back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

E udrea candidata secreta la prezidentiale !!!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Ana_carmen_baciu

989 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 August 2009, ora 20:34

Mai ales, ca a fost o dezbatere publica pe tema asta...Probabil ca a fost o undita aruncata.
Nu stiu, nimic nu ma mai mira.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 04:30

Orkut Scraps

Orkut Scraps

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 06:59

Nu e nici un secret. Partidul lor urmeaza sa propuna ori pe Udrea, ori pe Boc, daca Basescu nu mai candideaza.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 07:29

In acest caz vom avea o tara de curve sau de rahat,iar poporul va curata cu buretele si domestos,mirosul lasat de Basescu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 16:04

Un lucru e clar, din 1990 numai mizerii se spun cind e vorba de politica. Nivelul e atit de jos si in vorbe si in fapte, ca ma mir ca mai sint oameni sa bage in seama aceasta lume.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:39

Piei drace ! Daca e sa ajunga "presedinte" ne baga pe totzi pe "colorezi cu lapte" ! Eu prin zona Buzaului am mancat asa ceva, intr-un catun de oameni saraci lipiti. Bleah !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 12:11

De la: bilbe, la data 2009-08-24 07:29:27In acest caz vom avea o tara de curve sau de rahat,iar poporul va curata cu buretele si domestos,mirosul lasat de Basescu

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 22:52

Tocmai isi marturisea "pasiunea" pentru turism la "Nasul". Cand a fost intrebata ce va face cand nu va mai fi ministru a raspuns ca va face tot turism isi va deschide o mica pensiune undeva intr-o zona frumoasa. Parsiva, a omis sa mentioneze ca face turism cu mult inainte de a fi ministru si ca are deha niscaiva hoteluri (denumite Eurohotel). Foarte bine sa le aiba dar noi ce vina avem sa acceptam la infinit "imagini mioritice" cu mici pensiuni deschise din pasiune de femei pasionate, modeste, cuminti, cinstite bagate pe gat cu forta. Falsa imagine, nu mai inghitim. Rusinica, tanti ministru si lacheilor care iti perie imaginea in mod inutil. Te-am fi acceptat oricum daca na-i dat dovada cu obstinenta de nerusinare. N-ar fi avut nimeni nimic cu dansa daca si-ar fi vazut onest de treaba ei. Sa se mai fi vazut si niste resultae rod al "mintii sale" ar fi fost si mai bine. Dar de aici la minciunile servite, mare diferenta. Nu vrem sa lovim in domnul Basescu prin ea asa cum pretrinde tot cu nerusinare. Un om de valoare nu se coboara la tertipuri, e sigur pe ceea ce poate si ceea reprezinta si isi vede cu decenta de treaba lui. Cu alte cuvinte, isi confirma pozitia In realitate, nimic nu-l poate murdari pe un astfel de om.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 09:54

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-09-09 22:52:08Tocmai isi marturisea "pasiunea" pentru turism la "Nasul". Cand a fost intrebata ce va face cand nu va mai fi ministru a raspuns ca va face tot turism isi va deschide o mica pensiune undeva intr-o zona frumoasa. Parsiva, a omis sa mentioneze ca face turism cu mult inainte de a fi ministru si ca are deha niscaiva hoteluri (denumite Eurohotel). Foarte bine sa le aiba dar noi ce vina avem sa acceptam la infinit "imagini mioritice" cu mici pensiuni deschise din pasiune de femei pasionate, modeste, cuminti, cinstite bagate pe gat cu forta. Falsa imagine, nu mai inghitim. Rusinica, tanti ministru si lacheilor care iti perie imaginea in mod inutil. Te-am fi acceptat oricum daca na-i dat dovada cu obstinenta de nerusinare. N-ar fi avut nimeni nimic cu dansa daca si-ar fi vazut onest de treaba ei. Sa se mai fi vazut si niste resultae rod al "mintii sale" ar fi fost si mai bine. Dar de aici la minciunile servite, mare diferenta. Nu vrem sa lovim in domnul Basescu prin ea asa cum pretrinde tot cu nerusinare. Un om de valoare nu se coboara la tertipuri, e sigur pe ceea ce poate si ceea reprezinta si isi vede cu decenta de treaba lui. Cu alte cuvinte, isi confirma pozitia In realitate, nimic nu-l poate murdari pe un astfel de om.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 21:18

am avea o femeie la conducerea tarii...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 20:20

Nimic rau in a avea o femeie la conducerea tarii. In cazul de fata exista un mare "dar" si "poate". A gandi simplu si concis e un lucru bun dar a gandi simplist e marele nostru bolovan de gat. De aia suntem majoritatea pe fundul apei iar gunoaiele la suprafata scoase din valtoare. Am gandit simplist, am presupus ca lucrurile vor sta cum se cuvine, ca fiecare isi va face treaba fara a fi nevoie sa ne preocupe pe noi ce fac. Societatea a ajuns sa fie impartita in "noi" si "ei". Abia acum incepe treaba pentru ei ca ne-a ajuns cutitul la os si ne-am dezmeticit. Unii :)

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului E Udrea candidata secreta la prezidentiale !!!
Mergi la: