back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa declaram razboi cancerului

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

lumida

733 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 17:08

Pic cu pic se face riu, strop cu strop se face Mare.
Cate putin daca contribuim fiecare poate reusim sa aducem un zambet macar pe fata acestor oameni greu incercati de soarta.

Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 21:17

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 12:08:51
De la: florinpreda999, la data 2010-02-12 10:02:32oameni buni,fac un apel disperat la bunavointa dumneavoastra,UN OM--------SILVIU BUCUR,traieste printre noi si are un mare necaz,sotia sa este bolnava de boala secolului----CANCERUL,are nevoie de sprijinul nostru neconditionat,cine poate,cine vrea,haideti sa incercam sa-l ajutam,atat moral,dar mai ales financiar,VA ROG DIN SUFLET si VA MULTUMESC !!!

SILVIU NE TRANSMITE LA RUGAMINTEA NOASTRA de a incerca sa strangem niste bani in contul lui pentru Elena:

,,Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu.
Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac.
Silviu''

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 07:41

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 12:08:51
De la: florinpreda999, la data 2010-02-12 10:02:32oameni buni,fac un apel disperat la bunavointa dumneavoastra,UN OM--------SILVIU BUCUR,traieste printre noi si are un mare necaz,sotia sa este bolnava de boala secolului----CANCERUL,are nevoie de sprijinul nostru neconditionat,cine poate,cine vrea,haideti sa incercam sa-l ajutam,atat moral,dar mai ales financiar,VA ROG DIN SUFLET si VA MULTUMESC !!!

SILVIU NE TRANSMITE LA RUGAMINTEA NOASTRA de a incerca sa strangem niste bani in contul lui pentru Elena:

,,Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu.
Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac.
Silviu''

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2013, ora 13:43

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 07:27

Factori de risc in cancer

-virusul papilo...nu stiu cum
-unii virusi.
-iritatiile prelungite
-infectiile cronice sau oricare
-tutunul
-alcoolul?
-substante chimice diverse
-benzenul foarte tare
-clofenul f...
-dioxina f...
-DDT f....

-cafeaua putin.
-gudroanele din arsuri.
-expunerea prelungita la soare
-radiatiile peste o anumita doza
Si altele

Factorii declansatori....se cunosc? parca inca nu.

Mecanismele de autovindecare....SOMNUL. DAR EFICIENT MAI MULT LA MICROTUMORI.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SA DECLARAM RAZBOI CANCERULUI
Mergi la: