back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce vor femeile?

Pagini: << 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:56

Intre 15-30 ani vor exact invers decit barbatii. Intre 30-40 cam tot pe acolo. de-abia dupa 40 ani vor...invers decit barbatii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 14:59

De la: nastasemihail, la data 2010-03-31 14:56:09Intre 15-30 ani vor exact invers decit barbatii. Intre 30-40 cam tot pe acolo. de-abia dupa 40 ani vor...invers decit barbatii.
toate-s pe invers???.............

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:18

De la: 9am045616, la data 2010-03-31 14:59:12
De la: nastasemihail, la data 2010-03-31 14:56:09Intre 15-30 ani vor exact invers decit barbatii. Intre 30-40 cam tot pe acolo. de-abia dupa 40 ani vor...invers decit barbatii.
toate-s pe invers???.............
Tu ai raspuns la toate. Sa te vad de acum inainte

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:18

Sa fiti iubiti/e

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:55

O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.
Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc.
Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai. Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.
Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii / amica-tii: "Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"? Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?
Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred. :

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:58

De la: coradu, la data 2010-03-31 19:55:53O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.
Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc.
Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai. Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.
Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii / amica-tii: "Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"? Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?
Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred. :

Mai sa stii ca tu nu minti....

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 19:59

coradule tot ce poti sa-ti spun este ca....personal..am parul alb de cite ori au nascut colegii de birou!!! pina nu a mai mers!!
apoi acuma sotul meu are parul alb in cap de cite ori ii spun transant: nani nani!!! vezi ca..totul are si un al doilea tais..femeia sufera apoi ..se satura....

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:02

dar de articolul asta ce ziceti?
o fi...n-o fi.... stie..........

Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung. Sotia mea m-a cunoscut, nu invers; Mi s-a prezentat si oriunde mergeam, ea era deja acolo... sunt deja 12 ani de atunci. Pe vremea aia eram un motociclist inrait, purtam numai tricouri negre, blugi crestati, cizme de motociclist si aveam... parul lung.

Bineinteles ca aveam si un outfit pentru ocazii speciale. Atunci purtam un tricou negru, blugi crestati si papuci de sport, adidasi, albi.

Munca pe acasa era ceva rar, pentru ca eu eram mereu cat mai departe, pe drumuri. Dar imi iubeam viata asa cum era ea.

Asa, deci, m-a cunoscut ea. "Tu esti barbatul viselor mele. Esti atat de... macho, indraznet si... liber".

Cu libertatea a fost in curand gata, pentru am decis sa ne casatorim. De ce nu?!? Eram un barbat indraznet, aproape liber si aveam... parul lung. Bineinteles toate astea numai pana la nunta. Cu putin timp inainte imi zice: "Ai putea si tu macar la frizer sa mergi, ca totusi vin si parintii mei la nunta."

Treceau orele - NU,. .... dupa cateva zile si lacrimi fara numar de la ea... am lasat de la mine si mi-am tras o frizura la moda cu par scurt, ca......in cele din urma o iubeam, si ce mai.... eram barbat indraznet, aproape liber, nu mai aveam parul lung dar eram ataaaaaaat de dulce. "Scumpul meu, eu te iubesc asa cum esti! !!" - a exalat ea.

Viata era in regula desi la cap imi era putin mai racoare.

Au urmat saptamani de convieturire pasnica si duioasa pana cand intr-o zi nevasta mea statea in fata mea cu o plasa mare in brate. A cumparat o camasa, o helanca (la cuvantul asta deja am pielea gainii) si o pereche de pantaloni, noi noute si imi zice: "Probeaza si tu astea, te rog! "

Au trecut zile, au trecut luni si nenumarate servetele imbibate cu lacrimi de la ea... ca in cele din urma sa las de la mine si sa port camasa, helanca (hrrrrr) si pantaloni de stofa. Au urmat pantofi negri, sacou, cravate si pardesiu. Dar eram barbat indraznet, super misto si cu parul scurt.

Apoi a urmat cea mai mare lupta, Lupta pentru motocicleta. Bineinteles ca nu a durat mult, pentru ca in costum negru si cu permanenta frecare si topaiala pe motocicleta nu poti lupta mult. In afara de asta pantofii negri de lac erau de asemenea o "forta" fragila. Dar ce mai conta, eram barbat chipes, aproape liber, conduceam un combi si aveam parul scurt.

Cu anii au mai urmat multe alte batalii, pe care eu le-am pierdut in oceanul ei de lacrimi. Eu spalam, eu calcam, eu faceam cuparaturile, am invatat slagare pe de rost, beam vin rosu dulce si faceam plimbarea de duminica. "Dar si ce?!?" - imi ziceam eu... eram un pampalau, asuprit, ma simteam naspa si aveam parul scurt...

Intr-o buna zi, scumpa mea nevasta statea in fata usii cu valizele impachetate si mi-a zis: "Te parasesc!" Uimit si socat o intreb pentru ce motiv. "Nu te mai iubesc, te-ai schimbat atat de mult. Nu mai esti omul pe care l-am cunoscut eu odata." - mi-a zis ea, trantindu-mi usa in nas.

De curand am intalnit-o iarasi. "Noul" ei (masculul) este un motociclist paros, cu blugi crestati si tatuaje care... se uita la mine plin de compasiune.

Cred ca o sa-i trimit cadou o sapca!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:07

De la: a_anca, la data 2010-03-31 19:59:28coradule tot ce poti sa-ti spun este ca....personal..am parul alb de cite ori au nascut colegii de birou!!! pina nu a mai mers!!
apoi acuma sotul meu are parul alb in cap de cite ori ii spun transant: nani nani!!! vezi ca..totul are si un al doilea tais..femeia sufera apoi ..se satura....

ahaaaa..avea biroul la maternitate...
ma distram,n-o lua in serios..

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:08

acuma...nuuu nu o mai iau in serios..
el daaa!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:09

Sa fiti iubiti/e

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 20:58

SCRISORI...CASNICE

Iubitule,

Vezi ca ti-am lasat mancare calda in cuptor. Ai grija cum scoti tava, sa nu dai pe jos, cum ai facut alaltaieri la mama.
Ti-am pus si o bere la rece, in frigider. E Tuborg, ca n-am mai gasit Timisoreana. Oricum Timisoreana s-a scumpit si nu primeau nici sticle la schimb.
La desert vezi ca au mai ramas niste biscuiti de aseara, de la ala micu. Mai lasa-i si lui vreo doi, ca n-am timp sa mai trec pe la supermarket sa-i cumpar alt pachet.
Nu uita sa uzi florile. Am schimbat eu nisipul din litiera, dar daca scapa Mitzi vreun pishu pe dupa canapea, sterge-l tu cu carpa albastra din baie. Ai grija sa n-o incurci cu cea verde, aia e a lui Dodo.
Geamurile trebuie neaparat sterse, dar lasa, mai bine sterge-le dupa ce dai cu aspiratorul.
Si intinzi tu rufele pe balcon, ok scumpi? Ca eu s-ar putea sa ajung tarziu diseara. Ne face mama niste sarmale si tre' sa astept sa se raceasca.
A, era sa uit! Vezi ca am umezit niste camasi de-ale tale, sunt pe scaunul din dormitor. Trebuie calcate, sa nu prinda miros. Si inchide naibii computerul ala si apuca-te de treaba.

Te pup scumpi! Diseara am o surpriza pentru tine.

Ciao. Muamua. Iubire mica ce esti...

-- Raspunsul lui:

Habibi,

tu stie ca ieu nu stie bine romaneste. Vino repede acasa sa traduci mie.
Mitzi plange vrea tine. Si miroase a pipi de la ea.
Astept la tine ca me foame tare.

ps - abea astept surpriza ta

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:39

De la: nastasemihail, la data 2010-03-31 20:09:14Sa fiti iubiti/e

La fel

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:40

De la: coradu, la data 2010-03-31 20:58:08SCRISORI...CASNICE

Iubitule,

Vezi ca ti-am lasat mancare calda in cuptor. Ai grija cum scoti tava, sa nu dai pe jos, cum ai facut alaltaieri la mama.
Ti-am pus si o bere la rece, in frigider. E Tuborg, ca n-am mai gasit Timisoreana. Oricum Timisoreana s-a scumpit si nu primeau nici sticle la schimb.
La desert vezi ca au mai ramas niste biscuiti de aseara, de la ala micu. Mai lasa-i si lui vreo doi, ca n-am timp sa mai trec pe la supermarket sa-i cumpar alt pachet.
Nu uita sa uzi florile. Am schimbat eu nisipul din litiera, dar daca scapa Mitzi vreun pishu pe dupa canapea, sterge-l tu cu carpa albastra din baie. Ai grija sa n-o incurci cu cea verde, aia e a lui Dodo.
Geamurile trebuie neaparat sterse, dar lasa, mai bine sterge-le dupa ce dai cu aspiratorul.
Si intinzi tu rufele pe balcon, ok scumpi? Ca eu s-ar putea sa ajung tarziu diseara. Ne face mama niste sarmale si tre' sa astept sa se raceasca.
A, era sa uit! Vezi ca am umezit niste camasi de-ale tale, sunt pe scaunul din dormitor. Trebuie calcate, sa nu prinda miros. Si inchide naibii computerul ala si apuca-te de treaba.

Te pup scumpi! Diseara am o surpriza pentru tine.

Ciao. Muamua. Iubire mica ce esti...

-- Raspunsul lui:

Habibi,

tu stie ca ieu nu stie bine romaneste. Vino repede acasa sa traduci mie.
Mitzi plange vrea tine. Si miroase a pipi de la ea.
Astept la tine ca me foame tare.

ps - abea astept surpriza ta

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:46

salut ebonyyy!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:48

De la: herra, la data 2010-04-01 11:46:09salut ebonyyy!

Buna draguta

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:51

De la: Ebony, la data 2010-04-01 11:48:55

Buna draguta

ce plictiseala pe aici......ne vedem mai pe seara.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:52

De la: herra, la data 2010-04-01 11:51:02
De la: Ebony, la data 2010-04-01 11:48:55

Buna draguta

ce plictiseala pe aici......ne vedem mai pe seara.....

Bine draguta,ca vreau si eu sa ies in oras,sa cumpar decoratii pt.paste,te ,pa....poate intri deseara pe mess totusi...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 12:16

Shoping placut!

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 12:23

De la: rodik_mi, la data 2010-04-01 12:16:16Shoping placut!

Mersi draguta...am plecat...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 12:43

Femeile vor cam ce vor si barbatii, dar problema e ca barbatilor le e intotdeauna mai greu sa se gandeasca la persoana de langa ei, mai complicat sa inteleaga ca femeile sunt umane ca ei si mai lene sa ofere si sa cunoasca femeia de langa ei.

"Sa cunosti bine persoana de langa tine este inteligenta, sa te cunosti pe sine este intelepciune"

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 13:44

De la: dagaio, la data 2010-04-01 12:43:31

Femeile vor cam ce vor si barbatii, dar problema e ca barbatilor le e intotdeauna mai greu sa se gandeasca la persoana de langa ei, mai complicat sa inteleaga ca femeile sunt umane ca ei si mai lene sa ofere si sa cunoasca femeia de langa ei.

"Sa cunosti bine persoana de langa tine este inteligenta, sa te cunosti pe sine este intelepciune"

...OOOOoooo-oh !...d-ale lui Dagaio... a cunoaște persoana ?..."poi" ce poate fi mai binecunoscut decât un A.Z.P ?...dar, chiar înțelepciune ai dovedi dacă te-ai înscrie într-un oarecare club F.S.N !...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 14:59

De la: mytcor, la data 2010-04-01 13:44:00

...OOOOoooo-oh !...d-ale lui Dagaio... a cunoaște persoana ?..."poi" ce poate fi mai binecunoscut decât un A.Z.P ?...dar, chiar înțelepciune ai dovedi dacă te-ai înscrie într-un oarecare club F.S.N !...

Draga mytcor,

tradu-mi si mie ca nu inteleg.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:04

De la: dagaio, la data 2010-04-01 14:59:16
De la: mytcor, la data 2010-04-01 13:44:00

Draga mytcor,

tradu-mi si mie ca nu inteleg.

E plecat in deplasare

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:08

Trecu Mytcor...debusolare.
Lasa, ca mai trece peste 3 zile si mai arunca un fitil...

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:17

Eu am stiut intodeauna ce vor femeile,cit am fost holtei ,pacat ca nu am putut sa le iau pe toate ,numai una a devenit femeia cea mai fericita din lume !

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:32

De la: xzy, la data 2010-04-01 23:08:24Trecu Mytcor...debusolare.

...Ete că mă-nervă Coordonatele Abstactelor și-am tecut să vă vac tâlmăciuirili necesarmente pricipirilor de rigoare nepricepunenilor.

Pentru Dagaio, care se află-n tămârlia unchiului Sam , aș traduce-n Lb.eng. dar n-ar suna atât de giumbușlatic sigluirea, așa că o s-o traduc pe limba vechilor împământeniți ailocurilor din care și-a teleportat trisingularitatea deci : A.Z.P= Aparat de Zăpăcit Puța, pe care trebuie să-l contactezi într-un club F.S.N= Fără Știrea Nevestelor Trilematico !...

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:34

Asa, Mytcor, arunca...

Vesel asta seara, bag seama...

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:39

De la: mytcor, la data 2010-04-01 23:32:11
De la: xzy, la data 2010-04-01 23:08:24Trecu Mytcor...debusolare.

...Ete că mă-nervă Coordonatele Abstactelor și-am tecut să vă vac tâlmăciuirili necesarmente pricipirilor de rigoare nepricepunenilor.

Pentru Dagaio, care se află-n tămârlia unchiului Sam , aș traduce-n Lb.eng. dar n-ar suna atât de giumbușlatic sigluirea, așa că o s-o traduc pe limba vechilor împământeniți ailocurilor din care și-a teleportat trisingularitatea deci : A.Z.P= Aparat de Zăpăcit Puța, pe care trebuie să-l contactezi într-un club F.S.N= Fără Știrea Nevestelor Trilematico !...

Si folosesti des AZP-ul ? Avand in vedere faptul ca ti-a intrat deja in vocabular .........

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 23:39

De la: xzy, la data 2010-04-01 23:34:18Asa, Mytcor, arunca...

Vesel asta seara, bag seama...

Profitati ,fiti veseli ,mai sunt citeva minute si ziua adevarului de 1 Aprilie se gata !

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Pagini: << 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce vor femeile?
Mergi la: