back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

a fost isus cãsãtorit?

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 August 2009, ora 16:51

voi nu vedeti dragii mei crestini in ce grava eroare sunteti datorita cartii aleia negre si blasfemiatoare???cum puteti afirma asa ceva despre dumnezeu,cum ca este un borfas de rand,un criminal sangeros,un hot si-un escroc,un betiv notoriu care bea pana se pisa pe el???voi nu va dati seama ce blasfemii comiteti citand din jegul intitulat biblie???

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 17:29

De la: gabita___8, la data 2009-08-14 16:38:02

...ca sa te apreciez ?sigur ca da, why not?
dar asta nu inseamna ca sunt si de acord cu tine. Te apreciez pe tine ca om dar nu si caracterul tau .

Ce usor vb.cand nu-l cunosti pe Dumnezeu.
Stii tu cumva sau ai inteles tu de fapt ce vrea sa spuna in 1Imparati prin acel ordin pe care l-a dat Dumnezeu? Eu nu pot sa-mi bat capul cu tine sa-ti explic ca n-are rost . Nu cunosti in primul rand Biblia si nici pe Dumnezeu.
Da, ai auzit de EL dar nu-L cunosti pe EL...e diferenta ca de la cer la pamant.

Nimic altceva.

CRONICI 21 .14 -DOMNUL A TRIMES CIUMA IN iSRAEL SI AU CAZUT 70.000 DE OAMENI DIN ISRAEL (FIX)

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 17:45

De la: karpov, la data 2009-08-14 17:29:46

dar asta nu inseamna ca sunt si de acord cu tine. Te apreciez pe tine ca om dar nu si caracterul tau .

Stii tu cumva sau ai inteles tu de fapt ce vrea sa spuna in 1Imparati prin acel ordin pe care l-a dat Dumnezeu? Eu nu pot sa-mi bat capul cu tine sa-ti explic ca n-are rost . Nu cunosti in primul rand Biblia si nici pe Dumnezeu.

Nimic altceva.

CRONICI 21 .14 -DOMNUL A TRIMES CIUMA IN iSRAEL SI AU CAZUT 70.000 DE OAMENI DIN ISRAEL (FIX)
i-auzi ce pomana si blagoslovenie sfanta cu care i-a cadorisit savaot pe bietii lui alesi,pai cum puteti crede oameni buni ca acest bezmetic,ticalos si nemernic de domn al jidanilor poate fi dumnezeu cel adevarat,de unde 70.000 de suflete,cand ei erau 50.000 de toti,mai cititi dracu' si oleaca de istorie,pai daca domnu' asta al iudeilor facea numai crime si nelegiuiri sfinte si omora propria sa creatie pe care cu greu si cu vant din pupa o crease,atunci de unde s-au mai perpetuat ai dracu' de jidani de sunt azi raspanditi prin toata lumea+ca mai sunt alte rase de care nimeni nu spune nimic,in concluzie toti zeii iudaici sunt primitivi si cei care-i confunda cu dumnezeul cel adevarat sunt simpli ignoranti[asta ca sa fiu un pic prea bland in exprimare pt.a nu fi acuzat de intoleranta sau alergie la prostie]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 18:27

De la: 999florin, la data 2009-08-14 17:45:17

Nimic altceva.

i-auzi ce pomana si blagoslovenie sfanta cu care i-a cadorisit savaot pe bietii lui alesi,pai cum puteti crede oameni buni ca acest bezmetic,ticalos si nemernic de domn al jidanilor poate fi dumnezeu cel adevarat,de unde 70.000 de suflete,cand ei erau 50.000 de toti,mai cititi dracu' si oleaca de istorie,pai daca domnu' asta al iudeilor facea numai crime si nelegiuiri sfinte si omora propria sa creatie pe care cu greu si cu vant din pupa o crease,atunci de unde s-au mai perpetuat ai dracu' de jidani de sunt azi raspanditi prin toata lumea+ca mai sunt alte rase de care nimeni nu spune nimic,in concluzie toti zeii iudaici sunt primitivi si cei care-i confunda cu dumnezeul cel adevarat sunt simpli ignoranti[asta ca sa fiu un pic prea bland in exprimare pt.a nu fi acuzat de intoleranta sau alergie la prostie]

De la Alehin :

Mai Florine ,cand o sa-l cunosti si tu pe Dumnezeu ,atunci sa vorbesti ,da-te si tu ci binele pe langa sfintii credinciosi si poate o sa-ti faca vreunul cunostinta cu el .. Te duci si tu ca omu" la intalnire cu ceva ,ma rog , o sticla de vin ceva ...doar nu te gandeai la lumanari si tamaie ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 18:32

De la: alehin, la data 2009-08-14 18:27:24
De la: 999florin, la data 2009-08-14 17:45:17

Nimic altceva.

De la Alehin :
Mai Florine ,cand o sa-l cunosti si tu pe Dumnezeu ,atunci sa vorbesti ,da-te si tu ci binele pe langa sfintii credinciosi si poate o sa-ti faca vreunul cunostinta cu el .. Te duci si tu ca omu" la intalnire cu ceva ,ma rog , o sticla de vin ceva ...doar nu te gandeai la lumanari si tamaie ...
mersi pt.sfaturile tale pline de intelepciune si sfanta credinta,ASA O SA FAC,PROMIT

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 14 August 2009, ora 19:15

De la: 999florin, la data 2009-08-14 16:51:47voi nu vedeti dragii mei crestini in ce grava eroare sunteti datorita cartii aleia negre si blasfemiatoare???cum puteti afirma asa ceva despre dumnezeu,cum ca este un borfas de rand,un criminal sangeros,un hot si-un escroc,un betiv notoriu care bea pana se pisa pe el???voi nu va dati seama ce blasfemii comiteti citand din jegul intitulat biblie???

Florine , hai sa respectam fiecare religie in parte ...fiecare este liber sa creada in ceea ce vrea , are optiunea de a alege ce e bine si ce e rau din religia lui .
Consider ca e nedrept sa criticam scrierile sau practicile religioase

Eu am fost botezata in religia crestin-ortodoxa , imi respect religia mea indiferent de cate anomalii fac unii preoti sau de cate ritualuri nu-mi plac nici mie

gabita___6

1 mesaj
Postat pe: 14 August 2009, ora 20:34

De la: CAMELYA_, la data 2009-08-14 19:15:41
De la: 999florin, la data 2009-08-14 16:51:47voi nu vedeti dragii mei crestini in ce grava eroare sunteti datorita cartii aleia negre si blasfemiatoare???cum puteti afirma asa ceva despre dumnezeu,cum ca este un borfas de rand,un criminal sangeros,un hot si-un escroc,un betiv notoriu care bea pana se pisa pe el???voi nu va dati seama ce blasfemii comiteti citand din jegul intitulat biblie???

Florine , hai sa respectam fiecare religie in parte ...fiecare este liber sa creada in ceea ce vrea , are optiunea de a alege ce e bine si ce e rau din religia lui .
Consider ca e nedrept sa criticam scrierile sau practicile religioase

Eu am fost botezata in religia crestin-ortodoxa , imi respect religia mea indiferent de cate anomalii fac unii preoti sau de cate ritualuri nu-mi plac nici mie

...ai noroc ca te cunosc Florine ca de altfel ti-ai fi dat foc la valiza.
eeeeeeeee,nu te speria acum.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2009, ora 22:53

De la: gabita_8, la data 2009-08-12 01:38:49

Decat ne-am interesa daca a fost sau nu Isus casatorit (se stie ffffffffffffffff.bine ca NU ) m-ai bine am fi interesati ce doreste Isus de la noi care e vointa Sa si care este ADEVARUL.
Mult mai bucuros ar fi Isus daca am dori sa aflam viata pe care trait-o , suferintele Sale pt.noi pacatosii, pretul care L-a platit ptr.mantuirea noastra decat daca a fost casatorit sau nu.
Asta chiar e o ponegrire o dezonoare ,o batjocura la adresa numele Sau.
Sorry.

Ai dreptate ,suna parca a blasfemie!

Dar se stie ca unii pictori din trecut erau "ioaniti" (precum Leonardo Davinci ,si alti ...),adica il considerau pe Sf .Ioan adevaratul Mesia ponegrindu-l intr-un fel sau altul pe Isus.Iar acest lucru se putea observa foarte usor in operele lor,foloseau multe simboluri,de ex.: in" Cina cea de taina" se presupune ca" opusul"
unui batran barbos era considerat chipul unei femei tinere(acest lucru se constata in mai toate operele lui DAVINCI).In fine aceasta e una din supozitiile cercetatorilor,dar ar putea fi reala ...

gabita__2

2 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 23:02

De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-14 22:53:36
De la: gabita_8, la data 2009-08-12 01:38:49

Decat ne-am interesa daca a fost sau nu Isus casatorit (se stie ffffffffffffffff.bine ca NU ) m-ai bine am fi interesati ce doreste Isus de la noi care e vointa Sa si care este ADEVARUL.
Mult mai bucuros ar fi Isus daca am dori sa aflam viata pe care trait-o , suferintele Sale pt.noi pacatosii, pretul care L-a platit ptr.mantuirea noastra decat daca a fost casatorit sau nu.
Asta chiar e o ponegrire o dezonoare ,o batjocura la adresa numele Sau.
Sorry.

Ai dreptate ,suna parca a blasfemie!

Dar se stie ca unii pictori din trecut erau "ioaniti" (precum Leonardo Davinci ,si alti ...),adica il considerau pe Sf .Ioan adevaratul Mesia ponegrindu-l intr-un fel sau altul pe Isus.Iar acest lucru se putea observa foarte usor in operele lor,foloseau multe simboluri,de ex.: in" Cina cea de taina" se presupune ca" opusul"
unui batran barbos era considerat chipul unei femei tinere(acest lucru se constata in mai toate operele lui DAVINCI).In fine aceasta e una din supozitiile cercetatorilor,dar ar putea fi reala ...

gabita__2

2 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 23:12

Da,draga mea asa este...INTR-O LUME SURDA GLASUL ADEVARULUI PARE O NEBUNIE( nu pt.toti bineinteles).
Dintotdeauna oamenii s-au luptat sa perverteasca adevarul cu privire la Dumnezeu sau Isus Hristos.
I-adevarat ca sfantul Ioan a fost ucenicul cel mai iubit de Isus dar asta nu inseamna ca el este Mesia .
Asa au idolatrizat-o si pe fecioara Maria , sfantul Petru, sfantul Pavel, etc.care si in zilele de azi si-au lasat amprenta.

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2009, ora 23:37

De la: gabita___7, la data 2009-08-14 11:58:26

...ultima data iti mai raspund , ca nu-mi place sa ma obosesc pt.orice flecarii de ale tale. Intodeauna am iubit oamenii intelepti, inteligenti,cu care sa pot aborda o discutie serioasa ,placuta in care ori sa invat ori sa ma invete DAR, din punct de vedere spiritual ABSOLUT NIMENI SI NIMIC nu ma poate invata sau schimba convingerile mele in ce priveste existenta lui Dumnezeu si ADEVARUL SAU ABSOLUT , in afara de CARTEA CARTILOR adica BIBLIA iinterpretata nedistorsionat .

Spuneai ca mii de oameni au suferit mult mai mult decat Isus...
you are wrong, wrong, wrong.
SUFERINTA LUI ISUS ESTE INCOMPARABILA.
NIMENI DE PE FATA PAMANTULUI NU A SUFERIT SAU VA SUFERI CUM A SUFERIT ISUS HRISTOS.
NIMENI NU-L POATE INLOCUI SAU IL VA INLOCUI VREODATA.

...chiar daca ti-a-si explica de ce ,oricum nu vei putea pricepe sau crede vreodata .Nici daca L-ai vedea in ochii tai nu vei crede sau intelege TAINA MANTUIRII, pt.ca tu nu ai cum sa pricepi , nu intru in detalii ca e inutil.

aaaaaaaa, inca ceva ...chiar ma bucur ca nu gandesti ca mine ,nici nu vreau nici nu ma intereseaza Laudat sa fie Dumnezeu pt.asta ca nu poti pricepe sau crede pt.ca ISTORIA MANTUIRI nu o poate intelege oricine.
Singurul lucru care ma deranjeaza rau de tot este lipsa de repect la adresa lui Dumnezeu pe care o dovediti voi asa zisi intelepti.
aOLEU ! TU CREZI IN HAINELE IMPARATULUYI ?

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 23:49

De la: isus_cristos, la data 2009-08-14 23:37:45
De la: gabita___7, la data 2009-08-14 11:58:26

...ultima data iti mai raspund , ca nu-mi place sa ma obosesc pt.orice flecarii de ale tale. Intodeauna am iubit oamenii intelepti, inteligenti,cu care sa pot aborda o discutie serioasa ,placuta in care ori sa invat ori sa ma invete DAR, din punct de vedere spiritual ABSOLUT NIMENI SI NIMIC nu ma poate invata sau schimba convingerile mele in ce priveste existenta lui Dumnezeu si ADEVARUL SAU ABSOLUT , in afara de CARTEA CARTILOR adica BIBLIA iinterpretata nedistorsionat .

Spuneai ca mii de oameni au suferit mult mai mult decat Isus...
you are wrong, wrong, wrong.
SUFERINTA LUI ISUS ESTE INCOMPARABILA.
NIMENI DE PE FATA PAMANTULUI NU A SUFERIT SAU VA SUFERI CUM A SUFERIT ISUS HRISTOS.
NIMENI NU-L POATE INLOCUI SAU IL VA INLOCUI VREODATA.

...chiar daca ti-a-si explica de ce ,oricum nu vei putea pricepe sau crede vreodata .Nici daca L-ai vedea in ochii tai nu vei crede sau intelege TAINA MANTUIRII, pt.ca tu nu ai cum sa pricepi , nu intru in detalii ca e inutil.

aaaaaaaa, inca ceva ...chiar ma bucur ca nu gandesti ca mine ,nici nu vreau nici nu ma intereseaza Laudat sa fie Dumnezeu pt.asta ca nu poti pricepe sau crede pt.ca ISTORIA MANTUIRI nu o poate intelege oricine.
Singurul lucru care ma deranjeaza rau de tot este lipsa de repect la adresa lui Dumnezeu pe care o dovediti voi asa zisi intelepti.
aOLEU ! TU CREZI IN HAINELE IMPARATULUYI ?

nu ești sãnãtos la cap.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 04:02

E o problema capitala asta cu "a fost sau nu Isus casatorit?". Sa ne gindim la serviciu, acasa, la plimbare, la invitatii la prieteni, incontinuu. Nici sa nu mai mincam pina nu o rezolvam. si cind vrem sa facem un copil sa luam exemplul lui. Sa nu facem ca pacatuim.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2013, ora 20:50

De la: nastasemihail, la data 2009-08-15 04:02:06E o problema capitala asta cu "a fost sau nu Isus casatorit?". Sa ne gindim la serviciu, acasa, la plimbare, la invitatii la prieteni, incontinuu. Nici sa nu mai mincam pina nu o rezolvam. si cind vrem sa facem un copil sa luam exemplul lui. Sa nu facem ca pacatuim.

ce bine le zici....

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului A fost isus cãsãtorit?
Mergi la: