Info
x
Ce este in sufletul tau?
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 08:17
Stau de aproape o ora si observ ca nu mai posteaza nimeni. S-a instituit cumva vre-o taxa pe postari sau poate... ne-am saturat de virtual.........
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 09:27
De la: rodik_mi, la data 2010-04-13 08:17:02Stau de aproape o ora si observ ca nu mai posteaza nimeni. S-a instituit cumva vre-o taxa pe postari sau poate... ne-am saturat de virtual......... Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 15:53
De la: Tycu, la data 2010-04-13 09:27:52De la: rodik_mi, la data 2010-04-13 08:17:02Stau de aproape o ora si observ ca nu mai posteaza nimeni. S-a instituit cumva vre-o taxa pe postari sau poate... ne-am saturat de virtual.........Scapam de Boc dar vine altul in locul lui. Nea Ticule, de moarte si de taxe nu scapam..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 16:13
De la: rodik_mi, la data 2010-04-13 15:53:56De la: Tycu, la data 2010-04-13 09:27:52De la: rodik_mi, la data 2010-04-13 08:17:02Stau de aproape o ora si observ ca nu mai posteaza nimeni. S-a instituit cumva vre-o taxa pe postari sau poate... ne-am saturat de virtual.........Scapam de Boc dar vine altul in locul lui. Nea Ticule, de moarte si de taxe nu scapam..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 17:23
Merry ...sa sti ca eu cred in puterea divina si ma alatur voua ....sa ne rugam pt sotia lui Silviu...si daca avem si noi bolnavi in familie...... si pt .ei o sa ne rugam .
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 17:35
De la: a_anca, la data 2010-04-13 16:13:21De la: rodik_mi, la data 2010-04-13 15:53:56De la: Tycu, la data 2010-04-13 09:27:52De la: rodik_mi, la data 2010-04-13 08:17:02Stau de aproape o ora si observ ca nu mai posteaza nimeni. S-a instituit cumva vre-o taxa pe postari sau poate... ne-am saturat de virtual.........Scapam de Boc dar vine altul in locul lui. Nea Ticule, de moarte si de taxe nu scapam..... Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 17:39
Cu batranetea o mai rezolvam...mai ales daca facem exces de viteza...
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 17:42
De la: GigiOctan, la data 2010-04-13 17:39:53Cu batranetea o mai rezolvam...mai ales daca facem exces de viteza... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 23:46
In sufletul meu se duce o lupta ! E dorinta de a spune sau nu , ce gandesc ! Nu pot sa risc sa cred ca stii ce cred despre tine -poate aparea surpriza ! Surpriza ca tu sa nu stii ce gandesc sau sa nu crezi ca as putea gandi astfel ! Da ! Adevarul este ca ma gandesc la tine -esti sufletul de care am nevoie -esti sufletul care ma implineste -dar esti totodata sufletul care nu o sa fie niciodata langa al meu ! Esti sufletul din vis si acolo vei ramane -vei fi mereu visul meu frumos ! Ma culc cu tine in gand si ma trezesc cu tine in vis ! Acest vis o sa dainuiasca cat timp tu vei dori -cand tu nu vei mai vrea atunci eu trebuie sa dispar ! Nu vreau sa te supar nici macar in visele mele -sufletel !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 23:58
De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42 dragule dar pentru cine suspini atit de frumos?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:04
De la: Merry, la data 2010-04-13 23:58:15De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42 Secret de stat !
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:26
De la: karpov, la data 2010-04-14 00:04:29De la: Merry, la data 2010-04-13 23:58:15De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42 secret secret da sa stim si noi
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:29
De la: Merry, la data 2010-04-14 00:26:45De la: karpov, la data 2010-04-14 00:04:29De la: Merry, la data 2010-04-13 23:58:15De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42 Nu ! Ca o cearta ...mamica ei -are o mamica geloasa !
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 06:45
De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42 hmmm... micutul nostru karpov e indragostit lulea! Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 06:56
De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42Am citit azi un Psalm in care marele David se lãfãie intr-o autocompatimire de toate frumusetea. Priviti ce spune David in Psalmul 142:4 ‘…..nimanui nu-i pasa de sufletul meu’ . Am vrut sa vad cand a fost scris acest Psalm, si vad ca titlul lui este: ‘ O cantare a lui David. O rugaciune facuta cand era in pestera’. Ma uit in 1 Samuel 22 si intr-adevar David se ascunde in pestera, fugarit fiind de Saul care vrea sa il omoare. Insa nu cu foarte mult timp inainte de asta prietenul lui, Ionatan isi pune viata in pericol pentru ca David sa fie avertizat de planurile tatalui sau, nu cu mult inainte Ionatan face un legamant cu David si cu casa lui, ‘ Ionatan a intarit si mai mult fata de David dragostea pe care o avea pentru el, caci il iubea ca pe sufletul lui’ (1 Samuel 20:17) David desi avea un prieten cum foarte putini dintre oameni au sansa sa aiba, cineva care l-a iubit din tot sufletul, caruia i-a pasat din toata inima de el, cineva care si-a pus viata in primejdie din dragoste pentru el, cineva care atunci cand a fost cazul s-a dus in pustie sa il incurajeze si sa il sprijine (am scris aici un articol pe tema aceasta), tot cu riscuri enorme, cineva care s-a gandit la el zi si noapte si care nu a avut liniste pentru ca prietenul lui era in pericol, cu toate astea, David spune ceva fara logica, ceva generat de disperare, o disperare care anuleaza realitatea, care impaienjeneste mintea si sufletul: ‘nimanui nu-i pasa de sufletul meu’. Cu un prieten ca Ionatan, nu ai voie sa spui asa ceva. Cred ca Ionatan s-ar fi simtit ofensat, s-ar fi suparat, s-ar fi intristat sa il auda pe David vãicãrindu-se in felul asta, lui ii pasa de sufletul lui David, iubea sufletul lui David ca pe propriul suflet, dar cu toate astea lui David i s-a intunecat ratiunea, strans in menghina a spus lucruri care nu sunt adevarate. Cel putin Ionatan il iubea si era alaturi de el, ii pasa de el si sunt sigura ca i-a marturisit aceste lucruri. Eu nu stiu cum sunteti voi, dar eu am facut ce a facut David, nu odata, am spus ce a spus David, de mai multe ori, uneori justificat, alteori nu. Unii dintre voi ati facut si faceti la fel ca mine, ne vaicarim si stransi in menghina de anumite situatii nu mai vedem realitatea, uitam de Ionatan. Stiu ca putini aveti un Ionatan langa voi, e o lume in care Ionatanii sunt pe cale de disparitie, dar poate aveti jumatati de Ionatani sau Ionatani in devenire (unii au nevoie de timp sa se formeze, sa inteleaga valorile, care sunt lucrurile de pret). Si apoi suprema greseala a lui David a fost ca Dumnezeul caruia i se adresa, in fata caruia striga, plangea, si se vãicãrea, era Cel care avea o grija desavarsita de sufletul lui, Dumnezeu nu cunoaste nepasarea fata de cei in probleme, Ii pasa. Daca chiar iti lipseste Ionatan, si te cred, se prea poate sa nu fi intalnit niciodata si sa nu intalnesti niciodata un Ionatan, Isus e prezent, desi nu Il putem percepe cu ochii fizici, dezvoltarea relatiei cu El il va face din ce in ce mai real. Lui Isus ii pasa de sufletul tau si de sufletul meu Nu vreau sa luam acest episod din viata lui David ca pe o scuza, si sa ne simtim indreptatiti in a ne autocompatimi; daca marele David a facut asta, nu e nici un bai daca ii tragem si noi o autocompatimire de nota 10, ci ar fi bine sa constientizam ca nici macar oamenii mari ai lui Dumnezeu pe care noi ii vedem ca niste super oameni, nu sunt scutiti de depresie si deznadejde. David a fost un om care s-a vãitat mult, dar intotdeauna si-a revenit din depresie, a spus destule lucruri aiurea ca cel pe care l-am discutat in acest articol, dar intotdeauna a ajuns la o concluzie finala care ar putea suna asa: Nu conteaza cum arata circumstantele, nu conteaza ca totul pare intors pe dos, nu conteaza ca vrajmasii imi stau pe cap, eu ma incred in Tine Doamne, Tu esti locul meu de adapost, locul meu de scapare, nu conteaza cat de aiurea pare totul eu ma incred in Tine, ma bazez pe Tine, cred promisiunile Tale, chiar daca acum imi este foarte rau, stiu ca Tu ai grija de mine si ma izbavesti’ Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 06:57
De la: florinpreda999, la data 2010-04-14 06:56:05roseinthedesert.wordpress.com/2010/01/25/nimanui-nu-i-pasa-de-su...De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42Am citit azi un Psalm in care marele David se lãfãie intr-o autocompatimire de toate frumusetea. Priviti ce spune David in Psalmul 142:4 ‘…..nimanui nu-i pasa de sufletul meu’ . Am vrut sa vad cand a fost scris acest Psalm, si vad ca titlul lui este: ‘ O cantare a lui David. O rugaciune facuta cand era in pestera’. Ma uit in 1 Samuel 22 si intr-adevar David se ascunde in pestera, fugarit fiind de Saul care vrea sa il omoare. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 06:58
De la: Thelma_, la data 2010-04-14 06:45:38e mai mult pipa decat luleaDe la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 08:25
De la: karpov, la data 2010-04-13 23:46:42 Aceasta pledoarie (acum mai scurta) ai reluat-o din topicul cu "Ce parere aveti despre biserica...). Cat n-as da sa-mi scrie si mie cineva fraze atat de frumoase si profunde dar nu aici sa le afle toata lumea ci in privat sa ma bucur in liniste si pace sufleteasca numai eu!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 15:11
S-a suparat Ebony pe mine, ca i-am spus sa se culce, sa nu mai stea noapea pe forum.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 15:20
De la: nastasemihail, la data 2010-04-14 15:11:07S-a suparat Ebony pe mine, ca i-am spus sa se culce, sa nu mai stea noapea pe forum. nu plinge ca vine acusi Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 19:11
Ebonyyyyyy !!! Pe unde te-ai ascuns !?? Ai grija sa nu te reclame cineva pentru abandon de ...suflete ! E topicul tau-trebuie sa ai grija de noi !
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 19:16
De la: karpov, la data 2010-04-14 19:11:51Ti-am spus doar sa pregatesti buchetul de flori ca s-o intampini. Ebony revine printre noi in cateva zile . A uitat sa-si plateasca netul si a fost deconectata. Probabil dureaza catev zile pana isi rezolva problemele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 19:56
De la: karpov, la data 2010-04-14 19:11:51 Mi-ati dus lipsa...?Cine imi da pupici..?
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 19:57
De la: nastasemihail, la data 2010-04-14 15:11:07S-a suparat Ebony pe mine, ca i-am spus sa se culce, sa nu mai stea noapea pe forum. Mihai,te ,nu m-am suparat pe tine...am avut probleme..tehnice...
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 20:01
De la: Ebony, la data 2010-04-14 19:57:33De la: nastasemihail, la data 2010-04-14 15:11:07S-a suparat Ebony pe mine, ca i-am spus sa se culce, sa nu mai stea noapea pe forum.
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 20:06
V-am dus dorul la toti.....,ma gandeam eu ca seara sunteti pe forum...si eu ma uitam la televizor....
,bine v-am regasit...
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 20:06
De la: karpov, la data 2010-04-14 20:01:59De la: Ebony, la data 2010-04-14 19:57:33De la: nastasemihail, la data 2010-04-14 15:11:07S-a suparat Ebony pe mine, ca i-am spus sa se culce, sa nu mai stea noapea pe forum.
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 20:07
De la: Ebony, la data 2010-04-14 20:06:00V-am dus dorul la toti.....,ma gandeam eu ca seara sunteti pe forum...si eu ma uitam la televizor.... bine ai revenit!
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 20:07
De la: herra, la data 2010-04-14 20:07:12De la: Ebony, la data 2010-04-14 20:06:00V-am dus dorul la toti.....,ma gandeam eu ca seara sunteti pe forum...si eu ma uitam la televizor.... Mersi....
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 20:08
Ceva noutati...?
Observ ca e slabuta activitatea....
|
|
|

se poate, sa fi pus Boc taxa pe postare , la el te astepti la orice, asta e in sufletul meu , cand scapam de el?