Info
x
Amintiri despre viitor
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2009, ora 03:40
De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 03:37:45Daca vrei sa-ti faci dusman o femeie, refuz-o. Daca vrei sa-ti faci prieten un barbat, bate-te cu el. eu zic sa-ti mai cumperi o pereche de ....baschetzi.....sa vezi refuz acolo
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Asterix 90 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2009, ora 03:42
De la: Bi_anca, la data 2009-08-04 03:40:04Sau de zdrente !De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 03:37:45Daca vrei sa-ti faci dusman o femeie, refuz-o. Daca vrei sa-ti faci prieten un barbat, bate-te cu el.
Intodeauna avem optiuni; uneori, este doar o alegere de atitudine.
Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2009, ora 03:44
Daca vrei sa-ti faci dusman o femeie, refuz-o. Daca vrei sa-ti faci prieten un barbat, bate-te cu el. Dar nu cu sadism.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 03:44
De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 03:44:03Daca vrei sa-ti faci dusman o femeie, refuz-o. Daca vrei sa-ti faci prieten un barbat, bate-te cu el. Dar nu cu sadism. Asta e amintirea mea din viitor. Imi plac la nebunie dusmanii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 03:47
De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 03:44:41Curios ! Si a mea ! De aceia am venit sa-l iau pe Basescu cu mine in viitor, sa-l am dusman si acolo.De la: nastasemihail, la data 2009-08-04 03:44:03Daca vrei sa-ti faci dusman o femeie, refuz-o. Daca vrei sa-ti faci prieten un barbat, bate-te cu el. Dar nu cu sadism.Asta e amintirea mea din viitor. Imi plac la nebunie dusmanii.
Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2009, ora 03:56
DREAM ON !!!!!
|
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 04:00
O alta amintire a mea din viitor se refera la faptul ca va erupe un vulcan
|
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 04:05
De la: Bi_anca, la data 2009-08-04 03:56:11DREAM ON !!!!!Sau pe individa ! www.realitatea.net/elena-basescu-despre-balbaielile-sale--consid...'>
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 04:31
De la: asterix, la data 2009-08-04 04:05:52 ...Dar tipa din dreapta nu-i Ritzi ?
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 August 2009, ora 04:53
De la: asterix, la data 2009-08-04 04:31:21Era dadacaDe la: asterix, la data 2009-08-04 04:05:52 ...Dar tipa din dreapta nu-i Ritzi ?
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 August 2009, ora 05:01
I-mi amintesc despre viitor,o Romanie puternic industrializata,toti romanii cu serviciu asigurat,cu locuinte,cu scoli si facultati de renume,cu liniste si ordine in tara,cu agricultura dotata cu sisteme de irigatii,o tara unica fara datorii externe
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 August 2009, ora 06:29
De la: ctitorul, la data 2009-08-04 05:01:39I-mi amintesc despre viitor,o Romanie puternic industrializata,toti romanii cu serviciu asigurat,cu locuinte,cu scoli si facultati de renume,cu liniste si ordine in tara,cu agricultura dotata cu sisteme de irigatii,o tara unica fara datorii externePentru cei dornici de a retrai momentele mirobolante din epoca de aur, cu mare drag si onoare va instiintam faptul ca se organizeaza excursii spre minunata si fascinanta Coree de nord! Pentru a putea simti din nou splendoarea vietii comuniste la cele mai utopice cote, vizitati Coreea de nord! As continua cu o poezie,dar...plansul ma inneaca...Bravo domnule @ctitor sunteti bun!Trec des prin Slatina,mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc. |
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 4 August 2009, ora 14:26
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 15:38:55De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 15:32:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:50:13De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 14:46:33Pe masura ce inaintam in varsta, dobandim un simt mai acut al valorii timpului. Se pare ca nimic altceva nu are importanta, si in aceasta privinta devenim avari. RASPUNS: CAMELYA este BARBAT, o dublura a lui 999FLORIN *Petre Preda). Si este normal sa stie... |
|
Fosta membra 9am.ro 49 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2009, ora 15:56
,,Eu Ecclesiastul...m-am sarguit in inima mea sa cercetez si sa iau aminte cu intelepciune la tot ceea ce se petrece sub cer.Acesta este un chin cumplit ....M-am uitat cu luare aminte la toate lucrarile care se fac sub soare si iata:totul este desertaciune si vanare de vant.Ca am inteles unde este multa intelepciune este si multa amaraciune si cel ce isi inmulteste stiinta isi sporeste suferinta.Vreme este sa te nasti si vreme sa mori ...vreme sa ranesti si vreme sa tamaduiesti,vreme sa arunci cu pietre si vreme sa le strangi....vreme de razboi si vreme de pace ....Ceea ce este a mai fost si ceea ce va fi a fost in alte vremuriNu te grabi sa deschizi gura ta si inima ta sa nu se pripeasca sa scoata o vorba inaintea lui Dumnezeu ,ca Dumnezeu este in ceruri ,iar tu pe pamant;pentru aceasta sa fie cuvintele tale putine ,glasul celui nebun din multimea de vorbe ...iar daca inteleptul crede ca le cunoaste[tainele],el nu poate sa le patrunda Ca omul nu stie macar vremea lui;intocmai ca si pestii care sunt prinsi in vicleanul navod ,intocmai ca si pasarile in lat,asa sunt prinsi fara de veste oamenii in vreme de restriste,cand vine dintr-o data peste ei.RASPUNSUL, PRIETENI ,E VANARE DE VANT,/RASPUNSU-I VANARE DE VANT!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 4 August 2009, ora 15:58
De la: romanita, la data 2009-08-04 14:26:31De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 15:38:55De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 15:32:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:50:13De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 14:46:33Pe masura ce inaintam in varsta, dobandim un simt mai acut al valorii timpului. Se pare ca nimic altceva nu are importanta, si in aceasta privinta devenim avari. Romanito...ti-ai schimbat iar id-ul? De la Mona, Cuvuleana, Romtar...ai ajuns romanita acum???????
|
|
romanitacuumplutura 16 mesaje Membru din: 1/08/2009 |
Postat pe: 4 August 2009, ora 16:20
De la: CAMELYA_, la data 2009-08-04 15:58:17SI AICEA DAU DE TINE PANARAMO CU MUSTATA CLONA NESIMTITA A BOLNAVULUI PETRE PREDA FLORIN666De la: romanita, la data 2009-08-04 14:26:31De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 15:38:55De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 15:32:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:50:13De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 14:46:33Pe masura ce inaintam in varsta, dobandim un simt mai acut al valorii timpului. Se pare ca nimic altceva nu are importanta, si in aceasta privinta devenim avari. |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 4 August 2009, ora 16:32
De la: romanitacuumplutura, la data 2009-08-04 16:20:53De la: CAMELYA_, la data 2009-08-04 15:58:17SI AICEA DAU DE TINE PANARAMO CU MUSTATA CLONA NESIMTITA A BOLNAVULUI PETRE PREDA FLORIN666De la: romanita, la data 2009-08-04 14:26:31De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 15:38:55De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 15:32:44De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:50:13De la: CAMELYA_, la data 2009-08-03 14:46:33Pe masura ce inaintam in varsta, dobandim un simt mai acut al valorii timpului. Se pare ca nimic altceva nu are importanta, si in aceasta privinta devenim avari. De ce nu te retragi tu.....si ne lasi in pace? Cand nu ai ce face, in loc sa intrii pe forum...iti recomand sa te masturbezi ADIO
|
|
Septembrie 147 mesaje Membru din: 28/04/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 August 2009, ora 19:53
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2009, ora 19:58
in urma cu aproximativ 2000 de ani, numărarea anilor diferea mult de la un popor la altul. Evreii numărau anii de la așa-numita Facere a lumii. Au numărat generațiile de după Adam și Eva, specificate în Vechiul Testament și le-au înmulțit cu niște ani pentru fiecare generație. Aceasta era numărătoarea lor de la începutul lumii, pe care au preluat-o și alte popoare.
Dar, revenind la data nașteriiÎn urmă lui Iisus Hristos, nimeni nu a ținut, imediat după eveniment, seama de ea. Timp de secole, data exactă a acestei nașteri nu a interesat pe nimeni. Se vorbea mai mult despre învățăturile lui Iisus, iar cele pămîntești erau ignorate. În acel timp, creștinii numărau anii după momentul Întemeierii Romei. În anul 1278 de la Întemeierea Romei, Papa Ioan I a hotărît să înceapă numărarea anilor de la momentul nașterii lui Iisus. A chemat la el un călugăr din Dobrogea (pe atunci Sciția Miror), pe nume Dionisie Exiguus și i-a spus să se ocupe de aceasta. Studiind documentele pe care le avea la îndemînă, printre care și Evangheliile, Dionisie i-a spus Papei că Iisus s-a născut în anul 754 de la Întemeierea Romei. Acela a devenit anul 1 al erei noastre, iar anul în care s-a hotărît acest lucru a devenit anul 525 după Hristos, era creștină. Astăzi, sînt foarte multe voci care afirmă că acest calcul făcut de călugărul Dionisie Exiguus este eronat. De eroare ne dăm seama chiar din Biblie, unde, în Evanghelia după Matei, se amintește de uciderea pruncilor ordonată de Irod, rege al Palestinei. Or, foarte mulți autori de cărți, printre care și Iosefus Flavius, în cartea Antichități Iudaice dar, mai ales, în cartea Marele război al evreilor contra romanilor două lucrări fundamentale, spune clar că Irod a murit în anul 750 de la Întemeierea Romei. Asta înseamnă că Irod a murit cu cel puțin patru ani înainte de presupusa dată a nașterii lui Iisus, calculată de Dionisie Exiguus ca fiind în anul 754 de la Întemeierea Romei. Or, este de presupus că Iisus era născut pe timpul lui Irod, din moment ce acest rege a ordonat uciderea pruncilor de pînă la doi ani. De fapt, Donisie Exiguus a dedus dintr-o scriere a lui Clement din Alexandria că Iisus s-ar fi născut în cel de-al 28-lea an al domniei împăratului Octavian Augustus. Or, greșeala a fost că s-a considerat începutul acestei domnii ziua de 13 ianuarie, anul 727 ab Urbe Condita (de la Întemeierea Romei), o dată mai puțin acceptată de poporul roman, pentru că Augustus a dobîndit titlul de împărat după victoria sa decisivă asupra rivalilor Antoniu și Cleopatra, la Actium, în 3 septembrie 723 ab Urbe Condita. Iată o diferență de 4 ani în minus! Coroborată cu unele pasaje ale Evangheliilor, care afirmă că nașterea lui Iisus s-a petrecut în timpul domniei lui Irod cel Mare (mort în 750 ab Urbe Condita), pare plauzibil ca an limită al acestui eveniment anul 4 î.Hr. Un alt calcul s-ar putea face pe baza informației istorice că Irod ar fi emis celebrul ordin de a fi uciși toți pruncii sub doi ani din Bethleem, cu cîțiva ani înainte de propria moarte. Pe de altă parte, Evanghelia lui Luca menționează că Iisus s-a născut în perioada recensămîntului ordonat de consulul roman Quirinius, devenit guvernator al Siriei. Istoricii sînt de acord că acest fapt s-a petrecut în anul 6 al Erei Creștine. Alți cercetători se bazează și pe fenomenele astronomice consemnate în textele biblice și stabilesc diverși ani pentru Nașterea Mîntuitorului. Anul 11 î.Hr. pare a fi anul în care a fost vizibilă cometa Halley, identificată cu "Steaua Magilor". Cronici chinezești menționează apariția unei supernove în anul 5 î.Hr. Astăzi, majoritatea cercetătorilor preocupați de această problemă înclină să-i dea dreptate lui Kepler, care, în 1606, a emis ipoteza că Steaua Magilor n-a fost de fapt nici cometă și nici supernovă, ci aspectul pe care l-a luat pentru observatorul pămîntean din Asia Mică și Mesopotamia tripla conjuncție a lui Jupiter și Saturn în constelația Peștilor. Fenomenul este destul de rar și se produce la intervale de sute de ani (ultima a avut loc în 19401941, din august pînă în februarie). Calculele arată că, în acea perioadă, asemenea triple conjuncții au putut fi observate în anii 870 și 7 î.Hr. În anul 7 î.Hr., maximele succesive ale fenomenului au fost pe 23 mai, 3 octombrie și 4 decembrie. De la Babilon la Ierusalim, călătoria dura circa o lună și jumătate. Unii cercetători sînt îndreptățiți să presupună că magii au prins cea de-a treia conjuncție în Ierusalim, la 4 decembrie. De aici, călăuziți de aceeași "Stea", s-au îndreptat spre Bethleem, unde s-au închinat nou născutului Fecioarei Maria. Deși acum ne-am putea afla prin anul 2012, 2015 sau 2002 după Hristos, calendarele ne plasează încă sub influența erorii de calcul a lui Dionisie Exiguus: 2009! Reprezentanții Bisericii spun că mai importantă decît data exactă a nașterii lui Iisus este semnificația acestui eveniment.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 23:01
Eu acum 2000 ani nu numaram nici un an.
|
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 23:06
De la: nastasemihail, la data 2009-08-05 23:01:28Eu acum 2000 ani nu numaram nici un an.Eu acum mai bine de 2000 de ani, eram la o bere cu Jesus.
|
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 23:15
De la: asterix, la data 2009-08-05 23:06:30De la: nastasemihail, la data 2009-08-05 23:01:28Eu acum 2000 ani nu numaram nici un an.Eu acum mai bine de 2000 de ani, eram la o bere cu Jesus. Ahaaaa, si spuneai ca nu a fost, sau nici lui nu-i place ce se spune despre el....
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 6 August 2009, ora 11:19
Amintiri despre viitor , este titlul unei carti celebre " Amintiri despre viitor " , autor Eric von Danicken , publicata in limba romana la editura " Politica " , 1969 . Afost reeditata dupa 1990 . In acesta carte se pun bazele paleoastronauticii ca ramura neconventionala a istoriei . Cartea are un titlu socant , pe masura subiectului : artefacte antice , care si - au depasit epoca sau mai bine zis care nu ar fi trebuit sa existe . Aceste obiecte ca si legendele care le insotesc , par a veni din viitor si nu din trecut . Pentru aceasta carte , Eric von Danicken a strabatut peste 100000 km pe toate continentele .
|
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 12:20
Guvernul Manitu: Boc aduce ploaia de 400000 de euro pe an Aflu de la Antena3 cum ca Boc a infiintat Administratia Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor. Tare, in tara in care vine viitura in fiecare an si pleaca dupa ce paraduieste casele si acareturile rurale, Boc s-a gandit ca trebuie o institutie care sa creasca precipitatiile. Nenea Boc, la mamaie la tara, acolea langa Bucale, nu e apa curenta si toata lumea cara galeti de la un put din mijlocul satului si matale o freci pe duduia Menta si te crezi Manitu? Sau ai mai gasit o metoda sa faci sa se scurga anual in neant 400000 de cocosei europeni din care sa fie usor de cules o parte cu justificari pe care sa nu le poata verifica nici dracu? Ce-ar fi sa aloci banii astia pentru ceva util, in loc sa-i arunci pe apa sambetei? Zice Antena3: Noua institutie va acorda licente pe baza carora firmele se pot ocupa de schimbarea vremii. Potrivit conditiilor impuse de guvern, firmele care vor sa shimbe vremea pot fi societati romanesti sau straine si trebuie sa aiba angajati specialializati in domeniul interventiilor active in atmosfera, cu analize medicale si psihologice la zi. Tulai, ce bafta pe capul nostru! Va dati seama ca, in tara in care s-au alocat bugete uriase catre biserici, ar fi oportun, fezabil si chiar rentabil sa facem o firma de chematori de ploaie profesionisti, care sa lucreze dupa principiile traditionale din diverse culturi, de la amerindienii lui Manitu pana la paparudele neaose? Va dati seama ca am putea dansa de bezmetici pe strazi si ulite si am putea merge la mare si la munte ca sa chemam ploaia si am face si bani din asta? Nu mai am eu douaj de ani si nervi tari, ca zau as demara o astfel de minunata intreprindere. Intr-o tara cu atatia prosti merita sa faci numai biserici, sa transformi farmaciile in laboratoare de potiuni magice si homeopate si sa chemi ploaia cu incantatii care incep cu oda bocului si basescului in pogea mamii ei de viata pe udrele ridzilor in vecii vecilor, amin.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 49 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:02
Ai apelat la noua institutie de te precipiti atat?
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:14
De la: maria_onea, la data 2009-08-07 00:02:28Ai apelat la noua institutie de te precipiti atat?inca nu,am sistemul de irigatii functional si nu am nevoie,dar se pare ca sunt cretini in tara asta care chiar de assa ceva au nevoie,de irigatii la creier
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 02:16
Cartea "Amintiri despre viitor" a lui Erich von Daniken a fost un adevarat "boom" cind a aparut. Se tragea la xerox, se discuta oriunde te-ai fi dus, devenise o obsesie pentru multi. Bineinteles insa ca dupa publicarea cartii autorul a inceput sa fie "disecat" ,acuzat de fals, de afirmatii nefondate. Cartea a fost considerata o lectura usoara de vacanta care merita citita eventual cind stai la plaja si totusi ...
Multe din intrebarile pe care von Daniken le pune in cartea sa, bine fundamentate, nu au capatat raspuns nici pina in ziua de azi. Multora dintre ele li s-a replicat cu asa zise experimente puse la cale de ingineri, arheologi, antropologi ale caror concluzii erau fortate si ridicole. Cel mai clar exemplu este : cum au fost construite piramidele ? S-a aberat enorm pe acest subiect zeci de ani. Chiar si acum de curind a mai aparut o "minte luminata" sustinind o timpenie. Cert este ca nici pina azi nu au reusit sa ridice si sa deplaseze - nu mai zic sa si pozitioneze - un singur bloc de piatra. Desenele de la Nazca : nici pina azi nu s-a putut explica de ce o civilizatie unde fiecare individ trebuia practic sa munceasca pt a-si asigura propria existenta (sau pt unul sa munceasca alti 20) s-ar fi chinuit sa execute cu mare precizie niste "desene" extrem de modern stilizate care pot fi vizibile numai de la mare inaltime. Printre desene sint pur si simplu trasate linii care par a nu avea nici un rost. Incep de oriunde si se termina aiurea (piste de aterizare ?). Exemplele pot continua. Practic tot ceea ce a scris von Daniken ramine perfect valabil si nu a capatat nici un raspuns rational si argumentat din partea lumii stiintifice. Nu e de mirare. Ca in orice alt domeniu orgolii exista si in lumea stiintifica si chiar daca s-ar lucra interdisciplinar peste aceste orgolii nu se poate trece, fiecare considerindu-se detinatorul adevarului absolut. Va recomand sa cautati pe Youtube documentarele MYSTERY OF THE SPHINX ( unul e produs de Discovery Channel si altul asemanator dar cu addendum comentat de Charlton Heston. Veti vedea cum expertiza unui geolog american sustinut de toti confratii sai este pur si simplu agresiv denigrata de catre arheologi cu sustinerea celui mai mare frinar din istoria egiptologiei, Dl. Hawas, care hotaraste daca, cine si unde primeste dreptul de a efectua sapaturi/studii arheologice in Egipt. Ca si consecinta, desi de mult timp se stie despre existenta unor cavitati de proportii situate sub Sfinx, nici pina in ziua de azi autoritatile egiptene nu au permis sapaturile pentru a accesa aceste spatii. Interesele politice si autosuficienta unor personaje reusesc chiar si in secolul 21 sa blocheze accesul la cunoastere, la adevar.
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 02:24
999
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 02:26
999
|
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 02:27
999
|
|
|
|

eu zic sa-ti mai cumperi o pereche de ....baschetzi.....sa vezi refuz acolo
...iar cand iti propui un scop, timpul in loc sa creasca ...scade
ADIO