vesela si de plina de sperante ca inainte de intamplarea asta...se da o lupta in mine crunta..si ma simt obosita pentru ca o astfel de lupta nu/i nici o noutate pentru mine. imi pare rau ptr tine.......trece si asta, capul sus, ce e al tau e pus de o parte....mai este peste pe rau...e dureros dar viata merge inainte. fii bucuroasa ca ai aflat acum ce fel de om este si nu mai tarziu, atunci poate ar fi durut mai rau si situatia ar fi fost si mai complicata. capul sus, noi santem alaturi de tine
Raporteaza abuz de limbaj |