gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 09:46
De la: Maria_x, la data 2012-04-08 09:33:51De la: gabigabi2, la data 2012-04-08 08:43:06De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:27:23De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 19:24:22De la: Tycuu, la data 2012-04-07 16:26:43..Ce vor femeile ? .. vor barbat cu portofelul plin , cu surse financiare mari si sigure, vor finantatori !s-au dus timpurile cand mai era si dragoste !
...si iata-ne din nou la punctul zero Marie draga, munca asta de lamurire a la Sisif am dus-o si noi cu domnul Tycu, care-i adorabil daca ne intelegem rolul de anexa a barbatului plin de bani ...poti vorbi altceva cu domnia sa, de exemplu sa-l balacaresti pe tribunul Vadim
Iti scriu tie ... ca sa priceapa (?) Tycuu :
1. Biblic vorbind Dumnezeu l-a facut pe Adam din lut ! Ca atata avea ! Ce mare lucru poti face din lut ??
A facut-o pe Eva dintr-o coasta : adica din materie prima, organic, evoluata ! Nu mai spun ca avea si experienta primei .... ratari ! Normal ca a iesit ceva mai bun ! Deci se demonstreaza superioritatea femeii !
2. Din punct de vedere evolutionist, Darwinian, este usor de observat ca, pe masura evolutiei maimutei catre om, suprafata corpului acoperita de par - scade ! (maimuta are tot corpul acoperit de par, omul-mai putin !) Revenim in zilele noastre : Este evident ca suprafata corpului, acoperita de par, la femei este mai mica decat cea a barbatilor (exclud calvitia-nu este cazul la Tycuu) ! Deci, evolutionist, femeia este superioara barbatului ( sau macar superioara lui Tycuu !)
3. Din punctul meu de vedere Tycuu se prezinta ca o reptila preistorica (Tycozaurus Danubiasis - ca sa nu zic imbecilus ! ) care, din punct de vedere Darwinian, nu ar trebui sa mai existe !
Este o eroare a naturiii datorata , probabil, unei greseli genetice !
hehehe, Mariuto, ce bine c-ai aparut pe forumul asta, mai fata ....sau esti un baiat, ca esti cam barbatoasa ?!
de cind le tot spun ca EVA , adica Femeia , e din materie Insuflata, deci spiritualizata si de aici ii vine ei, draguta, inclinatia catre mistica, mister, lucruri d'astea de finete ce depasesc concretul contondent al realului !
P.S
dar, are dreptate Ingrid....Tyculica isi are partea lui de farmec, cu toate troglodismele lui de barbat ramas la nivel de caverna !
asa ca, te rog, fa-l praf in versuri....ca te pricepi, nu zic nu, dar nu-l termina de tot....mai lasa o bucatica si ptr. noi !
Multumesc ca esti alaturi !!
Bărbătoasa oi păre ! Am zis ca-s din neamul plăieșilor lui Stefan !
(PLĂIÉȘ, plăieși, s.m. 1. (În evul mediu) Locuitor de la graniță însărcinat cu paza frontierei țării în părțile de munte; grănicer, străjer. [Pr.: plă-ieș] Plai + suf. -aș. Sursa: DEX '98 )
Adevarul, trebuie sa recunosc, este că d-ul Tycuu a reușit să-mi provoace neuronii !
Este meritul lui ! Reuseste sa te faca ca discutiile sa nu mai fie terne !
Cand din forum ati fugit / Credeam ca v-am plictisit !
Si ca sa scapati de rime / Ati plecat de langa mine !
Dar de vreti voi ca Maria / Iar sa-si schimbe palaria
Si sa renunte la proză / Să vă facă viața roză,
Va promit, eu, de la mine : / Trag in Tycuu doar cu rime !
Pân-o osteni săracu / Că și-o pus mintea cu !
da' si lui ii place !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
802 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 10:21
De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:49:16De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:27:23De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 19:24:22De la: Tycuu, la data 2012-04-07 16:26:43..Ce vor femeile ? .. vor barbat cu portofelul plin , cu surse financiare mari si sigure, vor finantatori !s-au dus timpurile cand mai era si dragoste !
...si iata-ne din nou la punctul zero Marie draga, munca asta de lamurire a la Sisif am dus-o si noi cu domnul Tycu, care-i adorabil daca ne intelegem rolul de anexa a barbatului plin de bani ...poti vorbi altceva cu domnia sa, de exemplu sa-l balacaresti pe tribunul Vadim
1. Biblic vorbind Dumnezeu l-a facut pe Adam din lut ! Ca atata avea ! Ce mare lucru poti face din lut ??
A facut-o pe Eva dintr-o coasta : adica din materie prima, organic, evoluata ! Nu mai spun ca avea si experienta primei .... ratari ! Normal ca a iesit ceva mai bun ! Deci se demonstreaza superioritatea femeii !
2. Din punct de vedere evolutionist, Darwinian, este usor de observat ca, pe masura evolutiei maimutei catre om, suprafata corpului acoperita de par - scade ! (maimuta are tot corpul acoperit de par, omul-mai putin !) Revenim in zilele noastre : Este evident ca suprafata corpului, acoperita de par, la femei este mai mica decat cea a barbatilor (exclud calvitia-nu este cazul la Tycuu) ! Deci, evolutionist, femeia este superioara barbatului ( sau macar superioara lui Tycuu !)
3. Din punctul meu de vedere Tycuu se prezinta ca o reptila preistorica (Tycozaurus Danubiasis - ca sa nu zic imbecilus ! ) care, din punct de vedere Darwinian, nu ar trebui sa mai existe !
Apoi, matale, esti tare iertatoare ! Bravo ca poti fi !
Ferice de sotul tau !
Tycuu o tras in moldovence - Tycuu e dusmanul meu !
Maria... cu prietenie si cu ingaduinta ta am cateva amendamente, si sper sa nu te superi.
Evita generalizarea si atacul dur la persoana! Altfel poti fi etichetata ca o feminista inraita.
Nu numai moldovencele sunt frumoase si fac ochi dulci,
e in natura femeii, dar peste tot sunt exceptii. Ticu ar trebui sa-si ceara scuze pentru etichetarile facute la general, si mai bine ar fi sa dati tot din voi ce e frumos, fie si caustic.
Cea mai mare calitatea a sufletului si deci a omului este capacitatea de iertare
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1254 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 10:31
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
Fosta membra 9am.ro
4095 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 10:37
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 10:45
De la: syster, la data 2012-04-08 10:37:58De la: CONDOR, la data 2012-04-08 10:31:43LA MULTI ANI DE FLORII! Pentru toate fetele si femeile din Romania ,un braț de pupici și un pic de dragoste !
www.youtube.com/watch?NR=1&v=U7Q3I0LOn54&feature=endscreen[/quote]
bai, debilule...ai mai spus o data ....si nu te-a luat nimeni in seama, du-te si te trateaza!
ei hai, nu fii rea ! doua batai strica, dar 2 pupici ,nu !
|
Ra_Mar
616 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 10:58
De la: 9am250228, la data 2012-04-08 10:21:25De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:49:16De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:27:23De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 19:24:22De la: Tycuu, la data 2012-04-07 16:26:43..Ce vor femeile ? .. vor barbat cu portofelul plin , cu surse financiare mari si sigure, vor finantatori !s-au dus timpurile cand mai era si dragoste !
Ferice de sotul tau !
Maria... cu prietenie si cu ingaduinta ta am cateva amendamente, si sper sa nu te superi.
Evita generalizarea si atacul dur la persoana! Altfel poti fi etichetata ca o feminista inraita.
e in natura femeii, dar peste tot sunt exceptii. Ticu ar trebui sa-si ceara scuze pentru etichetarile facute la general, si mai bine ar fi sa dati tot din voi ce e frumos, fie si caustic.
Cea mai mare calitatea a sufletului si deci a omului este capacitatea de iertare
Cum sa ma supar , pacatele mele ??? Am spus ca sunt fata buna si pasnica .... daca nu ma calca cineva prea tare pe coada !
Sunt pentru egalitate intre sexe ! Am argumente similare ( biblice si evolutioniste) care ar putea "demonstra" superioritatea barbatului asupra femeii !
Dar nu vreu sa le spun aici
Daca citesti topicul cu mai multe zile in urma ai sa vezi ca m-am catranit (suparat) pe Tycuu inca de cand "tragea" in femei la modul general ! ( cand l-am trimis sa-si puna ouale singur in tigaie !
Chestia cu moldovencele a fost capacul pus peste oala !
Tinta artileriei mele nu erau barbatii, la modul general, ci "logica"de tip Tycucian !
Daca in joaca mea am suparat si pe altii, imi cer scuze !
Am facut-o de dragul artei, nu din "convingeri feministe " !
In general incerc sa "trag" in limite decente !
O zi buna !
Atentie ! Baba se_curista fileaza !
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 12:26
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 12:31
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 13:47
De la: Maria_x, la data 2012-04-08 10:58:15De la: 9am250228, la data 2012-04-08 10:21:25De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:49:16De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:27:23De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 19:24:22De la: Tycuu, la data 2012-04-07 16:26:43..Ce vor femeile ? .. vor barbat cu portofelul plin , cu surse financiare mari si sigure, vor finantatori !s-au dus timpurile cand mai era si dragoste !
Ferice de sotul tau !
Cum sa ma supar , pacatele mele ??? Am spus ca sunt fata buna si pasnica .... daca nu ma calca cineva prea tare pe coada !
Sunt pentru egalitate intre sexe ! Am argumente similare ( biblice si evolutioniste) care ar putea "demonstra" superioritatea barbatului asupra femeii !
Daca citesti topicul cu mai multe zile in urma ai sa vezi ca m-am catranit (suparat) pe Tycuu inca de cand "tragea" in femei la modul general ! ( cand l-am trimis sa-si puna ouale singur in tigaie !
Tinta artileriei mele nu erau barbatii, la modul general, ci "logica"de tip Tycucian !
O zi buna !
 Nu prea cunosti "facerea lumii" Iata cum a fost ;Intai Dumnezeu l-a facut pe Adam ,si ca sa se inmulteasca lumea , a luat coasta de la Adam ( avea una in plus ) si a facut-o pe Eva si a zis: "Adame , Eva are de la tine numai coasta nu si creierul, ti-o dau in primire sa faci ce vrei cu ea, dar sa inmultesti lumea ca la asta se pricepe si nu uita ca tu cu toti urmasii tai pe linie barbateasca sunteti baza omenirii , Eva si urmasele ei iti vor fii supuse si sa nu lasi omenirea pe baza Evelor , ca se alege praful de ea si alta numai pot face !" Marie , nu te mai pune cu mine,ca multe ai avea de invatat de la mine.Spui de egalitatea dintre sexe ? -numai la vot poate , ca in alte privinte e imposibila o egalitate ! ''Stai cuminte Mariuta , stai cuminte ca-ti sta bine(ghine)" ia mai bine o papusica si joaca-te sus pe coline, ca de te prind in Iesi pi sentru , zau ca iti plang de mila poti sa fii neam de plaiesi, sau chiar din neamul lui Movila !" Eu nu lovesc in moldovence cum spui , moldovencele si nu numai ele ,sunt frumoase , gospodine, dar nu vad de ce comentezi cand spun advarul cunoscut de toata tara ca nu prea le au cu fidelitatea ! "De-o nevasta moldoveanca niciodata nu te saturi , sta putin la tine-n pat , sta mai mult in alte paturi !" Si vad ca ai suparare mare , la mine alta e firea , hai sa dam mana cu mana , precum Cuza cu unirea , nu ma mai certa Marie ca eu ti-o spun asa direct , tot ce-i feminin in tara , eu pe toate le repect !
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 13:59
De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 20:55:19De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:49:16
Ferice de sotul tau !
Daaaa..sotul meu e un mare norocos ca l-am luat, am eu grija sa-i amintesc asta el e domnul si stapanul in casa, nu-l contrazic niciodata, dar fac asa cum stiu eu ca e bine
 E mare "norocos "?adevarata sotie ascultatoare, il aproba pe sot , dar face tot cum vrea ea !Sotul e ca imparatul Japoniei, acolo imparatul are numai numele de imparat , in rest nimic !
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 14:43
De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 20:50:41De la: Tycuu, la data 2012-04-07 20:18:48
Asa este si de ce "saraca " ? Ce suntem noi de vina ,generatia de azi ca rolul femeii in familie asta este ?Adica matale vrei chiar si asta in bucatarie sa faca tot barbatul ?
,,Chiar si in bucatarie"?...dar ce altceva face saracul de el? Ca becurile sunt economice, se ard o data la patru ani, prizele daca le-a facut bine n-au probleme, cuie nu mai bate ca nu are cu ce, ca nu are ciocan si oricum nu vrem sa gaurim peretii. Pentru robinete si alte chestii de instalatii, cheama instalatorul, iar de sapat ii vine rau, asa ca sa se ocupe doamna. Fa-ne bre o lista cu treburile pe care le face barbatul in casa de il tin asa ocupat
 Daca nu are ce repara, supravegheaza si da sfaturi cum sa procedeze nevasta ca sa mearga bine familia !
Tycu
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:33
De la: Tycuu, la data 2012-04-08 14:43:49De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 20:50:41De la: Tycuu, la data 2012-04-07 20:18:48
Asa este si de ce "saraca " ? Ce suntem noi de vina ,generatia de azi ca rolul femeii in familie asta este ?Adica matale vrei chiar si asta in bucatarie sa faca tot barbatul ?
,,Chiar si in bucatarie"?...dar ce altceva face saracul de el? Ca becurile sunt economice, se ard o data la patru ani, prizele daca le-a facut bine n-au probleme, cuie nu mai bate ca nu are cu ce, ca nu are ciocan si oricum nu vrem sa gaurim peretii. Pentru robinete si alte chestii de instalatii, cheama instalatorul, iar de sapat ii vine rau, asa ca sa se ocupe doamna. Fa-ne bre o lista cu treburile pe care le face barbatul in casa de il tin asa ocupat
Daca nu are ce repara, supravegheaza si da sfaturi cum sa procedeze nevasta ca sa mearga bine familia !
Greu bre...si cand oboseste cu supervizatul ii cere si un masaj ceva?
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:43
De la: Tycuu, la data 2012-04-08 13:47:59De la: Maria_x, la data 2012-04-08 10:58:15De la: 9am250228, la data 2012-04-08 10:21:25De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:49:16De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:27:23De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 19:24:22De la: Tycuu, la data 2012-04-07 16:26:43..Ce vor femeile ? .. vor barbat cu portofelul plin , cu surse financiare mari si sigure, vor finantatori !s-au dus timpurile cand mai era si dragoste !
Ferice de sotul tau !
O zi buna !
Nu prea cunosti "facerea lumii" Iata cum a fost ;Intai Dumnezeu l-a facut pe Adam ,si ca sa se inmulteasca lumea , a luat coasta de la Adam ( avea una in plus ) si a facut-o pe Eva si a zis: "Adame , Eva are de la tine numai coasta nu si creierul, ti-o dau in primire sa faci ce vrei cu ea, dar sa inmultesti lumea ca la asta se pricepe si nu uita ca tu cu toti urmasii tai pe linie barbateasca sunteti baza omenirii , Eva si urmasele ei iti vor fii supuse si sa nu lasi omenirea pe baza Evelor , ca se alege praful de ea si alta numai pot face !" Marie , nu te mai pune cu mine,ca multe ai avea de invatat de la mine.Spui de egalitatea dintre sexe ? -numai la vot poate , ca in alte privinte e imposibila o egalitate ! ''Stai cuminte Mariuta , stai cuminte ca-ti sta bine(ghine)" ia mai bine o papusica si joaca-te sus pe coline, ca de te prind in Iesi pi sentru , zau ca iti plang de mila poti sa fii neam de plaiesi, sau chiar din neamul lui Movila !" Eu nu lovesc in moldovence cum spui , moldovencele si nu numai ele ,sunt frumoase , gospodine, dar nu vad de ce comentezi cand spun advarul cunoscut de toata tara ca nu prea le au cu fidelitatea ! "De-o nevasta moldoveanca niciodata nu te saturi , sta putin la tine-n pat , sta mai mult in alte paturi !" Si vad ca ai suparare mare , la mine alta e firea , hai sa dam mana cu mana , precum Cuza cu unirea , nu ma mai certa Marie ca eu ti-o spun asa direct , tot ce-i feminin in tara , eu pe toate le repect !
Cetit-ai mata in Biblii / Cum facut-a Dumnezeu
Râma. oaia, vaca , calul ? / Sa ma lamuresc si eu !
Desi Biblia nu povestesti / Dispri cum s-o pitrecut
Imi permit sa cred, mai vere: / C-Adam n-o fost primul lut !
Macar șăripili era ! / ( Ala de o dat ispita!)
Va sa zică , cum o dai / Cred c- acolo sus, in Rai,
Dumnezeu creaționist / O fost un .... evolutionist !
Si sufla pi lut mai bini ! / (Panâ te-o făcut pi tini )
S-apoi , așa cum ziceam, / O ajuns șâ la Adam !
Avea expierențâ frati / Câ li facuse pi toati :
Ceriul, Luna șâ Pămantul, râmi, oi șâ capri, poati !
Sâ-n a Sa întelepciuni / facuse si Rațiuni !
Dar era nemulțumit ! / Simțea câ mai poati-un pic !
Intr-o ultimâ-ncercari / Si plin di înversunari ,
O facu pi Eva, veri / Cea cu chipul di muieri !
Dupa cari s-o gandit : / Eh, acuma sunt mulțumit !
Si n-o mai facut nimic !
P.S. Le-am promis la fete ca... numai cu rime voi trage de-acu in tine !!
|
Lylu67
1052 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:46
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:47
De la: Maria_x, la data 2012-04-08 15:43:00
Si n-o mai facut nimic !
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 15:48
De la: Tycuu, la data 2012-04-08 13:59:49De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 20:55:19De la: Maria_x, la data 2012-04-07 20:49:16
Ferice de sotul tau !
Daaaa..sotul meu e un mare norocos ca l-am luat, am eu grija sa-i amintesc asta el e domnul si stapanul in casa, nu-l contrazic niciodata, dar fac asa cum stiu eu ca e bine
E mare "norocos "?adevarata sotie ascultatoare, il aproba pe sot , dar face tot cum vrea ea !Sotul e ca imparatul Japoniei, acolo imparatul are numai numele de imparat , in rest nimic !
Iaca numai pi asta nu credeam c-am s-o fac :
Acu ti pricep !!!
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 16:16
De la: _Ingrid, la data 2012-04-08 15:47:57De la: Maria_x, la data 2012-04-08 15:43:00
Si n-o mai facut nimic !
Cu inchinășiuni mulțumesc matali pentru aplauze !
Aplauzele pentru mine sunt .... palme pentru Tycuu !!!
PS - Incepe sa-mi fie drag si mie !!! Da tot dau in el !!! Ca-i place !!!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 16:26
De la: obliografic, la data 2012-04-08 12:26:01De la: gabigabi2, la data 2012-04-08 09:14:26De la: obliografic, la data 2012-04-08 09:03:24Alo e rost de certa sau ce este aici
pentru fete
pentru baieti a inceput postul mare asa ca mai punetiva pofta in cui
cearta, nu, dar se discuta un pic in contradictoriu !
Bago si tu pe aia ,, Cei care nu au loc de mine sa stea inghesuiti ,, apoi ai terminat cu ei
 n-o stiam p'asta, dar e buna : a se sine minte !
|
Fosta membra 9am.ro
766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 16:48
De la: syster, la data 2012-04-08 10:37:58De la: CONDOR, la data 2012-04-08 10:31:43LA MULTI ANI DE FLORII! Pentru toate fetele si femeile din Romania ,un braț de pupici și un pic de dragoste !
www.youtube.com/watch?NR=1&v=U7Q3I0LOn54&feature=endscreen[/quote]
bai, debilule...ai mai spus o data ....si nu te-a luat nimeni in seama, du-te si te trateaza!
Hei, vezi ca ceea ce cauti ai pierdut in alta parte... Ridica-te sa primesti bratul acela de pupici si pe urma mai vedeti voi!
Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 17:34
De la: _Ingrid, la data 2012-04-08 15:33:59De la: Tycuu, la data 2012-04-08 14:43:49De la: _Ingrid, la data 2012-04-07 20:50:41De la: Tycuu, la data 2012-04-07 20:18:48
Greu bre...si cand oboseste cu supervizatul ii cere si un masaj ceva?
 Pai sotia are datoria sa il serveasca pe sot cu ce are nevoie , doar de el depinde mersul familiei. -seful trebuie respectat !
Tycu
|
Tycuu
1203 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 18:07
De la: Maria_x, la data 2012-04-08 16:16:41De la: _Ingrid, la data 2012-04-08 15:47:57De la: Maria_x, la data 2012-04-08 15:43:00
Si n-o mai facut nimic !
Cu inchinășiuni mulțumesc matali pentru aplauze !
Aplauzele pentru mine sunt .... palme pentru Tycuu !!!
PS - Incepe sa-mi fie drag si mie !!! Da tot dau in el !!! Ca-i place !!!
 Cand se plimba prin Rai Domnul sfantul , se gandea printre maslini cum sa faca el pamantul. Bine, isi soptea Domnul in barba ," am sa fac eu Terra Nova, dar unde o sa stea femeia ?si atunci facu Moldova ! Am inteles Marie ca vrei sa ai razboi cu mine, nu o lupta asa simpla ci vrei lupta doar in rime ! Nu stiu cin' te-a sfatuit si in lupta te-a impins , dar te anunt de pe acum ca ai sa fii un om invins si o sa te oblig Marie ca sa spui aici la toate doar atat cateva vorbe ...." domnul Tycuu are dreptate "...-nu s-a nascut femeia care poate sa ma bata, stiu ce spun si am o baza, sfatul meu draga Marie , cat mai iute dezerteaza ,esti persoana ambitioasa , si ai o idee fixa , dar te fac sa recunosti..." Tycule ma dau invinsa"..Ce zici, vrei sa faci ca mine si onoarea s-o salvezi? sau vrei sa-n ceapa lupta ..si atunci . ai sa vezi ...ce ai sa vezi !
Tycu
|
Fosta membra 9am.ro
802 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 21:52
Povesti banale
O poveste cam naiva
Biblia ne spune. Ca din lut
Adamul a fost facut
in amestec cu saliva.
Asupra-i sufland cu viata
Creatorul. In joaca-i indrazneata
n-a fost multumit de Sine.
S-a gandit ca ar fi bine
sa-i daruiasca o soata.
Ruptu-i-a din corp o coasta
si pe loc a modelat-o.
Deci facu pe Eva. Iat-o!
Si i-a dot-o de nevasta.
Zise lui Adam cuvantul:
-Acum inmultiti pamantul!
Misterul e cel Divin:
Adam e facut cu plus,
el e Yang si ea e Yin,
deci Eva are in minus.
Dar orice scolar azi stie
ce n-au stiut scribii-acei,
ca povestea-i o prostie,
ca altu-i secretul ei.
Energia Kundalini, sarpele incolacit,
le-au trezit curiozitatea,
Eva-i arata lui partea,
Adam a pacatuit.
Asadar povesti banale,
cum ca Adam e din lut,
unealta i s-ar fi rupt
si-ar fi ramas de zicale.
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 00:25
AM SCRIS PE CERUL ALBASTRU,
DAR NORII MI-AU STERS CUVINTELE.
AM SCRIS PE TARMUL MARII,
DAR VALURILE MI-AU STERS CUVINTELE.
AM SCRIS PE PAMANTUL DIN GRADINA MEA,
DAR VANTUL MI-A SPULBERAT CUVINTELE.
AM SCRIS PE INIMA MEA SI NIMENI SI NIMIC
NU-MI VA PUTEA STERGE CUVINTELE!!!
VA IUBESC PE TOTI ( inclusiv pe cei de la 9am)
Va iubesc pe toti cu toate ca poate am gresit sa ma iertati, dar trebuie sa ne gandim ca incepe o saptamana in care trebuie sa ne iertam la toti greselile pe care le-am facut si sa lasam totul la oparte ca viata este scurta si trebuie traita fiecare clipa
Sa stiti ca moarte cand vine nu vine la o cafea sau sa vada ce facem ci vine sa ne ea
Asa ca eu propun totusi aceatsa saptamana sa fim mai buni si iertatori
Paste fericit si nu stiu daca o sa mai am timp sa mai scriu ceva saptamana asta , as vrea sa imi iau o vacanta ca sunt obosit
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 10:20
De la: 9am250228, la data 2012-04-08 21:52:04Povesti banale
O poveste cam naiva
Biblia ne spune. Ca din lut
Adamul a fost facut
in amestec cu saliva.
Asupra-i sufland cu viata
Creatorul. In joaca-i indrazneata
n-a fost multumit de Sine.
S-a gandit ca ar fi bine
sa-i daruiasca o soata.
Ruptu-i-a din corp o coasta
si pe loc a modelat-o.
Deci facu pe Eva. Iat-o!
Si i-a dot-o de nevasta.
Zise lui Adam cuvantul:
-Acum inmultiti pamantul!
Misterul e cel Divin:
Adam e facut cu plus,
el e Yang si ea e Yin,
deci Eva are in minus.
Dar orice scolar azi stie
ce n-au stiut scribii-acei,
ca povestea-i o prostie,
ca altu-i secretul ei.
Energia Kundalini, sarpele incolacit,
le-au trezit curiozitatea,
Eva-i arata lui partea,
Adam a pacatuit.
Asadar povesti banale,
cum ca Adam e din lut,
unealta i s-ar fi rupt
si-ar fi ramas de zicale.
deh , din plusul lui s-a facut ea si uite-asa se completeaza unul pe altul, cautindu-si perechea ! iar Lutul de n-ar fi fost spiritualizat, noi nu eram !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 11:05
ce sa zic ?  e drept ca ce-a postat, Nu se potriveste cu tema topicului si mergea la politicute dar, pe de alta parte , Cine Uita o ia de la-nceput !
|
Ra_Mar
616 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 11:21
De la: gabigabi2, la data 2012-04-09 11:05:15ce sa zic ? e drept ca ce-a postat, Nu se potriveste cu tema topicului si mergea la politicute dar, pe de alta parte , Cine Uita o ia de la-nceput !
?
|
Radu_b10
719 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 12:04
O fantoma periculoasa bantuie pe 9AM ! Este o fantoma cu puteri paranormale !
La care nu se poate raporta nimic dar care sterge orice mesaj care nu le este pe plac !!
Nu ma deranjeaza clipul lor politic !
Ma deranjeaza ca o trimit in numele altora !
Ma deranjeaza ca nu accepta sa lupte pt. opinia lor ! Trag si fug ca niste lasi !
Ma deranjeaza ca nu mai sunt membri dar totusi pot scrie mesaje ! (???)
Ma deranjeaza ca se baga pe topicuri apolitice !
Este vorba de fosta membra .... a ciuruitilor cu al sau clip www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Voi ce parere aveti ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 14:13
De la: Maria_x, la data 2012-04-09 11:21:20De la: gabigabi2, la data 2012-04-09 11:05:15ce sa zic ? e drept ca ce-a postat, Nu se potriveste cu tema topicului si mergea la politicute dar, pe de alta parte , Cine Uita o ia de la-nceput !
?
ia te uitaaaa, ce paranormale se-ntimpla p'aici : @ Radu 10b a postat acel text cu "fantoma"unei "foste membre 9 am" ce bintuie pe topicuri ,intrebindu-ne ce parere avem si eu i-am raspuns lui ....dar, postarea lui a disparut si raspunsul meu a ramas in aer, fara nici-o noima....
|
Radu_b10
719 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 15:53
De la: gabigabi2, la data 2012-04-09 14:13:43De la: Maria_x, la data 2012-04-09 11:21:20De la: gabigabi2, la data 2012-04-09 11:05:15ce sa zic ? e drept ca ce-a postat, Nu se potriveste cu tema topicului si mergea la politicute dar, pe de alta parte , Cine Uita o ia de la-nceput !
?
ia te uitaaaa, ce paranormale se-ntimpla p'aici : @ Radu 10b a postat acel text cu "fantoma"unei "foste membre 9 am" ce bintuie pe topicuri ,intrebindu-ne ce parere avem si eu i-am raspuns lui ....dar, postarea lui a disparut si raspunsul meu a ramas in aer, fara nici-o noima....
Trimite mesj privat ca sa scapi de paranormale !
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 15:55
De la: gabigabi2, la data 2012-04-09 14:13:43De la: Maria_x, la data 2012-04-09 11:21:20De la: gabigabi2, la data 2012-04-09 11:05:15ce sa zic ? e drept ca ce-a postat, Nu se potriveste cu tema topicului si mergea la politicute dar, pe de alta parte , Cine Uita o ia de la-nceput !
?
N-a disparut, l-am citit eu..cu ,,fantoma mea draga '..dar Radu a postat ttextul pe vreo zece topice diferite, raspunsul tau e la televiziuni parca...
|
|
|