back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Madonna

Fosta membra 9am.ro

26 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:05

o personaliate foarte controversata, regina muzicii pop care a socat o lume intreaga a venit in romania si azi isi va sustine primul concert in romania voi ce parere aveti despre ea, va place muzica ei, cum arata

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2009, ora 04:01

Arata f bine ptr virsta ei. Dar nu-mi place cum cinta. E talentata la realizarea montajelor de scena si videoclipurile. Dar mai sint multi altii talentati in lume care nu sint promovati.
Oare cind o sa invatam ca promovarea e f importanta. Eu stiu bine asta.
De fapt promovarea corecta. Dar vorbesc de utopii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

26 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 07:38

da si mie imi place pt ca mereu a iesit in evidenta socand lumea prin modul de a se imbraca, prin versurile pe care le-a cantat, prin modul de a dansa, prin dorinta de a excela si a tinde catre perfectiune si mai ales ca a socat prin afirmatiile pe care le-a facut cat despre show-ul de aseara a fost ceva specific madonna

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 27 August 2009, ora 16:49

O tipa desteapata, nu neaparata dotata cu mari talente..dar a avut o mare bafta in viata de a ajuns aici

Fosta membra 9am.ro

26 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 17:39

da dar cu toate aceste calitatii unii o condidera babaciune :d

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 20:52

eu o admir mult pe femeia asta. desi trebuie sa recunosc ca urasc cum se imbraca. arata bine pentru varsta ei, este intr-o forma de zile mari ... no comment. nu ma omor dupa muzica ei, eu prefer alte genuri muzicale, dar e de admirat ptr energia pe care o are, ptr forta de a ridica in picioare mii de oameni la concerte si de a anima un public atat de numeros...sant multe de spus despre ea...

Fosta membra 9am.ro

26 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 18:08

insa au fost si carcotasi care au spus ca nu le-a placut concertul de si dupa parerea mea e pt prima oara cand in romania se poate vedea asa ceva dupa michael jackson

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 22:10

De la: annes1700, la data 2009-08-28 18:08:30insa au fost si carcotasi care au spus ca nu le-a placut concertul de si dupa parerea mea e pt prima oara cand in romania se poate vedea asa ceva dupa michael jackson

pai na, ce sa le faci, mai sant care prefera guță in tara asta ... am auzit si eu chiar de cantareti de pe la noi care ii bagau de vina...de s-ar ridica ei macar la jumatatea madonnei....daca ar avea macar jumate din fanii, faima, succesul, etc, ale madonnei as zice sa comenteze....dar avem asa zise "vedete" pe la noi care abia umplu un stadion de oameni la concerte, dar si-au gasit sa rada de madonna. hai sa fim realisti!
invidia e mare, ce sa-i faci? vorba aia daca nu ajung ei la struguri, se consoleaza cu ideea ca sant oricum prea acrii!

Fosta membra 9am.ro

26 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 13:43

da am citit undeva ca pana si luminita anghel a comentat urat despre concertul madonnei nu mai zic de oana roman care a zis ca ar fii cerut banii pe bilet daca si l-ar fi cumparat, desi ea e cu mult mai tanara decat madonna si arata groaznic, nu pot sa cred cata invidie, eu insa nu am inteles o chestie de ce madonna nu a facut o conferinta de presa in romania, macar sa se arate sutelor de fanii care au vrut sa o vada, de ce s-a ascuns atata

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:11

sa-i ia dracu pe astia cu forumul lor, ma chinui sa scriu 7 randuri ca sa nu le posteze si sa le pierd!!!!!!!!

nici nu mai stiu ce am spus!

am spus ca mai lipsea sa o critice paiațele de la trident care ies cu fundul pe afara pe scena si chiki girls!
si ca au criticat-o tot felul de "staruri" de pe la noi care ies din bucuresti numai in vacantza la mamaia, care nu au concertat poate in viata lor pe o scena in strainatate; a caror public e ... no comment....

ooofff, ce naiba am mai zis?

aaa, si ca ne laudam ca santem un popor primitor si cald....!

si ca dupa ce naiba sa vina starurile la noi? cand ne viziteaza astfel de staruri de renume mondial si sant criticate de tot felul de țațe!
si atunci....de ce nu vine madonna? sau altii...?
nici nu as mai calca pe aici in veci daca as fi in locul ei! adica o lume intreaga o apreciaza si o aclameaza si ne gasim noi mai destepti sa ii cautam nod in papura! sa nu mai vina niciunul, ca nu meritam!

vin tot felul de spălăcite care nu au cantat live decat la inregistrari, care au vocile pe CD-uri prelucrate de nu le mai recunosti, sa bage de vina ca a facut ea play back! sa o pupe toti cand are diaree mai mare!

Fosta membra 9am.ro

26 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 15:32

De la: ioa_d, la data 2009-08-29 16:11:49sa-i ia dracu pe astia cu forumul lor, ma chinui sa scriu 7 randuri ca sa nu le posteze si sa le pierd!!!!!!!!

nici nu mai stiu ce am spus!

am spus ca mai lipsea sa o critice paiațele de la trident care ies cu fundul pe afara pe scena si chiki girls!
si ca au criticat-o tot felul de "staruri" de pe la noi care ies din bucuresti numai in vacantza la mamaia, care nu au concertat poate in viata lor pe o scena in strainatate; a caror public e ... no comment....

ooofff, ce naiba am mai zis?

aaa, si ca ne laudam ca santem un popor primitor si cald....!

si ca dupa ce naiba sa vina starurile la noi? cand ne viziteaza astfel de staruri de renume mondial si sant criticate de tot felul de țațe!
si atunci....de ce nu vine madonna? sau altii...?
nici nu as mai calca pe aici in veci daca as fi in locul ei! adica o lume intreaga o apreciaza si o aclameaza si ne gasim noi mai destepti sa ii cautam nod in papura! sa nu mai vina niciunul, ca nu meritam!

vin tot felul de spălăcite care nu au cantat live decat la inregistrari, care au vocile pe CD-uri prelucrate de nu le mai recunosti, sa bage de vina ca a facut ea play back! sa o pupe toti cand are diaree mai mare!

da de acord cu tn

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 15:48

Se compara de exemplu Celine Dion cu madonna?. Si cit e p...ata in fund madonna.

Asta fiind doar un exemplu de promovari aiurea in lume.

Sau trupa BZN, care nu mai cinta. Ce voce avea tipa. Chiar si Beyonce si multe altele imi plac mai mult decit madonna. Daca isi arata corpul crede ca asta e tot. Si chiar i-a reusit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 30 August 2009, ora 15:58

Ai dreptate nea Mihai Celine Dion este si va ramine si mie imi place foarte mult de ea

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 16:50

De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 15:48:02Se compara de exemplu Celine Dion cu madonna?. Si cit e p...ata in fund madonna.
Asta fiind doar un exemplu de promovari aiurea in lume.
Sau trupa BZN, care nu mai cinta. Ce voce avea tipa. Chiar si Beyonce si multe altele imi plac mai mult decit madonna. Daca isi arata corpul crede ca asta e tot. Si chiar i-a reusit.

asta deja depinde de gusturi. personal nu ascult nici madonna, nici celine , nici beyonce. am cu totul alte gusturi muzicale. dar nu pot sa nu le admir, pe toate cele enumerate si pe altele nepomenite de noi aici. care au anumite talente, mai mari sau mai mici.
nu putem spune ca beyonce nu este pormovata de exemplu...poate si madonna, dar la varsta lui beyonce ce promovare avea madonna? probabil ca si beyonce la varsta madonnei va avea alta promovare.
nu sant promovari aiurea, atat timp cat auzim de ele la tot pasul si sant celebre eu nu vad nici o problema in asta ...
in plus, vorbim de niste stiluri muzicale putin diferite. cred ca fiecare are publicul ei si primeste ceea ce merita din acest punct de vedere.
despre aratat corpul, o fac toate. toate pozeaza in reviste de barbati, toate apar despuiate pe scena. foarte putine sant cele care "se respecta" sa zicem asa.

daca e vorba de voce si talent, va dau eu exemple din rock daca vreti, sa vedeti acolo voci. nu sufla nici madonna , nici beyonce, nici celine pe langa niste soliste care au studiat la greu canto. cate ore de canto or fi avand madonna si beyonce? cu siguranta au, dar nu cred ca se compara cu studiile in domeniu ale tarjei turunen. care este cantareata de muzica de opera in primul rand, de muzica de camera, dar este pasionata si de rock si canta si acest gen muzical.

haideti sa nu incurcam oalele. ce promovare are beyonce, si ce promovare are tarja turunen? pun pariu ca jumate dintre forumisti nici nu au auzit de ea. si nu cred ca vocile merita comparate. dar cum spun, sa nu incurcam oalele. vorbim de stiluri diferite, de promovari diferite, de talente diferite...fiecare are publicul ei si primeste ce merita...

madonna e o personalitate si are farmecul ei, la fel cum restul au farmecul lor. iar noi, care nu santem in stare nici sa cantam mos craciun ca lumea nu cred ca meritam sa judecam niste oameni a caror meserie este cantatul.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 17:11

P.S. pe Tarja nu ai sa o vezi in reviste ptr barbati si nici in fusta mini sau cu sanii pe afara pe scena...uita-te pe net la niste poze cu tarja si la poze cu beyonce sau madonna si vei vedea ca ultimele doua discuta cam pe acelasi nivel...

| Varianta pentru tiparire a topicului madonna
Mergi la: