back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sondaj electoral

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 00:14

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-09-14 23:28:10
De la: horiaradu, la data 2009-09-14 22:48:47Eu unul nu votez, ci botez!
Chiar in ziua alegerilor, in noiembrie, voi fi nas si voi boteza.
Va invit la botez. Poimaine noiapte la ora 03.14 va naste o frumusete de fetita de 3,9 kg o prietena mai veche si m-a rugat pe mine si sotia sa o botezam peste aproape 3 luni, cum e obiceiul.
Inca nu ne-am hotarat ce nume de botez sa ii dam. Daca era baiat, era mai simplu. Daca tot sunt alegerile prezidentiale in acea zi, alegeam si noi un nume acolo, sa fie: Traian, Crin, Mircea, Sorin, Corneliu, Jiji...
Dar fetita fiind e mai greu.
Voi ce nume i-ati pune?
Ce nume v-ar place?

NO PROBLEM!

ELENA (Udrea),

MARGARETA( principesa Margareta H.),

BRIANA,etc.....

sau briantina[de la figaro din coltul mahalalei]

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 09:34

De la: horiaradu, la data 2009-09-14 22:48:47Eu unul nu votez, ci botez!

Chiar in ziua alegerilor, in noiembrie, voi fi nas si voi boteza.

Va invit la botez. Poimaine noiapte la ora 03.14 va naste o frumusete de fetita de 3,9 kg o prietena mai veche si m-a rugat pe mine si sotia sa o botezam peste aproape 3 luni, cum e obiceiul.

Inca nu ne-am hotarat ce nume de botez sa ii dam. Daca era baiat, era mai simplu. Daca tot sunt alegerile prezidentiale in acea zi, alegeam si noi un nume acolo, sa fie: Traian, Crin, Mircea, Sorin, Corneliu, Jiji...

Dar fetita fiind e mai greu.

Voi ce nume i-ati pune?

Ce nume v-ar place?

Cred c prietenii ti greesc enorm c te-au "ales" na. Prin enumerarea numelor pe care le-ai fi dat dac era biat, duci n bclie viitorul nume al fetiei.

Eu rmn totui la ideea c eti un "sprgtor" de topicuri. Eti o copie jalnic a lui Traian Bsescu. i acesta i-a folosit copiii pentru meschinria intereselor sale.

Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 17:01

toata lumea isi da cu parerea,nimeni insa nu-si exprima o optiune clara,inca mai astept optiuni clare si precise,nu bolboroseli pe diverse alte topicuri de umplutura,domnilor,s-auzim numai de bine !

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:41

Sondaj CCSB: n turul 2, Bsescu pierde indiferent de oponent

Traian Bsescu ar putea pierde n turul 2 al alegerilor prezideniale n fa oricruia dintre cei trei contracandidai importani: Mircea Geoan, Crin Antonescu i Sorin Oprescu, conform celui mai recent sondaj de opinie CCSB, realizat la comanda IMAS.
Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei
05 Oct 2009 Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei

Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei
Cel mai recent sondaj de opinie, dat publicitii luni i realizat de Centrul de Cercetare Sociologic i Branding n primele zile ale acestei luni relev faptul c romnii sunt nemulumii ntr-o proporie serioas de direcia n care se ndreapt ara. 68% din respondenii sondajului de opinie sunt de prere c direcia spre care se ndreapt Romnia este una greit i numai 20% afirm c ara ar merge ntr-o direcie bun.

Sondajul CCSB, cu o eroare tolerat de 3,1%, a fost realizat n perioada 2-3 octombrie a.c. la comanda IMAS. Fondatorul IMAS, Alin Teodorescu, se afl printre susintorii candidatului independent Sorin Oprescu.

Dup cum arat datele oferite de CCSB, n turul al doilea al alegerilor prezideniale, programat pentru 6 decembrie a.c., Traian Bsescu ar putea fi nvins de oricare dintre contracandidaii principali.

La o prezen la urne pe care CCSB, n urma analizrii rspunsurilor primite de la 1.022 de romni, o estimeaz la 44%, conform primei variante, doar 43% din alegtori ar opta pentru Traian Bsescu, n timp ce independentul Sorin Oprescu ar aduna nu mai puin de 57% dintre opiunile electorale ale acestora.

Cel de-al doilea contracandidat al lui Traian Bsescu n cursa pentru prezideniale, preferat de romni, este, conform CCSB, preedintele Partidului Naional Liberal, Crin Antonescu.
Publicitate

n situaia n care cei doi ar ajunge n al doilea tur de scrutin prezidenial, 54% din alegtori ar opta pentru Crin Antonescu i numai 46% pentru Traian Bsescu.

i n condiiile unei a treia variante, n care n al doilea tur al alegerilor prezideniale competitori vor fi Traian Bsescu i Mircea Geoan, actualul ef al statului romn ar urma s fie nfrnt. Astfel, conform sondajului de opinie realizat de CCSB, preedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoan, cu un procent de 53%, l-ar surclasa pe Traian Bsescu, cel care nu va reui s adune dect 47% din sufragiile romnilor.

n turul nti al prezidenialelor, programat pentru 22 noiembrie a.c., conform inteniilor de vot ale romnilor, nregistrate de CCSB, 31% din acetia l-ar vota pe Traian Bsescu din partea PDL, 20% pe Mircea Geoan din partea Alianei PSD+PC, 18% pe Crin Antonescu din partea PNL i 14% pe independentul Sorin Oprescu. C.V. Tudor (PRM) ar obine 8%, Gigi Becali (PNG) - 6%, iar Kelemen Hunor - 2%.

Analiznd datele furnizate de CCSB rezult c Sorin Oprescu va lua cele mai multe voturi - din totalul pe care-l nregistreaz n momentul de fa - de la nehotri, adic 23 la sut. ns cele mai multe voturi vor veni ctre Sorin Oprescu de la votanii fostului su partid, PSD (+PC): 27 la sut. n rest, candidatul independent va aduna sufragii n proporii identice de la PDL i de la PNL, 14% de la fiecare. i 12% din votanii PRM ar opta pentru Sorin Oprescu n turul al doilea.

Cum era de ateptat, 60% din votanii PDL l prefer, n acelai tur al doilea, pe Traian Bsescu. El va aduna doar 9% din votanii PNL i abia 7% din cei ai PSD+PC, dar i 13% din nehotri.

PSD se dovedete a avea un electorat disciplinat: 83% din simpatizanii socialitilor romni l-ar vota n al doilea tur pe Geoan. Liderul partidului Mircea Geoan l-ar devansa la acest capitol pn i pe Kelemen Hunor, pentru care ar opta 77% din disciplinaii, odinioar, alegtori ai Uniunii Democrate Maghiare din Romnia. Revenind, Geoan nu ar atrage mai mult de 7% din alegtorii PDL i abia 2% din cei ai PNL, dar i 8% din nehotri.

Liderul PNL, Crin Antonescu, ar obine 58% din sufragiile electoratului liberal, 10% din cel al PDL i chiar 12% din cel al PSD; 8% din nehotri i-ar ndrepta opiunea ctre liderul liberalilor.

Interesant este faptul c, n ipoteza n care Gigi Becali va intra n turul al doilea, liderul PNG ar aduna de la PDL 27%, adic un procent mult mai mare dect cel al votanilor propriului partid, care l-ar prefera doar ntr-o proporie de numai 20%.

Sondajul CCSB mai arat c 58% din romni sunt interesai de alegerile prezideniale.
Pe de alt parte, de remarcat este faptul c 65% din romni sunt de acord cu propunerea preedintelui Traian Bsescu de trecere la sistemul parlamentar unicameral i de reducere a numrului de parlamentari. Doar 15% din respondenii la sondajul CCSB sunt adepii actualului sistem bicameral.

72% din cetenii cu drept de vot au declarat pentru CCSB c se vor prezenta la referendumul convocat de Traian Bsescu: cu siguran da, au spus c vor veni 62 la sut din cei decii deja, iar 10% au precizat c probabil, da. Dintre cei 11% care vor forma coloana absenteitilor, 9% susin c sigur nu vor merge la referndum i 2% probabil nu. 17% au declarat c fie nu tiu ce vor face sau c la data referendumului sunt plecai din ar.

Sondajul CCSB mai relev i un alt aspect interesant: dup mult timp, Aliana PSD+PC ar devansa, cu 33% din inteniile de vot pentru Parlament, PDL, care ar strnge 30%. PNL ar urma s obin 21%, iar PRM, cu 6%, ar reveni n Parlament. n rest, UDMR ar fi votat de 5% din electorat, PNG de 3% i PN-CD de 1%.

Sondajul a fost realizat pe un eantion multistadial cluster cu selecie probabilist a persoanelor i este reprezentativ pentru populaia adult neinstituionalizat a Romniei.

Evoluia procentelor principalilor prezideniabili n ultimele luni

Pe durata verii, procentele au cunoscut o fluctuaie semnificativ:

1 iunie, sondajul INSOMAR: Traian Bsescu avea 37,5%, Mircea Geoan 24,3% i Crin Antonescu 15,7%.
1 iulie, CURS: Traian Bsescu 34%, Mircea Geoan 23%, Crin Antonescu 15%, Corneliu Vadim Tudor 11%, Sorin Oprescu 6%, Principele Radu Duda 5%, Gigi Becali 3%. 10 iulie, CCSB: (turul al doilea) Traian Bsescu 54%, Crin Antonescu 46%, Mircea Geoan 45%, Sorin Oprescu 43%.
16 iulie, Gallup Romnia: Traian Bsescu 35%, Crin Antonescu 20%, Mircea Geoan 18%.
22 iulie, CSOP: Traian Bsescu 35%, Mircea Geoan 19%, Crin Antonescu 15%, Sorin Oprescu 7%.
2 august, CURS: Traian Bsescu 33%, Mircea Geoan 28%, Crin Antonescu, 15%, Sorin Oprescu 8%.
10 august, Metro Media Transilvania: Traian Bsescu 31%, Mircea Geoan 21%, Sorin Oprescu i Gigi Becali 12%, Crin Antonescu 9%.
20-27 august, BCS: Traian Bsescu 30,5%, Mircea Geoan 19,2%, Sorin Oprescu 8,2%.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 01:05

basescu VS. geoana,votati va rog !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 01:50

De la: florinpreda999, la data 2009-12-02 01:05:16basescu VS. geoana,votati va rog !!!
E cu mult mai penibil votul din 2009 ... decat momentul 2000 ... Iliescu vs Vadim. Totusi, un vot pentru Geoana ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 02:27

Si daca inca ramuri bat in geam la Cotroceni
Si daca inca Stolojan e doar un lacrimogen
Si daca inca Nutzi sta, o capra'ntre coceni
Si daca inc'un ciine avem ... ministru ... neogen
Si dac'acest navigator pe mari demult uitate
Mai poate inca a ne minti ''putzind'' a vin si alte
Si daca noi nu ne trezim, trezi-ne-ar moshul poate
Si totusi inca-l mai votam ... ptiu drace (!!!!)...fereste-ne de moarte
Atunci o soarta meritam, acum inca o data
Sa mergem toti sa ne-aruncam, in marea cea mai moarta
Mai simplu ar fi sa hotarim, cu toti intr-o votare
Sa nu mai vrem sa fim mintiti si ... sa-l lasam pe mare !!!!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 16:15

Cu Geoana, pe 7 dec.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 00:48

De la: xyz, la data 2009-12-02 16:15:54Cu Geoana, pe 7 dec.
Pai vei fi cu Geoana pe cap ... dupa 7 Decembrie.

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 11:27

Din nou romanul arata ca in momentele de cumpana gindeste. Dupa prostiile lui Geoana cu Timisoara si filmul, Basescu creste in sondaje. Eu votez Basescu ca m-am saturat de ...

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:14

De la: mestecenilor, la data 2009-12-03 11:27:36Din nou romanul arata ca in momentele de cumpana gindeste. Dupa prostiile lui BASESCUsi incercarea mincinoasa cu falsa expertiza cu filmul,filmul fiind real,creste in sondaj GEOANA Eu votez GIOANA PRESEDINTE ca m-am saturat de ...
VOTATI GIOANA PRESEDINTE PENTRU O ROMANIE NOUA DUPA 20 DE ANI DE MINCIUNI !!!

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:17

Cu minciuna si prefacatoria,voi cuceri ROMANIA

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:19

Numai eu stiu citi pumni si suturi am luat !
VOTAM GIOANA PRESEDINTE !

Fosta membra 9am.ro

28 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:21

Votam Base' presedinte

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:38

Votam Geoana ! Singura alternativa la indemana si o vom valorifica corespunzator..

All Things Grow With Love
drasna_prahova

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:45

De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:38:26Votam Geoana ! Singura alternativa la indemana si o vom valorifica corespunzator..

ESTI CUMVA PROST SAU MI SE PARE? ESTI IPOCRIT.MAI AI O VARIANTA ESTI PENSIONAR COMUNIST

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:52

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 16:53

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESMIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

EDIN
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE
MIRCEA GEOANA PRESEDINTE

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 20:31

Daca nu vei fi singurul prost(anac) ce-o sa-l voteze....probabil ...ca va fi presedinte .. ..si daca vor vota ca tine ...80% ..cati prosti cred ca exista (si sunt ..modesta ..ca sa nu spun 90% )asta ....ne meritam soarta ....

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 03:30

Bine, mergi la "tatucu" sa te mangaie cu un dos de palma, desteptutza tatii ! Nu ti-ai scrantit cei doi neuroni in treaba cu procentajul ? Pune un pic de gheata ca s-a incins sinapsa si mai fa o incercare, poate iti ies altfel "calculelele aste de belea.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 03:50

Sondajul s-a incheiat. Iesiti la suprafata.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 03:52

De la: drasna_prahova, la data 2009-12-03 16:45:30
De la: super_green_frog, la data 2009-12-03 16:38:26Votam Geoana ! Singura alternativa la indemana si o vom valorifica corespunzator..

ESTI CUMVA PROST SAU MI SE PARE? ESTI IPOCRIT.MAI AI O VARIANTA ESTI PENSIONAR COMUNIST

Daca iti place sa crezi ca sunt cumva proasta, ipocrita sau pensionara comunista (???) nu ma deranjeaza si nu ma afecteaza, da-i inainte. Fiecare este dupa cum s-a nascut si in functie de asta continua sa devina ceea ce este in fiecare secventa de spatiu si timp luate in consideratie. Depinde, cu unii mama natura a fost mai darnica, cu altii dimpotriva. Fiecare este ceea ce este iar vorbele, carcotelile nu pot schimba situatia de fapt cu atat mai mult cand esti total lipsit de argumente. Praf in ochi, cam asta remarc la tine si nu mi se pare. Nu ai cum sa-ti pierzi siguranta in fata unui om lipsit de argumente.Fiindca tot nu esti sigur si ti se pare ba una, ba alta iti fac o confesiune. Sunt sigura ca nu am varsta de pensionare si la fel de sigura sunt ca ma voi pensiona anticipat la cerere peste cativa anisori cand voi ajunge la stagiul minim de cotizare care sa-mi permita asta conform legii. Cu mai multe nu te incurc....dar repet, VOTEZ GEOANA fiindca in turul I am votat Crin Antonescu si voi sustine proiectele propuse de domnia sa dar si fiindca intre timp am constatat ca dupa cum s-a comportat domnul GEOANA in conjunctura actuala chiar merita votul meu.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 03:57

De la: nastasemihail, la data 2009-12-05 03:50:09Sondajul s-a incheiat. Iesiti la suprafata.....

Bine, bine, am inteles s-a incheiat sondajul si te cred pe cuvant, nu am cum sa te contrazic si esti zgarcit in detalii ca deobicei, dar mai lasa-ne un pic la coltul blocului la o tacla pre-electorala.

9am175523

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 03:58

sunt mihai,votez mircea geoana,si nu va lasati instigat la ce se intampla cu...d.v.s...

tucalau-mihai
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 05:06

De la: 9am175523, la data 2009-12-05 03:58:50sunt mihai,votez mircea geoana,si nu va lasati instigat la ce se intampla cu...d.v.s...
eu sunt florin si sunt incantat de cunostiinta,votez indira gandhi,nu va lasati pacaliti de cei care spun ca mahatma gandhi a fost bunicul ei

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 10:08

De la: florinpreda999, la data 2009-12-05 05:06:22
De la: 9am175523, la data 2009-12-05 03:58:50sunt mihai,votez mircea geoana,si nu va lasati instigat la ce se intampla cu...d.v.s...
eu sunt florin si sunt incantat de cunostiinta,votez indira gandhi,nu va lasati pacaliti de cei care spun ca mahatma gandhi a fost bunicul ei

Da mai Florin . ...si ...in spatele Indirei ...Ghandi ...a fost tasu' care era ..in miscarea de rezistenta ,,..asa ca io' nu votez cu ea .... du-te tu la vot si sa-mi spui si mie cine a iesit ...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 06:34

CRACIUN FERICIT SI LUMINOS !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:35

Sculai, voi oropsii ai vieii,
Voi, osndii la foame, sus!
S fiarb-n inimi rzvrtirea,
S-nceap al lumii vechi apus!
Sfrii odat cu trecutul negru,
Sculai, popor de osndii!
Azi nu sntei nimic n lume,
Luptai ca totul voi s fii!

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob s ne unim,
Internaionala
Prin noi s-o furim!

Sculai, nu-i nici o mntuire
n regi, ciocoi sau dumnezei!
Unire, muncitori, unire,
i lumea va scpa de ei!
Prea mult ne-au despuiat tlharii
Ce-n lume, lux, desfru se scald:
S ne unim toi proletarii,
S batem fierul ct e cald!

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob s ne unim,
Internaionala
Prin noi s-o furim!

rani i muncitori, noi sntem
Partidul, mare muncitor!
Pmntul este-al celor harnici,
Cei lenei plece unde vor!
Cnd vulturi lacomi, corbi de prad,
N-or mai pluti nori negri-n vnt,
Pe cer luci-va-ntotdeauna
Al nfririi soare sfnt.

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob s ne unim,
Internaionala
Prin noi s-o furïm!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:36

LA MULTI ANI !!!

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SONDAJ ELECTORAL
Mergi la: