Info
x
Banca transilvania: fetiþa care a murit se cãþãrase pe suportul de materiale publicitare
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 10:04
Banca Transilvania: Feti�a care a murit se c���rase pe suportul de materiale publicitare
ORADEA / 20:55, 4.07.2009 www.mediafax.ro/social/banca-transilvania-fetita-care-a-murit-se... Conducerea B�ncii Transilvania afirm� c� feti�a �n v�rst� de trei ani �i jum�tate care �i-a pierdut via�a �n sediul unei sucursale din Oradea a b�ncii se juca nesupravegheat� �i se c���rase pe suportul de materiale publicitare, care a c�zut peste ea. "Dorim s� ne exprim�m regretul pentru aceast� tragedie. Reprezentan�ii b�ncii sunt �n permanent� legatur� cu p�rin�ii, asigur�nd, totodat�, tot suportul autorit��ilor care analizeaz� acest incident", se arat� �ntr-un comunicat transmis, s�mb�t� dup�-amiaz�, de conducerea B�ncii Transilvania. Potrivit sursei citate, feti�a �n v�rst� de trei ani �i jum�tate s-a accidentat �n timp ce se juca nesupravegheat�, c���r�ndu-se pe un panou de afi�aj , pe care l-a r�sturnat peste ea. "Angaja�ii b�ncii au chemat imediat echipa de interven�ie SMURD, care a transportat feti�a, de urgen��, la Spitalul Jude�ean Oradea, dup� care angaja�ii b�ncii au sunat", men�ioneaz� conducerea B�ncii Transilvania. O feti�� �n v�rst� de trei ani �i jum�tate a murit, s�mb�t�, �n urma unui accident petrecut �n sediul unei b�nci din municipiul Oradea, unde se afla �mpreun� cu mama sa. Peste feti�� a c�zut o pies� de mobilier care era folosit� ca suport de materiale publicitare. CE PARERE AVETI ? CUI II APARTINE VINA ? Raporteaza abuz de limbaj
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 11:13
pai cretinii aia de la banca tocmai acolo si-au gasit sa puna panoul?ce vina are mama ca a venit sa dea bani la camatari,in loc sa-si vada de treburile ei casnice,de ingrijirea copiilor,de preparat mancare pt.nesatulul care vine de la munca si vrea ciorba calda?sa ne mai dea bancile si bani gratis ca si asa au furat destul,auzi, mai planteaza si panouri cu afise pt.prostirea cetatenilor,nu sunt ei destul de turmentati de grijile cotidiene,le mai trebuie sa vina si la banca sa plateasca salariile nesimtitilor care iau dividende de acolo si functionarii care te privesc ca pe ultimul om de neanderthal scapat din ghearele potopului,criminalii de la banci sa fie arestati cate 100 de ani fiecare
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:14
CE PARERE AVETI ? CUI II APARTINE VINA ? Vina �i apar�ine exclusiv mamei!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:35
De la: Dorulet, la data 2009-07-05 16:14:54 Corect ! Sau daca nu e, hai sa tragem la raspundere producatorii de automobile pentru ca circula masini pe strada... P.S - am si copil si rate la banci, asa ca... |
|
LILY 18 mesaje Membru din: 20/02/2009 Oras: Sibiu |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 19:44
De la: Dorulet, la data 2009-07-05 16:14:54 Nu putem sti cat de bine era fixat panoul publicitar sau cat era de nesupravegheata fata. Cert e ca este o intamplare nefericita,peste care parintii vor trece tare greu . Pacat |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 19:51
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-05 11:13:58pai cretinii aia de la banca tocmai acolo si-au gasit sa puna panoul?ce vina are mama ca a venit sa dea bani la camatari,in loc sa-si vada de treburile ei casnice,de ingrijirea copiilor,de preparat mancare pt.nesatulul care vine de la munca si vrea ciorba calda?sa ne mai dea bancile si bani gratis ca si asa au furat destul,auzi, mai planteaza si panouri cu afise pt.prostirea cetatenilor,nu sunt ei destul de turmentati de grijile cotidiene,le mai trebuie sa vina si la banca sa plateasca salariile nesimtitilor care iau dividende de acolo si functionarii care te privesc ca pe ultimul om de neanderthal scapat din ghearele potopului,criminalii de la banci sa fie arestati cate 100 de ani fiecare Ce cauta un panou publicitar, probabil neasigurat bine, intr-o banca cu multi oameni. Astea si la cutremur cad. Deci cei din banca. Unde sint multi oameni cu trafic intens trebuie sa fie mult spatiu si extrem de putine obiecte in calea oameniloe. Si deasupra scaunelor aproape nimic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 00:26
Mama fetitei are o mare parte din vina.
Un copilas atat de mic nu este lasat sa se joace nesupravegheat . Mare pacat ca si-a pierdut viata un pui nevinovat
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
fernando78 1 mesaj Membru din: 10/07/2009 |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 17:13
Oradeni, eu v as sugera sa boicotam banca respectiva, daca aveti conturi sau afaceri cu banca respectiva ati putea foarte usor sa le transferati la o alta banca. In ce ma priveste deja am facut asta, eu unul nu pot face afaceri sau lasa banii mei pe mina unor criminali. E inadmisibil ca un copil nevinovat sa moara intr o banca, ei trebuiau sa si ia toate masurile ca sa preintimpine o tragedie de genul asta, iar daca asta se intimpla in America ar fi platit milioane de dolari pt o asemenea neglijenta.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 20:59
fetita NU s-a catarat pe acel panou. s-a postat pe undeva un filmulet, unde arata exact, cum erau vreo trei copilasi pe acolo si se jucau, iar acel panou era numai sprijinit de perete si cand l-au atins, a cazut. de ce ar fi mama vinovata?
cred ca unii sunteti total inconstienti, lucrati la banca respectiva sau nu aveti copii. nu poti tine un copil de mana, in timp ce numeri banii, sau semnezi niste hartii. un copil este in continua miscare. acel panou nu avea ce cauta acolo, neasigurat. uitati si filmuletul: stirileprotv.ro/stiri/eveniment/moartea-fetitei-strivita-de-un-p... |

cred ca unii sunteti total inconstienti, lucrati la banca respectiva sau nu aveti copii.
nu poti tine un copil de mana, in timp ce numeri banii, sau semnezi niste hartii. un copil este in continua miscare. acel panou nu avea ce cauta acolo, neasigurat.