Info
x
Basescu vrea banii de la fmi sa intre le buget nu in banca nationala,sa poata fi deturnati mai usor pe la diverse ministere cu ministrii pdl
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 August 2009, ora 20:47
Presedintele a cerut ca imprumutul de la FMI sa intre direct la Buget ,in asa fel incit Boc sa poata repartiza banii la diversi clienti PDL ,chipurile pentru investitii,sa se poata fura mai usor
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
JUSTITIAR 21 mesaje Membru din: 15/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 August 2009, ora 00:55
Este normal ca nu convine sa intre banii in Banca Nationala ,trebuiesc forme ca sai scoata,de la Budet sint praduiti prin Boc si Pogea,cu repartitie la ministrii PDL care cotizeaza si ei la campania electorala
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 10 August 2009, ora 12:54
De la: bseceta, la data 2009-08-06 20:47:32Presedintele a cerut ca imprumutul de la FMI sa intre direct la Buget ,in asa fel incit Boc sa poata repartiza banii la diversi clienti PDL ,chipurile pentru investitii,sa se poata fura mai usor Si din pacate chiar asa se va intampla,avem si confirmarea . "Secretarul general al PD-L ºi ministru al Dezvoltãrii Regionale ºi Locuinþei, Vasile Blaga, a declarat astãzi, la Realitatea FM, cã a doua tranºã a împrumutului contractat de România de la Fondul Monetar Internaþional va ajunge la Ministerul Finanþelor, banii urmând sã fie folosiþi ºi pentru plãþi de salarii ºi pensii, dar ºi pentru investiþiile în infrastructurã." INVESTITIILE IN INFRASTRUCTURA se refera la infrastructura PDL .Dupa ce va termina de pus PDLul borduri in toata tara vom plati noi banii imprumutati de la FMI pentru aceste "investitii".Mda,nasol,vai de noi ce ne asteapta acum ca PDLul pune mana pe acesti bani .Se vor duce toti in toate buzunarele FSN,se vor evapora rapid in tot felul de "investitii" ale oligarhilor buni basescieni . |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2009, ora 18:53
De la: vaneamarin, la data 2009-08-10 12:54:41De la: bseceta, la data 2009-08-06 20:47:32Presedintele a cerut ca imprumutul de la FMI sa intre direct la Buget ,in asa fel incit Boc sa poata repartiza banii la diversi clienti PDL ,chipurile pentru investitii,sa se poata fura mai usor bai rus mic si prost ..........u esti prostia intruchipata !!!!!!!!!! ai auzit de fmi ? nu nu te gandi ca e ceva ce it-i da tie patriciu !!!!!!!!!1 u o iei in fofeaza .............asa ca aberatii si prostie mai mare decat debitezi u rar mi-a fost dat sa vad !!!!!!!!!!!!!!!! asta esti si asta provine dintr-un om u esti un fel de vietate care nu are darul de a gandi !!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 10 August 2009, ora 19:48
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 August 2009, ora 10:21
De la: vaneamarin, la data 2009-08-10 19:48:00Uf,"cantaretii" astia asta gen Cifra,din orchestra PDLista, ajung uneori teribil de obositori ... Vanea, telectualii ãºtia sunt învãþati sã cânte la instrumente de suflat în... curtea Cotrocenilor. Chiar ºi preºedintele îi... încurajeazã sã prindã pulsul dansatorilor.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:26
De la: vaneamarin, la data 2009-08-10 19:48:00Uf,"cantaretii" astia asta gen Cifra,din orchestra PDLista, ajung uneori teribil de obositori ... MAI FA NANI RUS MIC SI PROST !!!!!!!!!!!! NU MAI DEBITA TOT FELUL DE INEPTII !!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:50
Domnu` cifrã 9am056627, de sex masculin, chiar aºa te-a impresionat pârþul gãoazei prezidenþiale? Te-a topit cu "aroma" fasolei gãtite la Cotroceni? Nu trebuie sã te superi, dar voi, pedeliºtii aveþi iz de pârþ chiar ºi când vã exprimaþi pe internet. Pânã la tine am crezut cã în rândul vostru sunt doar daltoniºti la urechi care aud în "blondã". Acum ai fãcut-o de oaie (aia tunsã de Bãsescu). Te-ai deconspirat ca fiind unul din "daltoniºti la fosele nazale". Ai miros doar pentru "aroma pârþurilor" prezidenþiale.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|

asta esti si asta provine dintr-un om u esti un fel de vietate care nu are darul de a gandi !!!!!!!!!!!!!!!!