Info
x
Pentru cei care nu au un loc de intalnire
|
9am059291 3 mesaje Membru din: 25/05/2009 |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 11:16
E frustrant sa iubesti pe cineva si sa nu ai unde sa te intalnesti .
Preturile la hoteluri sunt prohibitive. Caut persoane care sunt in aceeasi situatie pt a gasi o solutie impreuna. De ex, am putea sa ne asociem mai multi si sa inchiriem o garsoniera. Sau sa-mi spuna cineva daca exista vreun parc sau loc amenajat pt asa ceva intr-un parc in Bucuresti asa cum aud ca exista in alte tari. Daca nu exista, poate sensibilizam autoritatile sa-l amenajeze (pana nu trece vara dar bine ar fi si pt la anu'). Vad atatia tineri care se chinuie prin parcuri , prin boscheti, riscand sa fie surprinsi, amendati, filmati, nu se poate sa nu existe o solutie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 09:47
- La Psiholog. O pereche intra in cabinetul terapeutului.
Terapeutul: Ce pot face pentru dvs? Barbatul: Sunteti asa de bun sa ne priviti in timp ce facem sex? Terapeutul se uita mirat la ei, dar aproba. Cand perechea a fost gata, terapeutul face remarca: Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs.. si cere onorariul de 80 euro pentru sedinta.... In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamana vine perechea.... sex... 80 de euro.. Peste cateva saptamani intreaba terapeutul: Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs sa descoperiti? Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 de euro pentru o zi, in Radisson 360 euro, pe cand, daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 de euro si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 euro inapoi...
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 21:15
De la: serena, la data 2009-10-21 09:47:59- La Psiholog. O pereche intra in cabinetul terapeutului. nice!... |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 21:30
Tara piere si baba se piaptana !
|