Lylu67
1052 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 11 Mai 2012, ora 23:07
 Cel de linga noi,ne ajuta sa gasim raspunsuri personale la doua intrebarii: "Cine sunt" si "Ce este dragostea" Prin intilnirile si situatiile zilnice in care ne gasim cu celalalt aflam mai multe despre noi,decit am putea afla singurii fiind.
Putem sa ne bucuram de viata pe care o ducem,pentru-ca cel de linga noi ne arata frumusetea ei(a vieti) si o incurajeaza.....,saaaau sa ne inhibe prin comportarea sa.
|
|
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 10:55
De la: odeli, la data 2012-05-11 19:13:06Hai bre , don Tycu ..ce , crezi ca io nu stiu de gluma ? Si ce ziare z'sesi sa-mi iau de citit ? Pffff...maica , acu' se citeste presa on line , io am abonament de internet pe termen nelimitat , asa ca las cititu' presei pe mai tarziu ...
 Da, eu ma mai ocup cu cititul presei dar fara rubrica de politica! Adevarul e ca cinstea unei fete care urmeaza sa se casatoreasca sta in virginitate.Nu conteaza la barbat daca a mai "gustat si alte trufandale", cu conditia sa-si respcte familia, sa nu sufere nevasta , dar la femeie nu este permis !-Asa a lasat Domnul sa fie lumea !
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 11:12
De la: myriam_bozen, la data 2012-05-11 19:18:25De la: Tycuu, la data 2012-05-11 18:47:34De la: myriam_bozen, la data 2012-05-11 16:34:37De la: Tycuu, la data 2012-05-11 16:12:51De la: gabigabi2, la data 2012-05-10 18:59:06acu' , la modul serios iti voi raspunde la ce m-ai intrebat !
Seful ala al meu avea deja vreo 45 ani si era necasatorit si , unul dintre motivele celibatului sau era ca "nu gaseste o femeie frumoasa ,cuminte si inteligenta", dar dupa cum ti-am spus nu -i placeau decit "pitipoancele " ! se-ntimpla ceea ce spun unii barbati ca " n-au mina buna la femei " si invers, spune cite o femeie ca nu are mina buna la barbati si-si aleg intotdeauna prost ,partenerul ! si asta ptr. ca de fapt, n-au simtul valorii ; nu le plac decit haiosii / haioasele plini/ e de viata, care stiu sa-si traiasca viata din plin ,cu chefuri si distractie cit cuprinde s'apoi cind le cade ceata de pe ochi spun ca " n-au avut noroc " si data viitoare , contrar oricarei logici, aleg si se-ncurca cu exact acelasi soi de oameni ! nu-si pun in nici-un fel problema ca ei au un defect , ci concluzioneaza scurt ca barbati-s p...ci . si femeile c....ve si interesate ! despre asta-i vorba, dupa parerea mea !
Ma pricep la vrajeli o sa rezolv toate moldovencele .Gabi e interesanta problema cu seful.,si cand ma refer la acest caz , de fapt ma refer la toti barbatii de teapa lui. Matale spui ca .."unul dintre motivele celibatului sau era ca "nu gaseste o femeie frumoasa ,cuminte si inteligenta", dar dupa cum ti-am spus nu -i placeau decit "pitipoancele " ..Nu , nu era asta motivul, ca sa rezolve cu celibatul cu o fata cuminte el trebuia ori sa caute o fata nepitipoanca si in general astea sunt cam pe la tara ( la oras cam una la un milion sa fie cuminte ) sau gasea si printre pitipoance dar aici ii trebuia talent , o tehnica de a lucra cu fata,pe care el nu o avea. Cine se credea el ca este ?El avea pretentia ca sa ii cada fetele la picioare sa il roage .? In general in ziua de azi la tinere, fata nu se mai uita la frumusetea baiatului ci la posibilitatile financiare ale lui, Femeia e cea mai perversa persopana ,in sensul ca daca nu stii cum si ce sa-i oferi , cum sa "lucrezi cu ea" , te lasa cu "sezutul in balta ", cu "buzele umflate " si Bay, bay ! Am mai auzit expresia asta cu "n-au mana buna la femei,sau barbati " inseamna defapt ca nu au talent in a "agata" un barbat sau o femeie !Singurele defecte la o persoana in.." n-a avut noroc .."sunt , ori persoana este cu handicap, ori nu stie , cum sa vrajeasca o fata !
Le-ai cautat 'mneata pe cele de la oras si ai vazut ca nu-s cuminti...??
Sa fim seriosi !! Cele de la tara sunt mai putin stressate psihic si in forma fizica mai buna,dar sunt mai informate decat cele de la oras ...
Da' ce afirmatii poti sa faci dom'le...
Da, stiu ce spun , traiesc la oras.Cate fete( nemaritate) crezi ca sunt cam la varsta 18-25ani de la oras virgine ?poate cele cu handicap si cam 3% dintre cele sanatoase. Ce cuminti sunt alea care sunt trecute prin patul lui iubi,sta cu iubi toata noaptea la clubdisco, sau pe banci in parc pe genunchiii lui iubi se ling limba in limba si apoi gasesc cate un prost care sa o ia de nevasta?-alea sunt cuminti ? si in bucatarie habar nu au ca le facea mami mancarea ! La tara , fata ziua o vezi la sapa in agricultura sau cu vaca la pascut si cand apune soarele , ea e deja in casa. Eu nu as lua nevasta de la oras, mai bine ma-si calugarii !
Pe undeva ai dreptate,nu mai sunt fetele cuminti de alta data,dar nici cu baietii nu mi-e rusine....
Virgine....tintesti cam sus..
In mediul rural, mamele s-au emancipat , nu-si mai trimit fetele la camp cu sapa,le trimit la oras, la facultate, sa studieze,ca poate-si fac un viitor, o cariera, un milionar...
Dar daca insisti..."calugarie sprancenata"...
 Adevarul este ca au inceput sa scada relatile(casatoriile ) din dragoste, acum este pe interes. Cinstea unei fete sta in virginitate.Daca un flacau (la prima casatorie) ia o "fata" trecuta prin mai multe paturi cu voia ei, acela nu e barbat ci o mamaliga, buturuga de se urineaza cainii pe el, un bolovan !. Din pacate am cunoscut baiat care nu l-a interesat asta ba mi-a spus ca "fata " (c*ur*va lui ca asa se numesc astea )trebuie sa aiba experienta la pat! Asemenea " bolovani" fac de ras tagma barbateasca! La barbat nu se cere asa ceva, adica "baiat mare" , dar la fata se cere sa fie " fata mare" adica sa apara in fata barbatului ei cu "fruntea curata" .Se exclud cazurile cand fata a fost violata !Cum adica cu baietii nu mi-e rusine ?Baiatul isi scutura caciula, multumeste fetii se imbraca si pleaca , fata ramane cu rusinea ! Da mai sunt si cazuri cand fata de la tara pleaca la oras si ajunge japita! aici mai conteaza si educatia parinteasca !
Tycu
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 12:26
De la: _KARPOV, la data 2012-05-02 10:56:59
.....e greu sa alegi.....sau sa culegi.....
..culege,pana aduni buruieni,daca nu te-ai multumit cu florile rare...  ..cand ai avut ocazia,trebuia sa opresti una pentru tine
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1400 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 13:47
|
Fosta membra 9am.ro
1400 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 14:16
De la: Maria_x, la data 2012-05-12 13:10:32
Baii, prost pot sa mai scriu cand ma grabesc ! Parca este o uratura ! Cer scuze pentru forma !
.
..corecteaza-ti eroarea comisa!
...scuzele, nu sunt necesare!...ar fi o inca dovada de,------> ipocrizie!
|
Fosta membra 9am.ro
4095 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 15:23
De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:59:41 Concluzia e clara cum am mai spus o data slova sa iubesti orice femeie ,ferita sfantu' din Moldova, decat o moldoveanca sa iubesti chiar de are chip divin mai bine iepuri sa pazesti si ramai cu cardul plin !
femeia e femeie...de oriunde o iei.
ca s-a nascut la Deva, la Iasi sau Odorhei,
ea face-n doua moduri....acuma ti le zic...
si tine de oferta...si altceva nimic
cand ea este curtata de-o droaie de barbati,
masculul se intrece cu ceilalti candidati
si e normal sa creasca cotatia la bursa
iar ea sa te atraga intr-o sireata cursa.
cand invers se intampla... si el e cel ravnit
femeia vrea sa-i faca orice, celui iubit,
si astfel sa-l castige, sa nu-l piarda vreodata
ca-asa e lumea asta....trasnita si ciudata
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1400 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 15:38
De la: syster, la data 2012-05-12 15:23:07De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:59:41 Concluzia e clara cum am mai spus o data slova sa iubesti orice femeie ,ferita sfantu' din Moldova, decat o moldoveanca sa iubesti chiar de are chip divin mai bine iepuri sa pazesti si ramai cu cardul plin !
ca-asa e lumea asta....trasnita si ciudata
...no, brava systero, aciulea, mai vii,... d-acs´!.... pe final.
|
|
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 18:29
De la: syster, la data 2012-05-12 15:23:07De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:59:41 Concluzia e clara cum am mai spus o data slova sa iubesti orice femeie ,ferita sfantu' din Moldova, decat o moldoveanca sa iubesti chiar de are chip divin mai bine iepuri sa pazesti si ramai cu cardul plin !
ca-asa e lumea asta....trasnita si ciudata :
sml-happy0158: Da , femeia e femeie ori de oriunde vrei s-o iei, ca-i din Deva , de prin Tulcea sau chiar din Odorhei, ea nu are nici-o vina ca vrea luxuri si masina, ca pe unul il iubeste si pe altul vrea sa-l "friga ", important este barbatul daca -i om ,sau .."mamaliga" !
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 18:32
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 18:35
De la: lilu_67, la data 2012-05-12 12:09:18De la: Tycuu, la data 2012-05-12 10:55:41De la: odeli, la data 2012-05-11 19:13:06Hai bre , don Tycu ..ce , crezi ca io nu stiu de gluma ? Si ce ziare z'sesi sa-mi iau de citit ? Pffff...maica , acu' se citeste presa on line , io am abonament de internet pe termen nelimitat , asa ca las cititu' presei pe mai tarziu ...
Da, eu ma mai ocup cu cititul presei dar fara rubrica de politica! Adevarul e ca cinstea unei fete care urmeaza sa se casatoreasca sta in virginitate.Nu conteaza la barbat daca a mai "gustat si alte trufandale", cu conditia sa-si respcte familia, sa nu sufere nevasta , dar la femeie nu este permis !-Asa a lasat Domnul sa fie lumea ! Mda......asa a lasat Domnul inventat de barbatii.
 Nu, asa a lasat Domnul diferenta dintre barbat si femeie !
Tycu
|
_geta_
271 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 20:14
De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:12:07De la: myriam_bozen, la data 2012-05-11 19:18:25De la: Tycuu, la data 2012-05-11 18:47:34De la: myriam_bozen, la data 2012-05-11 16:34:37De la: Tycuu, la data 2012-05-11 16:12:51De la: gabigabi2, la data 2012-05-10 18:59:06acu' , la modul serios iti voi raspunde la ce m-ai intrebat !
Seful ala al meu avea deja vreo 45 ani si era necasatorit si , unul dintre motivele celibatului sau era ca "nu gaseste o femeie frumoasa ,cuminte si inteligenta", dar dupa cum ti-am spus nu -i placeau decit "pitipoancele " ! se-ntimpla ceea ce spun unii barbati ca " n-au mina buna la femei " si invers, spune cite o femeie ca nu are mina buna la barbati si-si aleg intotdeauna prost ,partenerul ! si asta ptr. ca de fapt, n-au simtul valorii ; nu le plac decit haiosii / haioasele plini/ e de viata, care stiu sa-si traiasca viata din plin ,cu chefuri si distractie cit cuprinde s'apoi cind le cade ceata de pe ochi spun ca " n-au avut noroc " si data viitoare , contrar oricarei logici, aleg si se-ncurca cu exact acelasi soi de oameni ! nu-si pun in nici-un fel problema ca ei au un defect , ci concluzioneaza scurt ca barbati-s p...ci . si femeile c....ve si interesate ! despre asta-i vorba, dupa parerea mea !
Ma pricep la vrajeli o sa rezolv toate moldovencele .Gabi e interesanta problema cu seful.,si cand ma refer la acest caz , de fapt ma refer la toti barbatii de teapa lui. Matale spui ca .."unul dintre motivele celibatului sau era ca "nu gaseste o femeie frumoasa ,cuminte si inteligenta", dar dupa cum ti-am spus nu -i placeau decit "pitipoancele " ..Nu , nu era asta motivul, ca sa rezolve cu celibatul cu o fata cuminte el trebuia ori sa caute o fata nepitipoanca si in general astea sunt cam pe la tara ( la oras cam una la un milion sa fie cuminte ) sau gasea si printre pitipoance dar aici ii trebuia talent , o tehnica de a lucra cu fata,pe care el nu o avea. Cine se credea el ca este ?El avea pretentia ca sa ii cada fetele la picioare sa il roage .? In general in ziua de azi la tinere, fata nu se mai uita la frumusetea baiatului ci la posibilitatile financiare ale lui, Femeia e cea mai perversa persopana ,in sensul ca daca nu stii cum si ce sa-i oferi , cum sa "lucrezi cu ea" , te lasa cu "sezutul in balta ", cu "buzele umflate " si Bay, bay ! Am mai auzit expresia asta cu "n-au mana buna la femei,sau barbati " inseamna defapt ca nu au talent in a "agata" un barbat sau o femeie !Singurele defecte la o persoana in.." n-a avut noroc .."sunt , ori persoana este cu handicap, ori nu stie , cum sa vrajeasca o fata !
Sa fim seriosi !! Cele de la tara sunt mai putin stressate psihic si in forma fizica mai buna,dar sunt mai informate decat cele de la oras ...
Da, stiu ce spun , traiesc la oras.Cate fete( nemaritate) crezi ca sunt cam la varsta 18-25ani de la oras virgine ?poate cele cu handicap si cam 3% dintre cele sanatoase. Ce cuminti sunt alea care sunt trecute prin patul lui iubi,sta cu iubi toata noaptea la clubdisco, sau pe banci in parc pe genunchiii lui iubi se ling limba in limba si apoi gasesc cate un prost care sa o ia de nevasta?-alea sunt cuminti ? si in bucatarie habar nu au ca le facea mami mancarea ! La tara , fata ziua o vezi la sapa in agricultura sau cu vaca la pascut si cand apune soarele , ea e deja in casa. Eu nu as lua nevasta de la oras, mai bine ma-si calugarii !
Pe undeva ai dreptate,nu mai sunt fetele cuminti de alta data,dar nici cu baietii nu mi-e rusine....
In mediul rural, mamele s-au emancipat , nu-si mai trimit fetele la camp cu sapa,le trimit la oras, la facultate, sa studieze,ca poate-si fac un viitor, o cariera, un milionar...
Adevarul este ca au inceput sa scada relatile(casatoriile ) din dragoste, acum este pe interes. Cinstea unei fete sta in virginitate.Daca un flacau (la prima casatorie) ia o "fata" trecuta prin mai multe paturi cu voia ei, acela nu e barbat ci o mamaliga, buturuga de se urineaza cainii pe el, un bolovan !. Din pacate am cunoscut baiat care nu l-a interesat asta ba mi-a spus ca "fata " (c*ur*va lui ca asa se numesc astea )trebuie sa aiba experienta la pat! Asemenea " bolovani" fac de ras tagma barbateasca! La barbat nu se cere asa ceva, adica "baiat mare" , dar la fata se cere sa fie " fata mare" adica sa apara in fata barbatului ei cu "fruntea curata" .Se exclud cazurile cand fata a fost violata !Cum adica cu baietii nu mi-e rusine ?Baiatul isi scutura caciula, multumeste fetii se imbraca si pleaca , fata ramane cu rusinea ! Da mai sunt si cazuri cand fata de la tara pleaca la oras si ajunge japita! aici mai conteaza si educatia parinteasca !
Trebuie sa scriu parerea mea proprie pe langa expozeul d-lui Tycu, nu ca sa-i schimb parerile ci ca sa-mi apar propria-mi viziune. In primul rand intr-o relatie consider ca ambii au simturi si dreptul la satisfactiile care ti le da aceasta relatie, fie de prietenie, de sex... Partenera indiferent in ce relatie sociala esti cu ea, nu devine pres, nu-si anihileaza simturile care le invioreaza un preludiu, de ex. Anatomia omului a fost construita pentru a fi pereche si nu el cu caciula si ea cu rusinea. Astfel ar insemna ca barbatului sa-i fie rusine ca are o relatie. Eu am crezut ca am depasit aceasta anomalie in gandire dar se vede treaba ca mai sunt ( multi, putini?) care gandesc astfel. Cat priveste cealalta latura a exercitarii relatiei pentru bani, aici fiecare raspunde de sine in societate si s-ar parea ca incep sa fie acceptate asa cum a fost sifilisul, mai nou SIDA. Mai e inca si starea actuala a societatii. Am o prietena care, dupa desfacerea casatoriei in care a crezet pana l-a prins pe mitocan in patul conjugal cu alta, si-a refacut casatoria luand de sot un barbat cu avere. E fericita, spune ea si se jusrtifica: macar nu mai duc lipsa banilor! Acum intreb: cine munceste la modificarea caracterului unei femei? Pai daca de la inceput e tratata ca in schema d-lui Tycu, nu poate sa spuna : si daca fac si daca nu fac tot c... sunt evaluata. Ma bucur ca femeia a inceput sa inteleaga faptul ca a venit timpul sa aleaga si nu sa fie transata. Cu timpul vor intelege si baietii ca daca femeia e jumatatea barbatului insemneaza ca cealalta jumatate e insusi barbatul!
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
Fosta membra 9am.ro
4095 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 21:31
De la: _geta_, la data 2012-05-12 20:14:24
Trebuie sa scriu parerea mea proprie pe langa expozeul d-lui Tycu, nu ca sa-i schimb parerile ci ca sa-mi apar propria-mi viziune. In primul rand intr-o relatie consider ca ambii au simturi si dreptul la satisfactiile care ti le da aceasta relatie, fie de prietenie, de sex... Partenera indiferent in ce relatie sociala esti cu ea, nu devine pres, nu-si anihileaza simturile care le invioreaza un preludiu, de ex. Anatomia omului a fost construita pentru a fi pereche si nu el cu caciula si ea cu rusinea. Astfel ar insemna ca barbatului sa-i fie rusine ca are o relatie. Eu am crezut ca am depasit aceasta anomalie in gandire dar se vede treaba ca mai sunt ( multi, putini?) care gandesc astfel. Cat priveste cealalta latura a exercitarii relatiei pentru bani, aici fiecare raspunde de sine in societate si s-ar parea ca incep sa fie acceptate asa cum a fost sifilisul, mai nou SIDA. Mai e inca si starea actuala a societatii. Am o prietena care, dupa desfacerea casatoriei in care a crezet pana l-a prins pe mitocan in patul conjugal cu alta, si-a refacut casatoria luand de sot un barbat cu avere. E fericita, spune ea si se jusrtifica: macar nu mai duc lipsa banilor! Acum intreb: cine munceste la modificarea caracterului unei femei? Pai daca de la inceput e tratata ca in schema d-lui Tycu, nu poate sa spuna : si daca fac si daca nu fac tot c... sunt evaluata. Ma bucur ca femeia a inceput sa inteleaga faptul ca a venit timpul sa aleaga si nu sa fie transata. Cu timpul vor intelege si baietii ca daca femeia e jumatatea barbatului insemneaza ca cealalta jumatate e insusi barbatul! frumos expus
|
Fosta membra 9am.ro
4095 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2012, ora 21:37
De la: Tycuu, la data 2012-05-12 18:29:14De la: syster, la data 2012-05-12 15:23:07De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:59:41 Concluzia e clara cum am mai spus o data slova sa iubesti orice femeie ,ferita sfantu' din Moldova, decat o moldoveanca sa iubesti chiar de are chip divin mai bine iepuri sa pazesti si ramai cu cardul plin !
sml-happy0158: Da , femeia e femeie ori de oriunde vrei s-o iei, ca-i din Deva , de prin Tulcea sau chiar din Odorhei, ea nu are nici-o vina ca vrea luxuri si masina, ca pe unul il iubeste si pe altul vrea sa-l "friga ", important este barbatul daca -i om ,sau .."mamaliga" !
aha....in sfarsit ai ajuns si tu pe fagas.... Ai zis foarte bine "pe unul il iubeste si pe altul il jacmaneste".... Intreb eu acum: cand esti pe partea cealalta a baricadei...adica "cel iubit", iti mai pasa atat de mult ca femeia iti face toate mofturile, fara sa-ti ceara ceva in schimb?
....sau mataluta niciodata n-ai fost in postura asta?
Ideea este ca atunci cand suferim sau suntem trasi pe sfoara ne amintim toata viata de asta....pe cand daca nu ne pasa de cineva, nu ne pasa nici cat a suferit cealalta persoana pentru noi....si asta se uita repede.
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 14:01
De la: _geta_, la data 2012-05-12 20:14:24De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:12:07De la: myriam_bozen, la data 2012-05-11 19:18:25De la: Tycuu, la data 2012-05-11 18:47:34De la: myriam_bozen, la data 2012-05-11 16:34:37De la: Tycuu, la data 2012-05-11 16:12:51De la: gabigabi2, la data 2012-05-10 18:59:06acu' , la modul serios iti voi raspunde la ce m-ai intrebat !
Trebuie sa scriu parerea mea proprie pe langa expozeul d-lui Tycu, nu ca sa-i schimb parerile ci ca sa-mi apar propria-mi viziune. In primul rand intr-o relatie consider ca ambii au simturi si dreptul la satisfactiile care ti le da aceasta relatie, fie de prietenie, de sex... Partenera indiferent in ce relatie sociala esti cu ea, nu devine pres, nu-si anihileaza simturile care le invioreaza un preludiu, de ex. Anatomia omului a fost construita pentru a fi pereche si nu el cu caciula si ea cu rusinea. Astfel ar insemna ca barbatului sa-i fie rusine ca are o relatie. Eu am crezut ca am depasit aceasta anomalie in gandire dar se vede treaba ca mai sunt ( multi, putini?) care gandesc astfel. Cat priveste cealalta latura a exercitarii relatiei pentru bani, aici fiecare raspunde de sine in societate si s-ar parea ca incep sa fie acceptate asa cum a fost sifilisul, mai nou SIDA. Mai e inca si starea actuala a societatii. Am o prietena care, dupa desfacerea casatoriei in care a crezet pana l-a prins pe mitocan in patul conjugal cu alta, si-a refacut casatoria luand de sot un barbat cu avere. E fericita, spune ea si se jusrtifica: macar nu mai duc lipsa banilor! Acum intreb: cine munceste la modificarea caracterului unei femei? Pai daca de la inceput e tratata ca in schema d-lui Tycu, nu poate sa spuna : si daca fac si daca nu fac tot c... sunt evaluata. Ma bucur ca femeia a inceput sa inteleaga faptul ca a venit timpul sa aleaga si nu sa fie transata. Cu timpul vor intelege si baietii ca daca femeia e jumatatea barbatului insemneaza ca cealalta jumatate e insusi barbatul! :
sml-confused0006: Interesanta postare , ca parerere proprie o respect dar sunt cateva lucruri ce nu le intelegi ! Da ,asa e fiecare partener are dreptul la satisfactiile unei relatii,de prietenie , de iubire, dar de sex nu e obligatoriu !Relatia de sex nu are legatura cu relatia de prietnie si nici cu relatia de iubire.Relatia de iubire e una , iar relatia de prietenie e altceva, doi prieteni nu au voie sa faca sex, daca fac sex ori devin iubiti , ori au alt interes dar nu sunt prieteni ! Faptul ca partenera ( mai rar ) in general partenera il considera pe partener presi, arata ca nu exista iubire intre ei ci numai interes !.."Anatomia omului a fost construita pentru a fi pereche .."nu, anatomia omului nu are legatura cu perechea,nu e obligatoriu ca omul sa aiba pereche, perechea se face numai cand este dragoste sau interes dintre doua persoane ! Cu "rusinea" si " caciula" am dreptate, la barbat nu conteaza ca mai trece si prin alt pat,nimeni nu il arata pe barbat cu degetul ca a mai fost cu alte femei, pe cand o femeie care cu voia ei a mai avut si alti barbati in patul ei, este aratata cu degetul rusinii, e catalogata cu*rv*a ! Exceptie fac cele violate, vaduva, divortatele, bolnave psihic ! Daca un baiat la prima casatorie ia o femeie care a mai cunoscut barbati , acel baiat este o carpa, un om fara ambitie ,iar ea oricear face ramane o "murdara pe frunte" Cineva mi-a spus o data ca asta e idee de pe vremea bunicii, da ,asa o fi ca atunci mireasa intra virgina in biserica, acum sunt bolovani de barbati care cica vor neveste cu experienta sexuala de la altii ! Prietena lu' matale bre, primul sot e clar ca nu a iubito, apoi ea s-a recasatorit din interes, dar nu e fericita, e doar multumita ca are bani ! Caracterul unei persoane nu se poate modifica !
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 14:11
De la: syster, la data 2012-05-12 21:37:29De la: Tycuu, la data 2012-05-12 18:29:14De la: syster, la data 2012-05-12 15:23:07De la: Tycuu, la data 2012-05-12 11:59:41 Concluzia e clara cum am mai spus o data slova sa iubesti orice femeie ,ferita sfantu' din Moldova, decat o moldoveanca sa iubesti chiar de are chip divin mai bine iepuri sa pazesti si ramai cu cardul plin !
aha....in sfarsit ai ajuns si tu pe fagas.... Ai zis foarte bine "pe unul il iubeste si pe altul il jacmaneste".... Intreb eu acum: cand esti pe partea cealalta a baricadei...adica "cel iubit", iti mai pasa atat de mult ca femeia iti face toate mofturile, fara sa-ti ceara ceva in schimb?
....sau mataluta niciodata n-ai fost in postura asta?
Ideea este ca atunci cand suferim sau suntem trasi pe sfoara ne amintim toata viata de asta....pe cand daca nu ne pasa de cineva, nu ne pasa nici cat a suferit cealalta persoana pentru noi....si asta se uita repede.
 Iubirea e un sentiment care o data intrat in sufletul unui om ramane pe viata acolo !Normal ca daca esti persoana iubita de partener,(indiferent barbat sau femeie) ti se fac toate mofturile fara a cere ceva in schimb ! Asa e cand suntem pacaliti,cand suferim dupa cineva , ne amitim toata viata, dar daca nu iubim persoana care sufera pentru noi, nu ne pasa !
Tycu
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 14:34
Eu sunt mai modest, le iau pe rand si incep cu ce vrea femeia de langa mine....
|
Fosta membra 9am.ro
4095 mesaje
|
Postat pe: 13 Mai 2012, ora 15:00
De la: giovausaro, la data 2012-05-13 14:34:32Eu sunt mai modest, le iau pe rand si incep cu ce vrea femeia de langa mine.... corect! macar una s-o multumesti...
|
Ra_Mar
616 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 17:22
Iasi 13 mai a.c.
Sunt 10 (zece) grade afara ! In martie a fost mai cald ! Stau aplecata deasupra tastaturii , cu geamul deschis, cu biroul plin de hartii din care nu vreau si nu pot sa inteleg, acuma, nimic ! Nu pot sa scriu nimic pentru viata reala ! Mi-e dor ! Impersonal, imaterial - mi-e dor ! Pur si simplu simt nevoia sa-mi fie dor !
Este o stare de melancolie, aproape de limita patologicului !
“Primavara” lui Vivaldi ar trebui sa ma “extraga” de aici ! Culmea ! Este exact invers !
Cuibul de vrabii galagioase ( au, cred, 2-3 pui) este in ton cu Vivaldi ! Ma ajuta... la fel !
Nu ma pot intelege ! Mi-e bine asa ! Mi-e frica sa ascult Wagner !
Cine poate pricepe femeia ??? Eu nu !
Atentie ! Baba se_curista fileaza !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 17:36
De la: Maria_x, la data 2012-05-14 17:22:47Iasi 13 mai a.c.
Sunt 10 (zece) grade afara ! In martie a fost mai cald ! Stau aplecata deasupra tastaturii , cu geamul deschis, cu biroul plin de hartii din care nu vreau si nu pot sa inteleg, acuma, nimic ! Nu pot sa scriu nimic pentru viata reala ! Mi-e dor ! Impersonal, imaterial - mi-e dor ! Pur si simplu simt nevoia sa-mi fie dor !
“Primavara” lui Vivaldi ar trebui sa ma “extraga” de aici ! Culmea ! Este exact invers !
Cuibul de vrabii galagioase ( au, cred, 2-3 pui) este in ton cu Vivaldi ! Ma ajuta... la fel !
eu te inteleg ! dar, deh : si eu sunt femeie si o asa vreme ma predispune si pe mine la nostalgie....si daca vii din oras si in statia de masina vezi/ auzi/ asculti o tinara femeie , cu un bebe intr-un carucior si ea cinta la o vioara RAPSODIA ROMANA , ti se-nnoada lacrimile-n git, Mariuto si -ti vine sa urli : CE VRETI SA FACETI DIN NOI, ticalosilor care sunteti voi ticalosi ?
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 17:53
IA VINO AICI SA TE TIN IN BRATE...STRANS ASA....RESPIRA ADANC .ASCULTA CUM IMI BATE INIMA ,RITMIC SI CALM..ASAAA....IN CURAND O SA SIMTI CA POTI SA ZBORI DIN NOU,IAR CAND SIMTI NEVOIA..VOI FI AICI PENTRU TINE....
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 18:15
De la: giovausaro, la data 2012-05-14 17:53:39IA VINO AICI SA TE TIN IN BRATE...STRANS ASA....RESPIRA ADANC .ASCULTA CUM IMI BATE INIMA ,RITMIC SI CALM..ASAAA....IN CURAND O SA SIMTI CA POTI SA ZBORI DIN NOU,IAR CAND SIMTI NEVOIA..VOI FI AICI PENTRU TINE....
 cu asta o termini, nu o vindeci. Dar felicitari ca te-ai gandit
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 18:20
De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 17:36:30De la: Maria_x, la data 2012-05-14 17:22:47Iasi 13 mai a.c.
eu te inteleg ! dar, deh : si eu sunt femeie si o asa vreme ma predispune si pe mine la nostalgie....si daca vii din oras si in statia de masina vezi/ auzi/ asculti o tinara femeie , cu un bebe intr-un carucior si ea cinta la o vioara RAPSODIA ROMANA , ti se-nnoada lacrimile-n git, Mariuto si -ti vine sa urli : CE VRETI SA FACETI DIN NOI, ticalosilor care sunteti voi ticalosi ?
Asa sunt,uneori, femeile, mai grabite ! I-ai taiat speak-ul lui 184 care trebuia sa apara imediat dupa mine !
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 18:29
De la: _Ingrid, la data 2012-05-14 18:15:07De la: giovausaro, la data 2012-05-14 17:53:39IA VINO AICI SA TE TIN IN BRATE...STRANS ASA....RESPIRA ADANC .ASCULTA CUM IMI BATE INIMA ,RITMIC SI CALM..ASAAA....IN CURAND O SA SIMTI CA POTI SA ZBORI DIN NOU,IAR CAND SIMTI NEVOIA..VOI FI AICI PENTRU TINE....
cu asta o termini, nu o vindeci. Dar felicitari ca te-ai gandit
Fara sa vreau sa-l supar pe amicul "giovausaro" ( mi-a placut ce a scris!) ! Mintea masculina nu prea are inclinatii spre abstractizare ! Nu prea poate gandi daca nu are "subiect" ! "Sufletul" pentru ei ( nu pentru toti !) este numai o chestie de "trombon" ! Cel mai concret exemplu este prietenul Tycuu ! 
Pe unde o fi ? Ca tare-mi place sa ma iau la hartza cu el !!!
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 18:53
Ti-ai revenit si ti-a revenit si cheful de hartza
Sotul :uite draga suntem de 5 ani casatoriti si nu ne-am certat niciodata.
Sotia:da intr'adevar...LASULE!
|
Fosta membra 9am.ro
1400 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 18:55
De la: Maria_x, la data 2012-05-14 18:20:47
Asa sunt,uneori, femeile, mai grabite ! I-ai taiat speak-ul lui 184 care trebuia sa apara imediat dupa mine !
...get your head out of your ass, and open your eyes!
|
Fosta membra 9am.ro
1142 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 19:01
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 19:15
De la: Maria_x, la data 2012-05-14 18:20:47De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 17:36:30De la: Maria_x, la data 2012-05-14 17:22:47Iasi 13 mai a.c.
 de unde stii ca i-am luat fata lui @184 si ca voia sa scrie dupa tine ? daca voia, intr-adevar ,sa dea vreo replica , ne " ciocneam " in postari pe aceeasi ora de inregistrare a mesajului de raspuns si apareau unul dupa altul ....
da' ai un stil de a-mi taia dorinta de a fi "solda la sold" cu tine, de nu se poate
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 19:30
De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 19:15:44De la: Maria_x, la data 2012-05-14 18:20:47De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 17:36:30De la: Maria_x, la data 2012-05-14 17:22:47Iasi 13 mai a.c.
de unde stii ca i-am luat fata lui @184 si ca voia sa scrie dupa tine ? daca voia, intr-adevar ,sa dea vreo replica , ne " ciocneam " in postari pe aceeasi ora de inregistrare a mesajului de raspuns si apareau unul dupa altul ....
da' ai un stil de a-mi taia dorinta de a fi "solda la sold" cu tine, de nu se poate
gabi,cred ca s-a referit la mine....astepta consolare de la el si eu nu m-am prins
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2012, ora 19:33
De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 19:15:44De la: Maria_x, la data 2012-05-14 18:20:47De la: gabigabi2, la data 2012-05-14 17:36:30De la: Maria_x, la data 2012-05-14 17:22:47Iasi 13 mai a.c.
Dupa cum vezi mata, 184 a intarziat putin ( numai) ! Probabil era ocupat ca sa-i injure pe altzii, pe alte topicuri !  L-a gasit si pe asta , ca dupa cat si cum posteaza, alta treaba n-are !
Inteleg ca sunteti prieteni vechi si eu am picat pe aici ca musca-n ... lapte !
Bag seama ca are multa trecere la sufletul matale ! La mine - NU !
|
|
|