back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Verde !!!!

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 14:56

Se mediatizeaza un clip cu masuri care vin in intampinarea problemei animalelor fara stapin. Mi-am notat urmatoarele numere de telefon:

Sterilizare GRATUITA : 021 3129555 pentru alte localitati si pentru Bucuresti 0726157498 sau 0766251158 , Asociatia "Cutu-Cutu".

www.cutu-cutu.ro

Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 15:36

stirileprotv.ro/campanii/stop_torturarii_animalelorfara-cuvinte-...

Printre ce semeni traim. Au dreptul sa fie lasati liberi ? Au dreptul sa fie numiti oameni ? Au dreptul la vot ?

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 17:01

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 22:28

De la: super_green_frog, la data 2009-11-27 15:36:13stirileprotv.ro/campanii/stop_torturarii_animalelorfara-cuvinte-...

Printre ce semeni traim. Au dreptul sa fie lasati liberi ? Au dreptul sa fie numiti oameni ? Au dreptul la vot ?

Am primit un raspuns care pentru moment mi-a intarit increderea in autoritatile statului. Ma intreb insa daca acel consilier nu am fost cumva schimbat pe criterii politice. Totusi, reproduc textul raspunsului oficial, asa ca "luminita de la capatul tunelului ".

Stimata doamna ............,
Am primit petitia dvs. si va multumim pentru atentionare.
Conform legii 205/2004 modificata prn legea 9/2008 Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Ministerul Administratiei si Internelor, prin organele abilitate, in colaborare cu reprezentantii organizatiilor de protectie a animalelor, monitorizeaza aplicarea prezentei legi.
Conform aceleiasi legi, Radiodifuziunea si Televiziunea Romana promoveaza programe de protectie a animalelor, iar Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii in cadrul orelor de educatie civica, va promova actiuni de protectie a animalelor.
Prin implicarea inspectorilor sanitari, a politiei, a profesorilor si aplicarea amenzilor conform legii, se pot atenua aceste acte de cruzime.
Cu stima,
Consilier ..............................

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 12:53

rosiamontana.org/

Ceea ce se afla la suprafata pe pamant poate fi mai valoros decat ceea ce se afla sub pamant...si vrem sa "valorificam" in detrimentul unor valori inestimabile in bani (viata, tezaur national, spiritual, natural, viitorul...etc).

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:12

Sunt impotriva eutanasierii. Este un act de cruzime dovedit inutil in tarile care au practicat fara scrupule aceasta metoda (vezi Turcia).
Solutii: deschiderea unui cont intr-o campanie ca aceea "Dati un leu pentru Ateneu". Contul trebuie facut public o perioada de timp pentru ca noi toti sa putem contribui sistematic la realizarea obiectivelor programului.
Obiectivele proiectului:
- construirea unor mini adaposturi (ca la gradina zoologica) controlate in cartiere, in parcuri, in zonele in care ei se regasesc. Aceste mini adaposturi ar putea fi concepute dupa un proiect stas avand concursul departamentelor de sistematizare ale primariilor si amplasate in diverse zone in care ar putea fi controlate si administrate de echipe responsabile (administrator angajat de primaria de sector sau ONG-uri, iubitori de animale din zona cu concursul unor medici veterinari).
- constituirea si finantarea echipelor pentru intretinerea si administrarea mini-adaposturilor.(medic veterinar, administrator mini-adapost (hrana si igiena adapostului), sprijin, monitorizare si control din partea primariei si ONG-uri.
Aceste mini adaposturi ar fi la vedere si usor monitorizabile si ar creea noi locuri de munca (1 angajat permanent pentru administrare, respectiv hrana si iginea adapostului) Totodata adoptiile conform unor norme, ar fi mai la indemana din aceste mini adaposturi fiind usor accesibile. Tot aici ar putea fi colectate animalele care pana acum sunt abandonate pe strada din diverse motive. In acest fel, oricine gaseste un animal abandonat, ranit, bolnav sau in orice conditie il va putea aduce cu usurinta in mini-adapostul de cartier.
Turcia eutanasiaza la greu de ani de zile si tot nu a rezolvat problema. Pe langa asta, trebuie sa tinem cont de recomandarile normelor europene care recomanda sterilizarea si intoarcerea in teritoriu.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 13:54

Doamne, ce de broscute! Credeam ca doar oracaiti pe-aici dar observ ca va ocupati de lucruri serioase Tineti-o tot verde!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2010, ora 23:52

Sunt surprinsa ca a poposit cineva pe aici. Multumesc !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2010, ora 23:56

broscuto, esti o activista pentru respectarea drepturilor animalelor?
o sa descarc imediat, pentru o perioada scurta, niste poze, la mine. poate iti arunci un ochi peste cateva minute

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 01:43

Imi cer scuze dari intru pe pozele nimanui. Daca doresti da-mi link-ul respectiv. Am fost avertizata ca sunt paranoici care se plimba cu un virus in lesa. Sorry !

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2010, ora 04:17

De la: super_green_frog, la data 2010-03-09 01:43:40Imi cer scuze dari intru pe pozele nimanui. Daca doresti da-mi link-ul respectiv. Am fost avertizata ca sunt paranoici care se plimba cu un virus in lesa. Sorry !

pozele sunt aici, in site, trebuie doar sa mergi la pagina comunitatii sau la profilul meu ca sa le vezi
E adevarat ca am "lipit" ceva de ele, alaturi de drepturile de autor, dar cata vreme nu se descarca fara acordul meu, nu se intampla nimic

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 04:04

Adica pozele respective sint un fel de cursa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 10:53

De la: nastasemihail, la data 2010-04-17 04:04:38Adica pozele respective sint un fel de cursa.
de soareci

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 20:24

Lasati soarecii. Acum cateva zile m-am pricopsit cu doi matzi. Eram cu mainile ocupate cu sacose de cumparaturi, riupta de oboseala, abia asteptam sa ajung acasa si cum dau coltul, in fata mea lipiti pe astfaltul trotuarului zbierau doi pisoi. Erau abia nascuti fiindca nu se puteau deplasa in schimb zbierau de-ti asurzeau urechile. Prima tendinta a fost sa-mi calc pe suflet, sa-i ocolesc si sa-mi vad de drum. Nu prea vaeam cum sa-i ajut. Dupa cativa pasi, au trecut pe langa mine doua adolescente vorbind intre ele : Uite, ca au rezistat de aseara." M-am intors dupa ele si le-am intrebat care e treaba si ce stiu de pisoii aia. Mi-au zis ca aseara erau intr-o curte alaturata langa gard dar n-au ajuns cu mana la ei si se mira ca au rezistat pana acum si ca sunt in mijlocul trotuarului. Stand de vorba ce e de facut, mi-au spus ca ele stau la un camin din apropiere si ca nu ii pot lua fiindca nu au voie si mai ales ca fac zgomot. Eu la randul meu le-am spus ca astia trebuie hraniti cu pipeta sau seringa si alte chestii de care pisica mama ar fi avut grija daca era cu ei. In final, m-am pricopsit cu ei. Nu am avut sufletul sa-i las acolo. Le-am rugat pe fete sa ia fiecare cate unul, sa ma ajute sa ii duc acasa fiindca eu nu aveam nici o mana libera din cauza sacoselor.
De atunci, imi mananca nervii, se scoala ca bebelusii la doua ore, le dau lapte cu seringa, am grija sa-si faca nevoile, ii spal si-i pun inapoi in cusca. Nu am de ales. Am sa-i ingrijesc pana fac ochi si invata sa manance si apoi le voi cauta un stapan. Pe fetitza nu o dau necastrata. Am sa astept sa faca peste sase luni si o duc la castrat. Am mai facut treaba asta cu puii nascuti de o pisica la mine in pivnita si traiesc bine merci de zece ani. La Animal Planet am auzit ca pot fi castrati dupa sasse luni si e chiar indicat fiindca nu apuca sa faca un an si raman gestante rapid. Treaba asta s-a verificat. Mama a gasit in curte asta toamna doi pisoi si femela , in primavara asta a trebuit dusa la castrat fiindca avea deja burta plina de pui. Tocmai a castrat-o, i-a scos firele si e bine.
Stiu ca toate astea par idiotenii pentru cei care nu iubesc animalele. Eu nu o fac neaparat din dragoste pentru animale ci si din preocuparea pentru cei din jur. Nu e un tablou tocmai placut sa vezi pe strazi pisoi si pui de caine insirati. De cand ma stiu cred ca am castrat peste 25 de caini si pisici fara stapan. Asa am considerat ca trebuie sa fac. Constiinta nu m-a lasat sa trec nepasatoare pe langa o catea sau pisica gestanta.
Recent am vazut un afis care spunea ca s-a deschis un centru pentru castrari GRATUITE :

Am fotografiat anuntul si nu reusesc sa vad prea bine adresa dar unul din numerele de telefon poate reusesc sa-l reproduc corect :

Cabinetul se afla pe Bulevardul Dinicu Golescu nr. (??) parca 13 sau 14 sau....nu se vede bine in poza. Telefon : 021 314 73 13 sau 0723268701 sau 0741 176 369.

Cine doreste sa castreze animale fara stapan o poate face GRATUIT la cabinetul de mai sus.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 21:16

Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor
Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor a fost proclamata in mod solemn la Paris in 15 octombrie 1978 la sediul UNESCO.

Preambul:
- Considerand ca Viata este unica, toate fiintele avand origine comuna, diferentiindu-se in decursul evolutiei speciilor,
- Considerand ca orice fiinta vie are drepturi naturale, orice animal dotat cu sistem nervos are drepturile sale specifice,
- Considerand ca dispreturirea sau simpla nerecunoastere a acestor drepturi naturale provoaca grave prejudicii Naturii si conduc omul la crime impotriva animalelor,
- Considerand ca o coexistenta a speciilor in lume implica recunoasterea de catre specia umana a drepturilui la existenta a celorlalte specii,
- Considerand ca respectul omului fata de animale este inseparabil de respectul reciproc al oamenilor,
Se proclama urmatoarele:

Articolul 1
Toate animalele au in mod egal dreptul la existenta in cadrul echilibrului ecologic. Aceasta egalitate nu exclude diversitatea speciilor si indivizilor.

Articolul 2
Orice forma de viata animala are dreptul la respect.

Articolul 3
1. Nici un animal nu trebuie supus unor tratamente brutale sau unor acte de cruzime.
2. Daca este necesara sacrificarea unui animal ea trebuie sa fie instantanee si nedureroasa.
3. Animalul mort trebuie tratat cu decenta.

Articolul 4
1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

Articolul 5
1. Orice animal dependent de om are dreptul la ingrijire.
2. In nici un caz el nu trebuie abandonat sau sacrificat in mod nejustificat.
3. Toate formele de crestere si utilizare a animalului trebuie sa respecte fiziologia si comportamentul proprii speciei respective.
4. Expozitiile, spectocolele, filmele care folosesc animale trebuie sa le respecte demnitatea si sa nu comporte violenta.

Articolul 6
1. Experimentele pe aminale care implica suferinta fizica sau psihica violeaza drepturile animalelor.
2. Metodele alternative trebuie dezvoltate si implementate sistematic.

Articolul 7
Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o crima.

Articolul 8
1. Orice act care pune in pericol supravietuirea unei specii salbatice precum si orice decizie care duce la un asemena act constituie o crima impotriva speciei.
2. Masacrarea animalelor salbatice, poluarea si distrugerea biotopurilor sunt considerate crime.

Articolul 9
1. Statutul legal specific al animalelor precum si drepturile lor trebuie sa fie recunoscute prin lege.
2. Protectia si salvarea animalelor trebuie reprezentate la nivelul organizatiilor guvernamentale.

Articolul 10
Educatia si instruirea publica inca din copilarie trebuie sa conduca omul la observarea, intelegerea si respectarea animalelor.

Material furnizat de: Vier Pfoten Romania

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 12:23

www.adoptiicaini.ro/

"Dragi colegi,

Propunerea prefectului capitalei de reintroducere a eutanasiei cainilor comunitari, de amendare a celor care hranesc cainii comunitari a inflamat intreaga tara in doar cateva ore.

Vineri, 30 aprilie, ora 11:00 la Prefectura Bucuresti

(B-dul Regina Elisabeta, nr.47, sector 5 � Parc Cismigiu )

M I T I N G

impotriva propunerii reintroducerii eutanasiei

si de sustinere a PL 912 de gestionare a animalelor comunitare prin sterilizare

Este foarte importanta mobilizarea noastra MASIVA.

Va multumesc.

Carmen Arsene
ShareSursa: Carmen Arsene, Federatia Nationala pt. Protectia Animalelor"

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 12:57

Daca vrei sa dai spre adoptie un animalut, scrie-ne pe adresa: [email protected] si iti vom posta anuntul gratuit.
Nu uita sa mentionezi LOCALITATEA ta!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 01:20

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 21:57

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 18:04

Iata o impresie despre Romania.

"C�nd am v�zut blocurile acelea gri �i triste am zis c� nu st�m mai mult de o zi aici, dar am ajuns �n centrul ora�ului �i am descoperit toate aceste cl�diri vechi �i frumoase �i mi-am schimbat p�rerea. Acum pot s� spun c� �mi place Bucure�tiul �i oamenii de aici�, a povestit Anabelle. Cele dou� tinere fac un tur al Europei de Est, vizit�nd cele mai importante ora�e din ��rile cele mai mari."

Uitam cate de important este sa conservam fiecare casutza veche cu amprenta memoriala culturala si istorica sau fiecare "bijuterie" arhitecturala. Inseamna foarte mult. De ani buni sunt lasate in paragina pe fondul litigiilor, neglijentei, nepasarii institutiilor statului. In Piata Romana este lasat o superba casa sa se degradeze pentru ca apoi sa poata fi demolata. Toate aste numai pentru ca in buzunarele unor speculanti jalnici sa intre milioane de euro din senin odata ce pun mana pe fiecare petic de teren ramas in urma demolarii unui oras. Rasar borcane de sticla, mormane de metal si butaforie de rigips care sufoca orasul. Sufoca aerul respirabiul intrucat nu gasesc de cuviinta sa introiduca in PUZ-ul respectiv macar un pom pe langa mormanul nou rasarit unde nu te astepti. Sufoca infrastructura veche si depasita de imensitatea noilor constructii fara noima. Distrug identitatea si frumusetea acestui oras.
In Paris se construieste dar nici o constructie noua NU sufoca frumusetea orasului. Ei stiu cat e de importanta fiecare caramida veche ramasa la locul ei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 01:02

Nu-ti scrie green.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 16:23

Da, vaz'...

VERGINICA

17 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 01:07

De la: Merry, la data 2010-04-18 10:53:47
De la: nastasemihail, la data 2010-04-17 04:04:38Adica pozele respective sint un fel de cursa.
de soareci

In Guvern sunt numai sobolani portocalii !

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 11:26

De la: VERGINICA, la data 2011-02-02 01:07:43
De la: Merry, la data 2010-04-18 10:53:47
de soareci

In Guvern sunt numai sobolani portocalii !

ce verginica esti,imi lasa gura apa

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2011, ora 01:10

De la: nastasemihail, la data 2011-02-01 01:02:33Nu-ti scrie green.

Iar nu-mi scrie..... Am postat un copy/paste, a aparut o zi si apoi a disparut.... Ai dreptate, nu-mi scrie.....Stii cam despre ce ar fi vorba ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Aprilie 2011, ora 03:30

De la: broscuta_super_verde, la data 2011-03-14 01:10:48
De la: nastasemihail, la data 2011-02-01 01:02:33Nu-ti scrie green.

Iar nu-mi scrie..... Am postat un copy/paste, a aparut o zi si apoi a disparut.... Ai dreptate, nu-mi scrie.....Stii cam despre ce ar fi vorba ?

Fa curat prin calc.

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 18 Septembrie 2011, ora 14:14

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-26 20:49:39Un colt verde unde ne putem manifesta dragostea, grija sau interesul fata de natura, unde ne putem informa reciproc despre diverse evenimente sau actiuni referitoare la mediul natural. Relatari despre mediul inconjurator, despre frumusetea unor locuri pe care am avut sau nu ocazia sa le cunoastem.

www.pueblosacbe.com/[/quote]

Tinerete legionara..........................

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VERDE !!!!
Mergi la: