back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce vor femeile?

Pagini: << 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 >> Sari la pagina:

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 15:49

De la: gabigabi2, la data 2011-12-23 14:47:28
De la: Tycuu, la data 2011-12-23 10:12:21
De la: 9am250228, la data 2011-12-22 23:24:14

'O femeie ii atrage pe barbati cu ajutorul farmecului ei si ii pastreaza cu ajutorul propriilor lor vicii'

Sommerset Mougham

si asta indiferent de varsta. Farmecul unei femei nu consta numai in frumusetea fizica ci si in calitatile ei,
mai ales inteligenta.

Cam multe calitati vrei si matale ,pai bine bre si inteligenta si frumoasa si cuminte si devreme acasa, cam greu gasesti 1%. Toate femeile sunt frumoase indiferent varsta ,dar celelalte calitati .....

mi-e ca ai tu o lipsa la gramaj, undeva, de nu-ti poti da seama ca sunt si inteligente ! [sml-confused0006:

Sunt si inteligente daca se face comparatie numai intre ele, sa nu aiba pretentia sa fie la nivelul unui barbat !

Tycu
Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 18:07

De la: Tycuu, la data 2011-12-23 15:49:47

'O femeie ii atrage pe barbati cu ajutorul farmecului ei si ii pastreaza cu ajutorul propriilor lor vicii'

Sommerset Mougham

si asta indiferent de varsta. Farmecul unei femei nu consta numai in frumusetea fizica ci si in calitatile ei,
mai ales inteligenta.

Cam multe calitati vrei si matale ,pai bine bre si inteligenta si frumoasa si cuminte si devreme acasa, cam greu gasesti 1%. Toate femeile sunt frumoase indiferent varsta ,dar celelalte calitati .....

mi-e ca ai tu o lipsa la gramaj, undeva, de nu-ti poti da seama ca sunt si inteligente ! [sml-confused0006:

Sunt si inteligente daca se face comparatie numai intre ele, sa nu aiba pretentia sa fie la nivelul unui barbat !

Cred ca ai acea vanitate care nu-ti ingaduie sa-ti recunosti limitele si inferioritatile.
Barbatii mari nu au adus elogii privind calitatile altor barbati cu exceptia celor profesionale, au adus, uneori dezinteresati, elogii cu privire la calitatile femeilor.

'Femeile sunt dadacele noastre in copilarie, tovarasele noastre in vremea maturitatii, sprijinul nostru la batranete, consolarea noastra in nenorociri si victimele noastre in toate timpurile'
ROBERT SABATIER

'Femeia este fiinta care mosteneste atat forma estetica precum si calitatile morale aproape de perfectiune.'

'Femeia nu este catusi de putin inferioara barbatului in afara lipsei de putere'
XENOFON

Sarbatori Fericite!

Raporteaza abuz de limbaj
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Decembrie 2011, ora 22:48

Q.Adevarul e ca femeile sunt foarte inventive,fac din nimic trei lucruri:salate, coafuri si drame
Q.Logica este stiinta care ii permite barbatului sa nu inteleaga femeia
Vinul baut cu masura e bun in orice cantitati.

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2011, ora 11:22

De la: 9am250228, la data 2011-12-23 18:07:06
De la: Tycuu, la data 2011-12-23 15:49:47

Sommerset Mougham

mai ales inteligenta.

Cred ca ai acea vanitate care nu-ti ingaduie sa-ti recunosti limitele si inferioritatile.
Barbatii mari nu au adus elogii privind calitatile altor barbati cu exceptia celor profesionale, au adus, uneori dezinteresati, elogii cu privire la calitatile femeilor.

'Femeile sunt dadacele noastre in copilarie, tovarasele noastre in vremea maturitatii, sprijinul nostru la batranete, consolarea noastra in nenorociri si victimele noastre in toate timpurile'
ROBERT SABATIER

'Femeia este fiinta care mosteneste atat forma estetica precum si calitatile morale aproape de perfectiune.'

'Femeia nu este catusi de putin inferioara barbatului in afara lipsei de putere'
XENOFON

Sarbatori Fericite!

Asa o fi daca spui matale ,dar nu inteleg, de ce totusi barbatul e considerat capul familiei, si in general se apeleaza mai des la inteligenta barbateasca !

Tycu
9am064096

8 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2011, ora 14:03

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-16 19:06:00Femeile, vor tot! Si uneori chiar obtin.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2011, ora 15:16

Da...femeile vor tot...si ceva pe deasupra (sau cineva)
Q.Cu dragostea omori timpul,cu timpul omori dragostea..
Q.In casnicie cineva are intodeauna dreptate,iar barbatul niciodata..

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 00:09

Asa o fi daca spui matale ,dar nu inteleg, de ce totusi barbatul e considerat capul familiei, si in general se apeleaza mai des la inteligenta barbateasca !

Da, ai atins cateva adevaruri. si sa le luam pe rand:
Barbatul capul familiei...

Stii ca a existat o perioada a matriarhatului? si banuiesc faptul ca stii.

Nu prea m-am documentat in chestia asta, dar tot evolutia umana a distrus aceasta organizare asa ca si pe toate oranduirile sociale. Cred ca in acea perioada femeile erau mai putin feminine si mai mult cu calitati barbatesti: razboinice, dure, luptatoare, deci mai putin delicate.
Nu m-am documentat nici de cand a inceput perioada patriarhatului, mentinut pana azi.
Consecintele au fost dure si nedrepte. In loc ca barbatul sa considere femeia finta egala lui, a marginalizat-o, a brutalizat-o, aducand-o la rang de sclava, de obiect de exploatat, atat sexual cat si
material. In nici o oranduire sociala, chiar daca femeia s-a mai bucurat de anumite drepturi, nu a fost egala in drepoturi cu barbatul, adica discriminata. Acest fapt a condus la aparitia in ultimele doua secole a unor organizatii excesiv feministe, care au considerat barbatul ca fiind inferior femeii(abuziv) tot asa cum la barbati a aparut misoginismul. Ambele stari, poate si azi antagoniste, au adus deservicii ambelor sexe.
Faptul ca barbatul este capul familiei, de cateva secole bune, ba as spune de vreo 18 sec in urma se datoreaza
apostolului Pavel, care a instituit in religia crestin catolica, preluata apoi si de Ortodoxie, preceptul ca femeia este inferioara barbatului pentru ca a fost creata din coasta lui Adam. De aici nu avea voie sa stea in biserica decat in urma barbatilor, iar in altar nici azi nu are voie.
Omul mai putin emancipat din secolele trecute, nu permitea femeii sa mearga decat in urma lui, ca, de, asa a spus popa in biserica si el era BARBAT.
In islamism lucrurile s-au petrecut si se mai petrec si mai tragic, se stie ca n-au voie sa-si arate nici fata, nicidecum frumoasele picioare.
Franta a fost cu doua secole in urma promotoarea emanciparii femeii, mai ales in orient.

Despre inteligenta barbateasca am mai atins cate ceva anterior.
E posibil ca barbatii sa detina un procent mai mare al inteligentei in pofida faptului ca femeile ii intrec ca numar. Cert este , si din constatarea mea, ca femeile de pe la 18 ani isi pierd interesul de a studia, de a cunoaste mai mult in raport cu tinerii de aceeasi varsat.
Explicatia sta in natura lor, in evolutia lor fizica. Castiga interesul spre un cuplu, spre casatorie, spre dragoste, copii, familie, este natura creatiei lor. Odata abandonand cunoasterea, pierd cursa. Probabil majoritatea din ele, sau poate mai mult, se dedica exclusiv familiei, devenind casnice, mai putin expuse la stresul fizic in cadrul productiei materiale, daca acel stres nu i-l provoaca sotul.
Dar tot statisticele dovedesc faptul ca sunt femei superioare barbatilor, tot ca urmare a unor calitati cu care au fost inzestrate: rabdarea, tactul in comunicare, spiritul de organizare mai bun, intuitia mai dezvoltata, sa nu mai amintim sex-apel-ul care convinge in afaceri.
Cand acestea vor deveni in viitor numeroase, nustiu ce ne vom face noi barbatii?
Poate vom recurge la sintagma aia pe care a spus-o o parlamentara( imi scapa acum numele)
-'Ciocul mic'

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 00:47

De la: giovausaro, la data 2011-12-24 15:16:33Da...femeile vor tot...si ceva pe deasupra (sau cineva)

trei lucruri interesante:

-Femeile vor totul....- E posibil sa vrea, dar sa vedem daca e posibil sa i se dea.
Facem o analogie:
Un copil rasfatat, as spune prost educat, va teroriza parintele ca i se cuvine totul..
parintele slab, din n motive, dar mai ales ca lui i-au lipsit multe si nu vrea nca odrasla sa sa sufere
iiva oferi tot ce cere. Consecintele sunt multe si nu le dezvolt eu aici, si-au luat rolul televiziunile, massmedia in general.
Cu o femeie care isi va dori permanent multe de la barbat e cam acelasi lucru, ba mai simplu.
Pe copilul rasfatat parintele slab n-are cum sa-l abandoneze, barbatul slav devine catelusul din lesa
si nici nu trebuie compatimit. Sunt ferm convins ca majoritatea femeilor cer in mod rational si imperios atunci cand abuziv ni li se da, atunci cauta resurse.

.....cu timpul omori dragostea....
da, bine zis. cand dragostea aia a fost o flacara de paie se spulbera deoarece a stat la baza doar atractia fizica, dorinta sexuala si nu ansamblul de calitati care ar fi putut cimenta o casnicie si mai ales o prietenie, vina poate fi in parte sau a unei parti. Mai grav ar fi ipocrizia, mimetismul unei armonii indestructibile, afisata doar, din care o parte e sigur victima.

......barbatul n-are niciodata dreptate......
e foarte posibil. Femeile se influienteaza reciproc... Ati auzit zicala aia, sau sfatul: _Tu in biserica inainte de a-ti pune popa pirostria pe cap sa-l calci pe picior-

Nu stiu daca dracovenia asta are efect, dar faptul ca unii barbati se lasa calcati pe picior si la propriu si la figurat, li se datoreaza lor. Cred ca unele femei din mandrie nu dau dreptate sotilor lor dar ei au mai multe libertati de ales: sa actioneze ei, fiind convinsi ca solutia lor e perfecta, sau sa le dea libertatea lor de actiune. In caz de reusita lor. ar trebui sa treaca peste orgoliu si sa le felicite, im mod contrar, au argumentul ca ei detin dreptatea. Pana la urma intelept ar fi complementaritatea. consultarea si partea mai convingatoare sa aiba castig de cauza.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 05:05

Daca la o intrebare iti raspunde un filozof,nu mai intelegi ce ai intrebat

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 05:15

Daca intr-un cuvant de cinci litere ai comis sase greseli,una e de prisos

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 08:05

De la: giovausaro, la data 2011-12-25 05:05:40Daca la o intrebare iti raspunde un filozof,nu mai intelegi ce ai intrebat

ba da, intelegi daca si tu esti un pic filozof !
si era o poveste frumoasa cu elevii a doua scoli de filozofie, care au pus la cale o intilnire intre maestri lor, bucurindu-se de dinainte de tumultul de idei la care vor asista !
are loc intilnirea si cei doi maestri se aseaza fata-n fata si se privesc adinc ,in ochi....elevii, cu sufletul la gura......in sfirsit, unul dintre ei zice un cuvint.....celalalt ii zimbeste....si zice si el o vorba....celalalt zice Da si, mai tac un timp,uitindu-se unul in ochii celuilalt si, spre stupoarea auditoriului, se scoala ,se imbratiseaza si se despart incintati unul de celalalt .....
noi nu ne putem privi in ochi , dar ne putem citi gindurile si, empatic, sa intram in profunzimea lor si , eventual sa spunem un simplu DA ! ..... din pacate insa ,spunem de cele mai multe ori Nu !

imi face o deosebita placere sa intru in comuniune cu gindurile dvs., domnilor ! Craciun cu bucurie !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 08:16

femeile vor giugiuleala
mu mu mu... pup pup pup... linghi linghi....miti miti....

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 08:23

De la: 9am250228, la data 2011-12-25 00:47:28
De la: giovausaro, la data 2011-12-24 15:16:33Da...femeile vor tot...si ceva pe deasupra (sau cineva)

trei lucruri interesante:

-Femeile vor totul....- E posibil sa vrea, dar sa vedem daca e posibil sa i se dea.
Facem o analogie:
Un copil rasfatat, as spune prost educat, va teroriza parintele ca i se cuvine totul..
parintele slab, din n motive, dar mai ales ca lui i-au lipsit multe si nu vrea nca odrasla sa sa sufere
iiva oferi tot ce cere. Consecintele sunt multe si nu le dezvolt eu aici, si-au luat rolul televiziunile, massmedia in general.
Cu o femeie care isi va dori permanent multe de la barbat e cam acelasi lucru, ba mai simplu.
Pe copilul rasfatat parintele slab n-are cum sa-l abandoneze, barbatul slav devine catelusul din lesa
si nici nu trebuie compatimit. Sunt ferm convins ca majoritatea femeilor cer in mod rational si imperios atunci cand abuziv ni li se da, atunci cauta resurse.

.....cu timpul omori dragostea....
da, bine zis. cand dragostea aia a fost o flacara de paie se spulbera deoarece a stat la baza doar atractia fizica, dorinta sexuala si nu ansamblul de calitati care ar fi putut cimenta o casnicie si mai ales o prietenie, vina poate fi in parte sau a unei parti. Mai grav ar fi ipocrizia, mimetismul unei armonii indestructibile, afisata doar, din care o parte e sigur victima.

......barbatul n-are niciodata dreptate......
e foarte posibil. Femeile se influienteaza reciproc... Ati auzit zicala aia, sau sfatul: _Tu in biserica inainte de a-ti pune popa pirostria pe cap sa-l calci pe picior-

Nu stiu daca dracovenia asta are efect, dar faptul ca unii barbati se lasa calcati pe picior si la propriu si la figurat, li se datoreaza lor. Cred ca unele femei din mandrie nu dau dreptate sotilor lor dar ei au mai multe libertati de ales: sa actioneze ei, fiind convinsi ca solutia lor e perfecta, sau sa le dea libertatea lor de actiune. In caz de reusita lor. ar trebui sa treaca peste orgoliu si sa le felicite, im mod contrar, au argumentul ca ei detin dreptatea. Pana la urma intelept ar fi complementaritatea. consultarea si partea mai convingatoare sa aiba castig de cauza.

de doua ori am incercat sa-ti raspund la mesaj, dar n-a vrut sa plece spre tine....o fii si asta o chestie ! ce vroiam sa-ti spun ? ca da, si eu cred ca omul e structural bun, dar il strica anturajul
Craciun cu lumina-n suflet si gind !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 08:24

De la: daniela_, la data 2011-12-25 08:16:02femeile vor giugiuleala

da, asta vor, dar cu masura, totusi !

Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 10:48

De la: 9am250228, la data 2011-12-25 00:09:57

Da, ai atins cateva adevaruri. si sa le luam pe rand:
Barbatul capul familiei...

Stii ca a existat o perioada a matriarhatului? si banuiesc faptul ca stii.

Nu prea m-am documentat in chestia asta, dar tot evolutia umana a distrus aceasta organizare asa ca si pe toate oranduirile sociale. Cred ca in acea perioada femeile erau mai putin feminine si mai mult cu calitati barbatesti: razboinice, dure, luptatoare, deci mai putin delicate.
Nu m-am documentat nici de cand a inceput perioada patriarhatului, mentinut pana azi.
Consecintele au fost dure si nedrepte. In loc ca barbatul sa considere femeia finta egala lui, a marginalizat-o, a brutalizat-o, aducand-o la rang de sclava, de obiect de exploatat, atat sexual cat si
material. In nici o oranduire sociala, chiar daca femeia s-a mai bucurat de anumite drepturi, nu a fost egala in drepoturi cu barbatul, adica discriminata. Acest fapt a condus la aparitia in ultimele doua secole a unor organizatii excesiv feministe, care au considerat barbatul ca fiind inferior femeii(abuziv) tot asa cum la barbati a aparut misoginismul. Ambele stari, poate si azi antagoniste, au adus deservicii ambelor sexe.
Faptul ca barbatul este capul familiei, de cateva secole bune, ba as spune de vreo 18 sec in urma se datoreaza
apostolului Pavel, care a instituit in religia crestin catolica, preluata apoi si de Ortodoxie, preceptul ca femeia este inferioara barbatului pentru ca a fost creata din coasta lui Adam. De aici nu avea voie sa stea in biserica decat in urma barbatilor, iar in altar nici azi nu are voie.
Omul mai putin emancipat din secolele trecute, nu permitea femeii sa mearga decat in urma lui, ca, de, asa a spus popa in biserica si el era BARBAT.
In islamism lucrurile s-au petrecut si se mai petrec si mai tragic, se stie ca n-au voie sa-si arate nici fata, nicidecum frumoasele picioare.
Franta a fost cu doua secole in urma promotoarea emanciparii femeii, mai ales in orient.

Despre inteligenta barbateasca am mai atins cate ceva anterior.
E posibil ca barbatii sa detina un procent mai mare al inteligentei in pofida faptului ca femeile ii intrec ca numar. Cert este , si din constatarea mea, ca femeile de pe la 18 ani isi pierd interesul de a studia, de a cunoaste mai mult in raport cu tinerii de aceeasi varsat.
Explicatia sta in natura lor, in evolutia lor fizica. Castiga interesul spre un cuplu, spre casatorie, spre dragoste, copii, familie, este natura creatiei lor. Odata abandonand cunoasterea, pierd cursa. Probabil majoritatea din ele, sau poate mai mult, se dedica exclusiv familiei, devenind casnice, mai putin expuse la stresul fizic in cadrul productiei materiale, daca acel stres nu i-l provoaca sotul.
Dar tot statisticele dovedesc faptul ca sunt femei superioare barbatilor, tot ca urmare a unor calitati cu care au fost inzestrate: rabdarea, tactul in comunicare, spiritul de organizare mai bun, intuitia mai dezvoltata, sa nu mai amintim sex-apel-ul care convinge in afaceri.
Cand acestea vor deveni in viitor numeroase, nustiu ce ne vom face noi barbatii?
Poate vom recurge la sintagma aia pe care a spus-o o parlamentara( imi scapa acum numele)
-'Ciocul mic'

Cand s-a ales ca barbatul sa fie cap de familie , si el sa aiba rol important in societate , nu s-a tinut cont de inteligenta , ca si femeile pot fi inteligente ca si barbatii ,s-a tinut cont de forta fizica, se stie ca dintotdeuna se apela la barbat cand se cereau munci mai grele, la intretinutul familiei ,chiar si la lupta , la vanatoare tot barbatii plecau si barbati au profitat de situatia asta si au inceput sa-si impuna autoritatea si religia crestina a cerut ca barbatul sa fie cap , tot el sa fie si preot deoarece femeia e facuta din coasta lui . Discriminarea femeii nu are legatura cu superioritatea barbatului . Matriarhatul este acea perioadă situată în preistorie, în care apartenența la gintă se stabilea pe linie descendentă maternală.Patriarhatul a aparut la romani (Roma) deoarece barbatul era persoana puternica fizic care facea serviciu militar , si in lumea musulmana in care barbatul e considerat stapan ca asa cerea Alah ( ca si in ziua de azi ), o data cu aparitia crestinismului care a cerut ca femeia sa se supuna barbatului care cerea ca femeia sa se supuna barbatului fiind din coasta lui s-a generalizat patriarhatul ! Sarbatori fericite la toti !

Tycu
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 11:01

De la: gabigabi2, la data 2011-12-25 08:24:43
De la: daniela_, la data 2011-12-25 08:16:02femeile vor giugiuleala

da, asta vor, dar cu masura, totusi !

masura XXL

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 11:02

De la: Tycuu, la data 2011-12-25 10:48:14 Sarbatori fericite la toti !

sa traiesti, Tycuu tule !!! te pup!! dar sa stii ca miros a usturoi... am mancat racitura

Daniela
Tycuu

1203 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 14:08

De la: daniela_, la data 2011-12-25 11:02:50
De la: Tycuu, la data 2011-12-25 10:48:14 Sarbatori fericite la toti !

sa traiesti, Tycuu tule !!! te pup!! dar sa stii ca miros a usturoi... am mancat racitura
:

sml-love0049: Sarutmana domnita si o gradina de flori, cu ocazia sarbatorilor de iarna iti urez din partea mea sanatate si fericire maxima atat lu' matale cat si intregi familii si celor dragi care te inconjoara !

Tycu
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 15:57

De la: gabigabi2, la data 2011-12-25 08:05:56
De la: giovausaro, la data 2011-12-25 05:05:40Daca la o intrebare iti raspunde un filozof,nu mai intelegi ce ai intrebat

si era o poveste frumoasa cu elevii a doua scoli de filozofie, care au pus la cale o intilnire intre maestri lor, bucurindu-se de dinainte de tumultul de idei la care vor asista !
are loc intilnirea si cei doi maestri se aseaza fata-n fata si se privesc adinc ,in ochi....elevii, cu sufletul la gura......in sfirsit, unul dintre ei zice un cuvint.....celalalt ii zimbeste....si zice si el o vorba....celalalt zice Da si, mai tac un timp,uitindu-se unul in ochii celuilalt si, spre stupoarea auditoriului, se scoala ,se imbratiseaza si se despart incintati unul de celalalt .....
noi nu ne putem privi in ochi , dar ne putem citi gindurile si, empatic, sa intram in profunzimea lor si , eventual sa spunem un simplu DA ! ..... din pacate insa ,spunem de cele mai multe ori Nu !

imi face o deosebita placere sa intru in comuniune cu gindurile dvs., domnilor ! Craciun cu bucurie !

Nu pretind a fi filozof si nici nu pot citi gandurile cuiva,insa imi place sa privesc interlocutorul in ochi.Cateodata fatza lui spune mai mult decat cuvintele...

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2011, ora 17:51

Daca s-ar putea citi gandurile femeilor ca in -What the women wont-
am constata ca exista o foarte mica similitudine in gandurile a doua femei, sau a mai multora,
similitudine care se refera doar la cateva dorinte, acestea in general pot fi:
- O pozitie sociala cat mai buna(stare materiala, apreciere, admiratie, incredere, respect, rezultate profesionale cat mai bune), pozitie care ii este asigurata sau si-o asigura prin mijloace proprii.

- O relatie cu un barbat; prieten, sot, amant, relatie care sa-i aduca un plin de implinire si fericire.

- Dorinta de a se bucura de libertate, de a nu fi constransa, supusa, exploatata.
E suficient ca lipsa acestora sa faca praf prietenia, casnicia si respectul reciproc.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2011, ora 02:57

toatea stea se castiga prin efort si rabdare.nimeni nu le mosteneste

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2011, ora 16:56

De la: giovausaro, la data 2011-12-25 15:57:12
De la: gabigabi2, la data 2011-12-25 08:05:56

Nu pretind a fi filozof si nici nu pot citi gandurile cuiva,insa imi place sa privesc interlocutorul in ochi.Cateodata fatza lui spune mai mult decat cuvintele...

mda....cum nu putem sa ne citim gindurile, devreme ce acest spatiu virtual prin care comunicam nu este nimic altceva decit o lume a gindurilor ? nu ma vezi, dar ceea ce gindesc am scris aici si tu ai citit si gindul tau se materializeaza-ntr-un rind-doua de raspuns !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2011, ora 16:58

De la: 9am250228, la data 2011-12-25 17:51:44Daca s-ar putea citi gandurile femeilor ca in -What the women wont-
am constata ca exista o foarte mica similitudine in gandurile a doua femei, sau a mai multora,
similitudine care se refera doar la cateva dorinte, acestea in general pot fi:
- O pozitie sociala cat mai buna(stare materiala, apreciere, admiratie, incredere, respect, rezultate profesionale cat mai bune), pozitie care ii este asigurata sau si-o asigura prin mijloace proprii.

- O relatie cu un barbat; prieten, sot, amant, relatie care sa-i aduca un plin de implinire si fericire.

- Dorinta de a se bucura de libertate, de a nu fi constransa, supusa, exploatata.
E suficient ca lipsa acestora sa faca praf prietenia, casnicia si respectul reciproc.

CR0N0S

1163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 14:13

femeile vor sa le vorbesti,au nevoie de cuvinte !

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 14:31

De la: daniela_, la data 2011-12-17 09:09:41
De la: Ebony, la data 2011-12-17 00:06:02
De la: daniela_, la data 2011-12-16 23:53:55
De la: Ebony, la data 2011-12-16 09:01:21multe cadouri..,de Craciun

o fi notat mosul?

ma gandesc ca si-a scris lista,ca de tinut minte...e prea batran

ii bagam niste lecitina in program

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 14:33

De la: CR0N0S, la data 2011-12-28 14:13:04femeile vor sa le vorbesti,au nevoie de cuvinte !

..ce cuvinte, ,faptele vorbesc,dom'le

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 14:45

www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI&feature=fvwrel

Alexandra Stan - Mr Saxobeat (Official Video)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 15:29

De la: CR0N0S, la data 2011-12-28 14:13:04femeile vor sa le vorbesti,au nevoie de cuvinte !

da, dar nu goale !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 16:45

De la: gabigabi2, la data 2011-12-28 15:29:38

da, dar nu goale !

Da, daca sunt goale nu le mai vorbeste nimeni... :

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2011, ora 17:04

De la: Ingrid, la data 2011-12-28 16:45:38
De la: gabigabi2, la data 2011-12-28 15:29:38

da, dar nu goale !

Da, daca sunt goale nu le mai vorbeste nimeni... :

Pagini: << 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce vor femeile?
Mergi la: