Info
x
Sa comparam incercarea noastra cu una mai mare a altuia...
|
AdrianaAriadna 46 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 14:27
"Medicamentul cel mai bun pentru fiecare incercare a noastra este incercarea mai mare a semenilor nostri, pe care este de ajuns sa o comparam cu a noastra pentru a ne putea da seama de marea diferenta dintre ele si de martea dragoste ce ne-a aratat-o Dumnezeu, Care ne-a ingaduit o incercare mai mica. Atunci Ii vom multumi, ne va durea pentru cel ce sufera mai mult si ne vom ruga din toata inima ca sa-l ajute Dumnezeu...."
(Paisie Aghioritul "Viata de familie.") Raporteaza abuz de limbaj
Adriana
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 18:00
Intotdeauna exista o "incercare" mai mare a altuia.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 03:19
[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze. Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!! Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta. Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred). Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi). Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........"" ......................................... iata un exemplu!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|