Info
x
Topic special pentru fazan,leapsa,popa prostu' si alte jocuri de societate
|
Fosta membra 9am.ro 492 mesaje Membru din: 26/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:57
De la: rnicolae, la data 2009-07-30 13:56:29anevrism smarald |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 13:57
upps i did it again
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:00
incepem... hmmmmmmm cuvantul este :FORUM
|
|
rnicolae 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:01
De la: 999florin, la data 2009-07-30 13:51:19De la: rnicolae, la data 2009-07-30 13:37:14astralnu jucam pe bani,jucam pt.simplul fapt de a ne juca,daca vrei neaparat sa inchizi o poti face,nu este nici un fel de problema,nu vad insa scopul din moment ce nu castigi nimic ok ..intrebam...nu vroiam sa raman in ignoranta ..... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:03
uman
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:04
De la: rnicolae, la data 2009-07-30 14:01:27a fi ignorant inseamna cu totul altceva,tu esti un simplu curiosDe la: 999florin, la data 2009-07-30 13:51:19De la: rnicolae, la data 2009-07-30 13:37:14astralnu jucam pe bani,jucam pt.simplul fapt de a ne juca,daca vrei neaparat sa inchizi o poti face,nu este nici un fel de problema,nu vad insa scopul din moment ce nu castigi nimic
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:15
De la: 999florin, la data 2009-07-30 14:03:35uman anturaj |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:16
ajunge
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:19
gem
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:26
email
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 14:31
ilegal
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:01
altcineva
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:12
vagon
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:17
onest
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:18
sticla
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:19
lapte
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:20
tenor
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:22
oricine
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:23
nebun
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:25
unsuros
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:36
ospatar
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:36
ospen
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:37
De la: rnicolae, la data 2009-07-30 15:36:34ospen engez |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:48
De la: 999florin, la data 2009-07-30 14:04:25De la: rnicolae, la data 2009-07-30 14:01:27a fi ignorant inseamna cu totul altceva,tu esti un simplu curiosDe la: 999florin, la data 2009-07-30 13:51:19De la: rnicolae, la data 2009-07-30 13:37:14astralnu jucam pe bani,jucam pt.simplul fapt de a ne juca,daca vrei neaparat sa inchizi o poti face,nu este nici un fel de problema,nu vad insa scopul din moment ce nu castigi nimic in primu rand ca sunt curioasa... si da...sunt si simpla...nu vroiam sa ignor niste eventuale obiceiuri de p-aici ... |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:50
forumul este pentru a omori timpul.... nimic altceva..... in general cei care posteaza,in momentul respectiv nu au nimic de facut altceva
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 15:56
De la: mrs_reis, la data 2009-07-30 15:37:29probabil englez,oricum ezotericDe la: rnicolae, la data 2009-07-30 15:36:34ospen
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:00
icoana
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:01
LUATI DE CITITIO SI VA CRUCITI:
999FLORIN, CAMELYA si ALTE CLOINE ALE CLONEI OVIDIU STOENESCU, CANDIDAT LA PRESEDINTIE, INDEPENDENT, presedintele ASOCIUATIEI OAMENILOR SINCERI: HALAL SINCERI! ASTEPTAM PROVINCIA... Printeaza pagina | Inchide fereastra Ovidiu stoenescu -presedintele romaniei 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:15 Ovidiu stoenescu -presedintele romaniei Romani,voi candida,ca independent,la alegerile prezidentiale din anul 2009.Sunt interesat sa cunosc parerea dumneavoastra sincera,privind initiativa mea.Ma puteti ajuta in acest demers,daca ma veti instiinta ce anume doriti sa rezolve viitorul presedinte al Romaniei pentru dumneavoastra. Cu deosebita stima,OVIDIU STOENESCU-presedintele Asociatiei Romanilor Sinceri Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:20 Adresa de contact - Bucuresti,Aleea Dealul Macinului nr.12,bl.M43,sc.2,ap.96,sector 6,cod postal 062047, telefoane de contact: 0766.338.333: 021.255.2010 Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:24 ovidiustoenescu@gmail.com Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. giya_elisee 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:31 de-ar fi atat de simplu,te-ar vota multa lume.dar,vezi tu,cu o floare nu se face primavara.insa ,pe de alta parte,inceputu-i greu.si inceputul nu este atat de sus,adica la presedinte,ci este foarte aproape,atat de aproape de noi,incat mi-e jena sa spun.lucrez zi de zi cu oamenii,si mi-e groaza de rautatea care este in majoritatea romanilor.deci incetati odata cu acuzarea semenilor vostrii si uitati-va mai atent la gesturile pe care le faceti.priviti-va reactiile din afara si judecati-va singuri.pun pariu cu voi ca astfel veti descoperi de ce tara noastra se duce de rapa.pe noi nu ne caracterizeaza decat trei cuvinte:INVIDIE,LACOMIE,EGOISM!!!!!!!!!!daca am reusi sa constientizam asta,si mai presus de toate sa corectam,altfel ar vi viata noastra.credeti-ma ca eu am reusit sa fac asta si imi pare bine.cine e din constanta si vrea sa verifice asta,il invit sa ma cunoasca la servici,si va vedea ce minuni pot face o vorba buna si un zambet. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:32 Cu ocazia Sarbatorii Floriilor,Asociatia Romanilor Sinceri va ureaza tuturor romanilor cu nume de flori,un calduros ,,La Multi Ani cu sanatate,prosperitate si multe bucurii'' Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:36 www.asociatiaromanilorsinceri.ro Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:43 Asociaþia romnilor sinceri, o altã ºansã! Ovidiu STOENESCU ovidiu_stoenescu.jpgPentru ca romnii sã nu mai fie nevoiþi sã plece ºi cei plecaþi sã se poatã ntoarce acasã unde sã ducã o viaþã mai bunã ºi mai dreaptã, un grup de oameni cãrora le pasã de soarta Romniei ºi de viitorul Ei ºi care au curajul sã pronunþe cuvntul Patriotism, au nfiinþat aceastã asociaþie la care vã invitã sã vã nscrieþi, pentru a fi pãrtaºi la reuºitã, pe siteul: www.asociatiaromanilorsinceri.ro/ unde puteþi face propuneri ºi comentarii. Pe televizor ne putem ntlni sãptãmnal, duminica de la ora 7:30 -11:00 emisiunea Matinal duminical pe DDTV care poate fi recepþionatã ºi online. Vã aºteptãm cu interes. Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:46 florine gata ti-ai facut asociatie 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:49 S-a lansat in peisajul vietii sociale romanesti ASOCIATIA ROMANILOR SINCERI, asociatie nonguvernamentala, nonprofit, parte a societatii civile. De ce sinceri? Pentru ca fara sinceritate fata de noi insine si de ceilalti cetateni nu vom putea construi o societate bazata pe corectituduine, competenta si morala crestina si astfel nu vom putea iesi din marasmul economic si moral in care ne zbatem de 18 ani. Am gandit aceasta organizatie ca o forma de unire si constientizare a societatii civile romanesti de puterea de care dispune si pe care o poate folosi in beneficiul sau in contextul vietii din ce in ce mai grele a majoritatii cetatenilor, datorita activitatii slabe a clasei politice, a incompetentei si faptului la scara mare asupra avutiei nationale. Sinceri sa fim , societatea civila se regaseste tot mai putin in reprezentantii politici alesi. Dorim sa exercitam o presiune continua asupra politicului pentru a opri derapajele tot mai frecvente a alesilor nostrii si pentru a constitui o contrapondere semnificativa ce sa oblige clasa politica la o reformare reala. Vom atrage in randurile noastre oameni competenti, cu expertiza in domeniul lor de activitate si care au stat deoparte sau au fost inlaturati pentru ca nu au facut compromisuri cu cariera lor profesionala si pentru care sinceritatea, cinstea, adevarul au constituit blazoane pe care nu au acceptat sa si le murdareasca in cloaca politica romaneasca. Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:53 florineeeeeeeeeeee care-i presedintele asta ma ce tot vorbesti acolo 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:55 PRESEDINTE Stoenescu Ghe. Ovidiu MEMBRII FONDATORI Avocat. Groza Cristinel Prof.Univ. Jinga Ionel Stoenescu Zenaida Col. Perju Costel Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:56 omule,eu imi fac o datorie de onoare de a aduce la cunostinta romanilor ca exista alternative,intelegi? Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:58 florineee ce ai patit ma baiatule cu asociatia asta gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 01:59 alternative la ce ma ce asociatie e asta ce faci acolo 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:00 pai eu cred ca decat mere acre,corcoduse sau dude,asta-i o alternativa mai viabila Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:03 pai zi ma florine ce faci acolo ce vrei sa faci cu asociatia asta 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:11 nu este asociatia mea,voi incerca sa aflu cat mai multe despre ea si presedintele ei,pana una alta ,presupun ca nimic nu poate fi mai rau decat basescu,geoana,dudila intaiul sau alti trogloditi in functia de presedinte al romaniei,asa incat am facut o propunere de candidatura independenta,restul va trebui fiecare sa judece si sa aleaga in cunostinta de cauza dupa cum le dicteaza intelectul si sufletul fiecaruia. Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:13 bai florine nu m-ai inteleg nimic 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:16 Pentru inscrieri va rugam sa contactati cel mai apropiat delegat al Asociatiei Romanilor Sinceri BUCURESTI Mariana Susanescu Tel : 0745767393 SEDIUL CENTRAL Str. Copacul cu flori nr. 3 Satul Florilor , Com. Dobroiesti , Jud. ILFOV Tel : 021 255 20 10 GSM : 0766338333 ILFOV Pelin Ilie Tel : 0722535779 PITESTI Gracea Elena Tel : 0722285575 BACAU Ciobanu Neculai Tel : 0741182314 VASLUI Ciobanu Angela Tel : 0743320618 Mangu Viorica Tel : 0729956912 DAMBOVITA Sima Maria Tel : 045 651654 SUCEAVA Florea Costea Tel : 0740999438 HUNEDOARA Navacovschi Nicolae Tel : 0744197036 Hagiu Mihai Tel : 0726673586 ALBA IULIA Ciobota Daniel Tel : 0727626221 BRASOV D-nul. Procop Tel : 0744301450 D-nul. Barbulescu Tel : 0744384010 CONSTANTA Jan de la mare Tel : 0241 641760 Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:17 NU SCHIMBARII DE DRAGUL SCHIMBARII Dupa 5 ani de administratie BASESCU,toata aceasta interminabila galagie,cearta si aruncat cu acuze a obosit si scirbit majoritatea populatiei.A continua in acelasi mod cum fac Geoana,Antonescu,Tariceanu,Nastase si alti politicieni este o mare prostie si nu mai intereseaza decit foarte putini oameni.Repozitionarea dupa manual a presedintelui jucator,ce a luat poza tatucului sfatos cu grija fata de copii lui,fata de natie,nu mai este de natura sa impresioneze.In tara oamenii au devenit periculos de neinteresati de spectacolul politic,de candidaturile tot a celor pe care ii cunosc si pe care i-au categorisit deja asa cum merita.Adevarata fata a domnului presedinte este de acum prea cunoscuta pentru ca manualul sa poata shimba prea multe,perceptia generala fiind ca domnia sa esta cel care a introdus gilceava ca instrument politic de conducere a statului,restul doar copiind modelul.Schimbarea,in aceste conditii tot mai grele pentru majotitatea populatiei,va veni nu dupa manualul folosit de Traian Basescu,dupa aceste teorii corecte doar pentru tari cu democratii consolidate,ci mult mai simplu si mai neasteptat,fara mari cheltuieli,din afara mediului politic si de afaceri corupt,pritr-un independent pe care oamenii il vor sprijini cu inima pentru sinceritate si adevar si pentru a plati definitiv societatii politice polita incapacitatii ei de a raspunde sperantelor avute dupa decembrie 1989.Numai asa politicienii se vor trezi si isi vor face ordine in propriile ograzi,isi vor adapta cu adevarat agendele dupa cele ale cetatenilor,pentru ca altfel risca disparitia din peisajul politic .Trebuie sa constientizam si sa ne solidarizam pentru ca minciuna,impostura,neprofesionalismul,lipsa de viziune si de onestitate sa fie cit mai mult eradicate si sa nu mai permitem ca astfel de animale politice cu astfel de apucaturi sa mai prolifereze in spatiul nostru public. VA CHEM LA UNIRE PENTRU A INCEPE CURATENIA DE PRIMAVARA-VARA-TOAMNA IN SPATIUL POLITIC ROMANESC. Presedinte A.R.S. OVIDIU STOENESCU Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:22 si cine e ma florine ovidiu stoenescu asta ,,,,,,,zi si mie sa stiu pe cine pun stampila tumaria 0 mesaj Membru din: 24/03/2009 Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:23 De la: gangsta1, la data 2009-04-12 02:22:01si cine e ma florine ovidiu stoenescu asta ,,,,,,,zi si mie sa stiu pe cine pun stampila O poza ,ceva??? 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:23 www.asociatiaromanilorsinceri.ro/ unde puteþi face propuneri ºi comentarii. Pe televizor ne putem ntlni sãptãmnal, duminica de la ora 7:30 -11:00 emisiunea Matinal duminical pe DDTV care poate fi recepþionatã ºi online. Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:24 maria,pt.poze roaga-l frumos pe mytcor,el este expertul Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:27 florine da tu sti ceva despre astia ii cunosti 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:35 sincer,nu l-am cunoscut personal ,numai de la tv ,mi-a facut o impresie buna pe sticla si felul cum pune problema la ddtv,restul voi incerca sa ma documentez in urmatoarele saptamani pe viu,la fata locului,printre ei Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. tumaria 0 mesaj Membru din: 24/03/2009 Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:40 De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-12 02:24:39maria,pt.poze roaga-l frumos pe mytcor,el este expertul gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:46 bai florine hai ca oricum nu pot sa dorm in noaptea asta gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:46 fi atent 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:48 te ascult,sunt cu ochii pe tine,zi Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:48 deci tu lai vazut pe unu la televizor care ti-a placut tie cum pune problema si ai postat 100 de mesaje ca sa-l votam noi pa asta gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:51 bai fratele meu scuzama ca iar zici ca am ceva cu tine ,,,,,daaaaaaaa ,,,,,,,,hai ca te las ca nu vreau sa te fac sa te simti rau 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:54 inseamna ca nu ai inteles,eu il cunosc pe nea stoenescu demult de la ddtv,stiu si de asociatia lui tot de la tv,dar nu am fost interesat pana azi de persoana lui:azi am primit in cutia postala o felicitare al carei continut l-am postat mai sus si cu ocazia asta am vrut sa aflu cat mai multe pareri despre alternativa ovidiu stoenescu-candidat independent la pesedintia Romaniei,ce sanse ii acorda populatia in eventualitatea unei lupte cu basescu,antonescu crin sau cu dudila intaiul,asta-i tot Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:57 bine ma florine atunci scuzama ,,,,voteazal tu 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:58 am o rugaminte,spune tot ce ai pe suflet,nu ma supar asa usor,nici n-o iau in tragic o parere a cuiva oricat ar fi de dura,cum eu am dreptul sa-mi spun liber opiniile,oricine poate face exact acelasi lucru si cin' se supara -i taiem nasu' ,ok? Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. gangsta1 130 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 03:02 haaaaaaaa ii taiem nasuuuu,,,,,,,,pai nu am ma florine nimic pe suflet,,,,,doar ca nu poti face romania sa infloreasca peste noapte e imposibilllllll indiferent de cine va fi presedinte 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 3 Mai 2009, ora 06:14 Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL! Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. nastasemihail 710 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 3 Mai 2009, ora 07:15 De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-03 06:14:52Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL! Cucu, tot tu esti? Sau o masina? Daca sint cald pot renunta la termoficare nastasemihail 710 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 3 Mai 2009, ora 07:17 Asta cine mai e. Ajunge la mine cu presedintia si eu nu stiu. Daca sint cald pot renunta la termoficare 999florin 3355 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 6 Mai 2009, ora 18:09 Printul Anti- Sapun Publicat de Calmy David A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata Un mandru fiu de imparat, care-si dorea o fata Dar printul nostru-era jegos ba, cred c-avea si raie Si se ferea el de sapun ca dracul de tamaie ! A cautat in tara lui iubita mult visata Dar in zadar, nu si-a gasit perechea mult sperata. Le-a spus parintilor: - Salut, eu am sa plec indata! Si nu ma-ntorc pan- n-oi gasi printesa cautata. A-ncalecat, a spus bye bye, Si pe aici ti-e drumul ! A disparut in orizont, precum dispare fumul. Trecuse multe aventuri cu zmei si vrajitoare… A strabatut campii si tari, pe jos si-n sea calare Si peste tot el intreba de fete si fecioare Spunand ca-i print si vrerea lui, e doar sa se insoare! Dar, ce fata de maritat ar accepta pe gura Un pup jegos si lipicios? (doar, poate sub tortura!) Intr-un tarziu, un om batran i-a spus ca peste mare Ar exista printesa lui frumoasa ca un soare! Dar pan-la ea e drumul lung si el fiind ca omul, Nu poate-ajunge calarind ci, numai cu TAROM-ul Dar, ca sa poti pleca cu el, va trebui ca-agentul Sa-ti dea tichetul fermecat dar, vezi - impertinentul -, Fara de bani, nu-ti da nimic! Deci, fara nici o sfada Va trebui sa vinzi si cal si sa renunti la spada! - Asa voi face, cum spui tu a spus printul agale Si n-oi uita ce-am auzit din gura dumitale! Ramai cu bine si multam! El, traista si-o innoada Si o porni inspre talcioc, sa vanda cal si spada ... …………………………………………………� ��……. Cu banii-n dinti a alergat direct la agentie Sa-si ia biletul fermecat, direct la-mparatie! …………………………………………………� ��…….. Era acu-n avion si lin, nici ca simtea ca zboara, Cu traista goala si-n chimir, nici o letcaie chioara! …………………………………………………� ��…...… Ajuns odata la palat cam sifonat la dunga… Printesa remarca indat-, ca n-are bani in punga Il intreba : -Au esti tu print? Cum poate sa se vada Cand vi aici fara un sfantz, nu cal si nici tu spada ? Mai mult de-atat, mirosi urat a balega si zoaie Si porti pe cap nu piei de jder ci, ca taranii oaie! -Nu am un ban, e-adevarat si punga-mi este goala Dar, am bilet de la TAROM si-n traista o parjoala! Miros urat, si asta-i just fiindca, capcaunul Cand am luptat cu el mi-a luat caciula si sapunul ! Dar intr-un an sau doi sau trei. cand voi ajunge-acasa, Ma voi spala si-oi imbraca doar straie de matasa ! Ca am acasa un palat cu mandre servitoare Cu paji, lachei si curtezani castele si ogoare Garjduri cu cai si vizitii si caini de vanatoare Si faptul ca sunt print real nu-ti spune nimic oare? - - Ba sa ma ierti dar cand un print ar vrea sa se insoare Se spala-n cap si cel putin pe maini si pe picioare! Asa cum esti si drept ti-o spun, ca nu ma trage ata Sa ma apropii, sa privesc cum iti arata fata! - Soldati! Luati-l de aici si duceti-l la baie! Sa nu-l aduceti inapoi cu blana lui de oaie! Sa il frecati si cu sapun si cu bureti de mare, Pana ce pielea-i vom vedea in reala ei culoare! - Am sa ma spal mai spuse el cu-amar si resemnare Dar asta cere neaparat un dram de razbunare! Si dupa nunta ori ce-ar fi, cu spada si cu tunul Voi interzice in regat spalatul cu sapunul ! Si de se-opune careva la legea-mi protectoare La funie-i voi da sapunul doar, pentru spanzurare! Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. CAMELYA_ 414 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia Postat pe: 6 Mai 2009, ora 18:14 Degeaba ne gandim cine ar fi bun ca si presedinte daca nu candideaza Aceste persoane care sunt simpatizate si dorite ca si presedinti...habar nu au de ce se scrie pe topicurile astea...si poate ii doare in cot de cine va vi la carma tzarii Asa si eu as putea deschide un topic in care as spune ca unul din neamurile mele ar fi cel mai potrivit ca si presedinte al Romaniei ![]() ne facem iluzii desarte...ca...din pacate....tot Baselu va avea fotoliul de presedinte si pentru urmatorii 5 ani |
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:09
nasture
|
|
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 16:18
rebel
|
|
|
|

Degeaba ne gandim cine ar fi bun ca si presedinte daca nu candideaza
ne facem iluzii desarte...ca...din pacate....tot Baselu va avea fotoliul de presedinte si pentru urmatorii 5 ani