back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce vor femeile?

Pagini: << 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 >> Sari la pagina:

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 20:14

Bad,sti vorba aia ca,, ce e prea mult strica....''?Cred ca m-am binedispus destul, enough is enough,

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 20:15

Ion pe un deal,Maria pe alt deal:Ion catre Maria:
-Marie, vino fa incoa!
-Nu vin ma Ioane, ca ma f..i
Peste putin timp:
-Hai fa Marie, vina fa incoa!
-Apoi nu vin ma Ioane, ca ma f..i.
Peste inca putin timp:
Haide Marie, vina fa incoa , ca nu te f..t
-Apoi, de ce sa mai vin.......

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 20:16

De la: bad, la data 2010-03-25 20:15:30Ion pe un deal,Maria pe alt deal:Ion catre Maria:
-Marie, vino fa incoa!
-Nu vin ma Ioane, ca ma f..i
Peste putin timp:
-Hai fa Marie, vina fa incoa!
-Apoi nu vin ma Ioane, ca ma f..i.
Peste inca putin timp:
Haide Marie, vina fa incoa , ca nu te f..t
-Apoi, de ce sa mai vin.......

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 01:51

Ce vor fetele ? Poate ele sunt mai curajoase si ne lamuresc !

Raporteaza abuz de limbaj
MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 09:35

De la: Ebony, la data 2009-08-16 18:59:03Am vazut astazi un film...:What Women Want......dragut...
As dori sa aflu pareri din partea ambelor sexe....ce credeti voi...ca vor femeile....in general,in particular....in pat...la servici....sau oriunde vreti voi....deci...

I want your cock on my big boobs -Pt.3/3

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 10:00

De la: MANELISTUL, la data 2010-03-27 09:35:23
De la: Ebony, la data 2009-08-16 18:59:03Am vazut astazi un film...:What Women Want......dragut...
As dori sa aflu pareri din partea ambelor sexe....ce credeti voi...ca vor femeile....in general,in particular....in pat...la servici....sau oriunde vreti voi....deci...

I want your cock on my big boobs -Pt.3/3

ia cu gheata, ca trece.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 18:58

De la: karpov, la data 2010-03-26 01:51:20

Eu nu vreau ! Eu am inainte de a vrea !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:00

De la: Horus, la data 2010-03-27 18:58:28

e,uite ca io nu vreau inca,ce faci sa ma convingi sa vreau inainte sa-ti cer ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 21:57

De la: florinpreda999, la data 2010-03-27 19:00:25

e,uite ca io nu vreau inca,ce faci sa ma convingi sa vreau inainte sa-ti cer ???

Daca tu nu vrei si nici eu nu vreau sa vrei poate ca nici nu e nevoie sa vrei sa vreau eu sa vrei tu sa vrei sa vreau ce de fapt tu nu vrei decat sa vreau eu sa vrei ceea ce de fapt nu vrei !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:12

Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune !

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:20

Femeile implinite..... care au aproape tot ce si-au dorit ....... tot mai vor sa fie rasfatate ...si vor mai mult de la viata .

GINA
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:41

De la: 9am076753, la data 2010-03-28 12:20:40Femeile implinite..... care au aproape tot ce si-au dorit ....... tot mai vor sa fie rasfatate ...si vor mai mult de la viata .

Daca mai au timp - sau daca mai vor sa se mai dea jos din pat ... daca vor , inseamna ca nu si-au ales bine partenerul !

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:46

Nu stiu cine esti Karpov ....dar vad ca-ti fuge mintea in alta directie .....viata se traieste din plin ...prin diferite moduri de gandire .

GINA
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:55

De la: 9am076753, la data 2010-03-28 12:46:43Nu stiu cine esti Karpov ....dar vad ca-ti fuge mintea in alta directie .....viata se traieste din plin ...prin diferite moduri de gandire .

el glumeste...e pus pe poante

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:10

De la: Horus, la data 2010-03-27 21:57:12
De la: florinpreda999, la data 2010-03-27 19:00:25

Daca tu nu vrei si nici eu nu vreau sa vrei poate ca nici nu e nevoie sa vrei sa vreau eu sa vrei tu sa vrei sa vreau ce de fapt tu nu vrei decat sa vreau eu sa vrei ceea ce de fapt nu vrei !

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:16

De la: 9am076753, la data 2010-03-28 12:46:43Nu stiu cine esti Karpov ....dar vad ca-ti fuge mintea in alta directie .....viata se traieste din plin ...prin diferite moduri de gandire .

Intr-o relatie este suficient sa gandesti atunci cand iti alegi partenerul ! Daca ai intalnit sufletul pereche atunci nu mai este nevoie sa gandesti prea mult ,totul vine de la sine ! In acest caz nu mai trebuie sa te gandesti ca mai vrei si altceva -ai deja totul ! Din acest intreg ,te infrupti zilnic -iti iei portia de placere-vrei din ce in ce mai mult insa nu exista riscul "" ca resursele ""sa se epuizeze ! In asemenea cazuri iubirea tinde spre infinit -nimic nu o umbreste -nu mai doresti nimic -ai deja mai mult decat ai visat vreodata ! Aceste suflete au o mare multumire sufleteasca si raman cu un suflet tanar pana la sfarsit -doar moartea ii poate desparti si uneori moartea ii apropie , deoarece pleaca impreuna din aceasta viata ! Nu suporta viata fara acel suflet si prefera sa plece imediat dupa celalalt -sa plece undeva ,intr-un loc in care sa-l intalneasca desi ,poate ca e constient ca l-a pierdut pentru vecie-insa spera -speranta nu moare niciodata !

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:42

suflet pereche....

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:43

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:46

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:55

rizi da?

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:03

crio, n-as fi vrut sa-l fac praf pe piticot, da' mai citeste o data

"Intr-o relatie este suficient sa gandesti atunci cand iti alegi partenerul ! Daca ai intalnit sufletul pereche atunci nu mai este nevoie sa gandesti prea mult ,totul vine de la sine ! In acest caz nu mai trebuie sa te gandesti ca mai vrei si altceva -ai deja totul ! Din acest intreg ,te infrupti zilnic -iti iei portia de placere-vrei din ce in ce mai mult insa nu exista riscul "" ca resursele ""sa se epuizeze ! In asemenea cazuri iubirea tinde spre infinit -nimic nu o umbreste -nu mai doresti nimic -ai deja mai mult decat ai visat vreodata ! Aceste suflete au o mare multumire sufleteasca si raman cu un suflet tanar pana la sfarsit -doar moartea ii poate desparti si uneori moartea ii apropie , deoarece pleaca impreuna din aceasta viata ! Nu suporta viata fara acel suflet si prefera sa plece imediat dupa celalalt -sa plece undeva ,intr-un loc in care sa-l intalneasca desi ,poate ca e constient ca l-a pierdut pentru vecie-insa spera -speranta nu moare niciodata "

adica e suficient sa gandesti, da sa nu gandesti prea mult, sau daca vine de la sine, nici nu mai trebuie sa gandesti!
apoi, sufletele au o mare multumire sufleteasca si raman cu un suflet tanar!
pleaca impreuna in alta lume, da' cel ramas nu suporta viata fara celalalt, asa ca pleaca in alta parte. sa-l intalneasca, stiind ca l-a pierdut pe vecie...si etc

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:06

De la: bad, la data 2010-03-28 14:03:05crio, n-as fi vrut sa-l fac praf pe piticot, da' mai citeste o data

"Intr-o relatie este suficient sa gandesti atunci cand iti alegi partenerul ! Daca ai intalnit sufletul pereche atunci nu mai este nevoie sa gandesti prea mult ,totul vine de la sine ! In acest caz nu mai trebuie sa te gandesti ca mai vrei si altceva -ai deja totul ! Din acest intreg ,te infrupti zilnic -iti iei portia de placere-vrei din ce in ce mai mult insa nu exista riscul "" ca resursele ""sa se epuizeze ! In asemenea cazuri iubirea tinde spre infinit -nimic nu o umbreste -nu mai doresti nimic -ai deja mai mult decat ai visat vreodata ! Aceste suflete au o mare multumire sufleteasca si raman cu un suflet tanar pana la sfarsit -doar moartea ii poate desparti si uneori moartea ii apropie , deoarece pleaca impreuna din aceasta viata ! Nu suporta viata fara acel suflet si prefera sa plece imediat dupa celalalt -sa plece undeva ,intr-un loc in care sa-l intalneasca desi ,poate ca e constient ca l-a pierdut pentru vecie-insa spera -speranta nu moare niciodata "

adica e suficient sa gandesti, da sa nu gandesti prea mult, sau daca vine de la sine, nici nu mai trebuie sa gandesti!
apoi, sufletele au o mare multumire sufleteasca si raman cu un suflet tanar!
pleaca impreuna in alta lume, da' cel ramas nu suporta viata fara celalalt, asa ca pleaca in alta parte. sa-l intalneasca, stiind ca l-a pierdut pe vecie...si etc

E greu sa faci un ghiveci ! Eu ma pricep !

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:08

daaa,bad....te legi la cap cind nu te doare...
sau...frectie la picior de lemn..
bad,eu rideam ptr ca imi aduc aminte..cum naiba sa nu-mi aduc aminte cind am copilarit cu un suflet pereche eram convinsa ca el e sufletul pereche...dar stii cum? 100% convinsa...si el la fel....Nu a fost asa!!! l-am parasit,l-am regretat o viata intreaga dar acuma stiu ca nu el mi-a fost sufletul pereche...acuma..nici nu stiu daca intotdeauna avem ocazia sa si fim cu sufletul pereche..

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:15

crio, in general ma feresc sa folosesc sintagma asta, suflet pereche.
cred doar ca exista in viata fiecaruia o singura iubire adevarata. si nu apare cu surle si trambitze, nici nu se pregateste, nici nu se constata. se simte!
partea proasta e ca nu toti o intalnesc. isi fac viata lor cu una sau mai multe iubiri, despre care spun de fiecare data ca asta era!
partea buna - cei care n-o intalnesc, nu stiu ce au pierdut. mor linistiti, poate chiar fericiti, si nu vor afla niciodata ca marea lor iubire a fost un surogat, sau un efect placebo
mai exista o categorie speciala - cei care au cautat-o mult, iubirea aia, si au prins gustul cautarii. ei nu se vor opri niciodata. nici cand ajung la - hai sa admit - sufletul pereche, nu se vor opri suficient incat sa simta asta. da' n-as vorbi prea multe despre cautatori

karpoave, ai voie sa copiezi asta

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:18

cautatori.....
hmmmmmm......nu se opresc niciodata?!!! si nu obosesc? nu obosesc..ptr ca iubirea e energia lor....Interesant...

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:25

De la: crio, la data 2010-03-28 14:18:29cautatori.....
hmmmmmm......nu se opresc niciodata?!!! si nu obosesc? nu obosesc..ptr ca iubirea e energia lor....Interesant...

nu se bucura de multa bunavointza prin descrieri, ei sunt "nesimtitorii, inselatorii, calcatorii pe suflete, donjuanii", dar n-au nici o vina.
nu-s nascuti doar ca sa aline alte suflete. si-l doresc linistit pe al lor, in primul rand. si...ai sesizat corect, ajung sa se hraneasca din nelinisti

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:30

dar in mare parte sint nefericiti...intreaga lor filosofie de viata se bazeaza pe extreme..ori sint foarte iubiti..ori sint foarte detestati..
mitul don juanului...dar cred ca e vorba de ceva mai mult..decit ...a avea ,a pierde, a cauta... a avea din nou....

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:32

De la: bad, la data 2010-03-28 14:15:49crio, in general ma feresc sa folosesc sintagma asta, suflet pereche.
cred doar ca exista in viata fiecaruia o singura iubire adevarata. si nu apare cu surle si trambitze, nici nu se pregateste, nici nu se constata. se simte!
partea proasta e ca nu toti o intalnesc. isi fac viata lor cu una sau mai multe iubiri, despre care spun de fiecare data ca asta era!
partea buna - cei care n-o intalnesc, nu stiu ce au pierdut. mor linistiti, poate chiar fericiti, si nu vor afla niciodata ca marea lor iubire a fost un surogat, sau un efect placebo
mai exista o categorie speciala - cei care au cautat-o mult, iubirea aia, si au prins gustul cautarii. ei nu se vor opri niciodata. nici cand ajung la - hai sa admit - sufletul pereche, nu se vor opri suficient incat sa simta asta. da' n-as vorbi prea multe despre cautatori

Ptiu ! Sa nu te deochi ! Ai invatat sa scrii si tu !

Bai sufletul pereche apare sub forma de dragoste la prima vedere ! Daca nu simti in primele secunde acest lucru inseamna ca nu e ! Cand ai nevoie de timp ca sa-l cunosti atunci inseamna altceva -e o potrivire intre 2 persoane si atat ! Marea iubire fara partea cu instinctul nu functioneaza ! Partea platonica nu trebuie sa existe la inceput -are tot timpul sa apara dupa 55 de ani ! E logic ca atunci cand intalnesti un asemenea suflet sa verifici daca exista anumite compatibilitati -daca din punct de vedere intelectual nu te potrivesti ar fi bine sa renunti deoarece ,in timp, asta ar duce spre dezastru !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:34

De la: bad, la data 2010-03-28 14:15:49crio, in general ma feresc sa folosesc sintagma asta, suflet pereche.

Corect Bad...dar incomplet!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:36

Karpov....mama,confunzi niste ....chestii..Sufletul pereche nu are legatura cu dragostea la prima vedere!!! am incercat sa-ti mai explic odata..pe undeva...Dragostea la prima vedere...e doar ..in mare parte hormonala.in sfirsit...Baietiii!!! am putea avea o discutie normala,calma,explicativa nu de altceva dar amindoi sinteti baieti isteti dar va irositi in ....

Pagini: << 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce vor femeile?
Mergi la: